ASAF-I AZZE TUTKUSU

By ruyeatn

10.9M 393K 48.6K

Mafya kitabı More

1.bölüm
2.bölüm
3.bölüm
4.bölüm
5.bölüm
6.bölüm
7.bölüm
8.bölüm
9.bölüm
10.bölüm
11.bölüm
12.bölüm
13.bölüm
14.bölüm
15.bölüm
16.bölüm
17.bölüm
18.bölüm
19.bölüm
20.bölüm
21.bölüm
22.bölüm
23.bölüm
24.bölüm
25.bölüm
26.bölüm
27.bölüm
28.bölüm
29.bölüm
30.bölüm
31.bölüm
32.bölüm
33.bölüm
34.bölüm
35.bölüm
36.bölüm
37.bölüm
38.bölüm
39.bölüm
40.bölüm
41.bölüm
42.bölüm
43.bölüm
44.bölüm
46.bölüm
45.bölüm
47.bölüm
48.bölüm
49. bölüm
50.bölüm
51.bölüm
52. bölüm
53. bölüm
DUYURU
54.bölüm
55. bölüm
56.bölüm
57.bölüm
Toprak ve Hale
59.bölüm
60. bölüm
DUYURU
61. bölüm
62.bölüm
63. bölüm
64. bölüm
65. bölüm
66. bölüm
67. bölüm
68. bölüm
69. bölüm
Ayla ve Behzat
70.bölüm
71. bölüm
72.bölüm
73.bölüm
74. bölüm
75. bölüm
76. bölüm
77.bölüm
78.bölüm
79.bölüm
DUYURU
80.bölüm
81. bölüm
82.bölüm
83.bölüm
84.bölüm
Duyuru
85.bölüm
86.bölüm
87.bölüm
88.bölüm
89. bölüm 1.kısım
89. 2. kısım
90. bölüm FİNAL PART 1
91.bölüm FİNAL
Ayla ve Behzat. Özel bölüm
KİTABIM ÇALINDI

58.bölüm

93.2K 3.7K 639
By ruyeatn

  Ben geldim, sevgili okuyucularım yeni bölümü sınavdan sonra yazabilirim bölüm yazmak bir günümü alıyor çok az kaldı sınavıma
Benim için dua lütfen..
Öpüyorum sizi 😘😘😘😘
Keyifli okumalar.
    ********


   Bu kadar güzelmiydi siyah..?
Yada karanlık bir dünyayı sevmek normal miydi.?
Hayatım da yapmam dediğim şeyleri şuan yaşıyordum oysaki.
Asaf, karşımda duran adam bana bütün duvarlarımı yıktıran adam.
Gözlerine aşık oldum önce, onun gözleriyle de siyaha.
Bakışları sertti, soğuktu ama benim içimi ısıtıyordu yine de. Uzun kirpikleri aşık olduğum siyah elmaslarına gölge oluştuyordu, çok güzel kaşları ve kirpikleri vardı ve aşık olduğum gözlerini süslüyordu.
Hafif dolgun dudakları vardı, bir erkeğe yakışacak ne küçük nede büyük bir burnu vardı, simsiyah saçları vardı ipek gibi öyle güzel kokardı ki hep okşayıp koklamak isterdi insan.
Ellerimi pantolonuma sürüp bu isteğimi bastırmaya çalıştım.
Kokusu bile beni benden alıyordu bu adamın, şimdiden bütün odaya sinmişti kokusu, tekrar tekrar nefes aldım içime hapsetmek için.
Gözlerim tekrar gözlerini buldu, özlem vardı o gözlerde hasret vardı.
Yine dünyanın en değerli varlığıymışım gibi bakıyordu, korku vardı bakışlarında sevgi vardı tutku vardı ve en önemlisi aşk vardı, ne zaman bu kadar çok tanıdım seni sevgilim ne zamandan beri gözlerini böyle okuyabiliyorum nefesim, şimdi mi böyle bakıyorsun bana yoksa hep mi böyle baktın da ben mi kürdüm....

Asaf başını yana yatırıp gözlerini kısarak bana baktı, ellerini cebinden çıkarıp bana doğru bir adım daha attı.
" Ne- den... Neden buraya getirdin beni Asaf. "
Adı dilimden düşünce gözlerini kapattı, güzel bir melodi dinliyormuş gibi dudaklarında hafif bir gülümseme oluştu.
Gözlerini açıp tekrar gözlerim içine baktı, özlemle.
Asaf," en çok senin dudaklarına yakışıyor adım senin sesinle güzel oluyor, senden başka herkese yasaklamak istiyorum ismimi. "
Neden her sözüyle içimi titretiyordu bu adam, her bakışıyla aşık ediyordu.
Asaf," Konuşmak için buradayız Azze, bizden çaldığın bunca zaman için burdayız. "
Söylediği şeyle kaşlarımı çatıp güzelliğine daldığım hayal dünyamdan çıktım hemen.
" Ben mi çaldım.?  Peki ya sen senin hiç suçun yok mu Asaf, gitme sebebim sendin, bana bir şey anlatma tenezzülünde bile bulunmadın."
Asaf," Dinledin mi  Azze, kaçıp gittin benimle yüzleşmek yerine gitmeyi tercih ettin sen. "
" Anlatmadın, ne kadar zaman bekledim biliyormusun sen bir yabancı gibi neden senden duymam gereken şeyleri başkasından duydum Asaf, neyi bekledin ha neyi. "
Asaf odada ki boş yatağa tekme atıp üzerime doğru gelmeye başladı.
Sinirden göz bebekleri daha da kararmış, diğer kısımlar ise kırmızıya dönüşmüştü.
Asaf," bekleseydin kaçıp gitmeseydin herşey çözülülecekti zaten kadın. "
" Ne çözülecekti Asaf ne.? "


Bende çıldırmıştım artık onu gibi bağırarak konuşuyordum.
Asaf," Asu'nun kaçtığı şefersizin düşmanları onu darp edince benim yanıma geldi çünkü o adam onu koruyacak kadar güçlü değildi. "
Sinirle gülüp iki elime de Asaf'ın göğsüne koyup onu ittim.
" Ne o eski aşkına zarar verirler diye mi korktun ha bide utanmadan bunu bana anlatıyormusun o kadın seni terk etti Asaf. "
Deli gibi titriyordu ellerim kızgınlıkla ellerimi saçımdan geçerip kopan saçlarımı umursamadan geriye doğru çekip ittim. Asaf kızgınlıkla ellerimi çekip beni duvara yaslayıp ellerimi başımın üstünde tuttu. Gözlerim dolmuştu ağlamak istemiyorum lütfen Allahım şimdi değil.
Asaf," Dinle beni, kendine zarar verme, saçlarının bir teli için bile dünyayı yakarım. Asu, Koral ailesini biliyor buraya geldiklerinide onlarla kolaylıkla bağlantı kurabilir, senden haberleri yoktu benim eşim olduğundan, Asu eğer onu korumazsam seni onlara tanıtmakla tehdit etti yine de kabul etmedim.
Sonra sana ait olan fotoğrafları göndermiş ve bir gün elime bir zarf geçti senin fotoğrafın arkasın da ise şunlar sözler yazıyordu ' Yeni sevgilin çok güzelmiş dikkat et ona Demirkan ' diye Asu'nun yanına gittiğimde eşim olduğunu değil sadece sevgilim olduğunu söylediğini anlattı. Kendini garantiye almıştı eğer ona bir şey yaparsam senin hakkında ki bütün bilgiler onların eline geçecekti.
Ben ne kadar güçlü olsamda onlar benden bir adım hep önde oldular Azze, sadece beni biliyorlar Ayla'yı bile ölü sanıyorlar yıllar önce kaçırdıkları bir kızı ablam zannetmiş ve onu öldürmüşlerdi, eğer senden haberleri olsaydı seni de benden alırlardı Azzem.
Plan yaptık çocuklarla hem Asu'yu hemde koralları ortadan kaldıracaktık. Bir organizasyona katılıp Asu'yu orda herkesin gözü önünde öldürecektik ve onlar seni Asu sunacaktı bir müddet onları böyle oyalayıp onlar gerçeği öğrenmeden de onları ortadan kaldıracaktık, sana anlatmadım çünkü kabul etmeyeceğini biliyordum kim olursa olsun kimsenin senin yerine ölmesini istemeyecektin sessiz kaldım bilmesin dedim seni de kaybedemezdim Azze eğer seni de bende alsalardı yaşayamazdım. Ama ne oldu biliyormusun eve geldiğimde benim karım zaten beni terk etmişti hemde hiç bir şey söylemeden, bir kaç gün sadece bir kaç gün daha kalsaydın bitecekti. "
Asaf ellerimi serbes bırakıp bir kaç adım geriye doğru gitti, üşüdüm birden beni bulan sıcaklığından koptuğum için. Kırgın gözlerle baktım ona biraz da suçluluk duygusuyla.
" Yine de anlatabilirdin Asaf, sen olsaydın ne tepki verirdin, sevdiğim adamın eskiden aşık olduğu kadın gelmiş ve birden onu korumaya başlıyor ayrı eve çıkartıyor en acısıda ona gülümseyerek bakıyor, belki dedim göz yanılmasıdır ben yanlış görmüşüm dedim ama eve gittiğimde yasak olan odaya girdiğimde asıl darbeyi yedim, ikisinin gülümseyen fotoğrafını buldum, senin elin onun karnında öyle mutlusun ki öyle güzel bakıyorsun ki....  O zaman anladım benim burda yerim yoktu. "




