16 Глава

5.9K 295 37
                                    

Цяла нощ не мигнах. Стоях на прозореца в стаята и гледах звездите. Хари явно спеше в друга стая защото след караницата не е влизал в стаята. Не мога да повярвам, че ме удари и то два пъти бузата ужасно ме боли. Вече започна да се съмва, но тъй като не мигнах цяла нощ ми се доспа. Отидох до голямата спалня дръпнах завивката и щом главата ми докосна възглавницата заспах.

Сънувах, че Емма бяга от Лиам и той я убива. Изведнъж усетих как нещо мокро се излива по мен. Подскочих и отворих бързо очи, когато се осъзнах видях, че цялата бях подгизнала. Погледнах пред мен и видях Хари държащ празна кана.
Стейси: Какво става забога! Казах и станах от леглото бързо, а той ме гледаше страшно както винаги.
Хари: Ставай нямам цял ден да те чакам да спиш! Изсъска и хвърли някъкви дрехи на леглото.
Хари: Облечи се и слез доло и без възражения! Каза той и тръгна да излиза от стаята. Взех дрехите и се шокирах беше ми дал някаква ужасно къса униформа като на помощница.
Стейси: Ти да не полудя няма да облека това! Казах и хвърлих роклята обратно на леглото, а той се обърна към мен.
Хари: Не съм те питал, но знаеш ли права си по бельо ще си по гореща! Каза и ми намигна излизайки от стаята. Изпувтях и съблякох дрехите си тръгнах към банята и пуснах душа.

Излязох от банята с една кърпа увита около тялото ми и една около косата ми.
Отидох до гардероба и извадих черно бельо. Облякох го и изсуших косата си и я вързах на стегната опашка. Обърнах се и погледнах към ужасната рокля на леглото...еее по добре с нея отколкото по бельо колкото и да е ужасна. Облякох роклята и се погледнах в огледалото боже изглеждам като някоя кучка от порно филм. Тази униформа едва покрива дупето ми. Обух едни барелинки и излязох от стаята тръгвайки по стълбите. Влязох в хола и видях Хари на дивана.
Стейси: Е зашо искаше да облека това...ъмм нещо? Казах и застанах пред него, а той ме огледа от глава до пети прехапа устни и очите му потъмняха. Продължаваше да ме гледа без да казва нищо и да хапе устните си.
Стейси: Ъммм ехо Хари? Размахъх ръка пред лицето му, а той разтърси глава и ме погледна в очите.
Хари: Амм... Почисти цялата къща и после ела при мен. Каза и погледът му се стрелна към кръката ми.
Стейси: Цялата къща! Извиках леко а той се усмихна самодоволно.
Хари: Точно така! Имаш два часа и времето започва да тече сега! Каза, а аз изпсувах и тръгнах към кухнята, но се спрях и се обърнах.
Стейси: Къде мога да намеря препарати и др? Казах а той извъртя очи.
Хари: Оставих всичко в кухнята! Каза кимнах му и тръгнах към кухнята.

Danger H.S.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora