Being Chased

Serenety95

1.1M 52.5K 4.2K

În curs de EDITARE! * LA-ul... Superbul, aglomeratul oraș din Sudul Californiei. Loc în care toți o putem lua... Еще

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Epilog
Anunt!

Capitolul 22

27K 1.3K 156
Serenety95

Cand in sfarsit am realizat asta,ochii mi s-au deschis instantaneu,desi buzele mele erau inca lipite de cele moi si gustoase ale lui Chase.Verbul ‘a te indragosti’ imi era total necunoscut inainte si probabil ca nu mi-as fi dat seama de intelesul lui nici daca iubirea vietii mele ma lovea cu un tren pe trecerea de pietoni,dar am devenit mult mai constienta si interesata de ce se intampla in mintea mea.Daca toti acesti fluturasi sau molii sau ce-or fi ele si toata aceasta electricitate ce-mi traverseaza corpul ori de cate ori el ma atinge,se datoreaza faptului ca sunt indragostita ,atunci sunt terminata.

Buzele mele se miscau in ritmul stabilit de Chase si daca am crezut ca primul sarut a fost demential atunci acesta este la un cu totul alt nivel.Ochii mi s-au inchis la loc si mi-am bagat mainile in parul sau des si catifelat,ravasindu-i-l.

Am vrut sa fac asta inca de cand l-am vazut!

Ti-ai indeplinit o fantezie!

Dar nu a fost o fan-...

Replica pe care voiam sa i-o dau propriului meu creier a fost uitata cand mainile lui Chase s-au strans si mai mult in jurul taliei mele ,tragandu-ma mai aproape.

Cred ca mai am putin si lesin!

Crezi?

Ne-am dezlipit amandoi gafaind dupa gura bine-meritata de aer,dar Chase a dus sarutul la un cu totul alt nivel.Si-a mutat asaltul sarutarilor sale fierbinti pe gatul meu.Aveam ochii inchisi,dar ploapele mi-au fluturat deschise cand am simtit cum baiatul de care sunt indragostita pana peste cap imi musca pielea gatului.

Da,am mintit cand am spus ca incep sa ma indragostesc de el.Probail ca inceputul a fost in acea cafenea,dar acum este alta poveste...

Dupa ce si-a infipt caninii in pielea mea,exact ca un vampir insetat de sange,a sarutat portiunea in care sunt sigura ca a lasat o vanataie de toata frumusetea.Cand acesta a revenit  la inaltimea sa impunatoare,eu il priveam umita.Clipeam des de parca nu imi venea sa cred ce tocmai am facut.

O,Doamne!L-am sarutat pe Chase si el m-a muscat!Dupa chestia asta sigur o sa ajung in iad!

Dar a meritat!Cred ca asta va fi singurul tau moment sexi!

Mai taci!

Chase mi-a aruncat unul din zambetele sale de milioane cand a observat expresia mea plina de uimire.Cauta ceva dupa modul in care ochii sai intensi se plimbau pe fata mea,dar nu stiam ce si nici nu aveam de gand sa aflu pentru ca eram prea rusinata.

Cum l-am putut saruta?

E simplu!Deci cand el a facut faza cu momentul romantic:dansul,muzica,etc.Tu nu ti-ai mai putut controla hormonii si ai sarit ca o veverita pe el.

“E-eu...”incercam sa ma scuz,dar  cuvintele nu voiau sa iasa.

“Cred ca ar fi mai bine sa plecam.”imi spune devenind dintr-o data serios.

Ok,domnule Bipolar!In loc sa discutam ca niste oameni maturi ceea ce tocmai s-a intamplat,tu vrei sa fugi de aceasta responsabilitate!Buna idee!

“D-da.”am spus eu repede si mi-am descatusat mainile din parul sau.

Am mers in liniste la masina sa si el mi-a deschis ca de obicei portiera.Am evitat orice contact vizual si asta a fost usor avand in vedere ca si el facea acelasi lucru.Ne aflam aproape de casa lui si am vrut sa verfic ce face Lucy inainte sa ma lase acasa.