Son kelimeleri hıçkırarak söylemiştim sahi ne zaman ağlamaya başladım.
Asaf," Anlattım olanları benim dünyam kirlidir Azze karanlıktır bunu en iyi sen bilirsin, annen de bunun için ölmedi mi kim olduğun duyulursa düşmanın da çoğalır yanında olduğun kişi içinde en büyük tehdit olursun Azze en zayıf halkan olur çünkü, benim için ne kadar değerli olduğunu bilseler bir saniye bile nefes almana izin vermezler, ben bunları göze alamadım Azze seni kaybetmeyi göze alamadım, gördüğün o resim yıllar öncesine ait onun orda olduğunu bile bilmiyordum Azzem yemin ederim ki bilmiyordum en son ne zaman o odaya girdim onu bile hatırlamıyorum. "
İlk defa korkuyu görüyordum Asaf'ın gözlerinde, karşımda çökmüş bir adam vardı benim güzel adamım hep güçlüydü oysaki, yenilmezdi, korkusuzdu,bakışlarıyla bile insanı  korkuturdu ama benim yanımda bütün kalkanları indirmiş bir Asaf vardı şuan.
" burada ki kuralları biliyorum Asaf  nasıl bir dünya olduğunu, eğer anlatsaydın ikimizde bu kadar acı çekmezdik, eğer anlatsaydın bir yolunu bulurduk. "
Asaf," Beklemedin ki Azze madalyonun görünen yüzüne baktın sadece gördüğüne inandın ve hüküm verdin, keşke kaçmak yerine hesap sorsaydın, keşke bana biraz güvenseydin, buradaki tek suçlu ben değilim Azze tamam sana anlatmadım seni korumak isterken tam tersine kaçmanı sağladım bunları kabul ediyorum hiç olmazsa, ben sana olan aşkımdan kör olmuştum kadın tek derdim seni korumaktı, peki sen Azze hala bütün hatayı bende mi buluyorsun tek suçlu benmiyim. "
Asaf yanıma gelip gözlerimin içine baktı, sanki orda bir şeyler arıyormuş gibi derin derin baktı gözlerime.
Asaf," Silahı dolduran bendim belki ama ateşleyen de sen oldun sen bizi bitiren imzayı attın. "


