My protector (Zayn Malik)

By ImmoralSmile

366K 14K 810

Atunci cand celebrul avocat James Price afla ca cineva este pe urmele sale pentru razbunare, devine constient... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47

Capitolul 18

9.9K 307 6
By ImmoralSmile

        

        Alexis Price

        

                Ceva cald imi mangia usor fata, iar niste niste firicele de lumina imi gadilau genele.Mi-am deschis usor ochii, clipind de cateva ori pana sa ma obisnuiesc cu lumina puternica din camera, din cauza ca uitasem sa trag draperiile aseara.Aseara.Ieri.Toata momentele de ieri imi invadau mintea usor usor, starnindu-mi un zambet mare pe fata.In sfarsit, dupa atata timp zambeam, insa nu era un zambet fortat.Era un zambet din inima, pentru ca si ea zambea, de fapt cred ca la cat de tare a batut si va bate de-acum inainte, cred ca era de nu stiu cate ori mai mare.

        Mi-am lasat apoi privirea in jos, ca sa vad ceva atat de frumos, incat mi se parea interzis.Capul lui Zayn era pe pieptul meu, parul sau gadilandu-mi usor pielea, cu piciorul stang peste mine, mai exact peste picoarele mele si cu mainile stranse protectiv in jurul meu.Barba sa, impreuna cu respiratia sa calda si linistita imi gadilau pielea, incat as fi vrut sa chicotesc, dar nu voiam sa-l trezesc.Era asa de linistit, asa de vulnerabil, de inocent, incat mi-era mila sa-l scot din aceasta stare.Nu m-am putut abtine totusi, sa nu-i mangai usor parul, care era ciufulit, insa tot sexy arata.L-am atins usor cu varful degetelor, ca sa vad daca misca sau ceva, apoi usor mi-am adancit mana in el, insa nu prea mult ca sa nu-l trezesc.

        Insa, degeaba ma chinuiam eu sa nu-l trezesc, pentru ca la un moment dat si-a mozolita fata in pielea mea, strangandu-si usor mainile in jurul meu, iar cand barba sa s-a frecat de abdomen, n-am mai putut rezista.Am inceput sa rad, usor insa atunci cand a inceput sa mormaie, am ras si mai tare, dandu-mi capul pe spate.Era asa de adorabil si dulce!Cred ca glicemia mi-o luase razna.

        El si-a ridicat somnoros capul de pe mine, clipind de cateva ori, pana cand privirile nostre s-au intalnit, apoi a zambit, apropiindu-se de fata mea.Eu inca chicoteam, incercand totusi sa ma rezum la un ranjet idiot.

-Mmm, cel mai frumos sunet...alarma mea favorita.A spus cu vocea sa de dimineata, extrem de sexy.Acum nu mi se mai parea ciudat cand faceam afirmatiile astea despre el.

        Asta evident, mi-a facut fata sa para o rosie, iar el a chicotit usor, venind mult mai aproape, acum fiind deasupra mea, sprijinindu-se in coate.Sa-l simt asa de aproape, era coplesiotor, intr-un mod bun.Respiratia care-mi lovea fata, felul in care eram lipiti unul de celalalt simtindu-i inima cum bate in acelasi ritm cu a mea, ochii aia mijiti in ai mei, imi facea ca sangele sa i-o razna in vene.Mi-am muscat buza de jos atat de puternic, uitandu-ma la el.I-am dat drumul usor, insa nu inainte ca el sa mi-o apuce di nou, tragand de ea usor.Apoi, i-a dat drumul, incepand sa-mi sarute maxilarul, pana a ajuns la ureche.

-De-acum incolo nu mai eu iti voi musc buza, cand te mai vad facand asta, nu voi ezita ca dupa sa ti-o musc, mult mai tare dupa, indiferent unde suntem.Am lasat sa-mi geamat infundat, iar asta l-a facut sa-mi atace buzele, limba noastre masandu-se una pe alta, nemaicontand ca abia ne trezisem si aveam respiratia de dimineata, ca probabil aveam parul incurcat mai ceva ca un cuib de vrabii, ca trebuia sa merg la scoala...SCOALA!!!

M-am retras brusc si m-am uitat la ceasul de langa noi.8:58. Shit!! Zayn ma privea surprins, apoi cand a vazut cat e ceasul, si-a dat ochii peste cap.