“Putem sa trecem sa o verificam pe Lucy mai intai?”il intreb eu plina de speranta si incercand sa-mi ascund emotiile din voce.

“Sigur.”raspunde pe un ton rece.

Pentru un anume motiv tonul sau m-a ranit.

Poate pentru ca esti indragostita de el?Ai uitat deja?

Corect!Trebuie sa ma obisnuiesc cu asta,noroc ca esti tu aici!Sa-mi aduci aminte!

Am ajuns la casa lui si nu l-am mai asteptat sa-mi deschida usa,am iesit singura,indreptandu-ma spre camera prietenei mele.Reusisem sa memorez drumul spre camera ei.Cand am ajuns in fata usii am intrat fara sa mai bat.Nu voiam sa o trezesc daca adormise.

In clipa in care am vazut imaginea din fata mea,nu mi-am mai putut stapani zambetul ce a ameninta sa mi se strecoare pe fata.Dean statea cu o mana infasurata protectiv in jurul taliei prietenei mele si aceasta avea capul asezat pe pieptul sau.Erau atat de draguti,inca nu-mi vine sa cred ca nu sunt impreuna.

“Ar trebui sa-l iau la bataie!”respiratia lui Chase imi gadila gatul,dar nu am omis supararea din glasul sau.

“Trebuie sa recunosti ca sunt extrem de draguti!”ii marturisesc fericita.

“Daca surioara mea nu ar fi avut o noapte grea,l-as fi dat afara pe Dean in doi timpi si trei miscari.Dar cum stiu ce simte pentru el,nu am sa fac asta.”imi spune resemnat.

“Stai!Stiai?”il intreb mirata,inchizand usa.

“Nu sunt chiar atat de indiferent la ce face sora mea pe cat par.”un zambet ii juca pe buze.

“Da?!Baiatului rau chiar ii pasa de sora sa mai mica,cine ar fi crezut?Stiam eu ca ai sentimente!”il tachinez si cobor scarile.

“Acum iti bati joc de mine!”incerca sa para suparat,dar tot ii puteam auzi zambetul.

“Serios?Nu stiam asta!Multumesc ca m-ai iluminat!”ii spun continuand sa-l tachinez.

Nici nu stiu de unde a aparut latura asta jucausa,dar imi place.

“Stii ce ar fi si mai dragut?”ma intreaba el schimband subiectul.

“Ce?”stiam ca era o idee proasta sa-l intreb,dar curiozitatea a castigat ce-i mai bun din mine.

“Tu si eu impreuna.”spune cu o siguranta contagioasa.

Oh,Chase daca ai sti tu...

“Pf!Da,cum sa nu!”am decis sa fac pe indiferenta.

Inainte sa urc inapoi in masina,am auzit un ‘in curand’,dar se poate sa mi se fi parut.Anul trecut mi s-a parut ca vad un pegasus zburand pe cer,dar era doar o pasare uriasa.

Drumul spre casa mea a fost la fel ca cel de dinainte,inecat intr-o liniste deplina.Chase devinse din nou cel serios,iar eu eram mult prea obosita ca sa-mi pese de asta.Probabil ca as fi adormit in masina,dar o intrebare ce m-a ros pe dinauntru nu-mi dadea pace.Chase a oprit masina in fata casei mele si m-am dat jos,fara sa spun nimic.Am inchis portiera si am vrut sa plec,dar m-am razgandit.

Poti sa o faci!Ai avut destul curaj incat sa-l saruti,sigur mai ai putin si pentru o intrebare amarata.

Am ciocanit stangace in geam,iar acesta s-a lasat in jos.Inainte sa-i adresez intrebarea am inghitit in sec si am sperat ca-mi va raspunde la ea.

“Cum tu ai folosit in noaptea asta o intrebare din joc vreau si eu sa fac asta.”spun impresionata de cat de hotarata imi suna vocea.Am inspirat adanc.”De ce m-ai salvat de fiecare data cand m-ai prins in bucluc?Stiu ca vanatoarea ta e importanta pentru tine,dar ...”am sperat un raspuns sincer si acesta m-a lovit din plin.

