You're Mine ღ TaeKook ✔

By Phoiniks

2.4M 166K 184K

Jeongguk, alfalardan korkarken bir deltaya eş olarak gitmişti. More

-
giriş
bölüm; 1
omegaverse nedir?
-lütfen okuyun-
bölüm;4
bölüm; 5
bölüm; 6
bölüm; 7
bölüm; 8
bölüm; 9
bölüm; 10
bölüm; 11
bölüm; 12
bölüm; 13
bölüm; 14
bölüm;15
bölüm; 16
bölüm; 17
bölüm; 18 (özel bölüm)
bölüm; 19
bölüm; 20
bölüm; 21
bölüm; 22
bölüm; 23
bölüm; 24
bölüm; 25
bölüm; 26
bölüm; 27
bölüm; 28
bölüm; 29
bölüm; 30 -FİNAL-
Teşekkürler
Özel Bölüm; 1
yeni omegaverse

bölüm; 2

78.9K 6.6K 6.2K
By Phoiniks

Yorum istiyorumm,, iyi okumalar ♥

-


Jeongguk yeni evinde gözlerini açtığında, yeni yeni sabah oluyordu. Kuşların cıvıltıları kulağına dolarken tek başına olduğu geniş yatakta iyice gerilmiş, birkaç dakika ahşap tavanla bakışmıştı.

Taehyung gece boyunca kendisini rahatsız etmemişti ve Jeongguk bunun için minnettardı. Belki de Taehyung gerçekten iyi bir eş olabilirdi. Biliyordu ki bundan sonra hiçbir kaçışı yoktu. Bu yüzden eşine alışması, bir an önce yuvasını kurması gerekiyordu. 

Güne enerjik başlamasıyla, beyaz çarşafın süslediği yatakta doğrulmuş, içeriye esen tatlı rüzgarla gülümsemişti. Ayağa kalkıp kaz tüyünden yapılmış yastıkları kabartmış, güzelce düzenlemişti. Örtüyü de güzelce serdikten sonra etrafına bakınmıştı. Dün geldiğinde pek inceleyememişti ve şimdi bakındığında, kesinlikle evin temizlenmesi gerekiyordu. Her ne kadar düzenli olsa da, tozluydu ve Jeongguk bundan nefret ederdi. Bu yüzden odadan çıkmış, banyoyu aramaya başlamıştı. İşi kolay olmayacaktı.

**

Saat öğleye gelirken, alnındaki teri silip ayağa kalktı. Pekala, koca evde temizlik malzemesine rastlamamış, yine de fikrinden vazgeçmeyerek eski kıyafetlerinden birkaçını feda etmişti. Kovaya doldurduğu suyla bütün yerleri silmişti. Sonrasında güzelce eşyaların tozunu almış, işini bitirmişti. Taehyung hala ortalıklarda yoktu, bir delta olduğundan sorumluluklarının fazla olduğunu biliyordu. Eh, kendisinin işine geldiğinden, mutlulukla banyoya gitmiş ve kıyafetlerini soymaya başlamıştı. 

Jeongguk kendisine bakmayı severdi. Yarı kurt oldukları için fazlasıyla tüylü olmaları normaldi fakat Jeongguk bunu sevmediğinden, kendini iyice temizlerdi. Vücudunun tamamen pürüzsüz ve bembeyaz olması güzel hissettiriyordu. Ayrıca artık bir eşi vardı bu yüzden daha da dikkat etmesi gerektiğini biliyordu. Küçük tastan aldığı sıcak suyu başından aşağı dökerken teninin kızaracağından adı kadar emindi. Annesi her zaman bunun zararlı olduğunu söylese de, Jeongguk'un pek umrunda değildi.

