Ένας Αναρχικός 2{Καμέλια} #wa...

By DemPap

872K 72.8K 15.5K

*Η συνέχεια του βιβλίου Ένας Αναρχικός *περίληψη στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου. |Το δεύτερο μέρος θα είναι... More

Περίληψη
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
Κεφάλαιο 72
Κεφάλαιο 73
Κεφάλαιο 74
Κεφάλαιο 75
Κεφάλαιο 76
Κεφάλαιο 77
Κεφάλαιο 78
Κεφάλαιο 79
πήραμε Βραβείο!(Wattys 2016)
update
Κεφάλαιο 80
Κεφάλαιο 81
Κεφάλαιο 82
Κεφάλαιο 83
Τι παίζει
Κεφάλαιο 84
Κεφάλαιο 85
Ανακοίνωση
Νέο βιβλίο-Dragon!
Dragon

Κεφάλαιο 86

30K 2.1K 408
By DemPap

"Θες να σε πάω σπίτι;",με ρωτάει σε λίγο όταν έχουμε ηρεμήσει κάπως απ το γεγονός που προηγήθηκε.

"Δεν θέλω να σε αφήσω μόνο με αυτόν.", αποκρίθηκα. Γέλασε.
"Γιατί αν μείνεις θα με σώσεις; Πρεζάκι είναι Καμ, μπορώ να τον διαχειριστώ εύκολα,σήκω",με τράβηξε απ τον καναπέ και σηκώθηκα διαμαρτηρόμενη.

Άρχισα να μαζεύω τα βιβλία μου απ το πάτωμα ενω έβλεπα με την άκρη του ματιού μου τον Άλεξ να με παρατηρεί. Του πέταξα ένα βιβλίο λέγοντας "Αντί να έρθεις να βοηθήσεις κάθεσαι και κοιτάς;"
"Μια χαρά τα μαζεύεις και μόνη σου", είπε γελώντας πονηρά.

Αφού τα έβαλα τακτικά στην τσάντα μου την πέρασα στον ώμο.
Βγήκαμε απ το σπίτι και μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο ο Άλεξ κρατούσε το χέρι μου, κάτι που δεν συνηθίζει αλλά λατρεύω όταν το κάνει.

Μπήκαμε στο corolla και άρχισε να οδηγάει.
"Σου έχω αναφέρει πως ο Dragon το έκανε με την Άννα κι εκείνη ακόμα δεν μου το εχει πει;"
"Νομίζω γυρω στις 4 φορές", απάντησε.
"Ωραία θα το ξανακούσεις. Είναι δυνατον; Είμαι η κολλητή της!"
"Μάλλον ξέρει ότι θα την βρίσεις και φοβάται να σου το πει. Ή μπορεί o Dragon να τον εχει μικρό", είπε κι εγώ στριφογυρισα τα μάτια.

"Εννοείται πως θα την βρίσω. Ξέρει ότι θα πληγωθεί και πάει και κάνει αυτό το πράγμα".
"Αυτό το πράγμα λέγεται σεξ και είναι οκ να γίνεται. Μη τρελαίνεσαι μωρό μου θα σου το πει όταν είναι έτοιμη", είπε και αναστέναξα χαμογελώντας του ελαφρά που κατάφερε να με ηρεμήσει άλλη μια φορά.

"Τι θα κάνεις με τον Μάικ; Αλεξ αλήθεια είναι σοβαρό, φοβαμαι."
Με κοίταξε απότομα.
"Μην μου ξαναπείς ότι φοβάσαι. Δε θέλω να φοβάσαι τίποτα",είπε σοβαρα.

"Δεν φοβάμαι για εμένα. Φοβαμαι για σένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει μέσα στην τρέλα του όταν θα είσαι ανυποψίαστος."
Χαμογέλασε. "Μην αγχώνεσαι το έχω εντελώς υπό έλεγχο."
Η σιγουριά στο πρόσωπο και την φωνή του με έκανε να μην συνεχίσω το θέμα περισσότερο ελπίζοντας τα λόγια του να ισχύουν κι ο Μάικ να μην αποτελέσει πρόβλημα ξανά.

