When winter comes [Ongoing] [...

By dianneisz

1.1K 90 18

Jungkook, un baiat tanar, cu o soarta trista, C.E.O al companiei Jeon S.R.L la doar 24 de ani. When Winter Co... More

Copyright
> Capitolul 1 <
> Capitolul 2 <
> Capitolul 4 <
> Capitolul 5 <

> Capitolul 3 <

160 15 6
By dianneisz

Editat

- Atentie angajati ai Jeon S.R.L, va rugam sa va prezentati in sala de conferinte din aripa B a companiei, directorul Jeon Jungkook va va aduce la cunostiinta unele modificari. Multumesc.

Seokjin termina de facut anuntul si se indreapta spre biroul lui Jungkook pentru a ii inmana agenda pentru ziua respectiva si contractul incheiat cu hotelul ales de el pentru a gazduii angajatii ce locuiesc foarte departe de companie.

- Ah, multumesc hyung. Voi fi in sala de conferinte.

Seokjin aproba din cap, apoi porni inapoi spre biroul sau pentru a intocmii niste contracte cu unele case de moda.

^^^

- Bun venit tuturor. Va multumesc pentru asteptare. 

Jungkook le facuse semn angajatilor sa ia loc, dupa care si-a distribuit atentia pe laptopul de langa el, pentru a le prezenta angajatilor noul hotel in care vor putea locuii angajatii care au dificultati privind distanta dintre companie si domiciliul lor.

- Acesta este hotelul Nine Tree Hotel din Myeongdong. Suntem constienti ca foarte multi dintre voi aveti de parcurs o distanta foarte mare intre locul de munca si locuinta, deaceea am incheiat un contract cu acest hotel, iar angajatii ce au de parcurs mai mult de 50 km intre locul de munca si locuinta, sau cei ce provin din alte orase si au chirii de platit, vor putea sa se mute intr-o camera in acest hotel, iar desigur, costurile vor fi acoperite de catre compania noastra.

Toti angajatii au inceput sa aplaude, bucurandu-se de noile vesti. Jungkook is drege glasul apoi continua cu anunturile.

- As mai dorii sa va anunt ca de maine, vom avea 4 C.E.O noi. Acestia vor fii liderii departamentelor, Park Jimin, Jung Hoseok, Min Yoongi si Kim Namjoon. Consider ca ei sunt cei mai potriviti oameni pentru aceste posturi, iar impreuna cu ei, vom aduce compania Jeon S.R.L la un cu totul alt nivel.

Dupa ce toti angajatii au felicitat cei 4 noi directori, Jungkook a impartit prin sala fise care vor fi completate cu datele celor care doresc sa se cazele la hotelul oferit de companie.

- Va rog sa completati cu atentie fiecare camp cerut in fisa, si sa le lasati pana maine la ora 5 p.m in fata la biroul de receptie. Multumesc.

Cand toti se pregateau sa plece, sistemul de sunet anunta ca va urma un anunt.

- Jeon Jungkook este rugat sa se prezinte de urgenta in biroul sau, directorul casei de moda Gucci doreste sa va intalneasca.

Toti angajatii au ramas socati incepand sa susoteasca intre ei, era prima data cand Gucci a fost pronuntat in aceasta firma. Toata lumea stia ca cel mai mare goal al acestei companii este sa sponsorizeze brand-ul Gucci, fiind cea mai mare dorinta a lui Jeon Jung Hyun, inainte sa se stinga.

^^^

- Buna ziua, va rog sa imi scuzati intarzierea.

- Nici o problema domnule Jeon, intelegem.

- Va rog, spuneti-mi Jungkook.

- Jungkook, trebuie sa fim sinceri, urmarim aceasta companie inca de cand s-a fondat si nu ne-a dezamagit niciodata. Stim povestea familiei tale, iar colectiile din fiecare iarna, trebuie sa recunosc, au fost nemaipomenite, insa ce ne atrage cel mai mult este povestea din spatele lor. Faptul ca dedicati intregi colectii persoanelor care au nevoie de comfort, este un lucru minunat, iar noi ne dorim sa luam parte la acest lucru.

