Antiexemplu

由 Detlinde

98.8K 7.7K 2.8K

Racer nu-și asumă niciodată nimic. Este un băiat crescut de un tată bețiv și violent, marcat de moartea mamei... 更多

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
✨ Vești bune ✨

Capitolul 13

3.5K 302 133
由 Detlinde

It's an omen, caught my baby crying.

My mind would rule my heart

I didn't pay attention to the light in the dark

It left me torn apart

But now I see your tears are an omen.


Racer

Ceva zgomote enervante mă trezesc și realizez că sunt singur în pat. Tresar în fund cu inima cât un purice, dar aud apa curgând la baie și mă liniștesc. Seiya e la duș. După ce observ ora matinală, mă întorc iritat pe cealaltă parte dar nu reacționez când o aud pe Seiya ieșind din baie. 

— Racer, fă duș acum. Mai târziu se va opri apa caldă în cămin.

Știam că sexul cu ea va schimba lucrurile dar tot nu vreau o relație. Ea în schimb începe deja să-mi dea ordine, lucru pe care-l detest.

— Racer?

— Nu-s surd! Nu mai insista dacă vezi că nu răspund, îi spun răstit.

Seiya nu mai spune nimic. Mă întorc totuși să-i privesc fața dar e preocupată cu hainele. Posibil să n-o fi afectat reacția mea.

În cinci minute e îmbrăcată, gata să iasă pe ușă.

— Unde dracu' pleci? E opt dimineața! 

Iar eu chiar urăsc diminețile.

— Am ceva de rezolvat, îmi spune fără nici o expresie și pleacă.

Dacă nu eram gol și indispus că m-a trezit atât de devreme, poate mergeam după ea, o prindeam de mână și o închideam în cameră, dar chiar nu-s o fire matinală.

Seiya e plecată de câteva ore. Ore în care nu știu nimic despre ea și în care am prea mult timp să mă gândesc că a plecat supărată doar pentru că i-am vorbit eu aiurea. Somnul m-a părăsit total și am devenit chiar și mai irascibil. O sun dar nu răspunde.

Plecând spre antrenament o găsesc pe Seiya în fața căminului vorbind cu un tip brunet destul de arătos. Eram deja mega turbat, iar acum văd c-am norocul să-mi și găsesc sacul de box. Apropiindu-mă de ei, observ că tipul o atinge pe Seiya pe talie iar ea se retrage văzându-mă venind. Lucru care mă face să mă întreb ce-ar fi făcut dacă nu apăream. Tipul încă nu m-a observat și își continuă textele invitând-o în oraș.

Nu stau la discuții și îi trântesc nenorocitului un geamantan în cap care-l aruncă cu botul pe asfalt. Când nervii mă domină, devin necruțător ca moartea. N-am de gând să mai las pe cineva să mi-o fure de sub nas.

— De ce pizda mă-tii pui tu mâna pe iubita mea? îl întreb înfuriat.

— N-am știut că are pe cineva! N-a zis nimic! Pe bune, omule! spune tipul vizibil speriat, încercând să se adune de pe jos.

Am o vagă idee ca mă cunoaște.

— Racer! Oprește-te! țipă Seiya îngrozită.

— Serios, Seiya? Deja sari din pulă-n pulă?

Seiya face ochii mari și încremenește ca o statuie.

Dacă sunt frustrat pe ceva, acel lucru este faptul că ea obișnuiește să mă părăseacă pentru alt individ imediat după ce facem sex. Ceea ce este mai mult decât umilitor și dureros pentru mine. Și dacă n-aș ști că mă pricep în pat, aș fi crezut că ăsta e motivul, dar m-am asigurat că nu mimează orgasmele, așa că ar face bine să rămână cu mine. Pentru că sunt în stare de orice ca s-o mai țin lângă mine.

— Ești un idiot! Abia l-am cunoscut! îmi spune ea și izbucnește în plâns, fugind spre cămin.

— Cu atât mai mult nu trebuia să-i permiți să-ți facă avansuri sau să te atingă! îi strig în urmă.

N-are decât să plângă. Data viitoare va ști să nu mai lase pe nimeni să pună mâna pe ea. Și să răspundă naibii la telefon.

Mă întorc spre individ cu intenția să-l mai iau la harță dacă tot întârzii la antrenament, dar tipul a luat-o la fugă mâncând pământul. Se uită în urma lui să vadă dacă nu-l urmăresc și se împiedică căzând. Mda, mi-e clar că e familiarizat cu altercațiile mele din primul an, altfel nu-i era chiar atât de frică. 

La antrenament, am o zi la fel de proastă dar problema este că mâine am meci. Nu mă pot concentra deloc iar antrenorul nu contenește să mă blesteme. 

În minte iar îmi revin cutremure adânci, negre și deprimante. Dar când sunt doar eu cu mine, mi-e ușor. Locuind cu Seiya acum, știu că risc s-o fac să se mute dar nu mă pot schimba. Ăsta sunt eu. Un nenorocit de antiexemplu.

După alte câteva mustrări și înjurături ale antrenorului, aproape că-mi vine să renunț.

— Iași afară, Racer! Nu ești bun de nimic azi, strigă el epuizat.

Fraza lui, dintre toate înjurăturile, mă deranjează cel mai tare. Arunc scârbit mingea pe teren și merg spre vestiar. O sun pe Seiya dar iar nu răspunde. Nici măcar nu știu de ce o sun de la antrenament. Cred că vreau doar să mă conving că nu a fugit. Ăsta e singurul lucru la care mă gândesc. Chiar dacă mi-e greu de mor să mă calc pe orgoliu, îmi fac planuri s-o împac. Prefer de o mie de ori sexul cu ea în locul unui scandal.

Îi cumpăr un buchet de flori și o cutie cu prăjituri. Știu că le pot primi retur în cap, în special pentru că sunt încă iritat și am chef doar s-o cert. Și să i-o trag. Dar mă îndoiesc că mă va lăsa acum. Știu că nu are cum să mă înțeleagă și nici nu are de ce să mă suporte sau să rămână când sunt un netrebnic, dar să fiu a dracu' dacă o las să plece așa ușor.

Mă asigur că nimeni nu mă vede venind cu cadouri în cămin și intru în cameră zărind-o așezată pe pat cu o altă nenorocită de carte în mâini. Cel puțin, răsuflu ușurat că nu trebuie s-o caut pe la mama naibii pe undeva. Nici măcar nu mă privește când intru. Observ instant telefonul pe birou lângă ea. Mă ignorase deci, afurisita.

Pun florile și prăjiturile pe birou și verific telefonul ei. E deschis și văzuse apelurile mele. O privesc enervat dar ea încă nu-și ridică privirea din carte.

— De ce pizda mă-sii nu-mi răspunzi la telefon? Știi că pentru asta l-am luat, nu?

Seiya mă privește acum și îmi surâde senin, lucru care mă ia prin surprindere. De ce nu mai e furioasă pe mine?

— Ba da. Dar prefer să vorbim față în față. Spune-mi, Racer, de ce m-ai sunat?

Calmul ei mă scoate din minți. Nici măcar nu mai am replică și rămân ca un bolovan. Mă așteptam la contradicții infinite și țipete deranjante.

— Spune-mi, sincer. De ce m-ai sunat, Racer?

Nenorocita știe. Știe că am sunat-o ca să văd dacă n-a plecat din cămin. E prea sigură pe ea. Și m-a lăsat intenționat să fierb ca un boiler.

— Voiai să-ți ceri scuze pentru ce-ai făcut? întreabă ea pe un ton enervant de dulce.

— Ce? Nici vorbă!

Îmi arunc geanta pe jos și mă dezbrac de haine.

— Florile și prăjiturile pentru cine sunt? întreabă cu o urmă de amuzament.

— Pentru mama! spun ironic și intru în baie.

Seiya știe foarte bine că florile și prăjiturile sunt pentru ea. Deja știe că ea e slăbiciunea mea iar asta nu-mi convine. Nu vreau să creadă că mă are la picioare. Pentru că nu mă are!

Ies din baie îmbufnat și îmi plănuisesc seara cu băieții. Ba chiar vorbesc la telefon destul de tare  să audă Seiya că urmează să ies la distracții.

Sunt spălat, parfumat și gata de plecare când Seiya se gândește să iasă din baie într-un maiou lung, alb și transparent. Îi văd până și forma sfârcurilor, în puii mei! Și nici măcar nu poartă chiloți! 

Se plimbă prin cameră de parcă defilează. Se joacă cu mine. Mă ațâță și, cel mai probabil, vrea să mă rețină de la planurile mele. Dacă vrea atenție, am să i-o dau. Se apleacă pe pat și adună cărțile dar îi ia cam mult timp. Maioul i se ridică atât de tare încât îi văd până și labiile. Mi se întărește instant. Îi trântesc o palmă peste fund.

— Auuu! Ce te-a apucat, Racer?

Seiya își duce mâna la fund în apărare.

Dar n-o las să se întoarcă spre mine ci o împing pe pat pe burtă, o trag de picior mai aproape de mine și îi întind mâinile deasupra capului. Îi ridic fundul suficient ca să-i pot atinge clitorisul, și după ce o ling de câteva ori și o aud cum geme, îmi desfac în două secunde fermoarul și o penetrez pe la spate. Seiya nu se opune. Până la urmă, ea a cerut-o. Nu mai pierd vremea cu dezbrăcatul. Astăzi eliberez omul din grotă și va fi cum doresc eu. 

După câteva momente o aud scoțând niște sunete chinuite, abia abținute și nu mi se par în regulă. Mă opresc și o cuprind de bărbie întorcând-o ca să-i văd ochii, dar ea îi închide.

— Seiya?

Seiya mă privește într-un final ușor dezamăgită și nu știu care e motivul, pentru că sunt prea multe variante.

— Așa ești tu? Animalic? mă întreabă rece.

Nu m-am gândit că nu i-ar plăcea ce fac din moment ce ea m-a provocat. Replica ei nu mă lasă indiferent deoarece mintea mea e convinsă că Seiya face comparație acum cu Ayan. Eu sunt mai priceput ca Ayan! Dacă vrea romantic, i-o dau romantic.

O întorc cu fața spre mine și o sărut pasional, limbile noastre savurându-se devorator. Pe oricare alta aș fi lăsat-o baltă acum dar Seiya e dependența mea mistuitoare și sunt prea dornic să mă dovedesc a fi cel mai bun. Mă dezbrac complet și arunc maioul de pe ea, apoi o urc călare peste mine în pat. O privesc intens și aștept să văd ce vrea ea să facem. 

— Călărește-mă, îi spun savurând-o. Fă ce vrei cu mine.

Seiya mă privește puțin jenată și se așează pe mădularul meu erect, reușind să mă facă să gem la penetrare. Se mișcă puțin stângace și nepricepută dar îmi place asta. O ajut cu mișcările ghidând-o de șolduri, iar după puțin timp, Seiya își găsește propriul ritm și devine tot mai agitată și mai excitată. Îmi place s-o văd deasupra mea, gemând de plăcere, cu sânii sărind la fiecare mișcare.

Îi stimulez clitoriscul cu mâna în timp ce mă încalecă tot mai alert iar Seiya ajunge la climax mai repede decât m-am așteptat și se lasă pe pieptul meu răvășită. Orgasmul ei mă pornește și pe mine și mă termin. În ea. Futu-i! Am uitat de protecție.

Acum realizez că Seiya poate face din mine un bleg inconștient și trebuie să-mi revin. Să mă opun cumva. Tocmai a făcut ce-a vrut din mine. Mi-a distras atenția cu ținuta ei, m-a reținut de la ieșit, m-a făcut să nu fiu eu cel dominat în pat. Pe zi ce trece sunt tot mai neatent și necontrolat. De când a venit ea în campus, viața mea s-a complicat enorm și mai am puțin să devin un papă-lapte.

Mă ridic, mă îmbrac și ies pe ușă furtunos. Simt nevoia să fug. Cât mai departe. Să-mi recapăt libertatea și bărbăția. Se presupunea că după sex mi-o voi scoate din organism! De ce naiba nu dispare puțin din gândurile mele?


Stau cu băieții la același birt infect și, deși îi aud că povestesc despre meciul important de baschet pe care urmează să-l am mâine, gândurile mele zboară doar la Seiya și la cât de bine e să fiu între coapsele ei, de parcă mi-am găsit locul.

— Ce e cu tine? mă întreabă Devin.

— Nimic.

— Ai o voce tristă de parcă te-au luat de la coadă de la șomaj, spune Ian iar Devine râde.

— Sunteți niște nesuferiți, le zic bosumflat și mai iau o gură de bere.

Dar mie îmi sare gândul iar la Seiya. Am lăsat-o singură și dezbrăcată. Probabil mă urăște deja.

— Anthony! Cu tine vorbeam, îmi atrage atenția Devin pocnind din degete.

— Ce vrei? îl întreb deranjat.

— Vii și tu diseară, nu?

— Unde? 

— Despre ce vorbim de jumătate de oră? mă întreabă Devin arcuindu-și o sprânceană.

— Despre telenovele și chiloți de femei? întreb ironic.

— Vorbeam despre petrecerea de la frăție.

E de la sine înțeles că nu lipsesc de la petrecerile din frăție dar acum nu cred că aș putea fi cu adevărat prezent acolo, mintea mea zburând în cu totul altă parte. Și probabil așa va fi până nu primesc niște răspunsuri.

— Nu vin, le spun hotărât.

— Ai planuri?

— Aha.

— Ce planuri? intervine Ian mirat de parcă eu n-am nimic de făcut pe lumea asta.

— Croșetez. Hai pa, le spun băieților și mă ridic de la masă.

Am stat cu ei doar o oră și nu rețin nimic din ce au vorbit. Alerg spre cămin mai rapid ca niciodată și, pentru a doua oară, îmi e teamă de mor. Tot din cauza Seiyei. Nu suport să trăiesc cu teama de-a o pierde.

În camera de cămin nu e nimeni. Inima îmi stă în loc când văd că și baia este goală. Verific lucrurile ei dar toate sunt încă aici, inclusiv telefonul ei care e pe birou. Nici măcar nu știu unde s-o caut și nici ce să-i spun. Nu e ca și cum eu știu ce vreau de la ea.

Singurele ei prietene sunt Daria, care s-a mutat cu iubitul ei, și Clara care acum e împreună cu Ayan. Nici mort nu apelez la ele. Unicul loc unde știu să caut este acoperișul și urc scările în grabă.

O zăresc pe Seiya acolo. Pe jos. Cu mâinile îmbrățișându-și picioarele. Mă opresc să-mi trag răsuflarea, apoi mă apropii de ea precaut. Mă așez lângă ea și o ating în trecere cu umărul. Se retrage. Observ că are ochi sticloși. Cel mai probabil am făcut-o să plângă și mă simt ca un rahat.

Stăm într-o tăcere morbidă mai bine de un sfert de oră, timp în care mă liniștesc puțin dar inima mea e tot urcată în gât. Nu știu ce să-i spun din moment ce mereu o fac lată. Cum ar putea înțelege ce se întâmplă cu mine? Că într-o zi o vreau ca un nebun iar în altă zi vreau să fiu complet liber, fără să trebuiască să dau explicații? Cum m-ar putea accepta așa, micuța mea?

Încerc s-o iau de mână dar și-o retrage.

— Racer, nu mai insista, îmi spune cu o voce răgușită. Ai obținut ce ai urmărit, acum nu mai e nevoie de teatru. Lasă lucrurile așa cum sunt.

Într-adevăr am urmărit sexul. Dar am urmărit-o și pe ea. Întreg felul ei de-a fi. Aș vrea să știe asta dar fără să fiu nevoit să i-o spun. Mă simt penibil când trebuie să mă deschid. Ar fi mult mai ușor să-mi citească gândurile sau să se vadă prin ochii mei.

— Nu am jucat teatru. Ăsta sunt eu. Bun de nimic.

Seiya întoarce capul în căutarea expresiei mele.

— Bun de nimic?

— Mda. Sunt un nesimțit, fustangiu, bădăran, egoist, lipsit de tact și fără rușine, recunosc eu pentru prima dată unei persoane. Iar lista e chiar mai lungă.

— Asta nu înseamnă că ești bun de nimic. Te pricepi la multe lucruri dar într-adevăr ești un mare nesimțit.

— Cum ar fi?

— La baschet, la sărutat, la cadouri, la sex, la tachinat, chiar și la bătaie...

Seiya mă face să zâmbesc. Găsesc comică enumerarea ei. Cu siguranță asta era și intenția.

— Îmi pare rău pentru seara asta..., reușesc să-i spun cu regret dar am senzația că oricât mi-aș cere iertare, nu pot răscumpăra greșelile mele.

Seiya privește iar stelele.

— Credeam că într-un final mă placi...

Și acum crede că n-o mai plac? Naivă. Sunt topit după ea! De ce nu vede că de asta o și iau razna așa des?

— Te plac... Mult. Dar nu am un control exersat și, de când mă știu, acționez fără rețineri și fără frâne. Dacă vrei să rămâi în preajma mea, vei fi mereu rănită.

Îi ofer ei șansa s-o rupă definitv cu mine. Eu nu pot renunța la ea. Asta știu sigur. Deși fug des, mereu o să mă întorc la Seiya. Sunt prea dependent deja și începe să-mi placă boala asta.

— E un risc pe care mi-l asum, îmi spune privindu-mă în ochi mai serios ca niciodată.

Răspunsul ei mă surprinde. De ce vrea să mai respire același aer cu mine? Am fost un mizerabil. A legat-o sexul și mai tare de mine?

Iar întrebări fără răspunsuri. Și ca un prost ce sunt, îmi dau seama că nu am răspunsurile pentru că nu pun întrebările cui trebuie. Într-o zi va trebui să-mi fac curaj s-o întreb toate astea. Și uite așa am devenit laș și fricos în același timp. Într-adevăr nu mai sunt Racer din liceu.

Observ țânțarii care-i dau târcoale și care o pișcă prea des.

— Haide în cameră. Te mănâncă ăștia, micuțo, și aș prefera să te mănânc eu.

— Mă mănâncă pentru că am grupa 01.

Alt lucru în comun pe lângă culoarea preferată se pare că e grupa sanguină. Dar nu cred că de data asta Seiya a înțeles aluzia mea sexuală, deși acum era doar o tachinare.

La a doua tentativă de a o lua de mână pe Seiya, ea nu se mai retrage. O ridic de pe ciment și mă urmează tacit spre trepte. O țin strâns de mână sperând să știe că-mi pare mai rău decât am spus-o în cuvinte.

În timp ce Seiya e la baie, îi verific telefonul. În afară de Carla și Daria, n-a mai vorbit cu nimeni. Sunt puțin îngrijorat pentru idiotul acela pe care l-am făcut una cu asfaltul dar sper să n-o mai caute. Acum chiar sunt bucuros că Seiya e genul care stă mai mult în cămin și învață, mai ales că, dacă pune niște haine sexy pe ea și iese din cameră fără mine, nu cred că mai pot respira de griji.

O urmăresc fermecat cum își usucă părul, în timp ce comand ceva de mâncare. Mâncăm în liniște dar ne privim din când în când zâmbind. După ce ea aruncă resturile, eu mă întind pe pat.

— Știi în ce ți-ar sta bine? În brațele mele, îi spun cerându-i de fapt o apropiere.

Îi fac semn că o așteaptă locul cald din brațele mele. Se cuibărește imediat fără alte comentarii. Am pregătit un film de comedie pe laptop, dar Seiya nu e atentă la film. Deși lumina e slabă, observ cu coada ochiului că mă privește doar pe mine.

— Mă studiezi cumva?

Seiya face ochii mari și afișează un zâmbet larg. Zâmbetele ei sunt contagioase. Mă fac și pe mine să zâmbesc ca un prost.

— Îmi place foarte mult să te văd zâmbind. Ești mai atrăgător... când zâmbești, îmi spune ușor intimidată.

— Încă reușesc să te mai intimidez?

Nu răspunde dar zâmbește. O sărut pe frunte. Seiya se cuibărește mai strâns în brațele mele și mă face s-o tot sărut. Niciodată nu mi-am imaginat că voi deveni pupăcios. Niciodată nu mi-am imaginat că voi suporta atâtea ore prezența unei femei. Niciodată n-am crezut că-mi voi dori să adorm cu cineva în brațe. Sunt prea multe premiere în viața mea. Și toate au legătură cu Seiya. Pentru Seiya. Despre Seiya.

Știu că am fost de nenumărate ori nedrept față de ea, dar niciodată nu am înțeles de ce nu fuge de mine. Chiar dacă mă mai trimite dracului, nu renunță la mine și asta contează mult.

— De ce mă suporți Seiya?

— Nu ești tu electrician, dar știi să-mi aprinzi beculețele...

Râdem amândoi de răspunsul ei cu aluzie sexuală.

— Și ce altceva îți place la mine?

— Ai un zâmbet sexy, îmi răspunde fără să se gândească.

— Mi-ai spus asta deja. Altceva?

— Îmi place cum mă simți... cum te simt...

Seiya se ridică puțin spre buzele mele. O simt devenind serioasă.

— ...faci parte din mine, Racer, îmi spune lăsându-mi un sărut dureros pe buze.

Deși nu are logică ce spune ea, pentru mine e exact explicația de care am nevoie. Același lucru îl simt și eu. Seiya face parte din toată existența mea. Iar asta e uneori dureros. Crunt de dureros. Pentru că dacă o rănesc pe ea, mă doare și pe mine.

Seiya mă sărută mai pătimaș ca niciodată iar eu mă aprind. Încerc să nu lungesc momentul ca să nu ajungem iar la sex și asta doar pentru că nu vreau să creadă că-mi stă capul doar la sex, deși îmi stă. Filmul se derulează pe laptop dar nimeni nu mai e curios de el. Seiya nu se mai desprinde de mine.

— Nu mă mai dorești? mă întreabă printre săruturi.

Aproape că-mi vine să înjur. Sunt mort. Disperat. Și mă abțin ca un bleg. Ca să fiu băiat bun. Iar ea crede că n-o mai doresc?

— Vrei să-ți arăt cât de mult te doresc acum?

— Da, îmi spune, apoi mă prinde de buză. Vreau să-mi arăți toată noaptea.

Nu pot să nu fac ochii mari la cerința ei. Ăsta chiar e Raiul meu.

Seiya mă încalecă și se freacă de erecția mea. Ne sărutăm cu o pasiune nebunească, între noi nemaiexistând niciun centimentru. Umezimea ei trece prin lenjerie, lucru care mă face s-o dezbrac cam repede. Sunt fascinat s-o văd atât de aprinsă, atât de dornică să fiu în ea.

Mă pregătesc să-i arăt cât de mult o doresc dar ea are alte planuri și îmi pune mâna pe pantaloni în căutarea erecției. Mă atinge stângace, ezitând să-mi tragă pantalonii mai jos. Mă roade s-o întreb dacă a mai făcut treaba asta dar nu cred că vreau să știu cu adevărat. O las să continue în ritmul ei, eu doar răspunzându-i la săruturi și mângâieri. Mă încântă inițiativa ei și chiar o încurajez. 

În cele din urmă Seiya își face curaj și bagă mâna în pantalonii mei, îmi ia penisul în mână și îl freacă. Mânuța ei mică și finuță se mișcă cu greu în pantalonii de trening. Îi dau un ajutor și îmi dau pantalonii jos. Nu cred că se aștepta să rămân gol pușcă dintr-o dată. Mă privește puțin nedumerită iar eu o las să-și gândească următoarea mișcare.

Mi se pare fascinant s-o privesc. Are obrajii roșii și părul ciufulit. Buzele îi sunt umede iar ochii îi lucesc de dorință. Sper să facă următorul pas cât mai repede pentru că-mi pierd răbdarea.

Am visat-o de multe ori nud printre așternuturile mele iar acum că o am, nu mă mai sătur de ea. Seiya mă sărută pe gât, apoi își extinde săruturile pe piept, din când în când mușcându-mă ușor de piele.

— Micuța mea vrea cumva să mă însemneze? o întreb amuzat pentru că și eu am făcut asta.

Îmi aruncă o privire jenată și continuă săruturile pe abdomen. Nu sunt un romantic și mă pot lipsi de drăgălășenii de genul acesta, dar de la ea nu refuz nimic. Ba chiar o urmăresc fascinat până unde coboară dorindu-mi mai mult. Ajunge în dreptul mușchilor V și se oprește în fața penisului meu erect. Îmi dau seama destul de repede de ezitarea ei și zâmbesc involuntar. Îi iau mâna și îi ghidez mișcările pe erecția mea. După ce prinde ritmul și învață cum să-mi producă plăcere, își face curaj și linge vârful. Inima îmi stă în loc și toate simțurile se duc acolo jos. Gura ei e atât de senzuală încât aproape îmi vine. Dar Seiya ezită din nou.

— E prima dată? o întreb riscând să aflu ce nu-mi place.

Seiya își ridică capul și observ că i-a dispărut inocența. Nu mai e demult fata angelică pe care o am cunoscut-o. E femeia mea. Dar că, undeva, pe drum, a întârziat.

— Da..., îmi spune jenată și se ridică.

Adevărul este că sunt prostesc de bucuros că nu a mai făcut treaba asta cu Ayan. Ego-ul din mine e la maximum satisfăcut. Și nu doar ego-ul va rămâne satisfăcut.

— E perfect ce faci, îi spun încurajând-o.

Seiya își plimbă limba pe penisul meu iar cu mâna masează baza. Nu se grăbește, ba chiar mi se pare că explorează. Spontan îmi ia penisul în gură făcându-mă să tresar. La început doar vârful, apoi îl introduce aproape complet în gură plimbându-și din nou limba pe gland, apoi se retrage și scoate un sunet excitant. Mintea mea se golește de tot, fiind extaziat de plăcerea pe care mi-o provoacă limba ei. Imaginea asta cu Seiya mă înnebunește și nu pot să n-o privesc cum revine cu mișcări lungi de sus și-n jos pe penisul prins adânc în gură. Mă aduce aproape de orgasm dar o opresc. Mă privește nedumerită.

— Parcă spuneai că e prima dată...

— Dar este!

Încercam să-i fac un compliment dar ea o ia ca pe o acuzație.

Se îmbufnează și se așează lângă mine. O cuprind de talie și o aduc sub mine. Suntem deja amândoi dezbrăcați și transpirați și încă nici nu am făcut sex.

— Îți făceam un compliment, micuțo.

La început se preface supărată și mă prind că se așteaptă s-o împac. Îmi convine jocul ăsta și încep s-o sărut pe tot corpul până în vârful degetelor. Îi acopăr fiecare părticică din piele cu săruturi iar Seiya se aprinde foarte repede și am senzația că ar grăbi lucrurile iar eu găsesc amuzantă nevoia ei subită pentru sex. De parcă recent a descoperit orgasmul. Oare am făcut-o dependentă ca mine?

Îmi frec penisul de intrarea vaginului ei ca s-o amăgesc. Seiya nu mai are răbdare. Geme în anticipare și aproape că trage de mine dar eu o sărut pe gât să-i simt aroma și mirosul dulce. O sărut tandru după ureche și o mușc de lobul urechii ier ea răsuflă greu. Cobor cu săruturi pe sânii ei voluptoși și mă joc cu sfârcurile amânând momentul penetrării dar Seiya mă ridică spre gura ei și mă sărută apăsat.

— Te rog, Racer...

— Ce mă rogi? o întreb printre săruturi.

— Nu mai rezist...

— Ce mă rogi?

— Să fii în mine...

— Doar pe mine mă rogi?

— Numai pe tine.

Te rog. Nenorocitele ei de cuvinte. Care mă dau peste cap rău de tot. Două cuvinte simple, care culmea, eu le găsesc perverse rău.

Micuței mele nu-i pot refuza nimic și o pătrund adânc și lent. Sentimentul de neliniște crește, se răspândește în valuri dulci, enorm de plăcute. Simt spasme în vaginul ei și ne lăsăm pierduți în plăcere, știind că valurile orgasmului ei îl va provoca și pe al meu.

Oficial sunt bolnav. Irecuperabil. Bolnav de Seiya.

繼續閱讀

You'll Also Like

100K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
Adam 由 MariaAlx250

青少年小說

405K 14.3K 72
,,-Cine ești de fapt ? -Cine vrei tu sa fiu kate , zice luându-mă peste picior si zâmbește . -Orice ar fi , de unde ai toate astea ? E imposibil sa...
14.5K 2.4K 16
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
9.1K 304 30
Laurewnce Hale, cel mai popular băiat din liceu, nu a simțit vreodata cum se simte dragostea adevarata, prefera aventurile și petrecerile colosale, î...