Με άφησε έξω απ το σπίτι της γιαγιάς κι αφού του έδωσα ένα φιλί βγήκα έξω. Το αμάξι άρχισε να απομακρύνεται κι εγώ μπήκα στο σπίτι. "Γεια σου γιαγιά", την φίλησα στο μάγουλο.
"Τι κάνει ο Αλεξ; Γιατί δεν του είπες να έρθει να φάει μαζι μας;", η γιαγιά μου γνωρίζει ότι είμαι μαζί του κι οτι με αγαπάει, οπότε είναι υπερ της σχέσης μας και τον συμπαθεί, μάλιστα μας καλύπτει και στους γονείς μου,στους οποίους φυσικά δεν έχω αποκαλύψει πως έχω συγχωρέσει τον Άλεξ διότι ξέρω τι θα ακολουθούσε.
Βέβαια κάποτε πρέπει να το μάθουν αλλά η αντίδραση τους σχεδόν με τρομάζει.

Έκατσα να φάω και μέχρι το βράδυ συνέχισα να διαβάζω, μέχρι που ένα μηνυμά του με διέκοψε. *Φαντάζομαι διαβάζεις ασταμάτητα όλη μέρα, οπότε παράτα τα, ντύσου κι έρχομαι να σε παρω σε λίγο*, διαβάζω χαμογελώντας. Ο καλύτερος τρόπος να ηρεμήσω μετά από μια μέρα διαβάσματος, είναι να βρεθώ μαζί του. 

Αφήνω το βιβλίο στην άκρη και σηκώνομαι απ το γραφείο. Κάνω ένα γρήγορο ντουζ και ντύνομαι πρόχειρα. Ειδοποιώ την γιαγια πως φεύγω, εκείνος ήδη με περιμένει απέξω. 
"Που θέλεις να πάμε;",με ρωτάει όταν μπαίνω στο μαύρο corolla του.

"Δεν έχω πρόβλημα. Είναι κάπως αργά οπότε πάμε σε κάποιο μπαρ;",ρώτησα διστακτικά. Χαμογέλασε. "Όπου θέλει το μωρό μου",ξεκίνησε να οδηγάει. Σε 10 λεπτά φτάσαμε σε ένα μπαρ με λίγο κόσμο και χαμηλή μουσική.
Κάτσαμε σε ένα τραπέζι. "Θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου πίνωντας αλκοόλ σήμερα;", ο Άλεξ με ειρωνέυτηκε γελώντας. "Ας σου κάνω την χάρη",απάντησα. Εκείνος φώναξε την κοπέλα: "Δύο τζόνι κόλα",είπε κι εγώ προσπαθούσα να καλύψω τον εκνευρισμό μου που εκείνη τον γλυκοκοιτούσε, αυτό συμβαίνει τόσο συχνά, ο Άλεξ είναι σντικειμενικά πολύ όμορφος αλλά τουλάχιστον ας είναι πιο διακριτικές. Ακόμα και στο facebook του στέλνουν μηνύματα.

Και πάνω που μιλούσα για κοπέλες, μια ψηλή γεμάτη μακιγιαζ και ανύπαρκτη φούστα, πλησίασε και ειπε με ενθουσιασμό: "Άλεξ!",γαμωτο που τον ξέρει;

Εκείνος με κοίταξε με μια αστεία έκφραση ενοχής κι έπειτα είπε ένα "Γειαα".
"Που χάθηκες βρε παλιόπαιδο; Ούτε ένα τηλέφωνο;",θα την χτυπήσω.
"Ε τι να κάνουμε, σοβαρεψα",απάντησε αυτος αδιάφορα κοιτώντας εμένα. Είμαι ευγνώμων που δεν κοιτάει το εκτεθειμένο στήθος της κοπελιάς.

"Σιγά, σοβαρευεις εσύ;",εκείνη συνέχιζε να τον κοιτάει με νόημα κι εγω συνέχιζα να εκνευρίζομαι.

"Ναι, να και η απόδειξη, απο εδώ η Καμέλια, η κοπέλα μου",ο Άλεξ με σύστησε μα εκείνη όπως ήταν αναμενόμενο δεν μου έδωσε το χέρι της.
"Καλά, ξέρω αυτά τα η κοπέλα μου,θα τα πούμε μετά", αποχώρησε αφήνοντας με με τα νεύρα πανω απ το κεφάλι, με αποτέλεσμα να κατεβάσω το ποτό μου μονορούφι και μετά να βηχω ασταμάτητα. Μπράβο μου.

"Με το μαλακό μωρό μου", είπε εκείνος γλυκά κρύβοντας το γέλιο του. Έκανα νόημα στην σερβιτόρα να φέρει άλλα δύο. Ο Άλεξ με παρατηρούσε γελώντας από μέσα του.
Πλησίασα διακριτικά κοντά του ώστε η τέλεια μυρωδιά του να ηρεμήσει το νευρικό μου σύστημα.

"Μη ρωτήσω από που την ξες",είπα όταν η πίεση μου κόντευε την φυσιολογική.
"Μη ρωτήσεις",πλησίασε και με φίλησε φανερά διασκεδάζοντας με το γεγονός πως ενοχλούμαι.

Με το που η κοπέλα έφερε τα ποτά κατέβασα και το 2ο, ήξερα πως σε λίγο θα νιώθω πολύ ζαλισμένη.

"Μόνο εσύ θα έχεις κατακτήσεις; Τώρα δες με πόσο εύκολα θα ρίξω εκείνον τον τύπο στο μπαρ", ειπα μετα απο κάποια λεπτά που δεν ήξερα ακριβώς τι κάνω, και σηκώθηκα απ το σταντ. Εκείνος έσφιξε τον καρπό μου."Κατσε κάτω",είπε θυμωμένα. Ήξερα πως έκανα σαν μωρό αλλά δεν με ένοιαζε, ήθελα να νιώσω κι εγω πως αρέσω όπως εκεινος.

"Μη σε νοιαζει, μπορεί κιόλας να έρθει η φίλη σου να τα πείτε",είπα και τράβηξα το χέρι μου πηγαίνοντας προς το μπαρ. Στάθηκα δίπλα στον τύπο. Εκείνος με κοίταξε και χαμογέλασε. Τέλεια.

Άρχισα να ξεφυσαω κι εκείνος ρώτησε "Όλα καλά; ",μου φαινόταν περίεργο που ο Άλεξ δεν είχε έρθει ακόμα να με μαζέψει και με ενοχλούσε αυτό, οπότε αποφάσισα να συνεχίσω.

"Μαλωσα με το αγόρι μου και τώρα δεν έχω κάποιον να με γυρίσει",παραπονέθηκα ξέροντας πως μιλάει το ποτό κι οτι αυτό που κάνω είναι βλακεία.
"Μην μου αγχώνεσαι, θα σε γυρίσω εγω",τόσο εύκολο ήταν; Μωρέ μπράβο.
Δεν γύριζα να κοιτάξω τον Άλεξ, μα γιατί δεν έχει έρθει ακόμα; Κι αν του μιλάει η ξανθιά γκομενα; Γαμωτο.

"Ευχαριστώ, πάω να πάρω την τσάντα μου",ανακοίνωσα και γύρισα βλέποντας την τύπισσα να έχει πάρει την θέση μου και να έχει το χέρι της στο γόνατό του μιλώντας του. Θα την σκοτώσω.

"Εγώ πάω σπίτι, καλά να περασετε",είπα ειρωνικά και πήρα την τσάντα μου. Μόνο όταν εγώ και ο άγνωστος τύπος κατευθυνομασταν προς το αμάξι του, ο Άλεξ μας ακολούθησε σχεδόν τρέχοντας.
"Έχεις μπει στο αμάξι τώρα",είπε θυμωμένα μέσα απ τα δόντια του.
"Γιατί δεν σου κάνει καλή παρέα η ξανθιά;",οκ, ίσως το έχω παρακάνει.

"Τρέχει κάτι κούκλα; Θες να τον διώξω;",αχ αυτός μας έλειπε τώρα. Ο Άλεξ κλεινει τα μάτια και παιρνει μια βαθιά ανάσα, κάτι που συνήθως κάνει για να ελέγξει τα νεύρα του.

Μάλλον πρέπει να σταματήσω.
"Ευχαριστώ που προσφέρθηκες αλλά θα γυρίσω μαζί του, καλό βραδυ",είπα στον άγνωστο.
"Θέλεις μήπως να μου δώσεις το κινητό σου;",τα θέλει ο κωλος του.

"Όχι δεν θέλει, ξεκουμπησου",είπε ο Άλεξ κι ευτυχώς ο τύπος δεν το συνέχισε, αντίθετα στρυφογυρισε τα μάτια, μπήκε στο αμάξι κι απομακρύνθηκε.

Εκείνος μου έριξε μια άγρια ματιά και κατευθύνθηκε προς το corolla.
Τον ακολούθησα κι έκατσα δίπλα του,στον συνοδηγό.

Οι φλέβες γινόταν πιο έντονες ενώ κατέβαζε το χειρόφρενο, κι έβαλε κατευθείαν μπροστά στο αμάξι.
Στον κεντρικό έτρεχε με σχεδόν 190km/h.
"Ρε Αλεξ!", παραπονεθηκα ,ενιωθα ναυτία κι η ταχύτητα δεν βοηθούσε.

Με αγνόησε για λίγο μέχρι που επιτέλους μίλησε.
"Γιατί στον πούτσο κάνεις σαν μωρό;", ρώτησε κοιτάζοντας τους καθρέφτες πριν περάσει ενα κόκκινο φανάρι.

"Γιατί έχεις πάει με όλο τον γυναικείο πληθυσμό!", αποκρίθηκα.
"Αυτό δεν δικαιολογεί την παιδιάστικη συμπεριφορά σου. Βλέπεις πόσο αδιάφορος είμαι με όλες αυτές, τι άλλο πρέπει να κάνω;",λάτρευα πόσο γλυκός είναι αλλά ο εγωισμός μου δεν μου επέτρεπε να το αποκαλυψω.

"Έρχεται μια άκυρη τύπισσα που απλά χρειαζόταν κάποιον να της τον βάλει κι εσύ πηγαίνεις σε έναν άγνωστο και του λες να σε γυρίσει σπίτι; Τι είσαι γαμώ 5 χρονών;", το κήρυγμα που έκανε μου την έδινε στα νεύρα.

"Λυπάμαι που δεν μπορώ να διαχειριστώ την σκέψη πως κάποτε έκανες σεξ με αυτήν την τύπισσα. Και με όλες τις άλλες",απάντησα.

"Μαλακίες του παρελθόντος",είπε με λίγο πιο χαμηλό τόνο.
"Ήσουν η μόνη που κοιτούσα εκεί μέσα, απ την στιγμή που μπήκαμε μέχρι τη στιγμή που βγήκαμε",συνέχισε.

"Συγγνώμη",είπα τελικά κι εκείνος χαμογέλασε ελαφρά, είχε ήδη μειώσει ταχύτητα. Το αλκοόλ διεγειρε κάπως τις αισθήσεις μου, ετσι του είπα "Σταματα στην ακρη του δρομου",με κοίταξε περίεργα μα υπάκουσε.
Με το που το αμάξι ήταν ακινητοποιημένο ανέβηκα κατευθείαν πάνω του φιλώντας παθιασμένα το λαιμό του.

"Είσαι η καλύτερη",είπε γελώντας καθώς αντιλήφθηκε που το πήγαινα, έβλεπα με την άκρη του ματιού μου να χαμογελάει ενώ κατέβαινα προς τα κάτω φιλώντας τον.

Ξεκουμπωσα την φόρμα του και την απομάκρυνα, στην συνέχεια αφαίρεσα και το εσώρουχο του, έκανε πισω την θεση του για να εχω χωρο να γονατισω μπροστα του και ξεκίνησα με τα χείλη και την γλώσσα μου να κάνω αυτό που ξέρω πως λατρεύει.

Λίγο πριν τελειώσει με τράβηξε απ τα μαλλια, ξάπλωσε την θέση του συνοδηγού και με τράβηξε με αποτελεσμα να βρεθώ ξαπλωμένη στην θέση.
Ήρθε από πάνω μου με την ορθομενη του στυση.
Γρήγορα μου αφαίρεσε τα ρούχα φιλώντας με παντού, η προσμονή του φαινόταν απ τις γρήγορες κινήσεις του, αναστεναζαμε βαθιά μέχρι που μπήκε μέσα μου βίαια.

