Sarsılmak

3.1K 218 154
                                    

Eve gelmiştim.Ev derken müştemilata.
Sessiz çığlıklarım ve ağlamalarımın olduğu yere.

Buraya uzun zamandır gelmemiştim.Özlememiştim zaten.
Sadece annemin bana gönderdiği mektubu almak için gelmiştim.
Odaya girdiğimde boş yatağın üzerindeydi  mektup.Heyecanlandığım için hemen aldım.Zarfı incelediğimde annemin adından başka hiçbir şey yazmıyordu.Belki nereden gönderildiği yazar diye umut etmiştim.

Zarfı özenle açtıktan sonra küçük bir not kağıdı ve anahtar çıkmıştı.Daha sonra küçük not kağıdında yazan yazıyı okumaya başladım.

"Gerçeklerin hepsi bir kutunun içinde.Eğer o kutuyu bulursan bu anahtarla aç." yazıyordu.Gerçekler?
Neyin gerçeği? Kutu ? Ne anlatmak istiyordu annem?

O sırada kapı gıcırtıyla beraber açıldığında babam görükmüştü.Onu da uzun zamandır görmediğimi ve özlemediğimi farkettim.

Dibime geldiğinde her zamanki gibi saçlarımı tutarak arkaya doğru çekmeye başlamıştı.Neden tepki vermediğimi bilmiyordum.Sadece anahtarı cebime sokmaya çalışıyordum.

"Buraya nasıl gelirsin orospu çocuğu?" demişti.İlk defa duyuyordum ondan.Genelde ya anneme ya da bana orospu derdi ama orospu çocuğu ilk defaydı.

Saç diplerim ağrıdığı için dişlerimi sıkarak "ben orospu çocuğu değilim.Annemin ve senin gibi pisliğin oğluyum" demiştim.Canım yanıyordu ama kimin umrunda?

"Sen orospu annenin oğlusun.Sen de annen gibi orospusun.Sende onun gibi başkasının altına giriyorsun.İkinizinde bir farkı yok." demişti .Başkasının altına yatmak? Annem böyle bir şey yapmazdı.Dünyası yok olmuş gibi bakan bir kadın böyle bişey yapmazdı.
Ben? Ben sadece sevdiğimle beraber oldum.Annemden sonra bana yeni hayat veren kişiyle oldum.

Sonra babam karnıma yumruk atmasıyla yerde bulmuştum.Neden böyle bir şeye maaruz kaldığımı bilmesemde.

Alıştığım yumruklar karnıma isabet ederken kapının biraz aralıklı kısmında Taehyung'u farkettim.Bakıyordu bana.Duygu barındırmayan bakışlarıyla.Öylece baktıktan sonra gitmişti oradan.Hiçbir şey yapmadan.

▶●◀

Gördüğüm rüyanın etkisiyle uyanmıştım bir anda.Gözlerimi bir anda açtığım için yeni doğmaya başlamış olan güneş gözümü almış ve hemen gözlerimi kısmıştım.
Gözlerimi yavaşça açtıktan sonra kafamı yana çevirdiğimde Taehyung'a baktım.Bana böyle bir şey yapamazdı değil mi? Canım acırken öylece bakıp gitmezdi değil mi? Ya biz? Biz öyle duruma gelir miydik?

Taehyung'un kolları arasındayken bana vücudunu yaslayarak kafasını omzuma koydu.Daha sonrada derince kokumu içine çekti.Hayır, bu adam bana böyle bir şey yapmazdı.Canım yanarken yanan yeri öper ve yakan kişiyi cezalandırırdı.Kuruntu yapıyordum ben sadece.Bir rüyanın etkisinde kalamazdım.Sadece kuruntuydu.

Peki gerçekler? Anahtar? İkisininde ne olduğunu bilmiyordum.Anahtar varsada yerini bilmiyordum.Yoksa bulmam mı gerekiyordu? Ama nasıl?

Delirecektim şurda.Aklımda hep çözülmeyen sorular.Bunların cevaba ulaşması lazımdı.Ama ne yapacağımı bilmiyordum.

"Erkenden uyanmışsın" demişti uykulu sesiyle Tae.Ona bakarak gülümsemiştim.
"Evet .Biraz erken uyandım.Uykunu aldın mı?"  dememle kafasını sallamıştı.
"Hayatımda en güzel şekilde uyudum.Senin yanında,senin kokunla,senin tenini hissederek güzelce uykumu aldım.Peki ya sen? Canın ağrıyor mu? Ya da yorgun falan hissediyor musun?" Diyerek kafamı sağa sola sallamıştım.Görmeyeceğini bilsemde.
"Çok güzel uyudum.Sadece biraz halsiz ve yorgun hissediyorum.Hem bedenim hemde ruhum".
Üst üste gelen kötü olaylardan mıydı bilmiyorum ama ruhum birisi tarafından sömürülmüş gibi hissediyordum.

BECAUSE OF YOU / TAEJINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin