BECAUSE OF YOU / TAEJIN

By esmer_kralice29

88.1K 6.4K 3.7K

'parmak uçlarına kadar doyasıya öpmek istiyorum' dedi parmak uçlarına kadar sevdiğim adam. More

kırmızı gül
korku dolu gözler
Esir olmak
YENI KITAP
Dengesiz
Bana Değer Verirken
kendini kurtar
Ağlarken bile...
kendini affetmek
En güzel...
lighthouse
okyonusta kaybolan yunus
Yağmurda dans eden çift...
İntika(m)
Sadece benim için.
Korunla yanmak istiyorum
çünkü seni...
Kendi başıma
Kördüğüm
Asla
Kenetlendim seninle
Sensiz olmaz
Zehir.
DUYURU
Sen kimsin ?
uzun bir rüya
kalbini dinlemeden konuşmanın cezası
kan ve göz yaşı

Sarsılmak

3.1K 218 154
By esmer_kralice29

Eve gelmiştim.Ev derken müştemilata.
Sessiz çığlıklarım ve ağlamalarımın olduğu yere.

Buraya uzun zamandır gelmemiştim.Özlememiştim zaten.
Sadece annemin bana gönderdiği mektubu almak için gelmiştim.
Odaya girdiğimde boş yatağın üzerindeydi  mektup.Heyecanlandığım için hemen aldım.Zarfı incelediğimde annemin adından başka hiçbir şey yazmıyordu.Belki nereden gönderildiği yazar diye umut etmiştim.

Zarfı özenle açtıktan sonra küçük bir not kağıdı ve anahtar çıkmıştı.Daha sonra küçük not kağıdında yazan yazıyı okumaya başladım.

"Gerçeklerin hepsi bir kutunun içinde.Eğer o kutuyu bulursan bu anahtarla aç." yazıyordu.Gerçekler?
Neyin gerçeği? Kutu ? Ne anlatmak istiyordu annem?

O sırada kapı gıcırtıyla beraber açıldığında babam görükmüştü.Onu da uzun zamandır görmediğimi ve özlemediğimi farkettim.

Dibime geldiğinde her zamanki gibi saçlarımı tutarak arkaya doğru çekmeye başlamıştı.Neden tepki vermediğimi bilmiyordum.Sadece anahtarı cebime sokmaya çalışıyordum.

"Buraya nasıl gelirsin orospu çocuğu?" demişti.İlk defa duyuyordum ondan.Genelde ya anneme ya da bana orospu derdi ama orospu çocuğu ilk defaydı.

Saç diplerim ağrıdığı için dişlerimi sıkarak "ben orospu çocuğu değilim.Annemin ve senin gibi pisliğin oğluyum" demiştim.Canım yanıyordu ama kimin umrunda?

"Sen orospu annenin oğlusun.Sen de annen gibi orospusun.Sende onun gibi başkasının altına giriyorsun.İkinizinde bir farkı yok." demişti .Başkasının altına yatmak? Annem böyle bir şey yapmazdı.Dünyası yok olmuş gibi bakan bir kadın böyle bişey yapmazdı.
Ben? Ben sadece sevdiğimle beraber oldum.Annemden sonra bana yeni hayat veren kişiyle oldum.

Sonra babam karnıma yumruk atmasıyla yerde bulmuştum.Neden böyle bir şeye maaruz kaldığımı bilmesemde.

Alıştığım yumruklar karnıma isabet ederken kapının biraz aralıklı kısmında Taehyung'u farkettim.Bakıyordu bana.Duygu barındırmayan bakışlarıyla.Öylece baktıktan sonra gitmişti oradan.Hiçbir şey yapmadan.

▶●◀

Gördüğüm rüyanın etkisiyle uyanmıştım bir anda.Gözlerimi bir anda açtığım için yeni doğmaya başlamış olan güneş gözümü almış ve hemen gözlerimi kısmıştım.
Gözlerimi yavaşça açtıktan sonra kafamı yana çevirdiğimde Taehyung'a baktım.Bana böyle bir şey yapamazdı değil mi? Canım acırken öylece bakıp gitmezdi değil mi? Ya biz? Biz öyle duruma gelir miydik?

Taehyung'un kolları arasındayken bana vücudunu yaslayarak kafasını omzuma koydu.Daha sonrada derince kokumu içine çekti.Hayır, bu adam bana böyle bir şey yapmazdı.Canım yanarken yanan yeri öper ve yakan kişiyi cezalandırırdı.Kuruntu yapıyordum ben sadece.Bir rüyanın etkisinde kalamazdım.Sadece kuruntuydu.

Peki gerçekler? Anahtar? İkisininde ne olduğunu bilmiyordum.Anahtar varsada yerini bilmiyordum.Yoksa bulmam mı gerekiyordu? Ama nasıl?

Delirecektim şurda.Aklımda hep çözülmeyen sorular.Bunların cevaba ulaşması lazımdı.Ama ne yapacağımı bilmiyordum.

"Erkenden uyanmışsın" demişti uykulu sesiyle Tae.Ona bakarak gülümsemiştim.
"Evet .Biraz erken uyandım.Uykunu aldın mı?"  dememle kafasını sallamıştı.
"Hayatımda en güzel şekilde uyudum.Senin yanında,senin kokunla,senin tenini hissederek güzelce uykumu aldım.Peki ya sen? Canın ağrıyor mu? Ya da yorgun falan hissediyor musun?" Diyerek kafamı sağa sola sallamıştım.Görmeyeceğini bilsemde.
"Çok güzel uyudum.Sadece biraz halsiz ve yorgun hissediyorum.Hem bedenim hemde ruhum".
Üst üste gelen kötü olaylardan mıydı bilmiyorum ama ruhum birisi tarafından sömürülmüş gibi hissediyordum.

"Hmm o zaman güne güzel başlamak için ufak bir duş alalım mı? Ama dünki gibi soğuk suyun altında değil." demisti kikirdeyerek.Soğuk su?
Haa şimdi anılar aklıma doluşmuştu.O an nasıl çekinmemiştim bilmiyorum ama şuan hatırladıkça utanmama sebep oluyordu.

"Yanakların pembeleşti.Yoksa utandın mı yaramaz sevgilim?" demişti kahkaha atarak.Kahkaha atması beni biraz sinirlendirmişti.Bu yüzden onun kollarının arasında kurtularak yatakta doğrulmuştum.

"Seninle banyo yapacaktım ama beni sinirlendirdiğin için kaybettin" diyerek çıplak olmayı umursamayarak banyoya doğru ilerlemiştim.Ama sonra kendimi Taehyung'un kucağında bulmuştum.

"Ben asla kaybetmem.Ben her zaman kazanırım.Aynı seni kazandığım gibi"

▶●◀•

Taehyung hayatımda gördüğüm en deli dolu insandı.Belki de manaton olmuş hayatıma dahil olmasıyla değiştirmişti.Seviyordum şapşalı.Hemde kalbim yerinden sökülecek kadar.

Beraber duş alırken bedenimi kucağına oturtmuş ve her yanımı köpürterek yıkamıştı.Yaramazlık yaparız diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmamıştı.Şimdi ise Taehyung son bir duş alırken bende mutfakta kahvaltı hazırlıyordum.Üstümü giyinmeye üşendiğim için ıslak saçlarım ve bornozumla masayı hazırlıyordum.

"Kahvaltı mı hazırlıyormuş benim minik sevgilim?" diyerek arkamdan sarılarak ellerini karnımda birleştirmişti.Ve bu gülümsememe yol açmıştı.

Ben domatesleri doğrarken ensemde onun dudaklarını hissederek irkilmiştim.Sıcak ensemde onun ıslak dudaklarını hissetmek aynı kuruyan gülün su bulması gibi hissettiriyordu.

Karnımdaki eller beni daha çok sıkarken ensemde olan dudaklar yavaşça bir yol izleyerek kulak mememi emmeye başlamıştı.
Ne yapacağımı bilemeyerek bıçağı bırakarak sağ elimi karnımda birleşmiş elleri dokunurken sol elimi havaya kaldırarak arkadan Tae'nin ıp ıslak  saçlarıyla buluşmuştu.

Güzel hissettiriyordu.Dokunuşları,derinden öpücükleri,bedenimi kavraması sadece ona ait olduğumu ve olacağımı hissettiriyordu.Bu his çok güzeldi.Hemde çok güzel histi.

Tae bedenimi kendine doğru çevirmiş ve ten yakan derecede olan nefesini hissettirmişti.Elleri bel çukurumda durarak hafif ve yavaş yavaş sıkmaya başlamıştı.Aynı o ilk günün sabahı gibi.

"Sen bana ne yaptın bilmiyorum ama seni şuan aşırı derecede arzuluyorum.Bedenlerimizin aynı dün ki gibi tek beden olmasını,nefeslerimizin,dudaklarımızın ve ellerimizin keşfe çıkmasını istiyorum.Bu keşife izin veriyor musun?" demişti kısık ve kesik kesik aldığı nefeslerle .Sonra da çenemi öperek geri çekmişti.Ama bu hileydi.Olumlu yanıt vermek için kullandığı küçük hileydi.Bende bile bile hilekarın eline düşmek için kafamı olumlu anlamda sallamıştım.

Tae sanki bu anı bekliyormuş gibi tezgaha sert bir şekilde yaslamasıyla kafamı geriye atarak ufak bir inleme kaçırmıştım.

"İnleme" demişti gırtlağından çıkan hırıltıyla.Tae bornozumun açık kalan yerleri emerken bende hiçbir şey yapmayarak ellerimi tezgaha koymuş şekilde inlememek için dudaklarımı ısırıyordum.

Tae boynumu emerken sert şekilde ısırmasıyla dişlediğim dudaklarımı serbest bırakarak inlemiştim.Acı dolu sesimle.Bu arzu farklıydı.Dünkinden farklıydı.Sadece kendi istediğini yapmak istiyordu.Ama bu tek taraflı zevk ve tek taraflı can yakmaktı.

"Sana inlememeni söylemiştim.Arkanı dön çabuk" demişti sinirli şekilde.Korkmuştum.Ondan ilk defa korkmuştum.Babamdan bu kadar korkmazken ondan korkmuştum.Acıdan kapanan gözlerimi açtığımda o bakışlar vardı.O günkü bakışları vardı.O gün eve getirdiği kadına baktığı gibi bakıyor ve ona emrettiği gibi emrediyordu.

Sert şekilde yumruk yaptığım ellerimle göğsüne vurarak itmiş ve bedenimden uzak olmasını sağlamıştım.

"Benden uzak dur." Diyerek bağırmıştım.İlk defa bağırmıştım.İlk defa hayatımda bağırmıştım.İlk defa korktuğum kişiye bağırmıştım.

O an Taehyung ilk başta bakışları tuhaf oldu.Korktuğum bakışlarını yok ederek endişeli bakan gözlerini üzerimde gezdirmişti.

"Ben sana zarar mı verdim? Ne yaptım sana ? Söyle.Bilmeden canını mı acıttım?" Endişeli şekilde konuşurken elini uzatmıştı bana.Ve bir iki adım atmasıyla geriye doğru gittim.

"Yaklaşma bana.Adım atmaya kalkışma.Korkuyorum senden.Benden uzak dur." diyerek ağlamaya başladım.
Sessizce değildi ağlamalarım.İlk defa hıçkırarak ağlıyordum.Bu şekilde ağlamak rahatlatıyordu beni.

"Sen bana en büyük zararı verdin.Sen beni diğer yattığın orospulara davrandığın gibi davrandın.Onların duygularını,acılarını önemsemediğin gibi benimde duygumu önemsemedin.Onlara emrettiğin gibi bana da emrettin.Sen bana en büyük zararı verdin Taehyung.Sen bana her zaman değerli hissettirirken şimdi hiçbir değerim yokmuş gibi hissettirdin.Senden korkuyorum.Bu yüzden bana yaklaşma.Uzak dur benden Taehyung" demiştim hıçkırarak.

Ne yapacağımı bilmiyordum.Seven insanlar birbirinin canını acıtmazdı ama meğersem en büyük acıyı onlar sizin elinize bırakıyordu.Bu çok kötüydü.Hele sevdiğinin yapması daha çok kötü hissettiriyordu.Belki demiştim.Belki devamını getirmez ve bana emretmezdi.Ama emretmişti.Orospu gibi hissetmiştim.Hani rüyamda 'sevdiğimle beraber olmuştum' demiştim ama sevdiğiniz sizi öyle hissettirebiliyordu.En çokta değersiz hissetmiştim.

O an onun pişman gözlerine bakmamak için arkamı dönerek göz yaşlarımı silmiş ve odaya doğru gitmiştim.Dün ıslanan kıyafetler kurumuştu.Bu yüzden hızlıca giyinerek odadan çıkmıştım.Bu odadan ,bu evden ve Taehyung'un yanından gitmek istiyordum.Çünkü onları gördükçe yaşadıklarım aklıma geliyordu ve daha kötü hissetmeme yol açıyordu.

Odadan çıktığımda direk kapıya doğru giderek yerde olan ayakkabılarımı giymeye başlamıştım.Giydikten sonra kapıyı açacakken Taehyung'un elini koymasıyla kapatmıştı.

"Bırak beni.Beni daha fazla korkuttuğunun farkında değil misin?" demiştim.Göz yaşlarımı zor tutarken Taehyung'un böyle yapması daha çok ağlama isteği oluşuyordu.

"Gitme.Benden uzak dur ama yanımdan gitmene asla izin vermem.Sen benim diğer yarımımsın.Sen benim hissettiklerimi bilen tek insansın.Ben ilk defa ağlarken göz yaşlarımdan öperek dindiren sendin.Ben seni haketmediğimi söylerken kalbimi okşayan sendin.Şimdi yalnız bırakamazsın.Beni bırakamazsın.Benden gitmene izin vermem.Gideceksen beni bitir öyle git.Senin ellerinde atan kalbime son verde git.Çünkü yanımdan gitmen beni öyle hissettirir." demişti pişmanla çıkan sözleriyle.Sarsılmıştım.Onun sözleriyle sarsılmıştım.Kayboluyordum.Onun söylediği kelimelerle kendi benliğimde kayboluyordum.

Taehyung bir anda bana arkadan sarılmıştı.Güçsüz kaldığımdan mıdır ya da sarsılmamdan dolayı mıydı bilmiyorum ama izin vermiştim.Bana sarılmasına,kokumu içine çekmesine izin vermiştim.

Ağlıyordum hala.Kendime hakim olamayarak içimdeki sıkıntılarla beraber ağlıyordum.Ağlamam önemli değildi.Beni ağlatmasıda önemli değildi.Çünkü o beni ağlarken çok güzel olduğumu söylemişti.Bu yüzden beni ağlatıyordu.Çünkü o beni böyle daha çok seviyordu.

Uzun zamandan sonra yb attım.Yarında yetiştiririmsem atabilirim.Ama yine de ümitlenmenizi istemem.

Tae'ye bela okumayın haaa snsjsj

Taejin ile morluyorum sizi.♥♥♥

Continue Reading

You'll Also Like

44.3K 2.2K 21
Yabani evrenindeki çiftimiz Asi ve Alaz'ın hayatları farklı bir şekilde kesişeydi, mesela Asi, Soysalan Üniversitesi'ne bomba gibi düşseydi, nasıl ol...
295K 21.7K 20
+82... -gercekten g noktan el bileklerin mi? -hassiktir texting / semetae [düzenlendi] ୨୧ #1-taekook {200823} #1-jungkook {230823} {311223} #1-jeongg...
49.7K 10.5K 11
oğlum sadece en sevdiği oyuncakları kırıyor. ben onun yok ettiği kumdan kalelerin kralıyım omegaverse, etl texting
28.9K 2.8K 16
Üniversitesinin serseri çocuğu jungkook, kız arkadaşını rahatlatmak için kayda aldığı inlemelerini yanlışlıkla yeni atanan rektörü Kim Taehyung'a ata...