My Beautiful Hard Life with H...

By merciideutsch

24.4K 708 35

My Beautiful Hard Life with Him. ~ Max Verstappen Fanfiction. Kiss Anna az a lány akinek milliók szeretnének... More

Egy.
Kettő
Három.
My Beautiful Hard Life with Him.
Négy.
Öt.
Első Díj.
Kihívás
Hat.
Hét.
Nyolc.
Tíz.
Karácsonyi/Szilveszteri Meglepetés Különkiadás.
Szünet.
Tizenegy.
Díj II.
Tizenkettő.
Tizenhárom.
Tizennégy.

Kilenc.

1.1K 44 4
By merciideutsch




           

A tegnapi nap csodásan telt, mind Hanna –val mind Minttu –val remekül elbeszélgettem, a gyerekeik tündériek. A srácok is jól elvoltak és mikor épp lányos téma volt terítéken ők elvonultak. Max –től rettentő édes volt, hogy megszervezte ezt a találkozót, Sebastian- nak pedig nem lehetek elég hálás, amiért bemutatott a feleségének és a gyermekeinek a szavát megtartva.

-        Mit kapok, ha megnyerem a futamot? –vigyorog rám Max. Én épp a box- ban ülök rajta pedig már az overalja, hamarosan kezdődik a futam.

-        Monacóban nyerni a negyedik helyről? –nevetem el magamat- Itt előzni is alig lehet szivi. De, ha nyersz –húzom magamhoz, én épp egy tárolón ülök – akkor kaphatsz valamit cserébe. –kacsintok rá.

-        Szavadon foglak. –csókol meg.

-        Sok sikert. –engedem el.

A verseny első pár perce tele volt izgalommal. Charles autója technikai hiba miatt feladta a küzdelmet ő pedig nem tudott időben kiállni vele, aminek köszönhetően a két érkező Ferraris egymásnak ment, szerencsére az autóknak komolyabb baja nem lett, de mivel lelassultak Max és a mezőny többi tagja simán eltudott mellettünk menni. A box –ba mentek, ahol be kellett egymást várniuk. Kicserélték Kimi szárnyát és új gumit is kapott, Sebastian bal hátsó defektjét is orvosolták. Így körhátránnyal neki vághattak a mezőny üldözésének.

A dobogón végül Max állt az első helyre, mögötte csapattársa Daniel és Bottas álltak.

-        Na? –ölel át miután a csapat már gratulált neki és a sisak is lekerült róla.

-        Nyertél. –csókolom meg –Büszke vagyok rád.

-        Ha nem bánja kisasszony elrabolnám Maxet. –mosolyog rám Nico Rosberg aki az interjúkat készíti. A trófeákat Albert herceg és felesége adják át. El sem hiszem, hogy ott vannak előttem és élőben látom őket!

Az ünneplés után Max pihenőjébe megyek, mert tudom, hogy miután a sajtósával végeztek úgyis ide jön. Így a telefonom nyomkodása és a róla készített kép posztolása közben toppan be.

-        Na, lesz ünneplés? –mosolygok.

-        Hát persze –ölel magához, tudja, hogy úgysem bánom. –Kár, hogy nem maradhatsz. De szóltam a srácoknak, hogy kiviszlek Nizza –ba és aztán jövök.

-        Nem kell. –vágom rá –Maradj csak, majd ki visz egy taxi. –javasolom.

-        Nem. Én, viszlek ki, mert azt akarom. A buli meg vár.

-        Biztos? –bújok hozzá.

-        Száz százalék. –csókol meg. Érzem, hogy a vágy eluralkodott rajta és igaz nincs sok időnk, de pont annyi rendelkezésünkre áll, hogy ő meg én itt és most egymáséi legyünk.

A lakásában össze szedem a holmim, ami hamar meg van így Max segítéségével a kocsiba pakoljuk őket. A ház előtt állunk ezúttal, Jos és újdonsült barátnője és Victoria Jane is itt vannak.

-        Örülök, hogy megismertelek Anna- ölel át a szőke nő.

-        Én is. –mosolygok, rá- Remélem, még találkozunk. –pillantok futólag Jos-ra aki csak elvigyorodik ezen.

-        Anna- biccent Jos.

-        Jos. –teszek én is így és a kezemet nyújtom, amit meg ráz. Hát igen, tőle nem vártam sokra.

-        Na, engedjetek már! –ölel át nevetgélve Victoria Jane –Mikor ide költözöl, nem hagylak majd élni. –ad két puszit.

-        Ezt reméltem is! –nevetem el magamat.

-        Jó utat Anna. –öleli magához a barátnőjét Jos és integetnek, mikor elhajtunk Max-el.

A hétvége el telt és csodás volt, Max újabb győzelmet ünnepelhetett. A vizsgáim ellenére is itt tudtam lenni és hamarosan ide is költözöm. Az életem végre jó irányba halad, hála Max- nek.






-        Minden rendben? A kocsiban elbambultál. –néz rám mikor a terminálban állunk, nekem hamarosan a beszálló kapunál kell lennem.

-        Persze, csak gondolkodtam. –válaszolom-, Menj már le késed a bulid! –noszogatom.

-        Biztos ne várjak veled? –húz magához.

-        Csak pár perc Max és hamarosan annyit leszek veled, hogy rám is unsz úgy, hogy menj és élvezd ki. –mosolygok, rá- Szeretlek. –csókolom végül meg.

-        Minden rendben lesz, ha haza értél? –érdeklődik.

-        Persze.. –vágom rá- Zsóka és én megbeszéltük, hogy ki jön elém Danival a reptérre és ma nála alszom. –válaszolom.

-        Ennek örülök. –csókol, meg- Szeretlek és vigyázz magadra.

-        Hívlak, ha leszálltam. –biztosítom. Míg ő kifelé indul én a beszálló kapu felé. Útjaink elválnak ezúttal is, de pár hét múlva együtt leszünk csak mi ketten, jó ideig!






Az utolsó vizsgáim szóbeli részét még Monaco után letudtam, június elejére pedig a papírom is meg volt. Montreál -ba nem mehettem Maxel, de a hétvégén Victoria Jane segítéségével beköltöztem Max lakásába. Mikor haza ért a következő héten én finom ételekkel és sütivel vártam, aminek rettentően örült.

A Baku nagydíjra már közösen utaztunk és tudtuk, hogy innentől kezdve jó pár nagydíjon át ez így lesz.




Silverstone- ba aztán valami váratlan történt, Max sajtósa Jane lebetegedett. A nyár közepén tüdőgyulladást kapott. Szegény lány mindezt annak köszönheti, hogy nem bírja a lég kondit. Bár a gyár közel volt és bárkit tudott volna küldeni, de sajnos a pilótáknak 1-1 sajtósa volt, illetve külön egy sajtós a gyárban, aki az ottani feladatokkal foglalkozott – teszem hozzá a csaj totál el volt havazva- így Max a hétvégének úgy indult neki, hogy kitudja mi lesz vele.

Angliába a pályára érve szerdán már folyt a tárgyalás, az eső pedig zuhogott. Melegen öltözve ültem a home –ban és épp egy teát szürcsölgettem. A többiek a tárgyalóban tárgyaltak, nem volt mit tenni így egyedül maradtam. Mivel Victoria Jane és Sophie a mai napot Londonban töltik és vásárolgatnak, de ebben az időben nem volt kedvem velük tartani.

-        Anna tudnál jönni egy kicsit? –jelenik meg az asztalom mellett Daniel sajtósa. Sajnos a nevét nem tudom. Pedig bemutatkozott, de mivel nem voltunk napi kapcsolatba elfelejtettem.

-        Persze-, mosolygok rá és a poharammal a kezemben követem. A tárgyaló felé haladunk ahová be is nyit, és maga elé enged.