Tam konuşacağım sırada dışardan gelen seslerden dolayı ikimizde odadan çıktık.
İleri  baktığımda Ayla ve Bulut birbirine sarılıyordu, hemen onların yanına doğru ilerledik.
Bulut," Uyandı Asaf, Bora uyandı. "
Ben Ayla'ya sarılırken Asaf da Bulut'a sarılıp birlikte doktorun yanına gittiler. Bir saat sonra Bora'yı normal odaya almışlardı Asaf ve Bulut odadaydı bense kapıda bekliyordum, cesaret edemiyordum belki de içeri girmeye, Bora'nın bende ki yeri başkaydı benim gibi oda eksik olduğu için belkide, benim babam vardı sığınacağım biri vardı, Bora'nın kimsesi yoktu ama, buradakilerden başka, bizden başka kimsesi yoktu.
Ayla,"  Hadi canım bizde girelim seni görünce çok mutlu olacak eminim. "
"  olur mu gerçekten Ayla. "
Ayla, " Olur tabi ki korkma kimse sana kızmadı gittiğin için tam tersine herkes senin tarafını tutup Asaf'a kızdı, sil bakalım göz yaşlarını uyandılar ikiside de iyiler çok şükür."
Tebessüm edip gözyaşları mı sildim hemen, Toprak da kızgın değildi bana hatta beni görünce çok sevinmişti, oysa ben tam tersini düşünmüştüm, Asaf'ı bıraktım diye onlar da bana kızar diye düşündüm ama tam tersi olmuştu Toprak, ' biz bir aileyiz kavgalar olur tabi ama küslük olmaz ailemiz de sen bizim ailemizsin' demişti, bunun için bir kez daha kızdım kendime herkese sırt çevirdiğim için.
Ayla kapıyı açıp odaya girince bende arkasından girdim yavaş adımlarla.
Ayla," Nasılsın yakışıklım bizi çok korkuttun."
Bora," İyiyim Ayla. "
Sesi çok kısık çıkıyordu Bora'nın.
Bulut," İyi olacaksın tabi oğlum varmı bir kurşuna yenilmek. "
Asaf," Bir daha böyle bir şey yapsın o kurşunları münasip bir yerine koyarım anladın mı Bora. "
Bora," Yine yaparım abi sen beni kurtaran adamsın bana aile sunan adamsın canım her zaman sana feda."
Asaf," Olsun yapma bir daha oğlum kardeşimsin benim sizi de koruyamazsam ne anlamı var yaşamanın. "
Bora," Eyvallah abi. "
Boğazım düğüm düğüm olmuştu, birbirlerine olan sevgileri çok güzeldi.
Boğazımı temizleyip Bora'nın yanına ilerledim, yorgun bakışları beni bulunca önce şaşırdı sonra da yüzünde o çok sevdiğim gülümsemesi oluştu.
Bora," Rüya değilmiş demek ki. "
" Bo-ra.... Uyandın. "
Kekelemiştim adını söylerken gözlerim dolmuş yutkunamıyordum.
Dokunsalar ağlayacak durumdaydım.
Bora," Yengelerin en güzeli sonunda geldin. "
Bora'nın yanına gidip elini tuttum sıkıca, özür diler gibi baktım gözlerine, anladı oda elimi sıktı  bunu gösterircesine.



" Geldim, nasıl dururdum ki zaten siz bu haldeyken, çok korktum sizi bir daha görememekten. "
Bora " Tamam ya büyütmeyin alt tarafı biraz uyudum. "
Ayla," Seni çok seviyoruz bebeğim, ablasının kuzusu. "
Bora," İçinizde en küçüğü benim diye bana bebekmişim gibi davranmayın."
Bora gözlerini devirip bunu söyleyince Ayla tekrar Bora'nın yanağından öpüp saçlarını okşadı.
Ayla," Sen benim en küçük kuzumsun hep öyle de kalacaksın. "
Bulut," Aman da ablasının kuzusu. "
Asaf," Mama da ister şimdi. "
Bora,"hep böyle yapıyorlar  işte." 
Ayla," Sen bakma onlara hepiniz kuzucuklarımsınız. "
Bora Asaf'a bakıp pis pis güldü.
Bora," Yengelerin bir tanesi benim için geldin değil mi, durumumu duyunca dayanamadın. "
" Sizin için geldim tabi ki yakışıklım nasıl dururdum orda. "
Bora," Biraz sesli söyle de birileri duysun biraz. "
Gülümseyip başımı sağa sola salladım. Hiç değişmeyecekti bu adam hemde hiç.
Bora," Demek Toprak bensizliğe dayanamadı poposuna sıktı ha. "
Bulut," Lan ben öyle mi anlattım. "
Toprak," Kim vurmuş lan kıymetlime."
Toprak, Hale'nin kolunda kaşlarını çatıp Bora'ya bakarak odaya girdi.
Bora, " Benim hasretimden kendin sıkmışsınya abicim popona. "
Toprak," Kim dedi bunu. "
Bora," Bulut anlattı. "
Bulut," Lan ben öyle mi anlattım sana."
Toprak," Ne anlattınız bu manyağa."
Bora," Ama aşkım şimdi neden bana manyak diyorsun ki, utandın mı yoksa böyle herkesin içinde tabi sende haklısın. "
Toprak," Boraaa, öldürürüm oğlum seni, keserim o dilini. "
Bora," göster bakayım poponu. "
Toprak, " Başka bir şeyide göstereyim mi Bora'cım. "
Bora," ıyyyğğğ meraklı değilim o çirkin popona. "
Bulut," Valla ben durumu anlattım Bora işte uyduruyor yine. "
Toprak sinirle nefes alıp odada ki koltuğa oturunca pis pis Bora'ya bakmaya başladı.
Bizde gülerek bu durumu izliyorduk.
Bora," Bak görüyormusun yengecim bana kötü davranıyor. "
Toprak," Ben gösteririm sana kötüyü oğlum hele bir iyileşeyim."
" Toprak kızma çocuğa hepinizden küçük o. "
Hale," Bencede uğraşma yakışıklımla."
Bora," Kızılım benim. "
Hale," Söyle bitanem. "
Bora," Gelip şu yastığımı biraz düzeltsene kaymış sanki. "
Hale," Tabi ki yapayım hemen. "
Toprak," Lan git kendine hizmetçi tut benim sevgilimi yorma. "
Bora bana yavru köpek bakışları atınca dudaklarımı birbirine bastırıp önce gülme istediğimi engelledim.
" Yapsın ne var bunda Toprak hem kardeşi o tabi ki bakacak. "
Hale zaten düzgün olan yastığı düzeltip Bora'nın yanağına öpücük bırakıp Topra'ğın yanına gitti tekrar.
Tabi Toprak, Bora'ya kötü bakınca Bora da kocaman sırıtıp öpücük attı.
Bora," Bulut bana meyve suyu alsana."
Bulut, " Ne meyve suyusu Bora ağzın bir dursun be oğlum."
Bora," Hemşire bol bol iç dedi ama."
Bulut," O zaman hemşire alsın sana."
" Hadi ama Bulut'cum canı çekti demek ki al sende yoksa ben almaya giderim. "
Bulut," Tamam prenses ben alırım, içsin de hemen iyileşsin böyle dövemiyoruz. "
" Ne yapıyor ki sadece ilgi istiyor."
Bora," Evet sadece ilgi istiyorum sevin beni Asaf şımart beni. "
Asaf," Olur kardeşim olur sen bir kalk bak nasıl şımartıyorum seni, çek o elini karımın üzerinden. "
Bora," Eski karın abicim. "
Asaf," Lannnn..! Elimde kalacak bu şimdi, Toprak hemşireye söyle gelsin şunun ağzını diksin. "
Bora gözlerini kocaman açıp Asaf'a bakınca herkes gülmeye başladı.
Bora," Cem nerde o söylediğim her şeyi yapar ne kadar dalga geçsemde kızmaz bana. "


