Adoptată

By some_mint

1.1M 35.1K 7.9K

Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
carte noua
volumul II

Capitolul 4

28.6K 871 246
By some_mint

A trecut o săptămână de când Amanda s-a mutat la noi. Pur și simplu nu o mai suport! De când e aici Luke parcă a uitat că și eu exist. Abia ce ne mai vorbim. Stă numai cu ea mereu. Și așa e ocupat mai tot timpul cu serviciul. Acum a mai venit și femeia asta. Într-un timp mă întrebasem de ce Luke nu are vreo iubită. Mă simțeam puțin vinovată. Credeam că nu are timp și de o altă persoană. Dar acum prefer să fie singur.

- Hai, Iza, trezește-te! 

Luke intră la mine în cameră. Nu îmi doresc să mă ridic. M-am săturat să îl văd mereu cu Amanda. Dar nu vreau să îi trezesc suspiciuni. Ar trebui să fiu fericită pentru el, nu?

Mă duc spre el, așteptând să se dea din dreptul ușii. Dar nu pare de parcă ar avea o intenție să o facă. Mă privește sceptic.

- Te simți bine?

Desigur că nu mă simt bine! Mă simt ignorată de singura care mi-a rămas. Totuși, dau afirmativ din cap.

- Sigur?

Șoptesc un sigur și aștept să se dea din dreptul uși.

- De ce minți? Îmi dau seama când ești tristă, Iza.

- Sunt doar puțin obosită. Îi zâmbesc strâmb.

- Izabella...

- Luke tu mă...iubești? Îl întrerup fără să gândesc prea mult.

Vreau doar să știu că încă ține la mine, că încă însemn ceva pentru el. Pentru că se comportă de parcă Amanda e mai importantă decât mine. Că ea contează mai mult.

- Ce întrebare mai e și asta? Desigur că da!

Răspunsul său nu mă mulțumește. Nu mă face să mă simt în siguranță.

- Doar pe mine mă iubești?

- Da, iubito, doar pe tine!

Nu îmi pot abține zâmbetul larg care îmi apare pe față. Mă ridic pe vârfuri pentru a-l lua în brațe. Mâinile lui se încolăcesc în jurul taliei mele. Își lipește buzele de creștetul capului meu pentru scurt timp.

- Hai să mănânci. Mă îndeamnă după ce desfac îmbrățișarea.

El o ia înainte, iar eu în spatele lui la o distanță considerabilă. Mă pun pe scaunul din fața mesei așteptând ca Luke să îmi pună farfuria cu mâncare în față. Amanda apare și în bucătărie somnoroasă. Cred că abia s-a trezit. Totuși, arată superb și așa. Seamănă cu modelele de pe internet. O invidiez pentru asta.

Luke îi înmânează o cafea, apoi o săruta scurt pe buze. Îmi cobor privirea și înghit în sec. Mă uit la mâncarea mea pe care a pus-o acum câteva secunde Luke pe masă. Brusc nu mai am chef de mâncare. Mă ridic de la masă, făcând zgomot și întrerupându-i pe cei doi.

- Nu îmi mai e foame.

- Dar nici nu ai mâncat. 

Dau din umeri și plec. Mă duc în baie și dau drumul la apă pentru a umple cada. Mă dezbrac de toate hainele și mă așez în fața oglinzii. Aproape mă strâmb la reflexia mea în oglindă. De ce e atât de mare oglinda asta? Parcă e făcută să îmi evidențieze defectele. Poate de asta Luke a ales-o pe Amanda în locul meu. Nu mă pot ridica la nivelul ei. Ea e atât de frumoasă.

Mă duc în cadă și apă fierbinte îmi udă corpul. Îmi las capul pe spate și iau gelul de duș în mâini. Mă joc în liniște cu spuma ce s-a creeat între timp. Nu știu de când stau aici, dar cred că a trecut ceva timp deoarece mi s-a încrețit pielea.

Mă ridic din cadă și îmi înfășor corpul într-un prosop. Îmi usuc părul și îl prind într-o coadă banală. Nu mi-am adus hainele aici. Îmi strâng mai bine prosopul pe corp și plec din baie. În drumul meu nu îi găsesc nici pe Luke, nici pe Amanda. Ori au rămas în bucătărie, ori au plecat în dormitor.

