Yeni Okul

By DreamSoldier16

70.7K 3.3K 318

4 yakın arkadaşın yeni bir şehirde , yeni bir okulda ki maceralarını anlatan bir kitap... More

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm

8.Bölüm

3.6K 204 9
By DreamSoldier16

ELÇİN'İN AĞZINDAN

Akşam odaya döndüğümde kızlar uyumuştu. Bende onları uyandırmamak için sessiz bir şekilde üstümü değiştirip yatağa girdim ama Emirhan'ı düşünmekten uyuyamıyordum. Ben kabul ettikten sonra biraz yürüdük saat geç olunca yurda geri döndük.

Sabah kızlardan erken kalktım. Kısa bir duş aldıktan sonra odaya geri döndüm. Kumsal yataktan kalkarken bana bakıp "Günaydın." dedi. Bende karşılık verip okul kıyafetlerimi giyinmeye başladım.

Kumsal banyoya girerken Derin'de kalkmıştı. Aynanın karşısına geçip karışan saçlarını eliyle düzeltmeye başladı. Kumsal banyodan çıkınca Derin girdi. Masal hala uyurken yanına gidip dürttüm. Tık yok. Yine dürttüm. Kafasını yastıktan kaldırmadan "Hıı" dedi.

"Geç kalıcaz." demem ile yataktan kalktı. Derin'de üzerini giyindikten sonra hepimiz Masal'ı beklemeye başladık. Masal'da giyinince odadan çıktık. Kahvaltıyı yaptıktan sonra yurttan çıktık. Okula doğru giderken kızlara dün akşam olanları anlattım.

Hepsi ağızları bir karış açık bana bakarken çok komik görünüyorlardı. Derin ve Kumsal sarılıp tebrik ettiler. Masal hala şok içinde bana bakarken bu haline güldüm ve ben gidip sarıldım. O da tebrik edince okula doğru yürümeye devam ettik.

Okulun köşesine geldiğim de Emirhan'ı gördüm. Kızlara dönüp "Siz sınıfa çıkın ben gelicem." dedim. Onlar okula doğru yürürken bende Emirhan'ın yanına gittim. Telefonla konuşuyordu ve kaşları çatıktı. Bir süre karşı tarafı dinledikten sonra telefonu kapattı.

Beni görünce yüzüne yayılan gülümseme ile "Ne zaman geldin?" diye sordu. Yüzüme yayılan gülümseme ile "Fazla olmadı." dedim. Sırıtarak yanıma geldi ve bir kolunu yavaşça omzuma attı. "Derse geç kalıcaz sevgilim." dedi. Sevgilim kelimesine vurgu yapmıştı.

Okula doğru yürümeye başlamıştık ama kolu hala omzumdaydı. Beni kendine daha çok çekip saçlarımdan öptü. Yanından geçtiğimiz kız gruplarının kıskanç bakışları arasında okula girdik.

Sınıfa girdiğimizde bakışlar bize dönerken rahatsız olmuştum. Emirhan bunu farketmiş olacak ki sınıftakilere "Dönün lan önünüze." dedi. Emirhan oturduğu sıraya ilerlerken bende kızların yanına gittim.

Masal hemen atlayıp "Yakışıyorsunuz aslında." deyince güldüm. Bu sırada sınıfa saçları omuzlarının azıcık altında koyu kahve renginde bir kız girdi. Bizim sınıftan değildi onu hiç görmemiştim. Emirhanların oturduğu sıraya doğru ilerliyordu.

Emirhan'ın oturduğu yere gelince Emirhan kafasını kaldırıp kızın suratına baktı. Kız Emirhan'a "Doğru mu? Duyduklarım doğru mu?" diye bağırınca Emirhan sakinliğini koruyarak kafasını salladı.

Kız Emirhan'a tokat atmak için elini kaldırmış tam vuracakken Emirhan kızın bileğini tuttu. Yerimden yavaşça kalktım. Emirhan'ın bakışları beni bulurken kızın bileğini bıraktı ve sakinliğini korumaya çalıştığını belli eden bir ses tonuyla kıza "Çık dışarı!" dedi.

