Tizenkettő.

655 22 0
                                    

Helló Mindenki! 

Jó rég volt már itt fejezet! De most itt is  van egy rövidke rész! 

Jó olvasást! :* 


Ausztria után nem más következett, mint Magyarország. A szüleim is kaptak belépőt az egész hétvégére és a Hungaroringhez közel lettek elszállásolva, hogy ne kelljen vidékről feljárniuk minden nap. Minden olyan idilli volt, Max és én remek párost alkottunk. Ezt mi sem bizonyította jobban, minthogy minden magyar lap velünk volt tele. Aminek egy átlag lány biztos örült volna, az összes magyar pletyka lap és online platform azzal van tele miszerint a barátja a Forma 1 sztárja. De én nem ez a lány voltam! Én szinte utáltam ezt. Mindenki velünk akart interjút, de én mindenre nemet mondtam! Amiért Max sajtósa - Jane -ki nem állhatott.. Max már bármire rábólintott volna csak, hogy boldoggá tegye Jane-t, de én hajthatatlan voltam! Egyedül a Boxutcának adtam interjút! 

- Kedves Nézőink most pedig kérem had mutassam be önöknek Kiss Annát aki nem más, mint Max Verstappen Forma 1-es pilóta magyar származású barátnője! -harangoz be Szujó Zoli. 

- Micsoda fogadtatás- mosolyodok el a kamerába -Köszönöm Zoli, Üdvözlök mindenkit. 

- Anna örülök, hogy újra találkozunk és beszélhetünk. Úgy hallottam, hogy a hétvége folyamán többen is megkerestek, de te mindenkit kikosaraztál! -mosolyog rám. 

- Ez valóban így volt- kezdem- Tudod lehet más örülne neki, ha magazinokba virítana, de én nem. Mert én semmit sem tettem le az asztalra, minden Max sikere. És én nem akarok az ő hátán felkapaszkodni akárhová is. Úgy, hogy senkinek sem vagyok hajlandó interjút adni. -vallom be.

- Nekünk miért mondtál mégis igent? -teszi fel a kérdést. 

- Ez egyszerű! -vágom rá, mire Zoli felnevet.

- Ezt fejtsd ki kérlek! 

- Ti nem egy pletykalap vagytok és a Boxutca magazint világéletemben szerettem. -vallom be -Szóval ne kímélj! -adom meg magam.

- A szezon egy futamán beugrottál Max sajtósa -Jane- helyére lesz még ilyen alkalom? -teszi fel az első kérdését.

- Az egy kivételes alkalom volt, de amennyiben Jane-el bármi történne, Christian -Horner- pedig engem kérne fel újra akkor ebben az esetben újra segíteném Max munkáját. -somolygok a velem szemben ülő férfira. Akinek kék hosszú ingje fel van tűrve a könyökéig. Farmer nadrágja szintén kék és egy sima fekete sport cipőt visel. 

- Korrekt válasz! -kacsint rám- Na és mivel foglalkozik Anna, ha nem a futamokra kiséri el Max-et? 

- Nos.. már végeztem az iskolával és talán beiratkozom az egyetemre a következő félévben, de ez még a jövő zenéje. Max és én úgy egyeztünk meg, hogy a nyarat vele töltöm így jelenleg nála lakok Monaco-ban.

- A nyárnak pedig mindjárt vége! -vágja rá Szujó.

- Ez így van! De előbb itt a nyári szünet aztán meglátjuk, hogy láttok -e ősszel is ilyen gyakran a box-ban vagy nem! -kacsintok rá.

- Frappáns válasz. Van pár nézői kérdésünk amit feltennénk neked, ha nem gond.

- Jöjjenek csak! -legyintek. 

- Anna! Mióta megláttam az első képet rólad és Max-ről alig hittem el, hogy a kedvencemnek magyar barátnője van! Mit gondolsz találkozhatunk veletek Siófokon? Én ott lakom, Kata.

My Beautiful Hard Life with Him. {Befejezett}Where stories live. Discover now