-        Anna, köszönjük, hogy szakítottál ránk időt. –mosolyog rám Christian, ahogy belépek, és egy helyre mutat Max mellett miszerint üljek le- Azért kértük, hogy gyere ide, mert mint tudod sajnos Jane lebetegedett és Max- nek nincs sajtósa a hétvégére. Arról értesültünk, hogy te turisztikai szervezőnek tanultál.

-        Igen –bólintok. Ez egyre érdekesebb kezd lenni..

-        Nos, igaz ez nem épp olyan munkakör, de szervezést tanultál és remekül beszéled az angolt is. Szeretnénk, felkérni a hétre Max sajtósának, az ő ötlete volt és részemről rendben van, ha elfogadod. Jane otthonról segítene neked és intézné az e-maileket, a rendelkezésedre állna. Neked csak Max idejét kellene beosztani és az interjúkat már, ha elfogadod. –ledöbbent amit Horner mond, megszólalni sem tudok. Én épp zsíros össze gumizott hajjal, melegítőben feszítek mindenki előtt, kezemben még mindig a teát szorongatva. Max –re pillantok, aki biztatóan rám mosolyog. Én vagyok az egyetlen reménye. –Természetesen fizetést is kapnál! – teszi még hozzá Christian.

-        Utolsó érv? –mosolygok rá, ő pedig elneveti magát.

-        Mindenkinek jár és neked is, de valóban jó érvnek tűnt bevetni.

-        Szívesen segítek Max –en, ha ő is és ti is egyetértetek abban, hogy én vagyok a legjobb döntés a körülményekhez képest és mivel jobbat nem kaptok, be kell, hogy érjétek velem, értem én. –nevetgélek, mire mindenki velem együtt nevet- Benne vagyok. –egyezek végül bele.

-        Életmentő vagy. –hajol hozzám Max és a fülembe suttogja majd puszit ad az arcomra.

-        Remek, Amanda mindent megmutat és elmond most rögtön. –néz a Daniel mellett ülő lányra. Áh, szóval Amanda a sajtósának a neve!

Ahogy Christian mondta Amanda mindent megmutatott. Neki és Jane –nek közösen van a home- on belül egy kis irodája, egy tabletet és telefont is kaptam, illetve diktafon is a rendelkezésemre áll, ha szükségem van. A telefonba minden Red Bullos munkatárs száma szerepel, ezen keresztül ér majd el Jane. Azonnal munkába is álltam, Amanda pedig magamra hagyott.

Max beosztása a hétvégére voltaképp kész sem volt, azonnal Jane-t hívtam, aki megnyugtatott, hogy épp az e- maileket nézi. Már jobban volt, de, csak azért mert begyógyszerezte magát és folyamatos meleg teát iszik. Épp hűtő fürdőben ült, mert a láza igen csak magas volt a napokban.

Együtt választottuk ki, hogy végül kikre bólintsunk rá. Kiválasztottunk pár tv-t, akikkel csütörtökön külön interjút tud adni, akiket én hívtam fel levéve Jane válláról terhet és mindent bejegyzeteltem, pontosan ütemezve, de elég szabad időt hagyva Max- nek, hiszen ott lesz a pálya bejárás és a kötelező sajtó tájékoztató, aminek résztvevője lesz, nem beszélve a kötelező autogram osztásról.

-        Kopp- kopp! –dugja be Max az ajtón a fejét –Amanda mondta, hogy itt vagy. –ül le velem szembe.

-        Jane és én le egyeztettünk mindent, a hétvégi beosztásoddal is végeztem. –tájékoztatom szerelmem.

-        Ez igen, nem semmi teljesítmény újonc. –nevetgél Max.

-        Te barom. –nevetem el magamat és fel állok, hogy Max elé lépjek-, Ugye tudod, hogy minden hatalom a kezemben és, ha akarom, pokollá tehetem a hétvégédet? –nézek rá mindent tudóan.

-        Szeretlek, imádlak, nem akarsz nekem rosszat. –néz rám könyörgően.

-        De csak, mert szeretlek. –forgatom meg a szememet és leülök az ölébe.

-        Tipikus újonc vagy.. Pár szép szó elkápráztat. –rázza meg a fejét.

-        Verstappen vegyél vissza. –csapom meg óvatosan a mellkasát.

-        Csak viccelek, szeretlek. –csókolja meg ajkaimat.

-        Így már mindjárt más. –hajolok el, de épp annyira, hogy ezt elmondjam. Mert utána újra ajkainak esek.





Csütörtök délelőtt, míg Victoria Jane és Sophie szabadok voltak, mint a madár addig én Red Bullos szerelésben feszítettem és nézegettem magamat a tükörben.

-        Igazán jól áll a kék. –kacsintott rám Max mikor belépett az irodába.

-        Igaza van. –robog be mögötte Amanda- Sok Sikert! –tátogja, el miközben fülén telefon van.

-        A kék az egyik kedvenc színem. –mosolygok Max-re.

-        Tudtam! –kacsint rám.

-        Hát hogyne tudtad volna. –nevetgélek és magamhoz veszem a tabletet, amin a beosztás van-, Lódulj! Dolgunk van. –mosolygok rá bájosan.

-        Micsoda stílus. –lepődik meg.

-        A főnököd vagyok! –illegetem a pilláimat.

-        Tudod mi a mázlid? –öleli át a derekamat miközben a sajtó szoba felé haladunk.

-        Na, mi Verstappen? –nézek rá érdeklődően.

-        Az, hogy szeretlek. –csókol meg.

-        Ajj.. de cuki vagy. –bújok hozzá- De mostantól én vagyok Jane! –paskolom, meg a hátát- Viselkedj normálisan.

-        Igenis főnök. –majdnem megcsókol, de helyette elhúzza a fejét és belép a sajtó szobába. Van képe..






A csütörtökünk, péntekünk és szombatunk hamar elment. Az egész napot a pályán töltöttem és mikor nem volt dolgom Jane- nek segítettem be a munkába. E-mailekre válaszoltam és Max programjait egyeztettem. Valójában csak ekkor jöttem rá mennyi dolga van Jane- nek.

-        Interjúd lesz cowboy –nyitok be Max öltözőjébe. Sajnos az időmérőn elég rosszul szerepelt az autó miatt és utólagos munkálatok végzése miatt csak a mezőny közepéről rajtolhat.

-        Már megint? –nyávog.

-        Max ebből elég. –rivallok kissé rá –tudom, hogy ki vagy borulva, amiért szarul sikerült az időmérő, de oda teszed magad és jól szerepelsz majd a futamon. –biztatom. –Te vagy Max kibaszott Verstappen a mezőny egyik legjobb versenyzője! A kurva életbe egy isten vagy! – mosolygok rá.

-        Igazad van. –húzza ki magát arcán mosollyal- Köszönöm- ölel meg. –Szeretlek. –megcsókol, és kézen fogva húz kifelé.

-        Örült vagy- súgom neki, miközben vállára dőlve sétálunk fel a rajtrácsra.

Már minden pilóta ott van és a mérnökeikkel, csapatfőnökeikkel, edzőikkel vagy épp sajtósaikkal beszélgetnek. Max autója a tizennyolcadik helyen áll, majdnem a mezőny végén. Sajnálom őt ezekben a pillanatokban, de bízok is benne.

-        Hello Max, Anna- köszön ránk a Sky riportere Clare Clark. –Élőben jelentkezünk a rajtrácsról.. –kezdi a beszédet, de a következő percben a kezembe nyomja a mikrofonját és elfut.

-        Terhes. –súgja a kamerás.