Kız sinirli bir şekilde sınıftan çıkarken Emirhan bana ben Emirhan'a bakıyordum. Kafamda bir sürü soru vardı. Bu kız kimdi? Duydukları neydi? Emirhan ile aralarında ne var? gibi sorular sormak istiyordum Emirhan'a. Emirhan kafasıyla kapıyı işaret edince sınıftan çıktım.

Emirhan önüme geçip "Beni takip et." dedi. Koridorun sonuna gelmiştik. Koridorun sonunda sağ tarafta küçük bir dolap vardı. Bu tarafın lambaları çalışmadığı için buraya kimse gelmiyordu. Emirhan cebinden bir anahtar çıkarıp dolabı açtı. Dolabın içinde bir kapı vardı.

Emirhan içeri girdi. Bende arkasından girdikten sonra kapıyı kapattı. Burası bizim sınıftan biraz küçüktü ama içeriyi kim düzenlediyse çok güzel düzenlemişti. Camın önünde üçlü koltuk , sağında ve solunda da tekli koltuklar vardı. Tekli koltukların arasında küçük bir masa vardı. Duvarlar beyaza boyanmıştı.

"Beğendin mi?" bakışlarımı duvardan ayırıp Emirhan'a baktım. Cevap vermedim. Açıklama ister gibi gözlerine bakınca koltukları işaret etti. Üçlü koltuğa oturdum. O da tekli koltuklardan birine oturdu. "Lafı dolandırmıyıcam. Bugün sınıfa gelen kız Melek beni seviyor. Yaklaşık bir buçuk yıl oldu. Ama ben onu sevmiyorum. Seninle sevgili olduğumu duymuş ve bunu gelip benden duymak istemiş. Neden böyle bir şey istediği hakkında bir fikrim yok. Büyük ihtimalle bunu kabullenememiş." dedi.

Yerinden kalkıp benim yanıma oturdu ve elimi tuttu. "Ben seni çok seviyorum Elçin." dedi ve bana sarıldı. Kollarımı boynuna sararken o güzel kokusunu içime çektim. Belimde ki ellerini daha sıkı sarınca bende sardım. Zilin sesini duymamla istemeyerek de olsa Emirhan'dan ayrıldım.

"Sınıfa gidelim zil çaldı." dememle kafasını salladı ve "Sen git geliyorum ben." dedi. Odadan çıkıp dolabı kapattım. Sınıfa doğru ilerlerken köşede duran Meleği gördüm. Yanında iki kız vardı. Yanlarından geçerken Meleğin "Acaba kim?" demesi dikkatimi çekti. Benimle çıktığını bilmiyordu.

Bilmesine de gerek yok zaten. Sınıfa girip sırama oturdum. Masal "Sorun yok dimi." diye sorunca kafamı salladım. Bu sırada içeri Emirhan girdi. Gözlerimiz buluşunca bana göz kırptı. Yüzümde ki sırıtışla önüme döndüm.

***

Sonraki saatler çok hızlı geçti son dersin bittiğini haber veren zil çalınca çantamı topladım. Kızlarla okuldan çıkıp yurda doğru yürüdük. Odamıza çıkınca Derin'in dans kursu olduğu için okul kıyafetlerini çıkarıp kursta giyeceği kıyafetleri giydi.

Siyah göbeğini açıkta bırakan bir tişört , siyah tayt ve beyaz bağcıklı siyah spor ayakkabılarını giydi.

DERİN'İN KIYAFETİ


DERİN'İN AĞZINDAN

Çantamı alıp yurttan çıktım. Dans kursum vardı. Yeni açıldığı için uygundu fiyatı. Kumsal katılmak istememişti. Normalde böyle bir şey olsa asla kaçırmazdı. Kurs yeri yurttan biraz uzaktı. Durağa geldiğim de minübüs beklemeye başladım.

Minübüs gelince binip iniceğim durağa kadar kulaklığımı taktım.
Minübüsten inince kurs binasını gördüm. Beş katlıydı. Dışı krem rengine boyanmıştı. Binadan içeri girince danışma bölümünde ki kadının yanına gittim.

