Zodiacs

By collins_s

18.8K 1.4K 133

А чи знаєте ви, про своє коріння? Думаю, не бездоганно. Так само, двадцятирічна Алексія не знала звідки поход... More

Пролог
Розділ 1, "Дивна Книга"
Розділ 2, Альпи
Розділ 3, Вітаємо в Зодіаксі!
Розділ 4, Сон...
Розділ 4, Тренувальний табір
Розділ 6, Вихідний
Розділ 7, Щось більше...
Розділ 8, Правда
Розділ 9, Королівське запрошення
Розділ 10, "Або ти його, або він тебе"
Розділ 11, Угода
Розділ 12, Божевільний день
Розділ 13, Розмова
Розділ 14, Нічне небо
Розділ 15, Подарунок
Розділ 17, Карпати
Розділ 18, Астрономічні годинники
Розділ 19, Ратуша
Розділ 20, Фальшивка
Розділ 21, Я повернулася
Розділ 22, Отрута
Розділ 23, Вигнанець
Розділ 24, Спогад з дитинства
Розділ 25, Астральний простір
Розділ 26, кімната Вогнів
Розділ 27, Обладунки
Розділ 28, План
Розділ 29, Ця мить настала...
Розділ 30, "Я його чекаю..."
Розділ 31, Кінець!

Розділ 16, Племена

364 37 2
By collins_s

Знову старовинний запах книг, затишні крісла та де-не-де сонячні проміння. Багато пилюки та загадковості, але в цьому всьому щось було. Те, що мене завжди зачаровує. Стародавність, загадковість чи цікавість? Напевне, останнє. Сама не розуміючи цього за ці тижні я явно влюбилася в цю країна. Вона справді інша, не така як всі, тут панує спокій, дружба та магія, яку не можна порушувати.

- Про що задумалася?- різко перебив мене Артур.

- Як тут гарно,- одразу відповіла я.

- Я радий, що тобі тут добре,- хлопець став біля мене і так само дивився в одне з вікон бібліотеки.

- Хотіла запитати,чому тут ніколи немає людей, коли не приходжу завжди пусто.

- Тому що, це заборонена бібліотека, вона тільки для королів та королев,- пояснив він,- в нашому замку є ще чимало бібліотек, в які ходять інші люди навіть простолюд.

- Але тоді я не маю тут знаходитися.

- Так, але тебе б це не зупинило, тому я дозволив тобі вхід сюди,- я побачила як хлопець злегка усміхнувся.

- ...дякую,- зашарілася я.

- Отож, ти хочеш провідати свою маму?- поміняв тему Артур.

- Звичайно.

- Ну тоді, я можу тобі запропонувати поїздку до твоєї домівки, звичайно з твоєї згоди.

- Справді? Це ж чудово, я можу хоть зараз зібратися.

- Ахах, не поспішай, виїжджаємо завтра зранечку.

- Виїжджаємо?- перепитала я.

- Так, я їду з тобою.

- Чому це?

- Ну, по перше саму я тебе не відпущу, а по друге...ем... ну я ніколи не бачив як живуть прості люди на Землі, мені б було дуже цікаво подивитися,- знітився він, а я лиш засміялася.

- Попереджаю, там брудніше і більше народу.

- Я не боюся бруду,- але його очі забігали.

- Добре, добре, а можна я сьогодні вийду за межі палацу, хочу прокататися на Тумані.

- Туман- це твій кінь?

- Ага, я давненько не дихала свіжим повітрям. Але попрошу, щоб я була одна без всяких охоронців, добре?

- Ехх...добре, але будь обережно.

Юний король вже хотів йти, але я несподівано вигукнула:

- Можна ще одне питання,- опустила очі я.

- Кажи,- дозволив він і призупинився.

- ... це справді правда, що Умбра хоче напасти?

Його лице одразу покрила якась тінь, схвильованість та водночас злість.

- Звідки ти це взяла?

Але зрозумівши, що я не можу розповісти йому про мою зустріч з батьком, я збрехала:

- Підслухала, коли двоє чоловіків говорили,- почервоніла я.

- Раджу, менше підслуховувати, а то можеш почути щось, за що віддаш життя,- грубо сказав він і різко обернувшись вийшов, а я лиш голосно ковтнула слину.