Μπορούσα επιτέλους να φωνάξω όσο θέλω μιας και στο σπίτι του πάντα φοβάμαι μην μας ακούει ο Μαικ.
Τα νύχια μου εγδερναν την πλάτη του ενώ εκείνος κινούνταν κατάλληλα για να με κάνει να λιώνω. "Υπάρχει πιο σέξυ απο εσενα;",ψιθύρισε στο αυτι μου κι έπειτα το δάγκωσε ελαφρά, κάνοντας στη συνέχεια το ίδιο και με το χείλος μου.

Τη δεύτερη και τη τρίτη φορά ήμουν εγώ πάνω του κινούμενη πάνω και κάτω, εκείνος με κοιτούσε διογκώνοντας το χείλος του και άγγιζε το στήθος και τα οπίσθιά μου.

Την πέμπτη φορά, αφου τελειώσαμε, άφησε το σώμα του χαλαρωμενο επάνω στο δικό μου εξουθενωμενος. Το κεφάλι του ήταν στον λαιμό μου κι εγώ χάιδευα τα μαλλιά και το κεφάλι του με τα νύχια μου.
"Πόσο σ'αγαπώ ρε γκρινιάρα μου;",είπε και με φίλησε στην μύτη, οι πεταλούδες στο στομάχι μου χορευαν τρέλα με αυτή την μια απ τις λίγες φορές που γίνεται τόσο εκδηλωτικος.

Αλλά αυτό είναι που μου αρέσει. Το ότι λέει ακριβώς ότι νιώθει όταν το νιώθει, ότι δεν με γεμίζει με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις για την αιωνιότητα.
"Όχι όσο εγώ",αποκρίθηκα και αφου σήκωσα το κεφάλι του, ένωσα τα χείλη μου με τα δικά του.

Κανείς μας δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει, έτσι αφού φορεσαμε τα εσώρουχα μας, εκεινος σηκωθηκε απο πάνω μου, χαμήλωσε  την θέση του οδηγού και ξάπλωσε δίπλα μου.

Έβλεπα μέσα απ το αμάξι το φεγγάρι και τα αστέρια κι ένιωθα κάτι καλύτερο από ευτυχισμένη. Πλήρης.

Ο Ήλιος μας βρήκε να συζητάμε για την γιαγιά του, προηγήθηκαν τόσα άλλα θέματα, μοιραζόμουν απροκαλυπτα όλους μου τους προβληματισμούς το ίδιο κι εκείνος, θιγαμε θέματα είτε πολύ ανόητα και αστεία, είτε σοβαρά που απαιτούν ώρες συζήτηση.

"Κάποια έχει να πάει στην σχολή σε 2 ώρες", με ενημέρωσε κι εγω συνοφρυώθηκα.
"Δεν έχεις λείψει σχεδόν καθόλου, μήπως ήρθε η μέρα;",με κοροιδεψε.
"Είσαι τόσο κακή επιρροή",εγνεψα δεχοντας την προταση του να μην παω στο πανεπιστήμιο σήμερα.

Ευχαριστώ για την υπομονή, πιστεύω το κεφάλαιο σας δικαίωσε όσους περιμένατε τόσο καιρό😍
Περιμένω σχόλια.
Ολ δε λοβ❤

Continue Reading

You'll Also Like

304K 9.8K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
375K 16.8K 100
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΏ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ" μου φωνάζει καθώς πιάνει ένα βάζο και το ρίχνει στο πάτωμα. Χιλιάδες γυαλιά εκτοξεύονται στο πάτωμα ενώ μερικά στ...
374K 32.7K 92
2017©️|Η Αμαλία ήταν το πιο χαρούμενο και αισιόδοξο κορίτσι που μπορεί κάποιος να γνωρίσει. Είχε πολλές φίλες, ένα πανέμορφο αγόρι, μία πλούσια οικο...
771K 65.8K 112
Καθώς έτρεχα κοίταξα πίσω μου για να δω αν με ακολουθεί κανεις αλλά μέσα στη θολούρα των δακρύων δεν μπορούσα να διακρίνω καθαρά. Έπεσα πάνω σε κάτι...