Beşinci katta olduğunu öğrendiğim salona bir süre saydırdıktan sonra merdivenlere doğru yürümeye başladım. Danışmada ki kadın "Asansör var." deyince kafamı salladım ve "Kapalı alan korkum var." dediğimde gülümsedi.

Bende aynı şekilde karşılık verdikten sonra merdivenleri çıkmaya başladım. Beşinci kata gelince karşımda ki on dördüncü salona girdim. İçeride 4 kız 4 erkek vardı. Grup hâlinde çalışılıcaktı. Her kızın bir erkek partneri vardı.

5 kız 5 erkek oluyordu her grup. Gruptaki her üyenin bir partneri oluyordu. Bu partnerler eğitmen tarafından seçiliyordu. Montumu çıkarırken içeri Pamir'in girmesi ile olduğum yerde kaldım.

    Pamir'de beni görmeyi beklemiyormuş gibi bir süre o da bana baktı. İçeri eğitmenin girmesi ile bakışlarımı Pamir'in gözlerinden ayırdım. Eğitmen erkekti 19-20 yaşlarındaydı.

    "Herkese merhaba ben Selim. Bu dönem eğitmeniniz bem olacağım. Zamanla birbirimizi tanırız. O yüzden fazla uzatmıyıcam. Eş olmak isteyenler eşleşsin geri kalanları ben eşleştiricem." dedi. Pamir ve ben hariç herkes eşleşti.

    Hoca bize dönüp "Sizde beraber olun." deyince Pamir'e baktım. Yüzünde ki ifade okunmuyordu. Pamir'ın yanına giderken Pamir gözlerini benden ayırmıyordu. Yanına gittiğimde eğitmen tekrar konuşmaya başladı.

   "Bugün sizi fazla yormayacam. Beyler ellerinizi yanınızdaki hanım efendiyi dansa kaldırır gibi uzatın. Kızlar sizde bu dansı kabul ediyormuş gibi partnerinizin elini tutun. Herkes yaptıktan sonra alıştırmalara geçecez." dedi ve sıra ile herkese baktı.

   En son biz olduğumuz için bize yeni gelmişti. Pamir elini nazik bir şekilde bana uzatınca bende nazik bir şekilde elini tuttum. Eğitmen yerine dönerken Pamir'in elini bıraktım. Eğitmen eşliğinde 1 saate yakın bir zaman tutting yaptık.

   Allah'tan tutting yaparken partner gerektirenleri yapmadık. Eğitmen dersin bittiğini söyleyip salondan çıktı. Teker teker herkes salonu terk ederken Pamir çoktan çıkmıştı. Montumu giyip çantamı aldım. Telefonumu çıkarıp kontrol ettim.

    13 tane mesaj vardı. Hepsi de Masal'dan dı. Açıp okumaya başladığımda 'Çikolata al bana.' yazıp bu mesajı 13 kere gönderdiğini görünce gülümsedim. Herkes çıkmıştı.  Kapıyı açmaya çalıştım fakat açamadım.

   Kitliydi. Nefes alıp verişim  hızlanırken dışarıya seslenmeye başladım. Bu sırada lambaların kapanması ile küçük bir çığlık attım. "Yardım ediiiiin!" Kalbim çok hızlı atıyordu.

   Telefonumu bulamıyordum. Nefes alıp verişim hızlanırken gözlerimin kararması ile yere düştüm. En son gördüğüm kapının altından içeri sızan ışıktı.

HERKESE MERHABA İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ. VOTE VERMEYİ UNUTMAYIN. BIR SONRAKİ BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.😚💕

Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 82K 58
Çilek Alança Yıldırım mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Çilek Alança Saruhan? 17 yaşında tam bir neşe patlaması olan Çilek...
2.3M 143K 60
pabucumun bayboyu Ayşen: Ama senin gibi tiplerden hoşlanmam. Ayşen: Senin gibi tipler dediğim. Ayşen: Kötü çocuk gibi takılan. Ayşen: Zeki ve çalışk...
884K 61.4K 36
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...
117K 7.2K 22
17 yıl sonra doğumda karıştığını öğrenen Peri... Abilerine ve üçüzlerine alışabilecek mi ? Babam gülümseyip "Aksine iyi bir şey oldu. Peri doğumda k...