-        Hello mindenki ma én jelentkezek, be- nevetgélek, miközben a mikrofonba beszélek –Ahogy Clare is mondta a rajtrácsról jelentkezünk élőben, mellettem Max Verstappen a Red Bull pilótája, aki a tizennyolcadik helyről kénytelen elrajtolni a mai napon.  Max mit vársz a mai futamtól? –tartom felé a mikrofont, ő pedig próbálja vissza nyelni a feltörni akaró nevetését. Vesz egy mély sóhajt és elmosolyodik.

-        Nagyon remélem, hogy sikerül jól rajtolnom. Aztán az első célom az lesz, hogy átverekedjen magam a többi pilótán. Végül legalább az ötödik hely a fő célom. –mosolyog a kamerába.

-        A világbajnokság jelenlegi állása szerint Te vezetsz, de Sebastian erősen a nyomodban van. Csak pár pont az előnyöd, míg Vettel az első helyről rajtol, mit gondolsz?

-        Vettel 2017 –ben alul maradt Hamilton ellen, valahogy úgy remélem, hogy ezúttal ellenem is így lesz. –mosolyog Max.

-        Viszont 2018- ban Vettel ötszörös világbajnoka lett a sportnak, abban a harcban te is benne voltál.

-        Épp ezért a célom lenyomni ezúttal. Most mind fizikálisan mind pszichésen rendben vagyok.

-        Köszönjük Max és sok sikert a futamon. –mosolygok Max-re, majd a kamerába. Ekkor érkezik meg Clare is.

-        Ti felvettétek? –lepődik meg.

-        Próbáltam segíteni. –húzom be fülem, farkam. –Gratulálok a babához. –jegyzem még meg.

-        Nagyon köszönöm, hálás vagyok. –ölel meg- Ha nem haragszol most..

-        Rengeteg dolgod van, menj csak. –mosolygok rá.

-        Szivi hihetetlen vagy. –ölel át Max.

-        Segítek, ahol tudok. –fordulok meg ölelésében- Sok sikert Max. A box –ból fogok szurkolni. –adok egy csókot a szájára.

-        Tudod mit? - szól, utánam én pedig megfordulok-, a pódiumon találkozunk! –kacsint.

-        Ott várlak Max! –dobok neki egy csókot.







Sziasztok!
Huh.. őszintén? Tegnap a sok 'izgalom' miatt el is felejtettem, hogy ki kellene tennem a részt!
Ne haragudjatok rám!! ❤️
Íme itt van, remélem tetszik. Az őszinte vélemények mindig jól esnek!😉😘
Mivel egy kis csúszás alakult ki így a következő rész csak szombaton jön! (Meg van írva ellenben a hétvégén Osztrákiában leszek [igen én így hívom mostanában Ausztriát] így lehet csúszni fog. Megértéseteket előre is Köszönöm❤️)

Egy kis tájékoztató.. kicsit lemaradtam a részekkel, mert a kresz vizsgámra tanultam! A szerencsés 5./1. Próbálkozásnál sikerült (3 éve már 4x vizsgáztam.. akkor nem sikerült)!
A héten és jövő héten még eü oktatás/vizsgám lesz. A hétvégén, ahogy említettem elutazom.
Jövőhéten délelőttönként programom lesz.
De! Ígérem igyekszem majd! 22.től szabad leszek, mint a madár, majd próbálom behozni!!❤️

xx, Mercii😘

Continue Reading

You'll Also Like

7.5K 737 18
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...
45.4K 2.9K 87
"-Nem Jungkook, ne sajnáld! Már lehullt az álarcod. Már tudom milyen vagy, és kösz, de ennyi pont elég volt belőled. -köptem felé a szavakat, majd hi...
3K 249 14
Nem // Lando Norris ff. második része Emily Ricciardo őrlődik szíve és agya miatt, ugyanis érzelmei teljesen ellentmondanak egymásnak. Döntései a pil...
171K 7.9K 95
Előfordulhatnak: -káromkodások ⟨szinte mindig⟩ -szexuális tartalmú részek? -önbántalmazás, depresszió -káros szenvedélyek, függőségek ⟨alkohol, cigar...