Tizenegy.

1.1K 43 0
                                    






A napok gyorsan teltek, St. Tropez, Cannes, Marseilles és Menton után vissza tértünk Monte –Carlo –ba, Mark az Egyesült Államokba utazott így ő nem jött velünk vissza Riviéra szívébe. Victoria Jane ellenben jött velünk és ott is szándékozott maradni, a hétvégi Osztrák versenyre velünk fog utazni. Sikerült beszervezni a szüleimet is. Gondoltam üsse kő, had ismerkedjenek csak Max- el két hétvégén át, csak nem lehet belőle probléma, így talán kicsit édesanyám is megnyugszik.

-        Max hol van? –lép ki frissen és üdén Victoria a fürdőszobából.

-        Futnak –felelem az újságot lapozgatva, másik kezemben egy fél literes vizet tartok.

-        Nem megyünk el vásárolgatni? –kérdez rá a lány, velem szemben foglal helyet és az előtte lévő tányérról kezdi el csipegetni a szőlőszemeket.

-        Elmehetünk –mosolygok, rá- Kellene egy pár új nyári ruha, a nagy hajtásban nem volt időm vásárolni és minden göncöm kopott. –célzok arra, hogy körülbelül két éves nyári ruhákat hordok.

-        Ezt a problémát azonnal orvosolni kell Annie! –pattan, fel Victoria- Hozom a táskám nyomás! –szalad be. Nevetve rázom a fejemet és követem a példáját. A szobában megkeresem a táskám, bele dobom a maradék vizet a meleg miatt, ellenőrzöm a pénztárcám meglétét és felveszem a szandálomat.

-        El sem hiszem, hogy kész vagy és nem kell nyaggatnom! –lepődik meg Vic.

Együtt vágunk neki Monaco városának és jó pár boltba betérünk. Próbálgatjuk a ruhákat, csacsogunk, vásárolgatunk. Kora délután Victoria Jane meghív egy kissé késői ebédre. Csodás kilátásunk nyílik a tengere így szinte nem is figyelek másra, csak azt csodálom.




A hét közepe hamar eljött, ami azt jelentette, hogy nekünk is mennünk kell. Ausztria a következő futammal várt minket. Mivel Ausztria után egyből a Hungaroringi verseny hétvége következik azután pedig a nyári szünet úgy beszéltünk meg Max-el, hogy ő repülőre ül, és úgy megy, míg én a kocsijával. Mikor ezt meséltem Vic –nek úgy gondolta csatlakozik hozzám és egy csajos túrával bevesszük Európát. Örültem, hogy nem egyedül kell levezetnem a rám váró jó pár száz kilométert.

-        Hívj! Mindig! –váltunk csókot Max-el Nizza repterén.

-        Ígérem. –ölelem meg. –Szerdán találkozunk! –köszönünk el. Victoria csak lepacsizik a tesójával és kifelé indulunk.

-        Csajos kaland indul! –tapsikol Victoria Jane mikor hivatalosan is megindulunk vissza Monaco felé.

-       Na és mesélj, van már pontos tervetek hova mentek nyaralni? –érdeklődik.

-        Semmiről nem tudok. –rázom meg a fejemet- De a lényeg, hogy együtt leszünk. Ha Monaco –ban maradnánk az is megfelelne. Annyit tudok, hogy a Magyar futam után még két napot otthon töltünk. –vázolom az eddig tudottakat.

-        Na.. Végre szorosabbra fűzheti Max a szüleiddel a kapcsolatot? –nevetgél Victoria. Tudja, hogy mennyire kényelmetlennek érzem a dolgot és nem gondolom úgy, hogy a szüleimnek jóban vagy bármilyen viszonyban is kéne lenniük Max-el.

-        Túlzásokba ne ess. –figyelmeztetem mosolyogva.

Victoria Jane és én remekül múlattunk, míg Max már a Spielberg- i pályán készült az Osztrák Nagydíjra. Mivel már vasárnap este elutazott a Red Bull saját hazai pályája miatti rá váró rendezvények sora miatt. Victoria és én hétfőn vágtunk neki a ránk váró útnak és úgy gondoltuk, ha már megyünk, kihasználunk minden lehetőséget. Úgy határoztunk, hogy a röpke tíz órás utat egy kissé meghosszabbítva csak szerdára fogunk Spielberg- be érni és közben megállunk egy –két látványos helyen.

My Beautiful Hard Life with Him. {Befejezett}Where stories live. Discover now