Part 38.

1.1K 68 3
                                    

"Aj ja teba Styles" usmiala som sa do naších spojených pier a odtiahla som sa. Tak strašne mi jeho pery chýbali. 

"Som hladný Collins" zakňučal a ja som sa zasmiala.

"Tak sa choď najesť" zívla som si a postavila sa z postele. Podišla som ku skrini a prezliekla sa z pyžama do domáceho. Oblečená som sa otočila smerom k Harrymu a zistila som že ma celý čas pozoroval. Potichu som sa zachichotala a založila si ruky v bok. 

 "Mieniš sa aj postaviť alebo tu budeš ležať celý deň?" spýtala som sa z úsmevom na tvári a Harry sa z ťažkým povzdychom postavil. Pokrútila som nadním hlavou a vyšla som z izby.  Potichu som prešla do obývačky a prehúpla sa cez gauč. Pozrela som sa na spiaceho Matta a usmiala som sa. 

 Vždy keď spal bol neuveriteľne roztomilý.
Pozerala som sa na Matta s úsmevom na tvári keď som započula hlasný dupot. Okamžite som sa pozrela na schody a videla som ako Harry dolu nimi dupoce. Vražedne som sa naňho pozrela a naznačila mu aby prestal dupotať.

"Prečo?" zakričal a ja som si dlaň priložila na čelo.

"Lebo Matt spí" nahnevane som sa na neho pozrela a on sa iba uškrnul. Ja ho prisahám bohu zabijem! 

"Nechal ma spať na zemi!!" zakričal z plných pľúc a zasmial sa.

"uhmm... čo sa deje..." počula som za sebou rozospatý hlas a zaťala päste. "Zabijem ťa" naznačila som Harrymu perami a otočila sa smerom ku Mattovi.

"Dobre ráno" usmiala som sa na Matta a obišla som gauč. Sadla som si vedla neho a z úsmevom na tvári som sa pozerala na jeho rozospatú tvár.

"Dobré." usmiala sa a pritiahol si ma k sebe tak že som svoju hlavu mala na jeho vypracovanom bruchu.

 "Je tu aj ten Spiderman?" spýtal sa a ja som sa začala smiať.

"ano som tu" povedal otrávene Harry a ja som sa ešte viac začala smiať.

"Aáá vítam ťa Harry , ako sa ti spalo na tej úžasnej zemi plnej tvojích pavučích kamarátov?" spýtal sa Matt keď sa posadil a otočil svoju vysmiatu tvár smerom na Harryho. 

"Mohol by si stým už prestať?!" povedal skr zuby Harry a zaťal päste.

"Vieš čo .. aj by som mohol ale nechce sa mi"  povedal uštipačne Matt postavil sa a namieril si to smerom do kúpelky.

 "Prisahám bohu raz ho zabijem!" povedal naštvane Harry a sadol si ku mne. Zosunula som sa trošku nižšie tak že si Harry položil hlavu na moje brucho.  Zobrala som si ovladač ktorý bol pohodený vedľa mna a zapla som televízor. 

"Matt sa snaží byť len vtipný. " povedala som a pretočila som očami lebo nič zas v TV nešlo. Prepla som to na nejaký film a tam som to nechala. Lavou rukou som sa začala hrať s Harryho vlasmi.

"Nejak mu to nevychádza" zhlboka sa nadýchol a posunul hlavu trošku vyššie.

"Ja som sa zasmiala" kútiky pier sa mi vyzdvihli hore.

 "To bude tým že z teba si neuťahoval" povedal naštvane Harry a odfrkol si pritom.

"No ták kľud zlatko. Povedal ti iba Spiderman" pri slove Spiderman som sa začala smiať. Harry chcel niečo povedať ale vtom niekto zaklopal. Harry sa rozhodol že pôjde otvoriť.

"Máš nepríjemnú návštevu Mell!" počula som ako z chodby kričí Harry a postavila som sa. Prišla som na chodbu kde nebol Harry ale videla som tam človeka ktorého by som v živote nečakala.

"Čo tu robíš Nataly?" spýtala som sa chladným hlasom a prekrížila si ruky na hrudi.

"Chcela som sa stebou porozprávať" povedala na môj vkus až moc milím hlasom a pozrela sa mi priamo do očí.

 "Nemáme si už čo povedať" povodela som pokojný hlasom a ruky mi padli pozdĺž tela.

"Vypočuj ma prosím" povedlaa prosebne a aj som pretočila očami. Určite je to len nejaká jej sprostá hra. "No rýchlo nemám čas pre mrchy ako si ty" usmiala som sa čo najfalošnejším úsmevom a v jej očiach som zazrela smútok aj bolesť z mojej vety.

"Ja.. nikdy som ti nechcela ublížiť..."

"Ale stalo sa" skočila som jej do rečí.

"Nechaj ma dohovoriť prosím" povedala sklesnutým hlasom a ja som si povzdychla.

"Taylor .. ona ma vydierala.. povedala že keď nebude proti tebe dopadnem zle a aj všetci moji blízky.. nemala som na výber" povedala a ja som uchechtla. To jej mám akože veriť? Nikdy.

"To máš z ktorej kriminálky? Kriminálka Miama alebo New York?" spýtala som sa pobavene a ona si smutne povzdychla . Nech to okamžite na mňa prestane hrať. 

"Ukážem ti Sms-ky" svojími roztrasenými rukami si vytiahla svoj telefón a niečo doňho začala ťukať. 

Podala mi telefón a ja som začala čítať.

Taylor- Buď budeš na mojej strane alebo si to odskáču tí ktorých máš rada!

Ja ( Nataly) - Nechaj mojích najbližších na pokoji!

Taylor- Tak poď proti Mellanie a Harrymu.

Ja ( Nataly) - Nechcem ísť proti svojej najlepšiej kamarátke!!!

Taylor- Nemáš na výber zlatíčko.

Ja ( Nataly) - Prosím nenúť ma dotoho ...

Taylor- Tak už sa kurva rozhodni!!!

Ja ( Nataly) - Nemôžem.

Taylor- Tak sa rozlúč s Mellanie.

Ja ( Nataly) - Dobre , beriem to !!! 

"Tak už mi veríš?" opýtala sa ma Nataly zúfalím hlasom keď som ešte stále očami behala po sms-kách.

"Harry toto by si mal vidieť!" ignorovala som Natalynu otázku a zakičala som na Harryho. Ten tu bol ako na koni. Vražedným  pohladom sa pozrel na Nataly a potom svoj pohlad presunul na mna. Tento pohlad bol už milí.

"Čo by som mal vidieť?" spýtal sa nechápavo a ja som mu do rúk podala mobil. Zobral si ho , a začal si čítať sms-ky. Všimla som si ako pomaly zatína päste. Ešte čakám pokedy mu z uší pôjde para. Haha.

"Ja tú štetku zabijem" povedal naštvane Harry a hodil mi do rúk mobil. Rýchlo som podala mobil Nataly a bežala za Harrym ktorý to mal namierené ku vchodovým dverám.

"Hej , kľud musíme vymyslieť iba plán. Nerob urýchlene uzáveri. Mohla nás aj oklamať." zastavila som Harryho a popri mojom rozprávaní som sa očkom pozrela na Nataly ktorá mala pohlad presunutý k zemi.

"Musíme vymyslieť plán" pozrela som sa do jeho očí a uškrnula som sa. Harry mal kamennú tvár ale po chvíli sa uškrnul aj on.

 

Ahojte

takže už sa blížime ku koncu .. neviem chcete menej častí alebo to mám ešte rozmazávať?? :) a chcete happyend alebo saddend? ale ja som za happy :D neviem ako vy :D prepáčte za chyby:/  

Comments a Votes :)

Dakujem :) -Tori $

He and Me. (Harry Styles)Where stories live. Discover now