***

Прокататися по ніби безмежних землях та подихати свіжим, гірським повітрям виявилося безцінно. Я провітрила всі свої думки та відключила голову. Були лиш я та мій вірний кінь, який ніс мене по всіх просторах цієї землі. Я вже відчувала як скоро я буду вдома, в обіймах матері та в своєму улюбленому ліжку за чашкою кави і своїм улюбленим ноутбук. Ох, як я сумую за всіма соціальними мережами та за Євою. Вона напевне мене вб'є за те що я так довго не ходила з нею на каву. Моє життя було доволі цікавим і до зустрічі з Зодіаксом, але тепер воно стали вдвічі або й втричі цікавішим і небезпечнішим.

Проїжджаючи повз деякі плем'я я старалася заглядувати до них. Мені було цікаво, як живуть інші, адже кожний знак- це свої традиції, характер, тварини і т.д. В племені Близнюків, як я думала, не було близнят, хіба що двоє- троє. Люди були зовсім різні, але об'єднював їх масивний браслет на зап'ястку. Зловивши якогось хлопчака, я запитала для чого ці браслети, він відповів що для оборони. В любу мить цей браслет претворюється в жилізний щит, який оберігає хазяїна.

Наступні племена були не менш цікавими, в кожному племені був свій одяг і також щось що об'єднювало їх усіх. Я взялася записувати характеристики кожного з них:

"Стрільці- я знаю про них найбільше, вони загалом дуже відкриті та допитливі. Поки я в них перебувала, я була ніби в таборі, затишному таборі, я за ними сумую. Улюблена зброя стріла та лук, деколи кинжал. (Вождь- Робін Геллман)

Скорпіони- відстороненні, ніби живуть в іншому світі. Більшість людей засмаглі та темно волоссі. Дуже гнучкі в бою та полюбляють списи, як холодну зброю. ( Вождь- Вортус, просто вортус)

Терези - дуже спокійні, вони перебувають при королівському дворі, одні з найкращих союзників та радників вищого правління. Цей народ ніколи не приймає участі у війнах, адже вони створенні не для битви, а для підрахунків та стратегій, як сказали вони. ( Вождь- Еліс Беннет)

Діви- як я і казала врівноважені та марнотратні. Все плем'я майже покрите в золоті, попадаєш ніби в давню Грецію. В бій беруть довгі, сталеві мечі. ( Вождь- стерва Лілея Емерсон)

Леви- зарозумілі, але мудрі, до того ж красиві. Сама місцина доволі проста. В бою беруть в руки любу зброю, їм всеодно чим битися. Хмм..це видно. (Вождь- Артур Вільямсон також король Зодіаксу)

Раки- емоційні та невгамовні. В цьому племені нема розкоші, але так само й простоти, лиш високі намети оздоблені красивою вишивкою. В них дуже цікава зброя, рукави з дуже міцного та гострого коралу, які одягаєш до ліктів і б'єшся в ближньому бою. ( Вождь- Лавінія Джонс)

Тельці- вперті та підлі, але водночас розсудливі. Вони завжди ходять групами, йдуть вони на просту прогулянку чи на тренування їх завжди щонайменше трьох. Користуються невеликими кинжалами в бою, кажуть тоді ворог не знає що в тебе в руках. ( Вождь- Спенсер Сміт)

Овени- доволі динамічні. Більше люблять прохолоду та затишність. Так як і всі собі їх уявляють, в них роги, в когось більші, в когось менші. Це напевно єдине плем'я, яке було доволі дивним і цікавим. До того ж в бою вони найбільше використовують роги, а для дального уже стріли. (Вождь- Яра Дергейт)"

Це були наразі всі племена, які я встигла швидко подивитися та записати. Я була впевнена, що ці записи мені допоможуть  в подальшому майбутньому. Залишилося відвідати тільки плем'я Риб та Водоліїв, але це вже якось потім. Наразі мені потрібно повертатися, а то сутиніє, а завтра важливий день.

Continue Reading

You'll Also Like

9.6K 1.8K 112
Я перевтілилася в лиходійку зі зворотного гарему, єдину прийомну доньку герцогської родини Екарт. Але складність просто повинна бути найгіршою! Усе...
18.8K 1.4K 32
А чи знаєте ви, про своє коріння? Думаю, не бездоганно. Так само, двадцятирічна Алексія не знала звідки походить її батько та чому у неї таке дивне і...
39.8K 2.4K 49
Фанфікшен «The Fallout» від неповторної авторки everythursday швидко став класикою серед шанувальників Драміони і назавжди оселився у серцях читачів...
949 78 22
2 сезон фф "Гра на гітарі"