He and Me. (Harry Styles)

By chonceforfood

71.6K 3.9K 128

"Lepšie je nešťastne milovať ako lásku nikdy nepoznať." More

He and Me. (H.S)
Part 1.
Part 2.
Part 4.
Part 5.
Part 6.
Part 7.
Part 8.
Part 9.
Part 10.
Part 11.
Part 12.
Part 13.
Part 14.
Part 15.
*Oznam*
Part 16.
Part 17.
Part 18.
Part 19.
Part 20.
*‼*
Part 21.
Part 22.
Part 23.
Ou :(
Part 24.
Part 25.
Part 26.
Part 27.
Part 28.
Part 29.
Part 30.
Part 31.
Part 32.
Part 33.
Part 34.
Question
Part 35.
Part 36.
Part 37.
Part 38.
Part 39.
Part 40.
Part 41.
♥ Thank you! ♥
Part 42. - The End
Epilóg
DRUHÁ SÉRIA
Vážna otázka!
new story.
novááá storyyy!!

Part 3.

1.9K 112 4
By chonceforfood

Po tom incidente s Harrym som tam ostala stáť ešte dobrých 5 minút . Doteraz som tomu nemohla uveriť. Po chvílke ku mne pribehla Nat s Mattom. Napadla ma taká otázka. Prečo som nesedela snimi?

"Tak tu si" povedal Matt a postavil sa vedla mňa.

"Prečo som sedela s tým dedom a nie stebou alebo Nat?" hned som nanho vyskočila a zamračila sa.

"Každý sme sedeli zvlášť. A po prvé nevedeli sme že pri tebe bude sedieť nejaký dedo" zapojila sa do rozhovoru Nataly. "Primne napríklad sedel nejaký Rus" povedala a pretočila očami. "Nič som mu nerozumela" poznamenala.

Nataly´s flashback

Ked som sa dozvedela že Matt kúpil letenky a každí sedel na inom mieste skoro ma chytil šlak. Nechápem prečo to takto urobil. Kde mal rozum ked ich kupoval? Ked som si našla sedadlo s číslom 9 potešila som sa ale ked sa vedla mna objavil čudný chlapík s uškrnom na tvári moj úsmev z tváre zmizol. Neriešila som ho a posadila sa na sedadlo.

"Kak tebya zovut ? (Ako sa voláš?) " naraz ten chlapík vedla mna prehovoril. Pozrela som sa nanho čudným výrazom . Vobec mu nerozumiem. 

"Dobrý deň aj vám" povedala som a usmiala sa. Bolo to prvé čo ma napadlo. Podla mna sa pýtal nato. Naraz sa ten chlapík na mna čudne pozrel.

"Navernoye ne ponimayu, chto ? (Asi mi nerozumieš , čo?)" zasa niečo povedal. Prečo nemože niečo povedať po Španielsky? To by som mu aspoň trošku rozumela. 

"Mám sa fajn , a čo vy?" trepla som zasa prvé čo ma napadlo a znovu sa usmiala. Možem ho osrať. Ked niečo bude chcieť nech mi nabudúce napíše cez Google Prekladač. Po tom čo som mu podla mna správne odpovedala sa len namna pozrel a otočil sa k oknu. Načo bol dobrý tento "rozhovor"? 

End of Flashback  
 

"Naozaj ideme taxíkom?" opýtala som sa ked som videla pred nami taxík a Matta ako zaním beží.

"Áno . Nejaký problém?" spýtal sa ma Matt.

"Nie , jasneže nie." falošne som sa usmiala a odvrátila od neho zrak. Myslela som si že má auto. Čím bude chodiť do práce? A ja? Chcem si najsť brigádu. Ak ma pošle autobusom , odseknem mu pristroj na robenie detí.

"Teraz sedím vpredu ja!" naraz vedla mna skríkra Nataly a začala bežať do taxíka. Fajn ak mám pravdu povedať , skoro som sa posrala. Zlakla som sa. Nemohla mi to povedať šeptom? Len som nadtým prekrútila očami a išla si sadnúť dozadu. Ochvílku vedla mna sedel Matt a povedal šoférovi adresu. Uhm zaujímava adresa. 