Kalıp sabunla vücudunu iyice keselemiş, banyoyu güzel kokuyla donatmıştı. İyice durulandıktan sonra fazla buharlı banyodan çıkarak odalarına geçmiş, kendine temiz çamaşırlar çıkartarak giymişti. Henüz kıyafetlerini yerleştirmemişti, en kısa sürede bunu da yapması gerekiyordu fakat şuan vakti yoktu. Bohçadan aldığı küçük cam şişenin tıpasını açmış, gardenya çiçeğinin buram buram kokusunu içine çekmişti. Eline biraz döküp boynuna ve bileklerine sürdükten sonra şişeyi geri yerine koymuştu. Şimdi ise tek yapması gereken şey yemekti. Bu yüzden tekrar kollarını sıvayarak, mutfağa girmişti.

**

"Geldim!" çalan kapıyla elindeki tencereyi masaya bırakmış, koşturarak çalan kapıyı açmıştı. Karşılaştığı güçlü fermonlarla derin bir nefes alırken geriye çekilip Taehyung'un içeri girmesini beklemişti. Ondan çekiniyordu. Taehyung gördüğü alfalardan daha uzun ve kalıplıydı. Ayrıca bıçak kadar keskin bal gözleri Jeongguk'u ürkütüyordu.

Taehyung ise aldığı yoğun gardenya kokusuyla gözlerini birkaç saniye kapatmıştı. Jeongguk hemen önünde yere bakarken onun gerçekten fazlasıyla güzel olduğunu düşündü. Kesinlikle bir an önce eşlenmeli, tamamen kendisine ait olmalıydı. 

"Nasılsın?" diye sorduğunda Jeongguk uzun kirpiklerinin ardından ona çekingen bir bakış atmıştı. Jeongguk ondan gelen güçlü aurayı hissediyor, kurduna sahip çıkmayı deniyordu. Her omeganın Taehyung'dan etkileneceğinin farkındaydı. Buna kendisi de dahildi, her ne kadar korksa da, onunla eş olacağı için kendisini şanslı hissediyordu.

"İyiyim." diye mırıldandıktan sonra büyük ve sıcak ellerin yüzünü kavranmasıyla gözlerini kapatmıştı. Oldukça kırmızı alt dudağını ısırıp beklerken Taehyung eğilerek burnunu omeganın boynundaki küçük bene sürtmüştü. Jeongguk ise titreyerek ellerini güçlü kollara sarmıştı.

"Çok.." Taehyung boğazından gelen hırlamayla burnunu biraz daha bastırmış, gardenya kokusunu iyice içine çekmişti. "Çok güzel kokuyorsun."

Jeongguk yanaklarının ısındığını hissederken yutkunarak kendini büyük ellere teslim etmişti bu sefer. Karşısındaki deltanın iltifatı kurdunun gururunu okşamıştı. Taehyung ise kendisinden küçük omegayı iyice kendine çekip dudaklarını beyaz boyna bastırmıştı. Kurdu kesinlikle onu eş olarak istiyordu. Jeongguk'u istememek imkansızdı. 

Beyaz ellerin saçlarına çıktığını hissederek tekrar bir öpücük bahşetti güzel kokulu boyna. Ellerini ince bele dolayarak gözlerini sıkıca kapattı. Elinin altında titreyen bedeni hissediyor, kendini durduramıyordu. Hırlayıp dilini sürterek ıslak bir öpücük daha bırakmış, ardından geriye çekilmişti. Koyulaşan bal rengi gözleriyle karşısındaki kapalı gözlere bakmış ve sarmaladığı beli serbest bırakmıştı.

Jeongguk sıcak ellerin çekilmesiyle boşluğa düşer gibi olmuş, gözlerini açmıştı. Vücudu titriyor, kalbi göğüs kafesine baskı uyguluyordu.

"Çok acıktım, eğer bana yemek vermezsen seni yiyeceğim." Taehyung aralarındaki atmosferi dağıtmak için hafifçe güldüğünde Jeongguk gözlerini kıpkırmızı dudaklara indirmiş, hafifçe kafası sallamıştı. "G-Gidelim."


