✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE |...

By houdkic

26.6K 1.5K 121

,,Luku a Jai, pusťte svou sestru do pokoje! Proboha Beau, nemůžeš jim něco říct? Vždyť seš nejstarší!" zařval... More

jedna
dva
tři
čtyři
pět
šest
osm
devět
deset
jedenáct
dvanáct
třináct
čtrnáct
patnáct
šestnáct
sedmnáct
osmnáct
devatenáct
dvacet
dvacet jedna
dvacet dva / EPILOG
PODĚKOVÁNÍ

sedm

1K 67 4
By houdkic

PŘES 200 ČTENÍ?! OMG, DÍKY MOC <3!

Zamrkala jsem, protože jsem nemohla uvěřit tomu, co vidím. Ale když jsem otevřela oči, stále to tam bylo. Obrovský nápis tučným písmem a článek plný fotek přes obě stránky. 

,,Ashton Irwin a jeho staro-nový objev?“ četla jsem potichu a zhluboka dýchala.

,,Který idiot tohle napsal?“ řekl Beau naštvaným hlasem. Podívala jsem se na článek a celý si ho přečetla.

Ashton Irwin (20), bubeník australské začínající kapely 5 Seconds of Summer, byl znovu viděn s dívkou o které se poslední týdny mluví. I jeho chybou se o této dívce všichni dozvěděli, když (omylem) vyzradil její twitter a všichni zjistili, že je to sestra bratrů Brooks z australské youtube skupiny Janoskians. Michael Clifford (18), jeho kamarád a zároveň člen 5SOS, včera večer přidal na svůj Twitter fotku, kde je celá sestava jak Janoskians, tak 5SOS a samozřejmě nechybí Lily Brooks (17) a Kiana Brown, začínající zpěvačka na youtube. Podle popisku u fotky se slavilo, nejspíše narozeniny Lily, podle příspěvků na jejím Twitteru ve stylu ,vše nejlepší'. 

Vše se začalo přiostřovat, když všichni odešli a v místnosti zůstala jen Lily a Ashton. Chvíli se na sebe dívali, pak se dívali na film, poté Ashton Lily objal a usnuli. Na tom by nebylo nic divného. Jenže v brzkých ranních hodinách, když se vzbudili, oba zamířili po schodech nahoru a kdo ví, co se tam ještě dělo. 

Podívejte se na fotky. Ty mluví za vše.

Děkujeme za upozornění a fotky anonymnímu zdroji.

Podívala jsem se na fotky, které dokonale zachycovaly celý náš večer ve dvou. Bylo to naprosto opravdové. Když jsem se podívala na první fotku, úplně jsem slyšela, jak jsem Ashtonovi říkala, aby si sedl vedle mě. Jak se mi smál, když jsem se bála a objal mě. Jak jsme se ráno probudili a zamířili do postele. Původně každý do jiné, ale nakonec jsme skončili vedle sebe.

,,Někdo nás večer viděl.“ zašeptala jsem.

,,Nechápu, jak.“ řekl Beau a znovu se podíval na článek.

,,Zajímalo by mě, jak se dostal na terasu, jinak by to nevyfotil.“ řekl Jai a podíval se směrem ke dveřím.

,,Teď jsem úplně nahraná.“ poznamenala jsem a sedla si na židli. 

,,Nikdo tomu neuvěří.“ řekl Luke a pohladil mě po ramenu. Jen co to dopověděl se naše mobily ozvaly. Všem začaly chodit tweety o tom, co to znamená a tak. Pár tweetů jsem si přečetla.

Že se nestydíš, děvko.

Spala jsi s ním?

Já vám to PŘEJU!

A další. Nadechla jsem se a napsala nový tweet.

@JollyLilyB: Měli jsme jen oslavu. Nevěřte ničemu, co se v novinách píše :) Mezi mnou a @Ashton5SOS NIC není.

My ti věříme.

Škoda, byli byste krásnej pár.

Po chvíli se ozvalo pár slečen, které mě asi měly rády. Při takových lichotkách jsem vždycky zčervenala. Taky kluci napsali nějaké tweety o tom, že to jsou naprosté lži a že tomu nemá nikdo věřit. 

@Ashton5SOS: Kdyby mezi mnou a @JollyLilyB něco bylo, tak bychom vám to netajili :)

Plácla jsem se rukou do hlavy. No to se mu teď povedlo. Zároveň jsem se ale musela usmát, bylo hezké, že se o to stará a řekne svůj názor. I ostatní kluci z 5SOS napsali, ať tomu nikdo nevěří a během odpoledne si z toho článku už dělali všichni srandu. Přišlo mi vtipné, jak se to tak rychle celé obrátilo. Šla jsem do koupelny, když mě něco přinutilo zastavit.

„Musíme to nějak domluvit,“ slyšela jsem Jaie, který nejspíš telefonoval. „Jo, kluci, já to chápu. Bude to pro fanoušky překvapení, ale myslím, že nám to všem prospěje. Náhodou to bude podle mě naprosto super. Lily? Samozřejmě, že ano.“ 

Šla jsem zrovna kolem jeho pokoje a vše jsem slyšela, protože si nechal přiotevřené dveře.