Jungkook era incantat de faptul ca directorii isi doreau sa lucreze cu el, cu compania sa. Seokjin avea pregatite contractele, astepta doar semnalul sefului sau.

- Este minunat, intradevar si ma bucur sa aud asta, impreuna sunt sigur ca vom aduce alinare multor oameni, prin viitoarele proiecte impreuna.

Dupa mai multe discutii despre mici detalii, directorii isi iau la revedere de la Jungkook si pornesc impreuna cu Seokjin spre o alta incapere unde se vor ocupa de semnarea contractelor. 

Jungkook da sa deschida usa la biroul sau, insa se pomeneste cu cei 4 prieteni ai sai extaziati, asteptand vestile de la el.

- Deci ? Deci ? - Intreaba Jimin fara sa mai aiba pic de randare.

- Haide Jungkook! Spune odata! - Yoongi, care niciodata nu a fost vazut mai extaziat, il presa pe Jungkook tragandu-l de maneca precum un copil mic.

- Acum semneza contractul!

- YAAAAAAAAAAY!

Toti se bucurau de noile vesti, mai ales Jungkook, stiind ca insfarsit ii va indeplinii visul fratelui sau. 

- Baieti, ce spuneti sa veniti diseara la mine ? Sa sarbatorim.

Toti aproba din cap. 

- Ok, deci ne vedem pe la 6 p.m ? 

- Super, noi vom aduce bauturile ! - Seokjin spune luandu-l pe Namjoon de mana si facandu-si iesirea din birou.

- Eu si Jimin vom aduce pizza! - Yoongi ii face cu ochiul lui Jungkook si Hoseok inainte sa paraseasca incaperea de mana cu Jimin.

- Hm, nu stiam ca Jimin si Yoongi au inceput sa iasa impreuna. - Spune Hoseok in timp ce astepta ca Jungkook sa isi ia haina de pe scaunul sau, apoi impreuna au iesit din companie, indreptandu-se spre masina lui Jungkook.

^^^

Dupa ce Jungkook l-a lasat pe Hoseok acasa, s-a intors la companie pentru a lua cererile deja inregistrate pentru angajatii ce urmeaza sa se mute in hotel. Urmeaza sa treaca prin toate cererile, care vor fi complete abia maine, pentru a putea decide cine se va muta in hotel.

Spera ca Taehyung sa fie printre persoanele care urmau sa se mute.

Timpul a trecut repede, era aproape 6 cand Jungkook a auzit batai in usa casei sale. Jimin si Yoongi au fost primii care au ajuns, urmati de Namjoon si Seokjin, apoi de Hosek.

Dupa ce au fost toti impreuna, s-au asezat la masa, pierduti in povesti si planuri pentru companie. Ceea ce ii aduce aminte lui Jungkook de faptul ca Jin trebuia sa ii comunice astazi informatii despre Taehyung.

- Jin hyung, ai aflat ceva despre acel intern ?

- Intern ? E vreo problema cu un intern Jungkook ? - Jimin intreba ingrijorat, insa Seokjin ii asigura pe toti ca totul e ok si ii ofera lui Jungkook oportunitatea de a putea explica situatia.

- E vorba de Kim Taehyung, din echipa ta Jimin. Acum doua seri cand mergeam prin parc, l-am observat singur pe o banca, parea inghetat de frig, acoperit in zapada. Nu sunt sigur, dar cred ca nu are familie sau o casa. 

- Ooh, de asta ai facut toata chestia cu hotelul ?

- Da, dar si pentru ca ar fi foarte util pentru angajati, iar in acest fel Taehyung nu ar fi obligat sa ofere explicatii despre viata lui personala.

Baietii aproba, apoi Seokjin continua cu informatiile aflate.

- Adevarul e ca nu sunt multe de aflat Jungkook, are parinti, locuiesc in Gangnam District, deci sigur sunt instariti, iar el a terminat facultatea de curand, sau cel putin a intrerupt-o, nu am aflat de ce nu a mai continuat. 

- Totusi, daca parintii lui sunt din Gangnam District, de ce Taehyung ar lua un job atat de departe de casa ?

