Capitolul 48

19.8K 588 41
                                    

Luke:

Zgomotul produs de alarmă mă trezește. Bâjbâi telefonul de pe noptiera de lângă pat. Când în sfârșit îl apuc în mână opresc alarma aia afurisită. Nu am niciun chef să mă ridic din pat acum. Însă nu e ca și cum pot lipsi de la serviciu. Oftez și îmi afund capul În pernă. În ultimele nopți nu am dormit prea bine. Mai ales noaptea trecută. Am multe probleme pe cap acum, însă nu vreau ca Izabella sa vadă asta. Trebuie să văd cum pot anula contractul de adopție. După ce reușesc să îl anulez singurul contract care îmi mai permite să o dețin e cel în care ea e prezentată ca sclava mea sexuală. Dar decât să-mi fie fiica mai bine asta. Oricum nu are nicio importanță, plus că atunci când ea va face optsprezece ani am sa rup contractul și contractul acela. 

Nu îmi convine deloc faptul că încă e minoră. Nu numai că am devenit un pedofil, dar fac ceva ilegal. Asta e cea mai mare problemă, e minoră. Trebuie să fiu atent ce fac în public când suntem amândoi. Îmi e puțin teamă de ce o să facă ea. M-a putut săruta de față cu Amanda doar pentru că nu îi plăcea cum îi vorbea. Noroc că mereu am ştiut ce să-i spun pentru a o face să creadă cu totul altceva.

Izabella se fâţâie puţin. Îi învelesc mai bine corpul dezbrăcat şi o sărut pe frunte. Îmi aduce atât de multe probleme fata asta, însă nu o pot să-mi imaginez viața fără ea. O iubesc prea mult pentru a face asta. Cred că dintotdeauna am iubit-o,  însă nu mi-a plăcut să-mi recunosc sentimentele. Am adoptat-o doar pentru atunci era un copil. Contractul acela a ținut loc de zid între noi. Însă nici vârstă ei, nici faptul că în acte îmi e fiica, nici Amanda nu m-au putut ţine departe de ea. Poate dacă ea nu prindea sentimente pentru mine nu am fi ajuns în punctul acesta.

Toată noaptea nu am putut să dorm. Mă tot gândeam dacă am făcut alegerea corectă făcând dragoste cu ea. Nu o cred pregătită pentru asta. Dacă mi-ar fi spus, într-o altă viată în care noi nu sfârșeam împreună, că a făcut sex la șaisprezece ani, nu cred că aș fi reacționat prea bine. Da, îmi doream asta de mult timp, însă cu ajutorul Amandei uitam de dorinţa asta. Dar asta nu înseamnă că aș fi vrut să o fac atât de devreme. În ochii mei e tot fetiţa mică şi inocentă. Aceeași Izabella de acum câțiva ani. Mi-a plăcut și aș face-o încă o dată. Dar nu vreau să-mi spun plăcerile peste binele ei. Sper doar să nu regrete nimic. Nu vreau să trăiesc cu vina aceasta.

Oftez și îmi scutur capul pentru a alunga toate gândurile astea pesimiste. Mă ridic într-un final din pat şi mă întrerupt spre baie. Îmi stropesc fața cu apă rece. Trebuie să mă trezesc cât mai repede. Îmi simt jumătate de corp amorțit, iar ochii îmi cer să-i las să se închidă. Mai mult pe nevăzute apuc periuța de dinți și mă spăl pe dinți. După ce termin pornesc apa de la duș. Poate apa rece mă va trezi.

Ies din baie și plec spre cameră pentru a mă îmbrăca. Nu îmi place să port haine formale. Nu sunt deloc comode și le evit cât de mult posibil. Deși încep să mă adaptez în fiecare zi mai bine pentru că le port câteva ore bune la serviciu. Îmi scot hainele din dulap ăn liniște. Nu vreau să o trezesc pe Izabella. 

În scurt timp sunt în bucătărie făcând o omletă în timp ce aștept ca aparatul de cafea să-mi pregătească băutura. Aud niște zgomote din dormitor. Probabil Izabella s-a trezit. 

- Bună, Luke! 

Vocea somnoroasă a Izabellei îmi confirmă bănuiala. Îmi îndrept privirea spre ea și observ că-mi poartă tricoul. Mă trezesc holbându-mă la felul în care materialul închis la culoare i se așază larg pe corpul ei micuț. Picioarele îi sunt descoperite mai mult decât în mod normal și mă întreb dacă mai poartă ceva în afară de tricoul acela.

- Bună, iubito! 

Îi spun când ajunge în dreptul meu. O sărut pe frunte, iar ea se strâmbă într-un mod adorabil. Mă îndrept spre un dulap și iau o pastilă din cutia micuță. Mereu uit de prezervativ, chiar dacă le am fix pe noptieră. Umplu un pahar cu apă și mă duc în dreptul Izabellei. Îi aşez pastila pe masă împreună cu paharul, iar ea se uita puțin la ele, apoi la mine.

AdoptatăNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