22.bölüm

151K 5.2K 276
                                    

Kafam çok karışıktı ne düşüneceği mi bilmiyordum. Asaf'ın benden tam olarak ne istediğini bilmiyordum
" Asaf senin için ne ifade ediyorum senin hayatında ki yerim ne "
Böyle bir soru beklemediği için Asaf'ın yüzünden bir an şaşkın bir ifade belirdi. Gözlerimi yüzünden ayırmıyordum ne düşündüğünü anlamak için ona bakıyordum. Gördüğüm şey ise aynı soğuk ve derin bakışlar hiç bir duygu kırıntısı olmadan yüzüme bakıyordu. Üstümden kalkıp yanıma uzandı.
Kollarını belime dolayıp beni çevirip sırtımı göğsüne yasladı. Sıcak nefesi boynuma çarpıyordu.
Asaf," Benim karımsın Azze senin hayatın benim hayatım demek bir ömür hayat arkadaşım olacaksın sana değer veriyorum her zaman arkanda olacağım ama benden aşkı bekleme zamanla belki sevgi oluşur içimde ama....."

" Ama vereceğin değer ve sevgi bir arkadaşına verdiğin gibi olacak "
Asaf," Ben kadınlara olan özel duygularımı yıllar önce kaybettim söküp attım içimden kalpsiz bir adamım ben "
Neden içimde bir şeyler kırılıyordu kalbimde bir sızı oluşuyor canım acıyordu.
" Bu kalpsiz adam bıraksın beni o zaman çünkü benim sevecek ve aşık olacak bir kalbim var "
Bunu söyleyince Asaf'ın belimde olan kolları sıkılaştı.
Asaf," Bu artık mümkün değil sen benim için ideal bir eşsin Azze ben bencil bir adamım senin kalbini ben istiyorum "
" Beni hiç sevmicek olan bir adama neden kalbi mi vereyim. Sen beni kırıp parçalarsın Asaf ben kırılıp yara almak istemiyorum "
Asaf," yaraladığım yerleri ben sararım, aşık olan herkes acı çeker ve yara alır Azze acısı hiç geçmeyen bir yaradır aşk, ne söküp atılır ruhtan ve bedenden nede ilacı vardır. "
Farkında değilsin belki ama yaralıyorsun beni Asaf bu söylediklerinle.

" Seni yaralayan kim Asaf "
Asaf yerinde hemen kalkıp doğruldu yüzüne baktığımda kaşları çatılmış sinirden hızla nefes alıp veriyordu.
Asaf," Bu dünyada kimse beni yaralayamaz kimse beni özemez bir daha böyle saçma sorular sorma"
Öyle bir soğukluk var ki yüzünden öyle bir nefret var ki gözlerinde bunu ona yapanı daha çok merak etmeye başlamıştım. Tam odadan çıkacakken cesareti mi toplayıp yine soru sordum şuan çok kızgın görünüyordu.
" Peki, Banu "
Asaf tekrar yüzünü bana dönüp gözlerim içine bakarak
Asaf," Banu senden önce vardı Azze onunla olan ilişkim bitti. Güzel karım yanımda olacaksa başka kadınlarla ilgilenmem kadın düşkünü bir pislik değilim "
" Evlendiğimiz de onu öptün ama "
Bunu söylememle yüzünde çarpık bir gülümseme oluştu. Ahh keşke bunu söylemeseydim yerimde huzursuzca hareket ettim.
Asaf," Sevgili karıcım beni mi kıskanıyor yoksa. "
" Kıskanmak değil Asaf benim de bir gururum var eğer benim için kural koyuyorsan sende bu kurallara uymalısın her ne kadar evliliğimizi onaylamasakta ben sadık bir insanım soyadını taşıdığım birinin yüzünü yere eğmem ben "

Bu söylediklerimden sonra Asaf'ın gözlerinde bilmediğim bir duygu belirdi. Yada gözlerinde geçen şeyi ben dile dökmek istemedim. Ona kapılırım diye
Asaf," Ben bu evliliği istediğim için evlendim seninle Azze kimse beni buna zorlayamazdı. Banu konusu artık kapandı sadece arkadaşız artık şimdi uyu artık "
Asaf odadan çıkınca sırt üstü yatağıma uzandım. İyide artık birlikte uyicağımızı söyledi niye gitti ki. Kendine gel Azze nerdeyse gidip adamı kolundan tutup yatağına getireceksin. Ayla ile bu konuyu konuşsam iyi olur yarın ilk işim bu olacak bakalım seni bu kadar kırıp bütün duygularını körelten kimmiş.
Acaba seven bir Asaf nasıl biriydi. Bu düşünceler ile uykuya dalmıştım.
Sabah gözlerimi açtığımda boynuma vuran sıcak nefesle tüylerim diken diken olmuştu. Hareket etmek istediğimde belime sıkıca dolanan kollar yüzünden bişey yapamadım biraz daha böyle durursam boğulacaktım. Asaf'ın yanıma geldiğini bile fark etmemişim saat kaçta uyudu acaba
Asaf, " Rahat dur Azze "
" Nefes alamıyorum Asaf kolların sayesinde her an ölebilirim "
Asaf homurdanıp kollarını çözdü bende hemen yataktan çıkıp banyoya girdim elimi yüzümü yıkayıp çıktım Asaf telefonla konuşuyordu. Altında sadece eşofmanı vardı. Bu adam yarı çıplak bir şekilde mi benimle uyumuştu aman allahım kalbim yine hızla atmaya başladı.

ASAF-I AZZE TUTKUSU  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin