Part 35.

974 66 3
                                    

"Ďakujem Justin za odovoz. Naozaj v tvojej limuzíne sa sedí veľmi pohodlne" zasmiala som sa keď sme boli všetci traja pred mojím domom. 

"Neni zač , kedykoľvek budeš potrebovať odvoz zalovaj mi. Moje číslo máš" usmial sa a objal ma. Opätovala som mu objatie a potom som obímula Chrisa. Naposledy som im zakývala a vošla som do domu.

 "Je niekto doma?" zakričala som keď som si vyzliekala bundu. 

"Áno ja" zrazu som zamnou započula Harryho hlas a mnou trhlo až som skoro padla na zem. 

"Nevieš chodiť menej ako duch Harold?" vyčítavo som sa mu pozrela do očí a prekrížila si ruky na hrudi. 

"Viem . Chceš to vidieť?" zasmial sa a ja som nadním pokrútila hlavou. 

"Nie ďakujem" chcela som ho obísť ale Harryho ruky ma zastavili.

"A bozk na privítanie nič?" odul spodnú peru a urobil na mna psie oči čo ma hned odmäkčilo. Nahla som sa k nemu a jemne ho pobozkala na jeho dokonalé pery. Myslela som si že to bude iba chvílkový bozk ale však Harry to prehlbil do vášnivého bozkávania. Po chvílke sme sa od seba odtiahli. 

"Nebol si náhodou pre chvílkou na mna nahnevaný?" smutne som sa spýtala a teraz som ja odula spodnú peru.

"Bol. Ale vieš že sa na teba nedokážem dlho hnevať zlato." usmial sa a tým ukázal svoje nádherné jamky.

"A nemal si ísť do štúdia?" vymámila som sa z jeho zovretia a prešla som do kuchyne spoločne s Harrym zamnou.

"Už som bol. A dosť zbytočných otázok Mell." sadol si na stoličku zatiaľ čo som si ja nalievala džús do pohára. Posadila som sa pred neho a videla som na nom že chce niečo povedať.

"Tak hovor" vyzvala som ho a zasmiala sa.

"Čo keby sme išli dnes do kina?" dal hlavu nabok a usmial sa.   

"Môže byť" usmiala som sa a Harrymu sa v očiach vyskytli iskričky šťastia.

☼ V KINE ☼

"Čo tu robí Matt a Gemma?" spýtala som sa keď som sa pozerala z prekríženymi rukami na Matta a Gemmu ktorí stáli dalej od nás.

"Prepáč že som ti to nepovedal zlato ale toto je štvorité rande" povedal nadšene Harry a ja som sa nanho pozrela zamračeným pohladom. Vážne? Štvorité rande? A dokonca Matt v kine? Matt sa v kine nevie správať. Stvára hovädiny ohadzuje ludí pukancami a komentuje každú vetu z filmu ktorú hlavný hrdina povie.

 "To nemyslíš vážne" povzdychla som si a sklonila som hlavu. Matt tu urobí hanbu. Velmi veľkú.

"Gemma!! Tu sme!!" zakričal Harry a mnou trhlo. Začal mávať rukou aby si ho Gemma všimla. Jasné Harold , krič tu cez celé kino.

"Ahojte" tí dvaja prišli konečne k nám.

"Mell? Ty si ešte stále tu? Myslel som si že odídeš po tom čo ti Harry povedal" zasmial sa Matt a ja som sa naňho prekvapene pozrela. Čo mi mal Harry povedať?

"Ja som jej to ešte nepovedal" povedal skrz zuby Harry Mattovi a Mattovi zmizol úsmev z tváre. 

"Čo si mi mal povedať Styles?" pozrela som sa smerom k nemu z prekríženými rukami.

"Nič . Len ideme niečo urobiť ale neboj sa nieje to nič nezákonné" kyslo sa usmial a pobozkal ma na čelo.

"Čo do riti chcete urobiť?" spýtala som sa naštvane. "Gemma .. Ty o tom vieš?" pozrela som sa na Gemmu ktorá pokrútila na znak nesúhlasu a tiež sa mračila.

"Vravím nič nezákonné sestrička a poďme už asi začal film" povedal Matt a rozbehol sa do sály spolu s Harrym. Ja s Gemmou sme sa na seba pozreli a naštvaným krokom sme išli za nimi. 

"Čo keby sme si sadli čo najdalej od nich?" spýtala sa Gemma a uškrnula sa. Pozrela som sa naňu a na tvári sa mi tiež objavil úškrn.

"Veľmi dobrý nápad" pozreli sme sa smerom kde sedel Harry s Mattom. Sedeli niekde v strede a stále sa obzerali za seba. Zrejme nás hľadajú. 

Gemma išla prvá a ja som ju nasledovala. Sadli sme si úplne hore na sedadlá 13 a 14. Mali sme krásny výhlad na tých dvoch debilkov pred nami. Zrazu sa Harry otočil smerom k nám a v jeho tvár ostala vydesená. Šťuchol Matta do ramena a ten sa otočil tiež. Takisto aj jeho tvár zdobila vydesená grimasa. Zlakli sa nás alebo čo?

"Preplo im?" opýtala som sa Gemmy ktorá sa rovnako ako ja pozerala na nich zamračeným pohľadom. 

"Netuším" pokrútila hlavou. Pozrela som sa na Harryho ktorý mával rukou aby sme okamžite odišli preč. Prečo máme ísť preč? Sme v kine a možeme sedieť kde chceme.

Harry začal ešte zbesilejšie ukazovať aby sme vypadli a pridal sa k nemu aj Matt. Ochvílku prestali a ľútostivo sa na nás pozreli. Zrazu začali odpočítavať od troch. Keď boli pri jednotke niečo zrazu pod nami začalo pukať.

 Vystrašene som sa pozrela na Gemmu a ona na mňa. V tom sme započuli ako úplne niečo prasklo a potom som už videla len tmu.

Ahojte..

konečne nová  .. Harry a Matt su dost blázni nemyslíte? :D  a dufam že vam nevadilo že v minulej časti bol skoro len Justin a Chris :) čo poviete na túto časť ? :)                                                                                                               dakujem za votes a comments :) - Tori $

He and Me. (Harry Styles)Where stories live. Discover now