Rossz fiú bevetésen

By titkosnev

169K 7.6K 1.2K

-Azt hiszed menő vagy? - nevetett fel gúnyosan. -Baby, én tudom! Azt is tudom, hogy titokban belém vagy esve... More

♡Első ♡
♡Második♡
♡Harmadik♡
ViktriaNagy4
♡Ötödik♡
Sajnálom
♡Hatodik♡
♡Hetedik♡
♡Nyolcadik♡
♡Kilencedik♡
♡Tizedik♡
♡Tizenegyedik♡
♡Tizenkettedik♡
♡Tizenharmadik♡
♡Tizennegyedik♡
♡Tizenötödik♡
♡Tizenhatodik♡
♡Tizenhetedik♡
Sziasztok!
♡Tizennyolcadik♡
♡Tizenkilencedik♡
♡Huszadik♡
♡Huszonegyedik♡
♡Huszonkettedik♡
FONTOS!
♡Huszonharmadik♡
♡Huszonnegyedik♡
♡Huszonötödik♡
♡Huszonhatodik♡
♡Huszonhetedik♡
♡Huszonnyolcadik♡
♡Huszonkilencedik♡
♡Harmincadik♡
♡Harmincegyedik♡
♡Harminckettedik♡
♡Harmincharmadik♡
♡Harmincnegyedik♡

♡Negyedik♡

7K 308 62
By titkosnev

D E Á K  Á D Á M
----------------------------

A suli többi része unalmas volt. Amióta mondtam azt a hosszú monológot, mintha minden megváltozott volna. Mindenki nyomott lett. Kamilla egész nap csendben volt, én meg magammal voltam elfoglalva.

Otthon a szokásos káosz uralkodott. Anya hazavitte a munkát, ami azért rossz, mert sose tudja, hogy mit hova tesz és ilyenkor úgy néz ki a lakás, mintha tornádó csapott volna le. A húgom szokás szerint nézte azt a hülye beszélő dobozt (amit mi emberek tv-nek hívunk), miközben ordíbált, hogy "Anya elfogyott a pattogatott kukorica! Hozz már be! Köszi!". Apám meg...na róla fogalmam sincs mit csinál, mert nem ismerem.

-Szia Bátyóka! - kelt fel a tévétől és szorosan megölelt.

-Szia Törpilla! Milyen volt a napod? - kérdeztem egy puszi kísérdtében.

-Unalmas. - mondta egy sóhajtás közepette. Közelebb hajolt, gondolom, hogy suttogjon valamit a fülembe. -Anya rossz kedvében van. Ne cseszd fel az agyát. - mondta és visszament nézni azt a beszélő masinát.

Az nekem csak , ha nincs kedvében. Ilyenkor nagyon jót lehet vele veszekedni.

-Te anya! Kélzeld, mindenki oda van értem az egész suliban! - léptem hozzá vigyorogva.

-Nem érdekelsz. - mondta rám se nézve.

-Sőt, szerintem az egész világ oda van értem! - tettem hozzá.

-Szállj le a magasból. Most nincs kedvem veszekedni veled, ezért nem is fogok! - fordult meg és rám emelte zöld színű szempárját, ami könnyes volt.

-Mi a baj? - kérdeztem azonnal.

Bár a kapcsolatunk sose fényes, mindig rosszul érzem magam, ha egy családtagot sírni, vagy csak könnyezni látom. Főleg ha anya, mert ha Ő könnyezik, akkor tuti nagy a baj.

-Apád itt van a városban. Minket keress! - suttogta elhaló hangon.

-De ez miért ekkora baj? - kérdeztem, mert nagyon nem értettem.

Ha meglátna, tuti ő is elájúlna miattam, férfihez képest. És tuti csodálna, hogy milyen szép, helyes, okos, csodálatos fia lett! - gondoltam.

A gondolatom.

Hamis volt.

-Ülj le kérlek! Elmesélek neked valamit. - mutatott a székre.

Leültem.

-Szóval - kezdet tördelni a kezét - ugye azt mondtuk neked, hogy apád elhagyott téged, mikor születtél. Az hazugság volt. Amikor egy éves voltál, akkor költöztünk el. Apád miatt. - hagyott egy kis szünetet, majd folytatta. - Tudod kincsem, abban az időben, apád nagyon részeg volt. Nem jöttek neki össze a dolgok, úgy ahogy akarta és hát - sóhajtott egyett és lehunyta a szemét. - megütött engem.

-HOGY MIT CSINÁLT? - emeltem fel a hangom.

-Igen, ahogy hallottad. Ez csak egyszer fordult elő. Mikor már kezdett a jó úton haladni, rá bíztalak téged, mert engem behívtak a munkahelyre. A megbeszélés közepén kaptam egy hívást, hogy te a kórházban vagy. Apád halálra akart ütni téged. - csuklott el a hangja. - Mikor megláttalak, elájultam. Teljesen lila és vörös volt a tested. A fejed vérzett. Senkinek sem kívánom, amit akkor én át éltem és amit láttam. Hónapokig pszihológushoz kellett járnom. Sajnálom, hogy nem foglalkozok veletek sokat! Nagyon szeretlek titeket! - sírta el magát.

-Anya, mi is nagyon szeretünk! - emeltem rá lassan a tekintetem. Teljesen le vagyok sokkolva. Meg akarom ölelni, de nem tudom. Nem tudom megmozdítani a kezem.

Apám egy állat! Bárcsak úgy lett volna, ahogy még 10 perccel ezelőtt tudtam.

De mindenben keressük a pozitívumot. Még mindig jól nézek ki!

Sziasztook! Bocsi a késésért és igen, én hajnali négykor publikálom, mert miért ne?😂 Remélem tetszik ez a rész. Kicsit kevesebb egó lett benne, de remélem ez is megfelel. Köszönöm, hogy vagytok nekem
Puszilok mindenkit!
~Vikiii27~

Continue Reading

You'll Also Like

1M 55.2K 49
"Sötét szemei ragyogó csillagként villantak fel. Hosszúkás ujjaival felszántotta szőke tincseit, melyek az esti napsugarak hatására arany glóriaként...
1.9K 271 12
❝ ahogy ránéz, nem hiszem, hogy valaha is nézett volna így egy lányra is ❞ ❝ talán végre ki kéne nyitnod a szemed ❞ A szalagavató egy nagy mérföldkő...
3.6K 127 23
Milyen egy új iskolába belépni, úgyhogy előtte több fontos ember is magadra hagyott? Vagy milyen már az első nap barátokat találni, akikhez nem akars...
159K 11.3K 157
Sokszor azt hisszük, hogy akkor veszi az életünk a legnagyobb fordulatot, amikor elkezdődik egy korszak, de a legnagyobb változás talán mégis az, ami...