Part 16.

1.2K 77 4
                                    

"Nataly?" prekvapene som vykríkla a pozrela sa na jeje odporný úškrn.

"Nečakala si ma však?" uškrnula sa ešte viac a chytila Harryho za ruku. Hrozne sa mi chcelo plakať ale alkohol mi ako keby nedovolil vyroniť ani slzu.

"Tomu ver že nečakala" vyštekla som a postavila som sa. Nenávidím ju z celého srdca a Harryho tiež. Ako vobec s takou kravou mohol ísť niekde do baru? Hanbila by som sa zanu. A ešte čo robia práve v Black Damionde?

"Mell klud" povedal Chris a tiež sa postavil. Ja mu dám take klud. Keby sa mu tiež niečo takéto stalo s Chloe tiež by vyvádzala ako ja.

"Možme si prisadnúť?" spýtal sa Harry a  Kid hned prikývol. Hned som otočila pohlad ku Kidovi a prebodla som ho pohladom. Neznesiem snimi sedieť pri jednom stole. Kid sa na mna iba pozrel a mykol plecami. Ako mám pocit už na všetko zabudol a je mu jedno kto sem príde. Aj keby sem prišla polícii a budu si pýtať občiansky tak on povie "A neprisadnete si?". Otočila som pohlad naspäť na Harryho a tú suka ktorý si sadali ku Kidovi. Nataly sa uplne natlačila na Harryho a ten sa iba mierne usmial. Jasné určite ma provokujú. Chris ma potlačil za ruku aby som si sadla a ja som tak urobila.

"Chris ja to tu nvydržím" šepla som Chrisovi ked som nespúšťala pohlad z tých dvoch a videla som ako velmi sa tu zabávajú. Ako keby som tu vobec nebola. 

 "Daj si ešte 2 vodky a zabudneš že sú tu a zabudneš aj ako sa voláš" zasmial sa a posunul ku mne pohár vodky. Priložila som si ho k perám a celé to do seba kopla.

"Mell odkedy piješ? spýtal sa Harry a pozrel sa na mna.

"Čo teba do toho? Staraj sa o tvoju polovičku a mna si nevšímaj jasné?!" vybuchla som nanho a zobrala si aj druhú vodku ktorú som do seba naliala.

"Dobre" mykol plecami ale stále zo mna nespúštal pohlad. Prevrátila som očami a pozrela sa na parket kde tancovalo kopu ludí. Všimla som si tam Am tak som sa postavila a šla za nou.

"Kam ideš?" pocítila som dotyk na mojej ruke a chraplavý hlas pri mojom uchu.

"Čo najdalej od vás" uškrnula som sa ale neotáčala som sa. Vytrhla som svoju ruku z tej jeho a pokračovala dalej v ceste. 

"Am? Idem na WC , keby zamnou nahodou išiel Harry tak ho zastav" usmiala som sa na Am ku ktorej som prišla a vyrušila ju z jej tanečných kreácií. Iba prikývla a ja som išla smerom k záchodom. Otvorila som dvere a ked som uvidela stáť Nataly pri umývadle petočila som očami.

"Čau" povedalaa ako keby nič.

"Cc" zamrmlala som a prišla som k umývadlu. Pustila som vodu a oplachla si tvár.

"Prečo si sa s Harrym rozišla?" spýtala sa a oprela sa o umyvadlo. Presunula ku mne pohlad a nadvihla obočie.

"Prečo sa pýtaš?" opýtala som sa drzo a pozrela sa nanu vražedným pohladom.

"Nemožem?" odvrkla a prevrátila očami.

"Tomu ver že nemožeš. Nemá ťa to čo trápiť. Staraj sa o ten svoj namyslený ksicht" šermovala som jej prstom pred tvárov.

"Trapka" povedala a išla k dverám.

"Hovorí ta pravá" zamrmlala som.

"Čo si povedala?" otočila sa ked stála pri dverách a vražedne sa na mna pozerala.

"Nič , že chod Harry ťa už čaká" falošne som sa usmiala a pozerala sa nanu. Nataly iba pretočila očami a odišla. Fúú takže tu mám z krku. Utrela som si ruky do uteráka vedla umývadla a vybrala sa von z WC.

"Že si sa aj uráčila prísť" oslovil ma Chris ked som prišla do boxu kde sedeli všetci okrem Kida , Harryho a Nataly.

"Bola som na WC" sadla som si vedla neho a oprela sa. Nejako sa mi začala točiť hlava. PRivrela som oči a poriadne sa nadýchla.

"Tak aké sme boli?" zrazu som začula Kaylin hlas a otvorila som oči aby som sa naozaj presvedčila že je tu.

"Výborne" usmial sa Chris na Chloe ktorú osm si všimla až potom.

"Ahooj Mellanie!" nadšene vykríkla Kayla a vrhla sa mi do náručia. Nemusela ma osloviť celým menom.

"Ahoj Kay" usmiala som sa naňu a uvolnila som vedla seba miesto aby si mohla sadnúť. 

"Dostala som nápad. Čo keby sme si išli zatancovať?" povedala KAy a pozrela sa smerom pred nu. Pozrela som sa tam tiež a zbadala som tyče. Určite nepojdem tancovať okolo tyče niesom striptérka.

"Nie nie a ešte raz nie" odvratila som pohlad od týč a zamračila sa nanu.

"Ale áno" uškrnula sa a začala ma ťahať smerom k tyčiam. Trhala som sa dozadu ale nijako to nepomohlo a nahle som sa ocitla pri tyči a Kayla vedla mna pri druhej. Pozrela som sa do publika kde boli všetky oči zabodnuté namna. Vyhladavala som Chloeine oči alebo Chrisove aby ma zachránila . No miesto toho som narazila na tie Harryho smaragdové oči.

čaute :D časť nieje dlha lebo nejako moc nestíham a dochadzaju mi napady čo ma mrzí :/ dufam ze stym neskončím tak skoro . ale čo už uvidíme. :/ Prepáčte za chyby :/ Dakujem za comments a votes :) -Tori $

He and Me. (Harry Styles)Where stories live. Discover now