Danger H.S.

נכתב על ידי didipepi

230K 11.3K 1.1K

- Пусни ме моля те не искам да съм тук! Изплака горкото момиче а момчето я погледна ядосъно. - Млъквай ти веч... עוד

Въведение
1 глава
2 Глава
3 Глава
4 Глава
5 Глава
6 Глава
7 Глава
8 Глава
9 Глава
10 Глава
11 Глава
12 Глава
13 Глава
14 Глава
15 Глава
16 Глава
17 Глава
Бележка
18 Глава
19 Глава
20 Глава
21 Глава
22 Глава
23 Глава
24 Глава
25 Глава
26 Глава
Бележка
27 Глава
28 Глава
29 Глава
30 Глава
Нова история
32 Глава
33 Глава
34 Глава
35 Глава
36 глава
37 глава
38 Глава
39 Глава
40
41 Глава
42 Глава

31 Глава

3.2K 200 16
נכתב על ידי didipepi

Чух как някой изтръгна телефона от брат ми.
Хари: Къде си? Добре ли си? Когато чух гласа му се разплаках по- силно.
Стейси: Не знам. На яхта съм насред морето! Моля те помогни ми!
Хари: Мамка му! Слушай ме не се страхувай! Отиди вътре и обърни яхтата трябва да има джипиес ще се ориентираш по него. Не затваряй телефона ще хванем сигнала и ще те намерим. Веднага влязох вътре и направих каквото ми каза.
Стийси: Хари направих го! Обърнах яхтата!
Хари: Добре, успокой се! Идваме! Онзи нарани ли те?! Не си представях реакцията му когато разбере. Сигурно няма да ме погледне повече.
Стейси: Хари моля те помогни ми! Това е кошмар! Много ме е страх! Чух стъпки обърнах се и замръзнах Трий беше извадил ножа от тялото си по него се стичаше кръв и правеше бавни стъпки към мен. От гърлото ми излезе силен вик и още повече сълзи се спуснаха по бузите ми. Чувах как Хари вика, но Трой изтръгна телефона от ръцете ми и затвори.
Стейси: Не ме приближавай! Извиках в ужас.
Трой: Пак ли ще ме изоставш заради този! А кучко?! Ще те убия! Тръгнах назад, а той се опита да ме стисне за врата докато вървях назад опрях желязото прехвърлих се и паднах с вик в морето опитах се да изплувам, но не можех нямах сили и тежката дълга рокля не ми помагаше започнах да губя съзнание.

Малко по-малко започнах да отварям очите си огледах се бях в болнична стая. Всичко се превърта на лента в главата ми този психопат отново ще ме намери. Започнах да викам и плача три медицински сестри влязоха в стаята две от тях хванаха силно ръцете ми, а другата заби нещо в тялото ми. Виковете ми спряха тялото ми също се отпусна, но сълзите се стичаха от очите ми.
Отново дойдох в съзнание и погледнах сестрата която проверяваше нещо.
- Успокойте се.
Стейси: Искам да умра.
- Не говорете така. Приятелите ви много ви обичат. Хари моят Хари, сега как ще го погледна в очите.
Стейси: Те тук ли са? Гласът ми трепереше не знаех как ще го погледна, но исках да го видя повече от всичко.
- Тук са много са притеснени. Да им кажа ли да влязат?
Стейси: Не. Бихте ли излезли моля? Кимна и излезе. Отново се разплаках не мога не искам да живея с това. Той ме омърси по най-долния начин за бога та аз дори не бях в съзнание що за чудовище би го направил. Станах от леглото отидох до масичката която седеше до прозореца и я избутат към вратата. Взех стола който беше до леглото и го издърпах издърпах и завивката качих се на стола и я закачих. Не можах да се здържа и записах с глас повече няма да видя любимите си хора. Боже прости ми, че правя това, но нямам друг избор не искам да живея с това. На вратата започна да се чука явно са ме чули викаха името ми. Сложих го около врата си затворих очи и бутнах с крак стола. Започнах да се давя чух трясък замъглено видях как всички тичат към мен. Някой хвана краката ми и ме повдигна и ме свали поемат си въздух и кашлях. Защо не ме оставиха да умра не искам да живея. Успях да ги видя ясно Брат ми беше се свлякъл до стената и плачеше Хари ме държеше в ръцете си стискайки ме силно така исках да го прегърна. Луи, Найл, Лиам и момичетата се бяха скупчили около нас. Започнах да плача отново Хари ме прегърна силно и мога да се закълна, че изхлипа в згъвката на врата ми.
Хари: Полудя ли?! Щеше да умреш за бога! Щеше да ме оставиш! Какво щях да правя ако ти се беше случило нещо?! Тези думи се забиха право в сърцето ми, но трябваше да ги игнорирам. Щом не мога да умра ще направя друго.
Стейси: ИЗЛЕЗТЕ ОТ ТУК! ОСТАВЕТЕ МЕ САМА! ИЗЛЕЗТЕ! Извиках плачейки.
Емма: Момчета излезте ние ще се оправим.
Хари: Няма да изляза! Оставам тук и няма да мръдна от тук!
Джиа: Хари моля те! Ще я успокойм и веднага ще те повикаме, но моля те сега излесте. Виждаш, че не е добре. Хари ме пусна и стана от пода не го погледнах повече чувствах се всякаш съм му изневерила той излезе и момчетата помогнаха на брат ми също да излезе. В стаята останахме само аз Емма и Джиа.
Емма: Добре, единствена моя. Ела да отидем да се измиеш. А после ще ни разкажеш, какво се случи. Хайде мила. Погали косата ми и с Джиа ме изправиха не спирах да плача с глас. Заведоха ме в банята в стаята и наплискаха лицето ми с вода след това ме сложиха да седна на леглото и и двете хванаха ръцете ми.
Емма: Какво се случи там? Успокой се и ни кажи обещавам, че ще си остане между нас. На никого няма да кажем. Само не го дръж в себе си, моля те!
Стейси: Тази гад ме изнасили! Извиках плачейки и задърпах косата си. На лицата им се изписа шок.
Джиа: Господи! Проплака.
Стейси: Защо не ме оставихте да умра?! Щях да се спася от този товар! Сега как ще живея с това?! Как ще гледам Хари в очите?!
Емма: Ти не си виновна. Той е чудовището не ти. Нямаш вина, не се тормози. Ще кажем на Хари какво се е случило той ще разбере. Щом чух това разширих очите си.
Стейси: Не, не, не! Няма да казвате на никого! Нито на брат ми нито на останалите особенно на Хари! Ще измисля нещо колкото и да ме боли ще трябва да се разделим. Искам да ми обещаете, че каквото и да се случи няма да казвате нищо.
Джиа: Но..
Стейси: Обещайте ми. Кимнах ми и ме прегърнаха.
Емма: Милата ми това долно копеле! Дано и под земята да няма покой.
Стейси: Моля те, не ми говори за този! Все още чувам думите му в главата си.
Ема: Сигурна ли си, че искаш точно това? Ще се разделиш с съдбата си Стейс.
Стейси: А имам ли друг избор?! За нищо на света няма да застана пред него и да му кажа това. Той няма да може да го преглътне, а аз още по-малко. По-добре да си мисли, че съм го оставила защото се страхувам за себе си, че не съм способна да стоя до него. Проплаках.
Емма: Помисли си хубаво. Знай, че каквото и да решиш ние сме до теб. А сега си почини.

Отворих очи видях Хари да се взира в мен и подскочих.
Хари: Изплаши ли се? Каза и докосна ръката ми, а аз бързо я отдръпнах.
Стейси: Не ме докосвай.
Хари: Какво ти става? Не си на себе си. Добре сега или никога после няма да имам смелост преглътнах сълзите си и погледнах надолу.
Стейси: Свърши.
Хари: Какво?
Стейси: Н-ние, свършени сме. Искам да се разделим.
Хари: Онзи ти е направил нещо за това се държиш така.
Стийси: Нищо подобно.
Хари: Говори с мен. Говори. Нещо с теб не е наред. Защо мълчиш? Тук съм. Хайде, не се страхувай. Какво се е случило?
Стейси: Няма нищо. Просто не мога да продължа да живея така.
Хари: Недей, Стейси. Няма да повярвам на това.
Стейси: Знаеш, че не това е животът който исках.
Хари: Мамка му ненормална ли си!
Не си ли ти  момичето, което всеки ден ме гледаше в очите и ми казваше, че ме обича?!
Стейси: Любовта ми не стига. Недостатъчна е. Не искам да живея този живот.
Хари: ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ! Извика бутна стола на земята и трясна вратата излизайки, а аз се сринах.
В стаята влезе Зейн вдигна стола и седна.
Зейн: Какво стана? Защо се Станах те? Хари се разбесня изхвърча като луд.
Стейси: Н- ние разделихме се батко. Изплаках.
Зейн: Как така?
Стяйси: Знаеш, че никога не съм искала такъв живот. Днес събрах смелост да направя нещо по въпроса.
Зейн: Нали осъзнаваш какво говориш? Въобще не ти вярвам. Ти си моята душа кръв от кръвта ми. Познавам те, кажи ми истината.
Стейси: Няма друга истина батко. Това е цялата истина.

המשך קריאה

You'll Also Like

52.2K 2.8K 37
Трета част от поредицата 'Да обичаш Гарсия'. Тя е Изабела Денѝс Гарсия - дъщерята на Нейтън Гарсия. Само по себе си говори много за нея. Безотгово...
1.2K 67 7
Един уреден брак Две преплетени съдби Две разбити сърца Два тъмни копнежа Колко тънка е границата само между любовта и омразата. Прочетете повече за...
79.7K 4.8K 49
Хората сме устроени така, че да възприемаме различията си, нали? 03.15.22г. - #1 in jeon 12.22.19г. - #1 in kim 12.30.19г. - #1 in taekook 01.02.20г...