𐌉 ᑭ𝘳𝘰✝𝑒𝖼✝ ყ𝘰𝑢¹ 〔ന𝑢𐌉✝...

By StellaCzBronies

99.7K 6.6K 382

Začalo to základní školou. Naše přátelství trvalo až dodnes, než jsem vás jednoho po druhém ztratila. Jenže n... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12. 12+
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.

Epilog

4.8K 216 46
By StellaCzBronies


O šedesát devět let později

Současnost...

„Soustřeďte se trochu! Rumlow způsobil už dost atentátů a musíme mu zabránit v tom, aby uspořádal další!" bouchl naštvaně Fury pěstí do stolu. Všichni z týmu Avengers se po něm zaskočeně podívali, zatímco Tony a Bruce řešili nějaké vědecké hovadiny, Natasha s Clintem se sázeli o to, kdo nejdéle dokáže zírat Furymu do jednoho oka, Thor se mazlil se svým Mjörnirem - kladivem a Kapitán si zasněně prohlížel kompas s fotkou svojí přítelkyně z války, o které dodnes nikdo nevěděl, že s ní chodil.

Při poslední návštěvě Peggy Carterové ve Washingtonu DC od bývalé agentky dostal i stříbrný náhrdelník s hvězdou. Vzpomínky se mu hromadili velkou rychlostí.

„Kapitáne Rogersi, můžete k tomu něco laskavě říct?!" zařval Fury i na vojáka, který s leknutím kompas schoval a podíval se po aktuálním řediteli S.H.I.E.L.Du.

„S-souhlasím s Vámi, pane," vykoktal narychlo a nepokoušel se ani usmát. Pirát přikývl a začal stůl s členy Avengers obcházet dokola, div že nevyšlapal kruh do země.

„Další jeho útok očekáváme v New Jersey. Bylo by vhodné tam poslat pár členů z týmu a prohledat to tam, zda se tam nenechází nějaké výbušniny nebo jiné nebezpečné zbraně," rozdal Fury pokyny a všichni mlčky přikývli.

„Půjdeme tam s agentkou Romanoffovou. Přeci jen máme s Rumlowem zkušenosti a víme, co od něj čekat," rozhodl Steve a zvedl se od stolu. Kývl na Natashu a ta se též zvedla.

„Bacha, starouši, ať nedopadneš stejně jako posledně při boji s těma dvěma Winter Soldiery," ušklíbl se Stark na Capa a ten se na něj zamračil. Vůbec se mu po něm nestýskalo, ale Tony bude rýpat vždycky a do všech.

„Neboj, Tony. Takovou radost ti neudělám," s těmito slovy opustil Kapitán zasedačku v AT s rusovlasou agentkou v patách, která měla už zase žvýkačku v puse a přežvykovala. Správnej přežvýkavec.

„Co chceš dělat?" zeptala se ve chvíli, když šli do garáže a cestou si Rogers vyzvedl svůj štít, co s ním přežil 66 let u ledu.

„Napřed zavolám Samovi. Po té se s ním sejdeme v New Jersey a prohledáme to tam. Jakoukoliv podivnou aktivitu okamžitě nahlásíme S.H.I.E.L.Du," prohlásil, dal si štít do kufru auta a sedl si za volant dřív, než to udělala agentka.

**

Zde je poslední kapitola této knihy. Pokud se kniha líbila a chtěli byste kapitolu věnovanou přímo této knize nebo celé sérii a zeptat se na nějaké neobjasněné věci, co se netýkají spolierů, stačí napsat do komentáře a pokusím se vyhovět.

Za cover chci opět moc poděkovat NikoSek01. Její tvorba coverů je přímo fantastická. Ano holka, dělám tu reklamu přes moje knihy 😂 teď vážně. Zasloužíš si to.

Další díl knihy se bude jmenovat I remember you. Hlavní postavou bude dívka, co se snaží dostat z Hydry. Jmenuje se Lily Sarah. Nezná svou minulost, je jí patnáct let a po pokusech z Hydry.

Cover:

Trailer:

Druhý díl najdete na mém profilu

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 80 10
Příběh je o dívce jménem Laura Hale Lauře zemřela matka když ji bylo 16 let. Laura se od ostatních holek liší V Beacon hills žila jen s otcem ale...
10.3K 1.4K 12
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
210K 13.4K 40
,,Já umřu?" ,,V horším případě. V tom lepším se staneš vlkodlakem." Derek Hale Fanfiction Cover by: @unionstyles
10.1K 675 27
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...