-Oricum ai pierdut prima ora, pana te pregatesti o pierzi si pe a doua, a spus apoi m-a sarutat pe maxilar, in coltul gurii, iar cand sa ma sarute pe buze, am sarit ca arsa din pat si m-am indreptat spre camera mea, uitandu-ma in dulap dupa haine, neobosindu-ma sa mai fac un dus.Am tras pe mine o pereche de blugi albastrii stramti, un maieu negru in V, apoi nu ma puteam hotari daca sa i-au geaca de blugi sau pe cea din piele.M-am dus la Zayn sa-i cer parerea, iar tocmai atunci isi inchidea cureaua la blugi.S-a intors catre mine, iar eu am ridicat gecile ca sa le vada.

-Deci-

-Schimba-te.A fost tot ce-a spus, dupa care s-a dus spre dulap sa-si ia un tricou negru.M-am incruntat.

-Poftim?Am spus, dand sa chicotesc.

-Ai auzit bine, schimba-te.A spus, punandu-si arma la spate.Eu ma uitam la el inca incruntata, neintelegand de ce.El si-a dat ochii peste cap, apropiindu-se de mine.

-Nu vreau sa saliveze toti idiotii dupa tine.Nu vreau ca cineva sa iaba fantezii cu tine.Cand o sa te vada, o sa intre in prima baie sa-si dea drumul.Sincera, imi venea sa rad, insa stiam ca o sa-l enervez, dar totusi, nu m-am putut abtine.

El a marait si m-a tinuit de usa camerei sale.

-Nu e amuzant.Orice barbat care te-ar vedea, si-ar imagina rupandu-ti hainele astea de pe tine intr-o secunda, apoi vazandu-te deasupra, tipandu-le numele, iar in alt caz , s-ar gandi de cel putin 10 ori la orificiile tale.Nu stiu ce era cu mine azi, insa am fost pe faza ca sa-mi dau seama ca practic, vorbea de ce mi-ar face el. Am ranjit in sinea mea, dar in fata sa mi-am dat ochii peste cap.

-Serios?Nici macar nu e sexy.

-Crede-ma, sexy ,e putin spus cand vine vorba de tine.Ai putea starni ganduri necurate, purtand  un sac de cartofi.

-Mmm, imi place cum presupui ca toti barbatii gandesc la fel de pervers ca si tine.Am spus, infasurandu-mi mainile in jurul taliei sale.

-Oh, nu presupun, stiu.Iubito, crede-ma toti barbatii gandesc la fel la capitolul asta.A spus, ranjind.

-De fapt, cred ca ai dreptate.Vezi tu, se intampla ca si la femei sa fie la fel.Am spus, tragandu-l jucaus de tricou.

-Stiam deja asta.Acum, ce-ar fi sa-ti scoti tu, din hainele astea periculoase funduletul asta al tau pe care-mi vine sa-l mananc, impreuna cu picoarele tale minunate si bombele astea ucigatoare, hm?

-Bine, am spus dandu-mi ochii peste cap.Am ramas uimita ca mi-a dat drumul asa usor, dar ma bucurasem prea repede pentru ca imediat am simtit cum ceva a facut impact cu fundul meu.O palma, mai exact.Aerul mi-a ramas in gat, iar cand m-am intors spre el sa-l pocnesc, cobora scarile in mare viteza.Bine, las' ca vezi tu Malik.

        M-am dus si mi-am schimbat blugii, de data asta luand niste colanti de piele negrii, mi-am lasat maieul si am luat geaca de piele, inchizand-o pe jumatate, lasand la vedere decolteul..Mi-am luat tenisii, apoi m-am uitat la ceas.9:15.Bun, aveam timp de aranjat.Tus, rimel, gloss, par mai buclat ca deobicei, gratie ondulatorului, in concluzie, eram gata.Am luat geanta de pe marginea scaunului si am coborat scarile.Pregateste-te sa fii tare, Malik!

Am ajuns in dreptul bucatarie, iar inainte sa intru, am luat o gura mare de aer.Va fi amzuant.

Mirosul de cafea m-a facut sa zambesc usor, apoi m-am urcat pe blat, stand picior peste picior, Zayn fiind cu spatele la mine si cu capul in frigider.Cand am vazut ca da se se intoarca, mi-am luat repede telefonul, observand ca ceasul era 9:35 si vreo 100 de apeluri de la Abby.Eram cu privirea in jos spre telefon, dar imediat mi-am ridcat-o in sus, cand am auzit impactul cu podeaua a cutiei de suc.Bine ca avea dopul pus si ca nu obisnuies sa-l tin in ceva de sticla.Mi-am muscat limba ingrozitor de tare ca sa nu rad, iar cand mi-am ridicat privirea, am afisat o expresie inocenta.

- S-a intamplat ceva?Am spus, fluturandu-mi genele.Era o distanta considerabila intre frigider si blatul pe care stateam, fiind astfel nevoit sa dea roata mesei ca sa ajunga la mine.Asta da nu cumva, avea puteri ninja sa sara peste masa.Oricum, probabil ca, de la nervii si frustrarea sexuala in care era pus, ii dadeau cu siguranta puteri supranaturale.Oricum, a ales sa dea ocol mesei, cu pasi mari si nervos.M-am bucurat eu de cateva secunde de razbunare, insa acum realizam ca probabil imi semnasem condamnarea la moarte.Cel mai probabil ma va tine sechestrata.Mmm, imi place cum suna, si-asa n-aveam chef de scoala.

        Imediat cum a ajuns in fata mea, si-a pus mainile de-o parte si de alta, blocandu-ma, inaltimea sa , intimidandu-ma.

-Alexis, ce parte din discursul de mai devreme, n-ai inteles-o?A spus, foarte calm, aproape ca intr-o soapta.Deja ma pierdusem de mult, in momentul in care vorbise, privindu-ma fix in ochi.Cum sa nu te indragostesti de el?

-Am inteles tot, si chiar am facut ce mi-ai zis chiar.M-am schimbat.Am spus, dand din umeri.Stiam ca ma jucam cu focul, dar daca era ceva ce-mi placea la nebunie, era cand atunci era nervos, ca si acum, scotand in vedere partea dominanta, care-mi provoca placere maxima.

-Hm...daca asa vrei sa fie, bine.A spus, dand lejer din umeri.Apoi, s-a apropiat de urechea mea, parfumul sau invadandu-mi mirosul, facandu-ma astfel sa-mi inchid ochii.

-Dar sa stii, doi pot juca jocul asta.A spus, apoi s-a retras.Am clipit de cateva ori, pana sa ies din starea in care ma bagasera, apoi m-am uitat la cea din nou, vazand ca e 9:40 plus alte nu stiu cate mesaje de la Abby.Serios, nu era la ore?

-Hai.L-am auzit de pe hol.

                Drumul spre liceu a fost tacut, iar cand ajunseseram, se sunase de iesire.Am coborat din masina, iar toate privirile din curtea liceului au fost indreptate spre mine si Zayn, care venise acum langa mine.Am scanat multimea, iar cand i-am zarit pe Abby si Harry, deja se uitaun spre noi, facandu-ne semn sa venim.Cand sa dau sa plec, Zayn m-a apucat de mana, intercalandu-si degetele cu ale mele.Nu era prima oara cand ma luase de mana, fiind deja obisnuita cu faptul sa mainile noastre se uneau perfect.Am zambit usor, la gestul sau, apoi am mers catre cei doi.Erau la fantana din mijlcoul curtii, iar traseul pana acolo, ne-a facut sa trecem pe langa toate fufele care-l mancau pe Zayn din priviri.M-am uitat uart spre ele, strangandu-i mana incat probabil, nu mai circula sangele, incercand sa nu scot flacari pe nas.Back off, bitches, he's mine!

Cu coada ochiului, l-am vazut pe Zayn ranjit, insa imediat i-a pierit asta, cand unii din echipa de fotbal fluierau dupa mine, facand tot felul de afirmatii despre fundul meu.Imediat mi-a dat drumul la mana, punand-o in schimb in jurul taliei, tragandu-ma la pieptul sau uitandu-se amenintator spre aia.Nu m-am putut abtine sa nu ranjesc, pentru ca, intr-un fel sau altul eram chit.Ne-am apropiat de Harry si Abby, care ne priveau cu ochii alrg deschisi.

-Alex, de ce naiba n-ai venit la primele ore?A intrebat, privindu-ne pe amandoi suspiciosi.

-Pai buna si voua, Abby, Harry si-

-Eu am fost de vina.Imi pare rau c-am retinut-o, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, nu-mi pare.A spus Zayn, sarutandu-mi obrazul.M-am intors zambind spre el iar cei doi erau cu maxilarele la pamant.