Ajung în camera mea. Las prosopul să cadă pe podea și mă duc în dressing. Îmi iau lenjeria intimă pe mine și mă trântesc în pat. Mă uit la tavan.

Când credeam că totul e perfect, a venit ființă aia insuportabilă în viața mea. Luke e singura persoană pe care o mai am, iar Amanda mi-l ia de lângă mine. E clar. Nu îmi e permis să fiu fericită. Totuși, Luke a spus că mă iubește doar pe mine, iar Luke nu minte. Niciodată nu m-a mințit. Nu-i place minciuna.

Acum el e acasă, dar degeaba. Își va petrece timpul liber cu Amanda, în loc să o facă cu mine. Oftez. Mă ridic din pat și îmbrac o rochie la nimereală. Plictisită, ies din camară spre living. Mă încrunt când îl văd pe Luke cum o ține pe Amanda de mână. E normal să se țină de mână! De ce mă enervează asta atât de tare?

- Iubito, eu cu Amanda plecăm la serviciu. Ne vedem mai târziu. Pa! 

Amândoi? Până și la muncă o ia cu el? Pe mine nu m-a luat niciodată.

- Pa!

Pufăi și mă așez pe canapeaua din apropiere cu brațele încrucișate. În scurt timp sunt singura în ditamai casa. De ce pe mine mă lasă să mor de plictiseală, dar pe Amanda nu? Asta nu are niciun sens!

Din plictiseală, mă apuc să fac curat în casă. Nu prea obișnuiesc să fac ceva pentru a întreține casa asta. Oare îl deranjează pe Luke asta? Dacă da, nu o arată deloc. El mereu a făcut toată treaba pe aici.

Fac curat în toate camerele mai puțin una, camera lui Luke. Rare ori intru în ea. Îmi spune să nu intru fără permisiunea lui. Mereu am crezut că nu vrea să îi fac mizerie. Și știu că oricum nu mă privește pe mine ce are el acolo. Dar aceste gânduri nu mă opresc din a duce spre camera lui.

Deschid încet ușă, deși nu are cine să mă audă. E întuneric total aici. Draperiile sunt trase, fără să lase urmă de soare să intre. Intru în cameră și trag draperiile. Totul se luminează. Camera lui Luke mereu mi s-a părut stanie. Are numai culori reci de gri și negru. E foarte curată și spațioasă. Cel mai mare dormitor din casă. Are o grămadă de lucruri aici. Nu am mai intrat aici de aproape o lună și văd că a făcut câteva schimbări. Îmi învârt privirea prin toată camera până ceva îmi captează atenția.

Mă apropii de ceva ce par cătușe. Urăsc cătușele, am fost ținută îl ele 11 ani. De ce are el cătușe? Ele vin deasupra patului și se pare că se prind de ceva ce pare o ață groasă de perete. Ciudat...

Pe noptieră găsesc o cutie pe care scrie "prezervative". Nu îmi pot aminti pentru ce sunt, deși știam. Mi-a zis mama. Îmi spuneau că sunt importante atunci când faci sex.

Ah, da! Le folosești pentru nu a rămâne gravidă. Dar el de ce are de astea? Nu vrea să rămână gravid?

Oare Luke face sex cu Amanda? Cel mai probabil. Altfel, de ce ar avea chestiile alea pe noptieră. Am mai văzut cutii de alea și în baie. Nu le-am dat importanță. De ce le avea dacă Amanda nici locuia aici? A mai adus și alte fete? Scutur din cap. Nu vreau să știu.

Noptiera lui are un sertar. Știu că îl ține închis pe acesta mereu. Are o cheie la el. Mi-a spus că nu e treaba mea ce se află acolo. Îmi încerc norocul și trag de el, însă și acum e închis. Mă învârt prin cameră și văd niște chei pe un dulap. Le iau repede și le încerc. Prima e un total eșec. E prea mare. A doua la fel. A treia e prea mică. Încerc pe a patra. E mărimea exacta. O rotesc, iar dulapul se deschide. Zâmbesc mândră de mine. Trag mânerul și descopăr ce e înăuntrul dulapului. Foi. Mă încrunt. De ce ar ține ascunse niște foi?