“Simt nevoie sa te protejez.”imi zambeste si porneste de pe loc cu o viteza incredibila.

Ce tocmai s-a intamplat?

Am intrat in casa impiedicandu-ma de mai multe ori decat era nevoie.Si toate astea numai din cauza cuvintelor acelui bun de nimic,insensibil,arogant,nemernic,dar totusi atragator,seducator,care stie sa spuna lucruri dragute Chase!

Il urasc!

Siiii te contrazici din nou!

Am spus ca sunt indragostita de el,nu ca-l iubesc!Indragostita adica a-l place,nu a-l iubi.

Aham...Inca...

Acel ‘inca’ pare un cuvant simplu,dar pus in contexte potrivite capata semnificatii profunde.’Inca’ adica exista o posibilitate in viitor,una mai mare sau mai mica,dar exista.Asa este si in cazul meu,posibilitatea ca eu sa-l iubesc pe Chase ma ameninta cu acel cuvant banal.

Si mai exista si posibilitatea ca el sa nu simta la fel,nici acum si nici in viitor.Eu nu imi voi mai nega sentimentele ce le-am capatat pentru el,le voi ascunde.Nu ma voi mai impotrivi lor  pentru ca ma prind si mai mult in capcana .Daca el nu simte la fel,lucru care este mai posibil decat rotirea Pamantul in jurul Soarelui,voi suferi si voi trece peste intr-un final.Nu m-am hotarat sa scap de durerea cauzata de pierderea mamei doar ca sa ma afund in alta.

Viata merge mai departe si noi trebuie sa tinem pasul pentru ca la sfarsitul zilei nimeni nu iti va intinde o mana de ajutor daca ai ramas in urma sau te-ai oprit sa-ti iei o inghetata.

Asta e una din multimile de lectii pe care le-am invatat de cand am venit aici.Si alta mai este ca Nu trebuie sa ne agatam de speranta ca poate intr-o zi vei fi fericit.Nu!Trebuie sa-ti ridici fundul lenes de pe scaun si sa-ti contstruiesti propria fericire.

M-am pregatit de culcare,imbracandu-ma in pijamalele mele pufoase si confortabile.Am crapat usa camerei bunicii si am vazut-o pe o parte a patului dormind linistita.Am intrat incet si mi-am croit drum spre locul gol apoi m-am intins si eu langa ea,luand-o in brate.

A fost minunat la bal!Azi am descoperit ca m-am indragostit de un arogant nemernic.Cred ca mama rade in hohote de mine ca pana la urma m-am lasat prada vanatoarei sale.

Sapte ani mama si eu te iubesc din ce in ce mai mult!

Ziua asta nu o voi uita niciodata,mai ales pentru ca nu te alegi cu o muscatura de la un tip sexi in fiecare seara.

.

.

.

A trecut mai bine de o saptamana de cand am descoperit adevarul din spatele acelei gradini zoologice ce mi se desfasura in stomac cand domnul Aroganta era prin preajma.Am spus ca nu ma voi mai impotrivi acestor sentimente necunoscute mie,dar am mai spus si ca le voi ascunde.Daca el nu simte la fel nu are rost sa i le dezvaluiesc,in plus asta ar insemna ca el sa castige acea ‘vanatoare’ stupida si care imi da batai de cap de la o vreme.Nu vreau sa-i fac pe plac.Oricum este nevoie de doi pentru a valsa.

Lucy si Dean sunt din ce in ce mai apropiati si mi se pare ciudat pentru ca prietena mea nu a mai scos niciun cuvant jignitor la adresa lui.E mereu cu zambetul pana la urechi de mare si bine dispusa,iar eu...Ei bine,eu nu mai suport!Inainte avea energie,dar sa o vedeti acum!Din noaptea  balului se comporta ca si cum a mancat mult prea multa ciocolata.

Mi-a povestit cum Chase a venit peste ei a doua zi de dimineata si a inceput sa-l interogheze pe Dean,iar apoi ca un prieten bun ce e l-a dat afara din casa,exact cum a zis.

Stiam eu ca nu ar fi trebuit sa am incredere in el!

