Battle Lovers (Eustass Kidd)

By Thenia_16

298 41 10

Kaira Yutaka ένα κορίτσι που μιλάει έξω από τα δόντια σε όλους εκτός από το άτομο που της αρέσει. Τις αρέσει... More

Κεφάλαιο 2ο - Στοίχημα
Κεφάλαιο 3ο - Νικητής
Κεφάλαιο 4ο - Ραντεβού / Μέρος 1ο
Κεφάλαιο 5ο - Ραντεβού / Μέρος 2ο
Κεφάλαιο 6ο - Ραντεβού / Μέρος 3ο

Κεφάλαιο 1ο - Πρώτο βήμα

96 8 2
By Thenia_16

Η μουσική έπαιζε δυνατά στα αυτιά μου, μέχρι που ο ήχος κλήσης διέκοψε το κομμάτι που άκουγα. Αναστέναξα καθώς κοίταξα την οθόνη του κινητού μου. Ένα χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου μόλις είδα το όνομα που έγραφε.

-"Γειά σου Ace."

-"Γειά σου Kaira. Διακόπτω κάτι;" με ρώτησε καθώς δυνατή μουσική ακουγόταν από πίσω.

-"Μουσική άκουγα. Μπες στο θέμα."

-"Θα μαζευτεί όλη η παρέα έξω από την πόλη, στην περιοχή 'Θάνατος'. Θα έρθεις;"

-"Εννοείται. Σε λίγο θα είμαι εκεί." είπα καθώς σηκώθηκα από το κρεβάτι.

-"Τα λέμε." είπε και τερμάτισε την κλήση.

Πλησίασα την ντουλάπα μου και άρχισα να διαλέγω τι θα φορέσω. Στο τέλος κατέληξα σε ένα ζευγάρι μαύρες αρβύλες, ένα εξίσου μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μια κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που μου αρέσει και λατρεύω να το δείχνω. Έπιασα τα καστανά με ροζ στις άκρες μαλλιά μου σε μία ψηλή κοτσίδα και έβαψα λίγο τα μάτια μου μαύρα για να κάνει αντίθεση με το μπλε χρώμα τους.

Άνοιξα το παράθυρό του δωματίου μου αθόρυβα και βγήκα έξω. Πέρασα τα κάγκελα του μπαλκονιού και πήρα μία βαθιά ανάσα πριν αφήσω τον εαυτό μου να πέσει από τον δεύτερο όροφο. Έπεσα με ασφάλεια στο γρασίδι από κάτω μου, καθώς δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που το έσκαγα αργά το βράδυ από το σπίτι.

Περπάτησα στην μαύρη μηχανή μου που ήταν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι και ανέβηκα πάνω φορώντας το μαύρο κράνος μου. Αμέσως μετά έβαλα μπρος και άρχισα να οδηγώ για το μέρος που είπε ο Ace νωρίτερα, την περιοχή 'Θάνατος'. Αυτό το μέρος αντιπροσωπεύει πολύ το όνομά του, καθώς είναι μία περιοχή που έχουν γίνει εκατοντάδες ατυχήματα και έχουν σκοτωθεί ακόμα περισσότεροι. Αυτό το μέρος φημίζεται για τις απότομες στροφές και πλαγιές του. Είναι θαύμα εάν πέσει κάποιος και βγει ζωντανός από κει. Για αυτό και πολλοί αποφεύγουν αυτό το μέρος. Όμως άτομα σαν εμένα που κυνηγάνε την δράση και διψουν για λεφτά πηγαίνουν εκεί για να ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες.

Πλέον ήμουν έξω από την πόλη. Τα φώτα από τα αυτοκίνητα σε εκείνη την περιοχή φαινόντουσαν από μακρυά κάνοντας ένα μικρό χαμόγελο να σχηματιστεί στο πρόσωπό μου. Εάν είμαι τυχερή θα φύγω από κει με αρκετά λεφτά για να κάνω μερικές αναβαθμίσεις στην μηχανή μου. Εάν όχι τότε θα δοκιμάσω ξανά αύριο. Δεν πήρα πολλά λεφτά εξάλλου μαζί μου για τα στοιχήματα. Ποτέ δεν παίρνω πολλά, γιατί πολλοί επιχειρούν να τα κλέψουν. Όχι ότι τα καταφέρνουν με εμένα, αλλά καλό είναι να είμαι ασφαλής.

Ύστερα από λίγο είχα φτάσει εκεί. Το βλέμμα μου αμέσως άρχισε να ψάχνει τους φίλους μου. Μόλις τους εντόπισα οδήγησα εκεί προσεκτικά για να μην πατήσω κάποιον. Το μέρος όπως πάντα ήταν γεμάτο κόσμο. Αυτοκίνητα και μηχανές ήταν παρκαρισμένες παντού, μια μεγάλη οθόνη ήταν σε μία άκρη για να βλέπουν όλοι τους αγώνες που γινόντουσαν εκεί, η μυρωδιά του αλκοόλ και του σεξ κυριαρχούσε στον αέρα, ενώ μουσική ακουγόταν σε όλο το μέρος κάνοντας τους πάντες να κουνηθούν στον ρυθμό της.

-"Kaira! Ήρθες!" φώναξε ο Luffy, ένας από τους φίλους μου, μόλις με είδε να κατεβαίνω από την μηχανή μου.

-"Δεν θα έχανα με τίποτα αυτή την συγκέντρωση. Πάει καιρός από τότε που μαζευτήκαμε όλοι μαζί." είπα με ένα μικρό χαμόγελο, καθώς τους πλησίασα.

Έκατσα μαζί τους και αρχίσαμε να συζητάμε για διάφορα. Τα πιο πολλά αφορούσαν μηχανές και αμάξια, καθώς αυτός είναι ο σκοπός που ήμαστε εκεί. Να βάλουμε αυτά τα οχήματα στον δρόμο για να αγωνιστούν για την νίκη και τα λεφτά. Ο καθένας μας έχει κατασκευάσει μόνος του το δικό του όχημα, το οποίο είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να το πάρουμε σοβαρά όλο αυτό και να νικήσουμε. Εξάλλου η ήττα ποτέ δεν μας άρεσε.

-"ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΉΣ ΕΊΝΑΙ Ο EUSTASS KIDD!"

Μία φωνή φώναξε από το μεγάφωνο και το βλέμμα μου πήγε στην μεγάλη οθόνη που υπήρχε στον χώρο. Έδειχνε τον Kidd να βγαίνει από ένα κόκκινο αγωνιστικό αμάξι και να χαμογελάει νικητήρια, καθώς έπαιρνε τα λεφτά που κέρδισε. Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μια κόκκινη κολλητή μπλούζα, η οποία ταίριαζε με τα μαλλιά του και έδειχνε τους καλοσχηματισμενους του κοιλιακούς. Τα κόκκινα μάτια του ήταν όπως πάντα γεμάτα ζωή έτοιμα για τον επόμενο αγώνα γνωρίζοντας πως έχει νικήσει ήδη. Ήταν τέλειος όπως πάντα.

-"Γιατί δεν του το λες;" με ρώτησε η Nami κερδίζοντας την προσοχή μου.

-"Να πω τι σε ποιον;"

-"Στον Kidd ότι σου αρέσει." μου είπε με ένα μικρό χαμόγελο, το οποίο με έκανε να κοκκινισω και να κοιτάξω αλλού.

-"Δεν έχει νόημα. Είμαι ένα τίποτα για αυτόν." μουρμούρισα.

-"Kaira είσαι πολύ όμορφη και είμαι σίγουρη ότι θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον." είπε η Robin για να με εμψυχώσει.

-"Εξάλλου πρέπει να βιαστείς εάν θες να έχεις πιθανότητες. Άκουσα ότι χώρισε με την Bonney, γιατί τον απάτησε με τον Belami." είπε o Ace.

-"Έχετε δίκαιο. Ή τώρα ή ποτέ! "είπα αποφασισμένη.
-"Θα πάω εκεί και θα του πω πως νιώθω! Θα του πω όσα έχω στην καρδιά μου! Και αν με απορρίψει..."

Ξαφνικά σταμάτησα να μιλάω, καθώς αρνητικές οι σκέψεις κυριάρχησαν στο μυαλό μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά ήξερα πως έπρεπε να προσπαθήσω.

-"Kaira να σκέφτεσαι θετικά." είπε ο Sabo καθώς με έσπρωξε λίγο.

-"Έχετε δίκαιο. Θα τα πούμε σε λίγο." είπα καθώς χαμογέλασα και άρχισα να απομακρύνομαι από κοντά τους.

Τα βήματα μου ήταν σταθερά και αργά καθώς προχωρούσα για τον Kidd. Προσπαθούσα να σκέφτομαι θετικά, όμως οι αρνητικές σκέψεις έκαναν την εμφάνισή τους πάντα. Είχα ιδρώσει αρκετά από το άγχος καθώς ένιωσα ξαφνικά την θερμοκρασία του σώματος μου να ανεβαίνει ανεξάρτητα εάν είναι μέσα φθινοπώρου.

Ο Kidd πλέον ήταν στο οπτικό μου πεδίο. Καθόταν σε μία καρότσα από ένα αγωνιστικό αμάξι για χωματόδρομους κρατώντας μια μπύρα στο δεξί του του χέρι. Οι φίλοι του ήταν από γύρο του κρατώντας και εκείνοι από μία μπύρα, καθώς γελούσαν. Πλησίαζα όλο και πιο πολύ τον Kidd και πριν το καταλάβω στεκόμουν σχεδόν μπροστά του με εκείνον να με κοιτάζει εξεταστικα περιμένοντας με να μιλήσω. Κανένας δεν μιλούσε πλέον. Όλοι περίμεναν να ακούσουν το έχω να πω.

-"Eustass Kidd... Εγώ..."

Προσπάθησα να πω όμως τα λόγια είχαν κολλήσει στον λαιμό μου για κάποιο λόγο, καθώς ένιωθα να με τρώει με τα μάτια του που τον ενοχλώ. Πήρα μία βαθιά ανάσα και τον κοίταξα αποφασισμένη.

-"Εγώ... θέλω να αγωνιστείς μαζί μου!" φώναξα λίγο αλλάζοντας εντελώς αυτό που ήθελα να πω.

Τέλεια.

Μόλις κατέστρεψατην μόνη ευκαιρία που είχα να του πω πως νιώθω.


🖤🖤 Comment and Vote 🖤🖤

Continue Reading

You'll Also Like

780K 24.2K 33
Την ένιωσα να σφίγγεται και ένα κλαψουρισμα βγήκε από τα χείλη της τα οποία τόσο θέλω να φιλήσω αυτή την στιγμή αλλά προτρέχει η ιδέα μου Όσο κατέβα...
821K 4.4K 4
''Όταν λες να χορέψω για να δουλέψω εδώ, εννοείς να κάνω στριπτίζ;''τον ρώτησε έντονα και τα μάτια της σχεδόν πετάχτηκαν από την έκπληξη. ''Ναι. Δέ...
770K 28.9K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...