Le iau în mână. Toate foile sunt învelite într-o țiplă diferită. Nu sunt deloc boțite, arătând de parcă nimeni nu le-a atins niciodată. Citesc ce scrie pe una. E contractul de adopție. Pe alta e certificatul și buletinul meu.  Mă strâmb când văd poza mea din buletin. E un eșec total. Mai sunt câteva foi cu diagnosticări de la doctori. Luka m-a dus la o grămadă de controale în decursul acestor ani.

Vreau să pun foile la loc, dar observ că una a rămas în dulap. O iau cu atenție și citesc. E un contract. Pe el scrie numele meu. Bine, cred că e numele meu. Izabella Ross... Mai văd niște nume. Amy și William Ross. E și numele lui Luke aici. Contractul acesta e pentru e pentru ceva proprietate. E vorba despre mine. Eu sunt proprietatea. Slavă sexuală...

Citesc cuvintele de pe foaia asta iar și iar. Nu! Nu poate fi adevărat. Nu poate fi vorba de mine. Nu poate fi vorba de Luke! Cred că Amy și William sunt părinții mei. I-am mai auzit spunându-și pe nume. Luke a făcut o înțelegere cu ei. Așa a ajuns la mine.

De multe ori m-am întrebat cum a ajuns Luke în casa părinților mei. Mă gândeam că are legătură cu faptul că e polițist. Dar acum nu știu ce să mai cred. M-a cumpărat. M-a cumpărat drept sclavă sexuală. Dar asta e imposibil! Niciodată nu m-a intins în felul sexual. Niciodată nu m-a forțat să fac ceea ce nu vreau. A fost întotdeauna atât de bun cu mine.

Mă uit în sus, spre cătușele agățate de tavan. Poate Luke nu e cine credeam că e. Poate nu a făcut nimic cu mine pentru că eram un copil. Acum nu mai sunt. Un fior mă cuprinde. Nu vreau să-mi fie teamă de Luke. Țin la el. Dar acum mă simt atât de trădată. De părinții mei, de Luke. Sunt slava lui sexuală. Părinții mei m-au dat drept sclavă sexuală.

Îmi las capul pe părul moale. Un nod mi se pune în gât, iar ochii îmi lăcrimează. De ce mi-a ascuns asta? De ce încă are contractul ăla dacă nu îl interesează? Vreau să îi găsesc scuze, dar nu pot. Locuiesc în casă unui om pe care nici nu îl cunosc.

Îmi șterg lacrimile de obraji și pun toate foile la locul lor. Închid dulapul și las cheile unde le-am găsit. Trag draperiile și ies din cameră. Înțeleg de ce nu mă lăsa Luke în camera lua. Așa că prefer să plec decât să aflu alte secrete dureroase.

Ziua a trecut repede. Tot ce am făcut a fost să stau pe canapeaua din living, uitându-mă în gol. Pieptul mă doare. Luke e singura persoană în care am încredere. Nu pot să îl pierd. Dacă faptul că am aflat de contractul ăla îl va supăra? Chiar dacă știu de ce m-a luat, nu vreau să mă părăsească. Luke nu mi-ar face niciodată ceva rău. Doar dramatizez. S-ar putea doar să fi înțeles greșit.

Motorul unei mașini se unde. Mă uit pe fereastră și îi văd mașina lui Luke. A venit acasă. Pornesc televizorul. Nu vreau să par ciudată.

- Buna Iza! Ce mai faci?

Mă întreabă Luke imediat ce intră pe ușă. Forțez un zâmbet.

- Bine.

Vocea mea sună răgușită. Nu am mai vorbit de ore întregi. El nu pare să creadă că fac bine.

- Sigur ești bine? Te văd cam abătută.

Abătută e un cuvânt mic pentru ceea ce simt eu acum.

- Sunt bine.

Vrea să mai spună ceva, dar iubita îl întrerupe. Vine lângă el și îl sărută. Mi-aș fi dorit să nu fi văzut asta.

- Iubitule, am chef să încercăm noile achiziții.

Amanda zâmbește și mi se pare că e un zâmbet cu subînțeles.. Noile achiziții? Ce achiziții? Mă uit confuză la ei, iar Luke îmi observă privirea.

- Despre ce achiziții vorbiți?

La ce priviri mi-au aruncat cei doi mai bine tăceam din gură.

- Știi ceva fetițo, nu e treaba ta ce fac oamenii mari. Tu rămâi acolo, în lumea ta cu unicorni și nu mai fi atât de curioasă!

Femeia asta îmi provoacă nervi cu fiecare propoziție pe care o rostește. Nu cred că e posibil așa ceva. Nu îi mai răspund pentru, dacă aș face-o, aș spune ceva răutăcios.

- Dacă acum fata asta era la școală, nu trebuia să ne mai facem griji! Nici nu știu de ce o protejezi. Are șaisprezece ani.

Se bomsunflă în fața lui Luke. El îi face semne să tacă, dar ea nu le înțelege. Amanda se referea la sex, și cred că noile achiziții sunt cătușele. Alea sunt pentru sex. Am nevoie de puțin aer.

- Cred că mă duc să plimb. Voi sta mult.

Aș fi mai mult decât fericita dacă aș putea să împiedic orice contact dintre cei doi, dar mă simt mult prea stânjenită. Și prea speriată. Îmi încalț teniși albi și îmi iau o jachetă pe mine.

- Nu ai voie să pleci singură din casă, știi asta. Se grăbește Luke să îmi spună.

Cred el și iubita lui fac un concurs, cine o enervează mai tare pe Izabella.

- Ai prefera să stau aici când voi... Mă opresc când îmi dau seama că era să spun ceva nu tocmai potrivit.

Nu îmi mai continui propoziția, dar cred că s-a înțeles ce am vrut să zic. Nu am vorbit niciodată urât de față cu Luke. Și conversațiile despre sex au fost întotdeauna un subiect evitat. Luke oftează. Apuc clanța de la ușă între degete.

- Vezi, iubire? A înțeles, acum hai.

Îl ia de mână pe Luke și pleacă amândoi în camera lui. Rămân singură. O parte din mine voia ca el să se împotrivească. Dar e mai bine pentru mine să stau un timp departe de el. Plec afară și mă plimb pe lângă parc. Sunt tristă. Simt un gol în inima mea. Să aflu că trebuia inițial să fiu sclava sexuală a lui Luke, nu mi-a picat deloc bine. Și acum că știu că el și Amanda fac sex, e și mai rău.

Se pare că sexul de Amanda e mai presus decât mine. De ce? De ce a ales-o pe Amanda? Și eu îi puteam oferii tot ce îi oferă ea, chiar și mai mult, sau poate că nu. Poate nu sunt destul de bună.

Știu că Luke nu mi-ar face nimic niciodată. Însă eu mereu am fost îngrozită de sex. Părinții mei m-au făcut să îl văd că pe un lucru rău ce provoacă durere. Dar gândul ca Luke să mă atingă nu mi se pare ceva ce nu mi-ar place. Oricum, el are o iubită. Și e tatăl meu. Nu cred că m-ar atinge vreodată în felul intim. Nu ar trebui să îmi fac griji.

La cererea voastră, un nou capitol. Scuze pentru eventualele greșeli, dar m-am grăbit să termin acest capitol.

Continue Reading

You'll Also Like

7.1K 416 34
" Oare chiar nu vezi ? Eu mereu te aleg pe tine dintre toți ceilalți. La naiba, mereu te aleg pe tine și mereu te voi alege , deci n-ai de ce sa îți...
38.5K 1.5K 35
ÎN CURS DE EDITARE!!! (Limbaj licențios și scene erotice explicite!!!!) Shiva Cantemir, o fată frumoasă, deșteaptă, care are viața perfectă și o mul...
1.1M 74.9K 60
"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poartă mereu după el aceeași bandană neagră...
227K 10.4K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...