Cu totii se intrebau acelasi lucru precum Hoseok, nu avea sens, insa sperau sa afle de ce.

- As putea sa incerc maine sa il cunosc mai bine daca te ajuta cu ceva Kook. - Spuse Jimin in timp ce ii ofera lui Jungkook un zambet.

- Ok, dar sa nu intrecem limita, trebuie sa nu uitam ca e vorba despre viata lui personala, iar opinia mea este momentan doar o banuiala. In orice caz, daca parintii lui sunt persoane bogate, nu inteleg de ce Taehyung ar avea nevoie de un job sau de ce ar hoinarii singur noaptea prin parcuri.

Dupa mai multe discutii, au decis ca este timpul ca toti sa se retraga in camerele lor, deoarece era tarziu, iar maine urma o zi cu multe de facut, colectia de iarna trebuie sa inceapa sa ia amploare cat de curand, pentru a putea avea cat mai rapid haine de aratat publicului.

Inainte de a se pune in pat, Jungkook isi arunca privirea spre parcul in care l-a vazut pe Taehyung, intrebandu-se daca oare baiatul mai e acolo, toate gandurile lui Jungkook duceau spre el, daca e bine, daca ii este frig...

Jungkook isi scutura capul pentru a alunga gandurile si cu greu adormise. Sperand ca maine sa aiba cererea lui Taehyung de a se muta in hotel pe biroul sau.

^^^

- Nu inteleg! Ar fi trebuit sa fie aici....am facut asta pentru el hyung, de ce nu ar fi aplicat ?!

Jungkook era frustrat, e putin spus, era nervos. Toate fisele pentru gazduirea in hotel au fost aduse pe biroul sau, insa niciuna cu numele lui Taehyung pe ea.

- Jungkook, calmeaza-te, te rog, poate ca ai inteles totul gresit.

- Hyung...l-am vazut acolo, inghetat si singur, nu exista posibilitatea ca el sa fi fost acolo doar pentru ca ii face placere sa inghete de frig!

Seokjin il strange pe Jungkook de mana, oferindu-i o imbratisare sperand sa il calmeze, apoi isi ia la reverede asigurandu-l ca totul o sa fie bine.

Jungkook isi trece degetele prin par, frustrat, incercand sa se calmeze, cu toate ca stie ca nu va reusii. Totusi, in continuare este directorul companiei si trebuie sa continue sa se ocupe de problemele ce trebuie rezolvate. Urmeaza sa tina o sedinta, pentru a anunta ca mai sunt doar 2 zile pana la incheierea propunerilor pentru noua colectie de haine.

^^^

- Taehyung ?

- Da ?

- In biroul meu, te rog.

Taehyung ramasese pe loc, socat si speriat. Este pentru prima data in care domnul Park il cheama in biroul sau. Sperand ca nu a incurcat nimic cu hartiile, intra putin speriat in birou, asezandu-se pe scaun, la semnul lui Jimin.

- E vreo problema domnule ? Am gresit cu ceva ?

Jimin doar surade si da din cap dezaprobator, auzindu-l pe Taehyung expirand zgomotos.

- Nu Taehyung, si imi poti spune Jimin, aparent suntem nascuti in acelasi an, 1995.

- Oh, in regula, daca este ok cu tine.

Jimin ii zambeste, apoi ii face semn catre canapeaua din biroul sau, unde erau pregatite doua cafele.

- Te rog, serveste-te.

- Ah, uhm, multumesc, dar nu suport cafeaua.

- Aa, e in regula, iti pot aduce un ceai daca doresti.

- Nu, este in regula. Multumesc. Despre ce voiati sa discutam ?

- Nimic in special, voiam doar sa te cunosc mai bine, Taehyung. Ce poti sa imi spui despre tine ?

Taehyung se intristase putin, nu ii facea placere deloc sa povesteasca despre el sau viata sa, nu era tocmai un caz fericit.

Jimin observase schimbarea de dispozitie a lui Taehyung, asa ca incerca sa il faca sa se simta cat mai comod.

- E in regula daca nu vrei sa imi spui, insa te rog sa tii minte ca sunt o persoana de incredere, imi poti spune orice, nu te voi judeca.