Bineinteles ca Lucy mai avea putin si ii scoatea ochii fratelui sau,dar s-a calmat cand Dean i-a dat mesaj spunandu-i ca ‘a dormit foarte bine aseara’ cu fata zambitoare la sfarsit.Cred ca mi-a aratat mesajul ala de zeci de ori si deja am inceput sa am cosmaruri cu fata aia care se tot holbeaza la mine,dar atata timp cat ea e fericita si eu sunt la fel.

Au petrecut destul de mult timp impreuna,dar sunt prea incapatanati sa recunoasca ce simt unul pentru celalalt.Pe Lucy o inteleg pentru ca se afla in aceeesi dilema ca si mine si ca restul fetelor indragostite de pe glob ‘Daca nu simte la fel?’,cazul prietenei mele e unul fericit pentru ca se vede de la o posta ca Dean o place,doar ca ea e prea prinsa in paranoia ei.

Cazul meu e mai complicat decat o problema fara numere la mate!Chase se comporta cu mine de parca nimic nu s-ar fi intamplat in noaptea aceea si asta ma calca pe nervi.Partea cea mai rea este ca a pus-o pe Lucy sa revina la obisnuinta de a ma conduce diminetile la scoala si abia apuc sa vorbesc cu el,avand in vedere ca e senior si are ore mai putine.El nici macar nu foloseste acele ore in scopuri educative cum ar fi studierea materiei pentru examene,prefera sa se duca la acele curse de masini si sa mai faca cine stie ce ilegalitati.

Dap,am aflat de curse!Dean e usor de tras de limba mai ales cand Lucy e prin preajma.

E din ce in ce mai greu sa tin pasul cu Chase.Nici macar la cantina nu mai sta cu noi,asa cum o facea inainte.S-a mutat din nou la masa la care statea in primele saptamani si tot nu a renuntat la obiceiul de a avea cate o fata noua in poala pe fiecare zi.Gelozia e un sentiment profund si al naibii de amar,dar nu stii cum e el de fapt decat atunci cand faceti  cunostinta .

Te orbeste si iti intuneca judecata pana ajungi sa faci ceva ce vei regreta la sfarsit.

“Emma,am plecat!”tip dupa ea punandu-mi geanta pe umar.

“Ok,pustoaico!Ne vedem maine!”tipa si ea.

Oamenii de aici se obinuisera cu sesiunea de tipete de la ora sapte,asa ca nu-i mai deranja atat de tare ca in primele zile,ba chiar pareau amuzati acum.Nu pot spune asta si despre clientii noi,aceia arata de parca ne-ar spinteca de vii,dar cum majoritatea sunt cei fideli sunt pozitiva ca cineva va sari in apararea noastra.

Singura zi libera era duminica.Proprietarul cafenelei avea un fel de traditie in acea zi,adica era de parere ca  toata lumea ar trebui sa si-o petreaca in familie sau cel putin asa a spus Emma.E destul de ciudat avand in vedere ca bunica vorbea despre una exact la fel de pe vremea cand mama traia.

“Hei,Rose!”o vad pe Lucy cum imi face cu mana de parca ar vrea sa prinda o albina.

“Lucy?Ce cauti aici?”intreb curioasa.

“Am venit sa iti cer o mareeeeee favoare.Urca!”

“Ok!Deci ce s-a intamplat?”o intreb dupa ce inchid portiera.

“Stii ca parintii mei vin in seara asta.”dau din cap aprobator,imi amintesc cand mi-a spus asta.

“Stiu! Si nu te bucuri?”

“Ba da!Nu au mai venit in oras de cateva luni pentru ca au avut niste afacere importante de rezolvat.Problema este ca ei vin aici,in aceeasi casa in care locuiesc cu Chase,fratele meu idiot.”opreste la un semafor si se uita la mine.

Imi amintesc si cand mi-a spus ca relatia dintre Chase si parintii lor nu e una prea buna.

“Si cu ce te-as putea ajuta eu?”

“Vor sa organizeze o cina de familie maine seara,cina la care trebuie sa fie prezent si el si ma gandeam sa vii si tu pentru ca devine destul de temperamental cand se afla in aceeasi incapere cu ei.”spune oftand si apasand mai mult pe acceleratie.

Chase e temperamental mereu!

“Tot nu vad cu ce te-as putea ajuta.”spun usor confuza.

“Ideea e ca tu reusesti sa-l controlezi.Ma gandesc ca prin simpla ta prezenta acolo ar putea fi mai...calm.”

“N-nu cred ca e o idee buna.Adica nu ai vazut ca nu m-a mai bagat in seama si este momentul vostru de familie,nu vreau sa creada parintii tai ca sunt o bagacioasa.Si in plus daca nu ma plac?Te-ai gandit la asta?Nu vreau ca parintii tai sa nu ma placa si...”

“Daca mai zici o data ‘si’ jur ca iti spun scotch la gura!”ma ameninta ea si eu tac.

“Tot nu stiu ce sa zic.”spun dupa cateva clipe de liniste.

“Nu trebuie sa spui nimic,ideea e buna deci vii.”tonul ei era final si nu mai aveam ce sa comentez pentru ca stiam ca nu se va razgandi.

Lucy m-a lasat in fata casei si am stabilit ca maine dupa serviciu sa vina dupa mine.Inca nu vreau sa particip la acea cina,dar daca asta o face pe ea fericita o sa ma duc.Tot ce vrea este ca familia ei sa se inteleaga,nimic nu poate iesi rau din asta.

Nu?

Am urcat in camera pentru a-mi lasa geanta si a ma schimba in ceva mai lejer si m-am dus la bucatarie sa mananc ceva.I-am povestit bunicii despre invitatia lui Lucy la cina de maine seara si  a fost incantata.Am vazut ca este mult mai vesela de la un timp si asta ma bucura enorm.

Ceasul era deja opt cand am urcat inapoi in camera.Era intuneric bezna deja deoarece suntem pe la mijlocul lui octombrie .Singurul lucru diferit este ca aici ai impresia ca este inca vara datorita temperaturilor ridicate si faptului ca in loc de caciula porti ochelari de soare.Am intrat in camera mea fara sa aprind lumina si asta a fost o greseala pe care nu o voi mai face niciodata.

“Ma intrebam cand ai de gand sa vii.”o voce se aude din obscuritatea camerei si ma face sa scap marul pe care il aveam in mana.

Normal ca am recunoscut acea voce inconfundabila.

“Chase?!Cine te crezi,Edward Cullen?”intreb raspicat dupa ce aprind lumina.

“Normal ca nu!”spune el parand ofensat.”Arat mult mai bine decat acel sugator de sange si dependent de machiaj.”si aroganta revine.

“Ai vrea tu!”imi rotesc ochii si ma asez pe scaunul de la birou deoarece patul era ocupat deja de un anume intrus.

“Draguta camera,apropo!”spune luand ursuletul de pe pat pentru a-l studia.

“Mersi.”

Incercam sa nu intru in panica dar nu faceam o treaba prea buna.Adica cine nu ar face asta cand  cel mai sexi tip in viata se afla in camera ta?El este probabil unicul baiat care o va vedea.

Ok,Rose!Respira asa cum ai invatat!Ai mai fost singura cu el,ba chiar ati dormit in acelasi pat o data si sa nu uitam de faptul ca te-a vazut doar in lenjerie int-...

Nu ma ajuti!Si nu mai aduce vorba de acele momente jenante!

Voiam doar sa te ajut sa te calmezi.

Ei bine,nu reusesti deloc!

“Deci...”spun eu intr-un fel ciudat.

“Deci...”repeta el cu zambetul pe buze.

“Ai de gand sa-mi spui ce vrei si cum ai intrat aici acum sau dupa ce chem politia?”il intreb serioasa,dar abtinandu-ma sa nu izbucnesc in ras.

“N-ai indrazni!”spune facand ochii mari.

Verdele lor iese si mai mult in evidenta!E uimitor cat de intens este!

Concentreaza-te!

“Incerca-ma!”il provoc si ridic din sprancene.

“Am venit aici pentru ca...”parea sceptic si nu se hotara sa-mi spuna adevarul sau nu,dar deja banuiam motivul vizitei sale neasteptate.

“Ascult.”il indemn sa continue.

“Parintii mei vin acasa,iar eu nu am o relatie intocmai buna cu ei.”spune dintr-o singura rasuflare,rupand contactul vizual.

Parea putin trist si asta ma intrista si pe mine.

“Oh!”nu credeam ca imi va spune adevarul atat de repede fara sa-l amenint.

“Fereastra ta era deschisa nu ar trebui sa o lasi asa,oricine s-ar putea strecura aici.Nu ai vrea ca niste psihopati sa intre peste tine,nu?”glumeste el dupa cateva minute de tacere sufocanta.

“Vrei sa spui genul de psihopati cu ochii verzi si imbracati in negru?Nu,n-as vrea asa ceva.”glumesc la randul meu.

“Touché!”imi arunca un zambet in coltul guri si camera incepe sa se invarta cu mine.

“Si vrei sa dam o petrecer in pijamale?”il intreb eu.

Nu-l mai inteleg!Ma evita mai mult de o saptamana si acum apare in camera mea de parca nu a incercat sa faca asta?Nu putea sa se duca la Dean sau ceva de genul.De ce eu dintre toate persoanele posibile?

Cand am spus ca e bipolar nimeni nu m-a crezut!

“De fapt speram ca ma poti gazdui in seara asta.”ofteaza si isi intoarce capul spre fereastra,incruntandu-se.

Chiar era trist!

Nu stiu ce m-a facut sa accept un lucru ca asta.Cert este ca am facut-o fara sa am gandesc de doua ori.

“Ok!Dar,dragule,podeaua iti apartine.”

Imi zambeste si eu fac la fel,iar apoi scot cateva paturi din dulap si iau o perna de pe pat.

“Tada!”spun dupa ce termin sa i le asez pe jos.

Probabil ca acum prefera sa fie acasa,dar nu exista nicio sansa ca el sa doarma cu mine in acelasi pat!E de-ajuns ca ne aflam in aceeasi camera.

“Multumesc!”imi zambeste si parea sincer.

Il vad cum incepe sa se dezbrace de blugii negri si tricoul de aceeasi culoare si imi pun repede mainile la ochi.Ma vede ca m-am inrosit mai rau decat un rac si incepe sa rada de mine.

“Noapte buna!”imi ureaza dupa ce se aseaza in culcusul pe care i l-am aranjat.

“Noapte buna!”spun si  eu si sting lumina.

Chiar va fi una buna!

***

Capitol nou!Yey!Cantati cu mine,haideti!

CAPITOL NOU!CAPITOL NOU!

Ok.

So sper sa va placa si mda,nu stiu daca a iesit bine,dar daca nu va place voi da vina pe noaptea nedormita pe care am avut-o.Mi-a fost destul de rau si nu am inchis un ochi,dar imi propusesem sa postez azi alt capitol si asa ca am facut-o doar pentru ca va iubesc la nebunie!

Multumesc din suflet pentru lecturile cu numar urias,voturi,fanari si comentariile care imi fac ziua mai buna!Nu am cuvinte destule incat sa-mi exprim recunostinta pentru ca imi cititi banala carte.Stiu ca nu e perfecta,dar ma chinui sa o fac cat de buna pot.

Deci ce parere aveti?A fost mai multa povestire,dar nu am avut ce sa fac.

xoxo

Продолжить чтение

Вам также понравится

Nanny, maid, chef, masseur or... GrEenSkU11

Любовные романы

67.2K 2.6K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...
Psihologul... Alina Andreea

Любовные романы

28.8K 1.1K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
Being Chased Serenety

Любовные романы

1.1M 52.5K 41
În curs de EDITARE! * LA-ul... Superbul, aglomeratul oraș din Sudul Californiei. Loc în care toți o putem lua de la capăt, ne putem regăsi pe noi înș...
Bastarda și Aristocratul Bianca Elena

Любовные романы

226K 10.4K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...