Part 3.

1.9K 112 4
                                    

Po tom incidente s Harrym som tam ostala stáť ešte dobrých 5 minút . Doteraz som tomu nemohla uveriť. Po chvílke ku mne pribehla Nat s Mattom. Napadla ma taká otázka. Prečo som nesedela snimi?

"Tak tu si" povedal Matt a postavil sa vedla mňa.

"Prečo som sedela s tým dedom a nie stebou alebo Nat?" hned som nanho vyskočila a zamračila sa.

"Každý sme sedeli zvlášť. A po prvé nevedeli sme že pri tebe bude sedieť nejaký dedo" zapojila sa do rozhovoru Nataly. "Primne napríklad sedel nejaký Rus" povedala a pretočila očami. "Nič som mu nerozumela" poznamenala.

Nataly´s flashback

Ked som sa dozvedela že Matt kúpil letenky a každí sedel na inom mieste skoro ma chytil šlak. Nechápem prečo to takto urobil. Kde mal rozum ked ich kupoval? Ked som si našla sedadlo s číslom 9 potešila som sa ale ked sa vedla mna objavil čudný chlapík s uškrnom na tvári moj úsmev z tváre zmizol. Neriešila som ho a posadila sa na sedadlo.

"Kak tebya zovut ? (Ako sa voláš?) " naraz ten chlapík vedla mna prehovoril. Pozrela som sa nanho čudným výrazom . Vobec mu nerozumiem. 

"Dobrý deň aj vám" povedala som a usmiala sa. Bolo to prvé čo ma napadlo. Podla mna sa pýtal nato. Naraz sa ten chlapík na mna čudne pozrel.

"Navernoye ne ponimayu, chto ? (Asi mi nerozumieš , čo?)" zasa niečo povedal. Prečo nemože niečo povedať po Španielsky? To by som mu aspoň trošku rozumela. 

"Mám sa fajn , a čo vy?" trepla som zasa prvé čo ma napadlo a znovu sa usmiala. Možem ho osrať. Ked niečo bude chcieť nech mi nabudúce napíše cez Google Prekladač. Po tom čo som mu podla mna správne odpovedala sa len namna pozrel a otočil sa k oknu. Načo bol dobrý tento "rozhovor"? 

End of Flashback  
 

"Naozaj ideme taxíkom?" opýtala som sa ked som videla pred nami taxík a Matta ako zaním beží.

"Áno . Nejaký problém?" spýtal sa ma Matt.

"Nie , jasneže nie." falošne som sa usmiala a odvrátila od neho zrak. Myslela som si že má auto. Čím bude chodiť do práce? A ja? Chcem si najsť brigádu. Ak ma pošle autobusom , odseknem mu pristroj na robenie detí.

"Teraz sedím vpredu ja!" naraz vedla mna skríkra Nataly a začala bežať do taxíka. Fajn ak mám pravdu povedať , skoro som sa posrala. Zlakla som sa. Nemohla mi to povedať šeptom? Len som nadtým prekrútila očami a išla si sadnúť dozadu. Ochvílku vedla mna sedel Matt a povedal šoférovi adresu. Uhm zaujímava adresa. 

...................................................

Ked sme sa dostavili na tu adresu ktorú nadiktoval Matt , prekvapene som otvorila ústa. Bol to dom. Obrovský dom. Omg určite sa Matt pomýlil a nadiktoval zlú adresu. Vedla nás na pravo bol taký istý dom ale menší a na lavej strane bol tiež taky istý ale väčší. Vidno že sme na bohatej ulici.

"Matt ten dom je obrovský a krásny" povedala som z nadšením v hlase ked sme vstúpili dnu. Malo to presne 5 izieb + obývačka a kuchyna a 2 kupelne. Fakt som sa cítila jak Carmen Geissenová. Ako sme vstúpili dnu Nataly sa hned rozbehla do jednej z izieb , ale neviem do ktorej. Nevadí , ona sa nájde.

"Chod sa vybaliť" povedal mi Matt. "Vyber si ktorú izbu chceš" povedal a stratil sa niekde v kuchyni. Fajn mám na výber? Začína sa mi tu páčiť.  Vybrala som si izbu úplne na kraji na lavej strane. Podla rozprávania je tam najlepšie. Ked som otvorila izbu , sánka mi padla až na podlahu. Bola krásna a .. a velká. V strede bola manželská postel pred ktorou bola plazma a steny boli jemnej fialovej farby. Vedla dverí bola obrovská skrina bielej farby. Ked som vošla do izby všimla som si tam ešte jedny dvere. Bola to kúpelka. Yey mám v izbe kupelku , konečne.  

Kufre som si položila na postel a išla k oknu. Ked som ho otvorila a pozrela som sa von , všimla som si že mám presne výhlad do susedovho domu a na jeho velku zahrádu z bazénom. Bol to ten sused na lavej strane. Pred jeho domom stal čierny Range Rover. Možno sú moji susedia Geissenovci. Mohli by ma brávať na výlety. V duchu som sa nad mojou myšlienkou zasmiala. Ochvílku som počula dupot hore schodmi a nasledne sa rozvalili dvere. Bola to Nataly.

"Panebožééééé , vieš kto vedla nás býva?!" začala tam vykrikovať ako zmyslou zbavená. Omg ak to bude Brat Pitt , Channing Tatum alebo niekto z 1D tak ma asi porazí. Neustále by ma otravovala aby som tam išla zaklopať.

"Neviem , povedz." povedala som a zapchala si uši lebo stále neprestala pišťať. Čudujem sa že sa susedia ešte nestažujú.

"Harry Styles" vyhukla to najviac ako mohla a začala skákať na mieste. Panebože skoro sa rozplakala. Ahá takže to je jeho ten Range Rover. Ked sa trošku upokojila prešla k oknu aby chytila nejaký kyslík. No ked sa dovalila pri okno a pozrela sa na ten dom začala znova pišťať až spadla na zem.

Ako vidím , mám sa načo tešiť.

Fajn takže bol tu pohlad Nataly :D a bol tu Harryho dom. :D trošku krátka dnes :/ sorráč :/ najpr som tam chcela dat Harryho adresu ale neviem ju :D hanba mi! :D budem rada za nejaké votes a comments. Dakujem váám ♥ c: - Tori

He and Me. (Harry Styles)Where stories live. Discover now