Taehyung lasa un oftat usor, lacrimi formandu-se in ochii sai, acum plini de tristete. 

Jimin ii ofera o imbratisare, asteptand ca Taehyung sa se calmeze.

- Viata mea nu a fost intotdeauna atat de trista Jimin. 

Odata cu cuvintele scoase la iveala, Taehyung incepuse sa planga mai grav, facandu-l pe Jimin sa se ingrijoreze. Jimin ii ofera un servetel, mangaindu-i spatele usor, sperand ca Taehyung sa se calmeze.

- Tae, e ok, calmeaza-te.

- Parintii mei locuiesc in Gangam District, acolo detin mai multe studiouri, pe care le inchiriaza caselor de moda, mereu am fost pasionat de moda. Cand am implinit varsta de 19 ani, parintii mei mi-au oferit sansa de a lucra la una dintre casele de moda, acolo am cunoscut o persoana foarte speciala pentru mine. Petreceam aproape tot timpul in studio, creand impreuna piese pentru colectii, insa, cand parintii mei au aflat despre acea persoana, ei....m-au dat afara din casa.

Jimin nu putea intelege de ce parintii lui Taehyung l-ar fi izgonit pentru o persoana pe care o cunoscuse, in timp ce era nedumerit, era si oripilat, ce fel de parinti isi alunga copilul ?

- Taehyung, de ce nu erau de acord parintii tai cu acea persoana ?

Taehyung isi fereste privirea de a lui Jimin, fiind rusinat de propria sa persoana.

- Tae....ti-am spus, imi poti spune orice.

- Ei-.....Ei nu sunt de acord cu mine, cu faptul ca sunt gay Jimin.

Jimin lasa un oftat lung, apoi il imbratisa mai strans pe Taehyung.

- Tae, parintii tai au facut o mare greseala dandu-te afara pentru orientarea ta sexuala. Eu insumi sunt gay, si prietenii mei la fel.

Taheyung se simtea mai bine auzind asta de la Jimin, insa, trecutul si actiune parintilor sai tot dureau precum ar fi fost proaspete.

- Sa stii ca iti voi fi mereu alaturi Tae, orice si oricand ai nevoie, ok ? 

Taehyung aproba din cap, multumindu-i lui Jimin pornind spre usa.

- Tae ?

Taehyung privi din nou spre Jimin, care ii oferea un zambet prietenos, cautand prin hartiile de pe biroul sau.

- Ar trebuii sa aplici, Jungkook ofera camere in acest hotel pentru cei ce stau departe de companie.

- Multumesc Jimin.

Taehyung deschise usa de la birou, privind spre fisa ce o primise de la Jimin, nu credea ca e o idee buna sa aplice, acele locuri erau pentru persoanele care locuiau departe de companie, nu pentru persoanele orfane si sarace precum el.

Dupa mai multe minute in care statea pe ganduri, Taehyung arunca la gunoi fisa pe care Jimin i-a oferito, continuandu-si munca pe care trebuia sa o termine astazi. Nestiind ca Jungkook il privea in tot acest timp, de la distanta. 

Jungkook privise totul, de cand ajunsese in fata biroului lui Jimin pentru a ridici agenda cu meeting-urile din ziua urmatoare, observandu-l pe Taehyung plangand, nu isi dorea sa dea buzna peste ei, asa ca a asteptat, privind spre ei, incercand sa isi imagineze ce putea sa il apese atat de mult pe Taehyung. 

Jungkook se intristase cand a vazut ca Taehyung a aruncat fisa de inscriere. Totul fusese facut pentru el, iar el era singurul care nu dorea sa se inscrie.


Continue Reading

You'll Also Like

92 3 2
O poveste atât de complicată încât puțini o s-o înțeleagă. Mulți o să o înceapă dar nu toți o v-or duce până la capăt! Un singur moment poate schimb...
2.3K 84 26
32 4 1
Unde Jimim este un băiat inocent si pur cu o viață stricta,este băiatul care nu are voie sa greșească sau să fie neglijent. Viața micuțului Jimin est...
1.3K 74 17