-Sa-mi fut una, sunteti impreuna, adica, impreuna-impreuna?A intrebat Harry, uimit.

Pana sa apuc sa zic ceva, Zayn mi-a luat-o inainte.

-Da, suntem impreuna.M-am intors spre el uimita, pentru ca nu-mi adusesem aminte sa ma intrebe, daca vrau sa fiu iubita sa.

-Suntem?Am intrebat, uitandu-ma uimita la el.

-Oh, ce idiot sunt, cum am putut sa uit.A spus, dandu-si o palma peste frunte.M-a intors spre el, luandu-mi mainile in ale sale, privindu-ma in ochi.

-Alexis Price, a strigat, ca sa atraga atentia. Imi faci onoarea de a fi iubita mea?A intrebat, serios si tare, pentru ca in acel moment toate privirile erau atintite spre noi.M-am uitat in jur, stiind deja rapsunsul, insa voiam sa-l mai fierb putin.

-La dracu' zi da o data!Tipau Harry si Abby spre noi.Mi-am muscat buza de jos, intalnindu-i din nou privirea, si arata ranit, probabil credea ca voi spune nu.Da' ce eram nebuna la cap sa spun asa ceva?

-Da, da vreau.Am spus, zambind larg.Imediat m-a luat in brate, sarutandu-ma cu toata fiinta sa, invartindu-ma usor la final.M-a lasat in jos, apoi m-a sarutat din nou sucrt pe buze.Abby si Harry, ranjeau, apoi ne-au luat in brate pe rand.

-Oh, a dat Domnu'.A spus Abby sugrumandu-ma.A venit si randul lui Harry care m-a luat in brate, , apoi m-a pupat pe obraz, inca tinandu-ma strans.

-Felicitari Alex, sa va tina, a spus strangandu-ma inca o data.Aveam cei mai buni prieteni din lumea asta.

-Daca n-avei de gand sa iei atitudine, jur ca te pocneam.I-a spus Abby lui Zayn, amenintandu-l cu degetul aratator.Zayn a ras, apoi a venit spre mine, luandu-ma in brate.

-Hei, omule, nu uita ce-am vorbit mai de mult.I-a spus Harry.

-Da, cretule, insa pana o sa-mi rup tu capul, o sa-ti rup eu tie altceva.A ras, apoi s-a intors catre mine.

-Acum toata lumea stie ca esti a mea.A spus serios.Eu am zambit, apoi i-am soptit la ureche.

-A ta si tu al meu.I-am soptiti sarutandu-i apoi pielea fierbinte a gatului, aroma sa intoxicandu-ma.El a marait, apoi m-a strans usor de fund.

-Daca nu te opresti, s-ar putea sa ma razgandesc si sa te i-au inapoi acasa, sau daca nu sa continuam in masina.Sincera sa fiu, imi facea cu ochiul ofertea, dar nu puteam sa lipsesc de la scoala aiurea.M-ar fi exterminat tata.

-Mai bine nu.Am spus, jucaus.Cand a dat sa spuna ceva, clopotelul a sunat, semn ca trebuia sa intru la ore.Fir-al a dracu'! Mi-am dat cohii peste cap, apoi el m-a sarutat din nou, de data asta pe frunte.

-Ai grija, o sa vin ca inainte cu o ora mai devreme.Asteapta-ma in curte, nu mai iesi, pana nu vin sa te iau.Am dat din cap apoi l-am sarutat pe obraz, indreptandu-ma spre intrarea liceului.

        Eram la pauza de pranz, la masa ca deobicei cu Abby si Harry.Deja tot liceul stia ca  am iubit si inca ce iubit, insa nimeni nu a comentat nimic.Atata le trebuia.

-Si, i-a spune-mi, cum s-a intamplat?Am-aa intrebat Abby, muscand din burger,Am tras o gura de aer, pregatindu-ma sa-i spun.

-Pai am iesit de la scoala si- apoi m-a lovit ca o un tunet.Asaltul.Cum dracu' de-am uitat?Am fost asa prinsa incat nici n-am apucat sa-l intreb pe Zayn daca stie ceva.Fata mi-a palit, iar pofta de mancare disparuse.Abby si Harry ma priveau ingrijorati.

-Alex, s-a intamplat ceva?M-a intrebat Harry bland.

-Ieri, am oftat zgomotos.Dupa ce ai plecat, am ramas sa-l astept pe Zayn si-un idiot m-a atacat.Am spus, iar iamgini cu libidinosul ala imi venea in minte.Harry si-a incelstat pumnii.Spiritul fratern, sa spunem, a iesit la iveala.

-Te-a atins cumva?Era cineva cunoscut?I-ai spus lui Zayn?Daca nu, il pun eu al curent si-l jucam pe ala in picioare.

-Nu, Harry, nu era de la liceu, si da Zayn stie, pentru ca daca nu aparea la timp, cel mai probabil m-ar fi violat.Abby si-a dus mana la gura, apoi s-a ridicat de pe scaun si m-a luat in brate.

- O doamne, bine ca nu s-a intamplat vreo nenorocire.Am luat-o in brate, insa gandul acum imi era la persoana asta.Cine naiba era?Ce treaba avea cu mine?Dar mai important, ce legatura avea cu tata?Sunt mai mut ca sigura ca Zayn are un raspuns pentru toata astea.Lasa ca vede el acasa.

-Si-acum, unde ramasesem?A da, de v-ati dat seama ca va placeti dupa atat timp?A intrebat Abby, revenind la locul ei.Si-acum din nou uitasem pe ce lume traiesc, cand mi-am adus aminte de ziua de ieri.Cea mai frumoasa zi, ever.Dar, inca n-am uitat ca o diseara este supus interogatoriului.

-Pai, am recunoscut si, asta a fost...Am spus, jucandu-ma cu sticla de apa.Nu puteam sa-i spun cu Harry de fata ca aproape m-am rupt, in momentul in care am atins cota maxima.Abby m-a privit suspicios, apoi s-a uitat la Harry.

-Harry, vreau sa vorbesc ceva cu Alex, ca intre fete, ne poti lasa cateva minute?A fluturat din gene.

El si-a dat ochii peste cap.

-Bine.A spus, ridicandu-se de la masa, ducandu-se spre masa unor tipi din echipa de fotbal.Subtula miscare.

-Asa, acum varsa tot.A spus, intocandu-se spre mine.

-Nu e nimic de varsat, nimic nu s-a intamplat.Am spus, uitandu-ma in jos, apoi m-am uitat la ea cu o privire inocenta.Am mentinut contacul vizual cateva secunde bune, apoi cand am vazut ca n-avea de gand sa cedeze, mi-am dat ochii peste cap.

-Oh, bine ai castigat.Am spus, sprijinindu-mi fata in mana stanga.La naiba cu ea!

-Deci, ce s-a intamplat?

Si am inceput sa-i povestesc tot, din momentul cand am iesit din baie, fiind surprinsa cand i-am spus ca fumeaza, dar se pare ca-i starnisem ei pofta acum, apoi a ramas total socata cand i-am 'declaratia' lui Zayn.

-O doamne, Alexis.Chiar ca e topit dupa tine.E evident ca vrea ceva serios.A spus, band din suc.Si doar atat?

-Pai, nu chair.Am spus, lasand iar privirea in jos.

-Nu cred, i-ai dat V cardul?? a intrebat putin cam tare, incat unii si-au intors privirea spre ei.Numai daca pamantul m-ar inghitii.

-Nu.Mi-am molfait buza de jos.

-Oral?A intrebat, fara nicio inhibitie.De ce nu eram si eu asa?Adica, ma fastaceam atat pentru o chestie facuta de deget.Dar era normal, doar era pentru prima oara,

-Nu chiar....stii tu, si mi-am invartit degetul aratator prin aer.Era asa jenant!Abby a inceput sa rada.

-Domane, Alexis fingerbanging se numeste nu, si-a invartit si ea degetul in aer la fel ca mine, razand.

-Da, ok.Ai terminat?

-Scuze, dar esti foarte amuzanta.Mi-am scuturat capul chicotind usor.Nota mintala sa tin minte denumirea.

Eram fericita.Chiar foarte fericita, insa gandul la intamplare de ieri, ma facea sa-mi pun foarte multe intrebari.Oare cat de groasa era treaba?

Continue Reading

You'll Also Like

3.2K 479 31
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
2.8K 442 24
Top Jungkook Bottom Taehyung *ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚ Citiți și veți afla 💜
2M 81.6K 80
O noapte. A fost suficient ca două lumi total diferite să se ciocnească. Ce se întâmplă atunci când întunericul întâlneşte lumina? Când pericolul e...
8.6K 579 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...