**

"Bana kendinden bahset." delta ağzını silip karşısında oturan omegaya bakış atmıştı. Şuan biraz şaşkındı çünkü yaptığı yemekler çok lezzetliydi, Taehyung onun bu kadar becerikli olabileceğini düşünmemişti. Ayrıca düne nazaran bugün oturdukları ev tertemizdi.

"Anlatabileceğim pek bir şey yok. Sıradan bir hayatım var." Jeongguk hala öpücüğün etkisinden çıkamamıştı. Yemek boyunca deltanın öptüğü yer sızlamış, kurdunu zaptetmek zorunda kalmıştı.

 Taehyung ensesine uzanan dalgalı saçlarını karıştırdıktan sonra derin bir nefes almıştı. Jeongguk kendinden habersiz fermon salgılamaya başlamıştı ve kendisini tutmak için bir hayli çabalaması gerekiyordu. 

"Benimle eş olmayı istiyorsun, öyle değil mi?" diye sordu aniden. Ciğerlerine dolan Jeongguk'un kokusu baştan çıkarıcıydı. Taehyung, Jeongguk'un ilk kez biriyle böyle bir temas kurduğunu biliyordu. Bu yüzden onun içindeki kurdun kızmaya başlaması oldukça normaldi. 

"Başka çarem yok. Sadece," Jeongguk titrek bir nefes aldı. Korkuyordu. Hayatı boyunca ailesinden ayrı kalmamış biriydi ve şimdi kendi yuvasını kurmalıydı. Gözleri dolarken karşısında oturan deltaya baktı. Ona güvenmek istiyordu. İkisi de henüz birbirlerini tanımıyordu bu yüzden kolay olmayacaktı.

"Sadece, sana güvenmek istiyorum, delta. Canımın yanmasından korkuyorum, bunlar benim için çok yeni ve sana güvenmekten başka çarem yok." burnunu çekip kafasını eğdiğinde Taehyung iç çekip dudaklarını aralamıştı.

"Kötü biri değilim, Jeongguk. Ailemin isteği güzel bir yuva kurmamdı ve şuan bunu yapmaya çalışıyorum. Bana güvenebilirsin."

Jeongguk üzerinden yük kalktığını hissederek derin bir nefes verdi. Tabii ki de karşısındaki deltaya tam olarak güvenemiyordu fakat yapabileceği başka bir şey de yoktu. Taehyung yavaşça ayaklanırken gözlerini tekrar ona çevirdi ve kendine uzatılan ele baktı.

"Hadi, odamıza gidelim." 

Kalın tınıyla kıpkırmızı kesilirken yutkunup uzun parmakları çekingen bir şekilde tuttu. Birlikte yukarıya çıkarlarken ikisi de sessizdi. Geri dönüşü yoktu. Bu geceden itibaren onun eşi olacaktı. Düşünceleriyle titrerken alt dudağını ısırdı ve deltanın açtığı kapıdan içeriye girdi. 

Uzun bir gece olacaktı.


Bölüm Sonu♥

Ya ben bu bölümü beğenemedim?? Erken olduğunu düşünebilirsiniz fakat uzatmak istemiyordum. Ayrıca fic her zaman böyle flluf olmayacak,,,

Neyse, diğer bölüm ;)

Continue Reading

You'll Also Like

184K 4.6K 15
Farklı içeriklerde, farklı uzunluklarda yoonmin veya taekook tek bölümlük hikayeler. Tagleri ve uyarıları lütfen dikkate alınız. ♡
377K 34.8K 33
taehyung sevgilisi jeongguk için yaptığı öpücüklü gömleği yanlışıkla ikizi jungkooka vermişti. 051223 140124
619 112 8
"Söz veriyorum bir gün bu soğukluk sana sıcak hissettirecek Taehyung" © Viridianismom Sope- Namjin
828K 65K 27
Delta Kim Taehyung, cinsiyetsiz Jeon Jeongguk'u rezil etmeyi çok seviyordu.