„Máma?“ pokračoval. „Snad ano. Nevidím v tom problém. Jsme dospělí a o Lily se umíme postarat. Co nejdřív se sejdeme a domluvíme to. Musíme to stihnout než to začne. Cože? Samozřejmě, že to neví. Chceme, aby to bylo překvápko a řekneme jí to na poslední chvíli.“

To mi stačilo, abych se otočila a vrátila se do pokoje.

CO TO MĚLO ZNAMENAT?

Znělo to divně. Zezačátku dokonce tak, jako by chtěli skončit a hrozně mě zajímalo, co mají v plánu, protože podle toho, co jsem slyšela, jsem do toho byla taky zapojená. Potřebovala jsem se dozvědět, co mají v plánu. Jejich překvapení nebývaly zrovna nejpříjemnější, co jsem si pamatovala. Slyšela jsem, jak někdo zaklepal na dveře.

,,Dál." zavolala jsem. Do pokoje vstoupil Jai. Usmála jsem se.

,,My máme zítra ráno schůzku, tak kdyby ses vzbudila a my tu nebyli, tak se nelekej."

,,Schůzku? Jakou?" zeptala jsem se zvědavě, protože jsem VĚDĚLA, že to má něco společného s tím hovorem.

,,Pracovní." řekl vyhýbavě.

,,Takže něco se skupinou?" vyptávala jsem se dál.

,,To teď neřeš, Lily." usmál se a odešel. Zůstala jsem sedět a hledět do dveří. Fajn, jak chceš.Podívala jsem se na Twitter, kde se to už od rána zklidnilo a na článek si už nikdo ani nevzpomněl. Až teda na pár holek, kterým jsem nějakým způsobem pila krev. Ty měly pořád nějaké připomínky a poznámky a zřejmě je nzajímalo, že tím ubližují i Ashtonovi a ne jen mně. Vypnula jsem mobil a zalehla do postele.

__________

Když jsem se vzbudila, kluci tady opravdu nebyli. Bylo tady najednou hrozně prázdno. Nikdy jsem tady sama ještě nebyla. Na stole jsem měla talířek s čokoládovým muffinem a nakrájenými jahodami.

Dobrou chuť! Jai, Beau, Luke xxx

Stálo na papírku vedle talíře. Usmála jsem se a usedla ke snídani. Muffin byl ještě teplý, takže to není dlouho, co kluci odešli. Moc jsem si pochutnala, protože muffin byl úžasný. Zamířila jsem do koupelny, abych se opláchla. Oblékla jsem si tříčtvrťáky a tričko, protože dnes bylo trochu pod mrakem. Seběhla jsem zpátky dolů a zapnula si televizi. Přepnula jsem na MTV, aby v domě nebylo takové ticho a jen, co jsem ji zapnula, začali hrát 5SOS. Usmála jsem se od ucha k uchu, když se v záběru objevil Ash. A hned poté jsem zrudla. Sama sobě jsem se zasmála. Toho kluka jsem normálně vídala a přesto jsem ho očumovala v televizi jako nějaká nešťastně zamilovaná fanynka. O půl hodiny později jsem slyšela bouchnutí dveří.

„Jsme doma, Lily!“ zařval Beau a přišel do obýváku.

„Ahoj.“ usmála jsem se.

„Chutnala ti snídaně?“ usmál se Jai.

„To si piš. Děkuju,“ zvedla jsem se. „Jak dopadla ta schůzka?“ Okej, další pokus o to, to z nich dostat.

„Dobře.“ pokrčil Luke rameny.

Dobře? To je všechno, co mi řekneš?“ podívala jsem se na něj. Místo Luka odpověděl Jai.

„Moc dobře.“ 

„Fajn, jak chcete, když mi to nechcete říct, tak si to nechte.“ vyplázla jsem na ně jazyk. Kluci se ušklíbli.

„Doufám, že máš dneska čas Lily.“ řekl Beau a zakousl se do jablka.

„Proč?“ zeptala jsem se trochu vyděšeně.

„Musíme jet nakoupit.“

„Jídla máme dost.“ řekla jsem pomalu, protože jsem netušila, co na mě chystají.

„Musíme jet nakoupit oblečení.“ řekl místo něho Luke.

„Proč?“ zeptala jsem se znovu. Tahle konverzace mi přišla dost divná.

„Pokud já vím, tak ty moc teplého oblečení nemáš, protože jsi nikdy nevytáhla paty z Austrálie.“

„My někam jedeme?“ vyjekla jsem vzrušeně.

„Možná někam pojedeme.“ řekl Jai a usmál se.

„A kam?“ 

„To zatím nevíme.“ řekl Beau vyhýbavě.

Continue Reading

You'll Also Like

58K 3K 107
jmenuju se Kathrine Natasha Stark, ale nikdo neví že jsem Tonyho dcera, chodím na Midtown School of Science and Technology. A čirou náhodou nejsem ja...
341K 6.6K 37
Mladá česká novinářka Stella Mayer se po nevěře svého přítele Richarda snaží dát znovu dohromady. Když dostane pracovní nabídku odletět do Itálie, ne...
Maska ✔️ By Teres

Mystery / Thriller

98.7K 6.6K 30
Vyrůstal v podmínkách, kde mu nikdo nebyl příkladem dobrého chování a kde mu nikdo neprojevoval lásku. Postupem času se naučil, že pokud chce ve spol...
48.1K 3K 59
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...