Odada kimseden ses çıkmadı derin bir sessizlik oluştu.
Bora," Ne oldu Asaf, Cem'e bir şey mi oldu konuşsanıza. "
Asaf," Cem yok kaçırıldı. "
Bora," Nasıl kaçırıldı ne zaman. "
Asaf," Çatışmada, sen vurulduğun zaman Cem'i de kaçırdılar. "
Bora," Siz burda ne yapıyorsunuz o zaman neden onu aramıyorsunuz. "
Şimdiye kadar şebeklik yapan sanki Bora değilmiş gibi yüzü birden sertleşti, üzerinde ki çarşafı kaldırıp kalkmaya çalışınca Asaf ve Bulut buna hemen engel oldular.
Bulut," Sakin ol arıyoruz daha. "
Bora yatmayınca Asaf'ın sert ve otoriter sesi odada yankılandı.
Asaf," Hemen yatıyorsun Bora arıyoruz zaten her yerde, yeni uyandın tekrar fenalaşmadan uzan."
Bora küçük bir çocuk gibi Asaf'ı dinleyip yerine uzandı tekrar.
Bora," Ya ona bir şey yaparlarsa, başkası olsa korkmam ama söz konusu Korallar olunca yaşama oranı yüzde beşe iniyor. "
Bulut," Cem bu merak etme yaşamının bir yolunu bulur o."
" Bulucaz onu söz veriyorum sana sen iyileşene kadar onu bulucaz. "
Toprak, " Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun Azze. "
" Çünkü o aileyi çok iyi tanıyorum."
Bulut," Nasıl tanıyorsun. "
Asaf çatık kaşlarla bana bakınca gözlerimi kaçırıp Ayla'ya baktım.
Çalan kapı ve sonrasında odaya giren çocukları diğerleriyle tanıştırdım.
Kuzey," Yerlerini tespit ettik Azze. "
Alp elindeki laptopu sehpaya bırakıp herkesin görmesi için kenara çekildi.
Açılan ekrandan önce çok güzel bir kadının fotoğrafı çıktı.
Eren," Cem'i kaçıran kadın bu, o  da aileden ve. "
Toprak, " Cem'in eski kız arkadaşlarından biri bu. "
Ayla," Nasıl kız arkadaşı, Cem nasıl bu ailenin kızlarıyla çıkar. "
Naz," Ona yanlış isim ve yanlış soyadını söylemiş yani Cem'i kandırmış. "
Asaf," Benim arkadaşım olduğunu biliyormuydu onunla çıkarken."
Alp," Hayır bilmiyormuş daha sonra öğrenmiş yani Cem onu bıraktıktan aylar sonra. "
" Şuan neredeler peki. "
Begüm, " Burdalar hala bu şehirdeler adres elimizde ama. "
Bora," Ama ne "
Begüm," Yarın özel uçaklarla burdan ayrılacaklar. "
Asaf," Bu bilgileri nasıl bu kadar kolay elde ettiniz. "
" Orda çalışan bir adamım var daha doğrusu bana hayat borcu olan biri."
Asaf," Sen bu aileyi nerden tanıyorsun Azze. "
" Önce Cem'i kurtaralım sonra anlatırım. "
Alp," Bencede şuan önceliğimiz Cem."
Asaf," Adamları topla Bulut. "
Kuzey, " Plan ne. "
Toprak, " yıkıp ezmek tabiki. "
Kuzey, " Yıkılıp ezilen sensin bir daha aynı şeyin başınıza gelmesini istemiyorsanız plana uyun bence. "
Toprak," Ne diyorsun lan sen kim oluyorsun. "
Kuzey," yardım için buradayız ve sizi sizden daha çok tanıyoruz. "
Hale," Sakin olun lütfen. "
Kuzey, " Tamam güzelim sen yeter ki korkma. "
Toprak  " Ne diyorsan lan sen kime güzelim diyorsun öldürürüm seni."
Asaf," Sakin olun, eğer yarın burdan gideceklerse demek ki yarına hepimizi temizlemiş olacaklar. "
Eren," Kaldıkları yer burası bütün arazi onlara ait burda resmen kendilerine başka bir dünya kurmuşlar. Önce Sistemi etkisiz hale getirecez daha sonra da içeri giricez "
Begüm," Bunu sadece beş dakikalığına yapabilirim ama. "
" Ben, Naz ve Kuzey içeri girecez bu esnada, güvenlik sistemini çökertip sizin için gizli kapıyı açıcaz. "
Ece," Evde ki bütün elektrik akımı kesilecek bunu ben yaparım. "
Eren," özel eğitilmiş köpekleri ben halleder yanınıza gelirim. "
Alp," evin etrafına bombaları düşeyip size katılırım. "
Su," diğer kapıları ben açarım. "
" sizde adamları ortadan kaldırırsınız."
Bora," Ya fark ederlerse planı Cem'i öldürürler. "
Bakışlarım Naz'ı bulunca başını olumlu anlamda salladı.
Naz," O iş bende, siz etrafı temizleyin ben çıkarırım onu. "
" Sana güveniyorum bebeğim. "
Begüm, " Boşuna hayalet kız demiyoruz ona Azze,hakkını verir yaptığı işin küçük hayaletim benim  "
Toprak, " Kimsiniz siz tam olarak ne siniz yada. "
Alp," Azze için çalışan kişileriz. "
Bora," Bu kadar şeyi nasıl biliyorsunuz. "
Begüm, " Çünkü biz işin ustalarıyız ve elektronik cihazlardan bilgileri kolaylıkla elde edebiliyoruz. "
Bulut," Peki bomba işi. "
" Naz, ve Kuzey askeri okuldan mezun  ikisi de özel eğitim aldı ama bir  hata sonucu iki side görevlerini bıraktı. "