...................................................

Ked sme sa dostavili na tu adresu ktorú nadiktoval Matt , prekvapene som otvorila ústa. Bol to dom. Obrovský dom. Omg určite sa Matt pomýlil a nadiktoval zlú adresu. Vedla nás na pravo bol taký istý dom ale menší a na lavej strane bol tiež taky istý ale väčší. Vidno že sme na bohatej ulici.

"Matt ten dom je obrovský a krásny" povedala som z nadšením v hlase ked sme vstúpili dnu. Malo to presne 5 izieb + obývačka a kuchyna a 2 kupelne. Fakt som sa cítila jak Carmen Geissenová. Ako sme vstúpili dnu Nataly sa hned rozbehla do jednej z izieb , ale neviem do ktorej. Nevadí , ona sa nájde.

"Chod sa vybaliť" povedal mi Matt. "Vyber si ktorú izbu chceš" povedal a stratil sa niekde v kuchyni. Fajn mám na výber? Začína sa mi tu páčiť.  Vybrala som si izbu úplne na kraji na lavej strane. Podla rozprávania je tam najlepšie. Ked som otvorila izbu , sánka mi padla až na podlahu. Bola krásna a .. a velká. V strede bola manželská postel pred ktorou bola plazma a steny boli jemnej fialovej farby. Vedla dverí bola obrovská skrina bielej farby. Ked som vošla do izby všimla som si tam ešte jedny dvere. Bola to kúpelka. Yey mám v izbe kupelku , konečne.  

Kufre som si položila na postel a išla k oknu. Ked som ho otvorila a pozrela som sa von , všimla som si že mám presne výhlad do susedovho domu a na jeho velku zahrádu z bazénom. Bol to ten sused na lavej strane. Pred jeho domom stal čierny Range Rover. Možno sú moji susedia Geissenovci. Mohli by ma brávať na výlety. V duchu som sa nad mojou myšlienkou zasmiala. Ochvílku som počula dupot hore schodmi a nasledne sa rozvalili dvere. Bola to Nataly.

"Panebožééééé , vieš kto vedla nás býva?!" začala tam vykrikovať ako zmyslou zbavená. Omg ak to bude Brat Pitt , Channing Tatum alebo niekto z 1D tak ma asi porazí. Neustále by ma otravovala aby som tam išla zaklopať.

"Neviem , povedz." povedala som a zapchala si uši lebo stále neprestala pišťať. Čudujem sa že sa susedia ešte nestažujú.

"Harry Styles" vyhukla to najviac ako mohla a začala skákať na mieste. Panebože skoro sa rozplakala. Ahá takže to je jeho ten Range Rover. Ked sa trošku upokojila prešla k oknu aby chytila nejaký kyslík. No ked sa dovalila pri okno a pozrela sa na ten dom začala znova pišťať až spadla na zem.

Ako vidím , mám sa načo tešiť.

Fajn takže bol tu pohlad Nataly :D a bol tu Harryho dom. :D trošku krátka dnes :/ sorráč :/ najpr som tam chcela dat Harryho adresu ale neviem ju :D hanba mi! :D budem rada za nejaké votes a comments. Dakujem váám ♥ c: - Tori

Continue Reading

You'll Also Like

2.3K 140 12
Dvaja hokejisti, jedna olympiáda. Diana Cehláriková - Dcéra Petra Cehlárika. Jediná reprezentantka medzi mužmi a jedna z najtalentovanejších hráčok n...
215K 5.8K 30
🔞 Warning: Môžu sa vyskytovať vulgarizmy alebo sexuálne či iné nevhodné scény. Čo sa stane,keď začne sedemnásť ročná Courtney s najväčším sukničkáro...
10.5K 244 26
Simona je obyčajné sedemnásť ročné dievča z Košíc ktoré dostane od kamarátky ponuku na výlet do Pekingu. Oboch kamaratiek sa doterajších život zmení...
48.8K 876 25
Fanfiction s našim obľúbeným hokejistom Jurajom Slafkovským. Soft aj spicy scénky určite sa oplatí čítať ;)