Asaf," Sen burda kalıyorsun Azze seni içeriye gönderemem. "
Babam odaya girince herkesin sesi kesilmişti.
Babam," Adamlar hazır Asaf ne zaman çıkıyoruz. "
Asaf," Hemen çıkıyoruz. "
Toprak, " Bende geliyorum. "
Asaf," Burda kal ikinizde yeni uyandınız zaten, Ablam, Hale ve Azze size emanet. "
" Bende geliyorum kimse benim kadar oranın içini bilemez. "
Asaf," Sana burda kalacaksın dedimse burda kalıyorsun Azze. "
" Asıl gelmemesi gereken sizsiniz ikinizde yaralısınız, bak Asaf o evi o bahçeyi en iyi ben bilirim ben gelmezsem yapamazsınız, baba bir şey söyle. "
Babam," Ne kadar istemesemde doğru Asaf bizi evin içine alacak kişi Azze ondan başka çaremiz yok. "
Asaf," Nerden biliyorsun bu kadar şeyi Azze onları nerden tanıyorsun."
" Yıllar önce Ayla yerine kaçırıp öldürdükleri kız benim Asaf, aylarca orda kalan benim, onların bana verdikleri izi hala üzerinde taşıyan da   benim. "
   



YENİ BÖLÜMÜ UMARIM BEĞENİRSİNİZ KEYİFLİ OKUMALAR CANLARIM BENİM SEVİYORUM SİZİ YAZIM HATALARI İÇİN KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN
😘😘😘😘😘😘😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

4.9M 273K 28
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...
3.2M 115K 64
Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyordum. İkiz erkek kardeşim yerine ben hayatta kalmıştım, ben yaşamıştım...
1M 43.2K 57
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...
798K 48K 45
Hale, sosyal medyada yazdığı bir yorumun hayatını bu denli değiştireceğini nereden bilebilirdi ki.