Danger H.S.

By didipepi

230K 11.3K 1.1K

- Пусни ме моля те не искам да съм тук! Изплака горкото момиче а момчето я погледна ядосъно. - Млъквай ти веч... More

Въведение
1 глава
2 Глава
3 Глава
4 Глава
5 Глава
6 Глава
7 Глава
8 Глава
9 Глава
10 Глава
11 Глава
12 Глава
13 Глава
14 Глава
15 Глава
16 Глава
17 Глава
Бележка
18 Глава
19 Глава
20 Глава
21 Глава
22 Глава
24 Глава
25 Глава
26 Глава
Бележка
27 Глава
28 Глава
29 Глава
30 Глава
Нова история
31 Глава
32 Глава
33 Глава
34 Глава
35 Глава
36 глава
37 глава
38 Глава
39 Глава
40
41 Глава
42 Глава

23 Глава

5.8K 299 23
By didipepi

Отворих очи леко, но отново ги затворих заради слънцето което ме заслепи. Премигнах няколко пъти и погледнах към Хари, но него го нямаше изправих се леко и притиснах завивката към голите си гърди. Тръгнах да ставам, но болката между краката ми ме спря. Спомних си всичко от вчера и не мога да повярвам, че проявих такава смелост да го направя. Беше прекрасно въпреки всичко Хари се опита да бъде нежен с мен. Усмихнах се леко и се изправих с доста мъки. Отворих вратата и излязох от стаята, слязох с сто зора по стълбите и тръгнах към хола Хари крещеше на някого доста силно. Влязох вхола и се огледах Хари крещеше по телефона на някого беше много ядосън. Той не ме забеляза и продължаваше да крещи.
Хари: ТОЛКОВА ЛИ СТЕ НЕКАДЪРНИ ЛИАМ! ЕДИН ДЕН МЕ НЯМА И ВИЕ НЕ УСПЯХТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ! КАЖИ НА НАЙЛ ДА ОПРАВИ ТОВА ИНАЧЕ ЩЕ ГИ УБИЯ И ДВАМАТА! ИДВАМ СЛЕД МАЛКО А ТИ МУ КАЖИ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ КЪДЕТО ДА НЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ГО УБИЯ! КАК ДА СЕ УСПОКОЯ МАМКА МУ ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА Я УЗАПТИ ЗАБОГА ТА ТЯ Е ПРОСТО ЕДНО МОМИЧЕ! ТЪПАНАР ОСТАВИ СЕ ДА ГО ИЗИГРАЕ, НО ОТ ВСИЧКО ТОВА НЯМА ДА ПОСТРАДА САМО ТОЙ АМИ И НИЕ ТРЯБВА ДА ОПРАВИМ ТОВА! Приключи с викането и затвори телефона запращайки го към стената. Стреснах се малко и тръгнах плахо към него.
Стейси: Хари какво има? Казах притеснено а той изръмжа и прокара къка през косата си псуваики.
Хари: Не те засяга! Оправи се бързо трябва да излизам, а няма начин да те оставя сама след това което кучката на Найл направи! Изсъска, а аз кимнах и тръгнах да излизам от хола без да задавам въпроси, за да не го ядосъм повече. Ходех много бавно заради болката между краката ми. Когато Хари го забеляза се усмихна самодоволно и тръгна към мен. Придърпа ме към себе си и ме целуна за кратко. След което ме погледна отново с онази усмивка и ме огледа при което притиснах по силно завивката към тялото си.
Хари: Снощи беше невероятно! Ако не бяха Найл и кучката му сега щяхме да сме в леглото. Нямаше да можеш да ходи не ден два ами цял месец! Каза бавно и отново ме целуна като задълбочи целувката. Стисна дупето ми и слезе с целувки към врата ми, а аз се задъхах.
Хари: Най после стана изцяло моя! Нямаш представа колко побъркващо е чувството да те усещам около мен! Прошепна и захапа ухото ми, а аз отново усетих онова гъдаличкащо чувство в корема ии пеперудите в него всякаш отново започнаха да пърхат.
Хари: Никога няма да те оставя! Никой няма да може да те отдели от мен ти си моя! Само моя никой неможе да те доближава освен мен! Каза, а аз сее стъписах.
Стейси: Хари? Прошепнах а той измънка продължавайки да целува врата ми.
Стейси: Ами ако някога нещо се случи и ти изневеря? Прошепнах, а той се отдръпна ряско от мен с затегната челюст.
Хари: Не ме карай да мисля такива неща няма да позволя това да се случи! Но щом питаш бих убил бавно и мъчително  първо онзи с който си се осмелила да ме мамиш, а после и теб! Изсъска, а аз го погледнах с срах.
Стейси: Хари никога не бих го направила! Никога не бих те заменила с друг! Каквото и да се случи, каквото и да преживеем ти ще си единствен за мен! Ти мой а аз твоя винаги! Казах и погалих леко бузата му. Гледахме се в очите за няколко секудни беше омекнал, но след това върна суровото изражение на лицето си и се отдръпна от мен.
Хари: Качи се горе и се оправи бързо. Каза, а аз не казах нищо само кимнах. Признавам много се разочаровах мислех, че поне ще каже нещо мило след като му казах всичко това, но напротив дори стана по- студен.

Бяхме пред къщата на Найл. Момчетата явно също бяха тук тъй като колите им са тук.
Без да почука Хари направо влезе, явно това му е навик. Погледите на всички се залепиха за нас, когато Хари трясна вратата силно когато влязохме. Момчетата бяха притеснени, а момичетата изплашени. Забелязах, че само Бела я няма, а Найл изглежда все едно ще припадне какво се случва. Когато Хари видя Найл стисна ръцете си в юмруци и тръгна към него. Не успях да реагирам когато Хари удари Найл много силно, а той падна на пода и от носа му се стече малко кръв. Но това не спря Хари той хвана Найл за врата и го изправи.
Хари: КАК МОЖА ДА Я ИЗПУСНЕШ ШИБАНЯК ТАКЪВ! ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ! ТИ ПРЕСТЪПНИК ЛИ СИ ИЛИ НЯКАКВА ЛЕЛКА АА НАЙЛ! Извика обезумял Хари.
Найл: Хари аз.. Тръгна да казва нещо, но Хари го прекъсна.
Хари: КАКВО ТИ НАЙЛ ААА! СИГОРНО ВЕЧЕ РАЗКАЗВА НА ПОЛИЦИЯТА ЗА НАС! ЗАРАДИ ТЕБ ВСИЧКИ ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЗАТВОРА ШИБАНЯКО! Извика Хари какъв затвор какво се е случило. Момчетата отърваха Найл от Хари и Зейн, Лиам и Луи изведоха Хари в кухнята, а Шон се зае да помогне на Найл. Аз отидох до момичетата и ги прегърнах.
Стейси: Моо Какво става? Казах, а тя погледна към краката си.
Емма: Ами Бела избяга от Найл не ме питай как и кога не знам нищо друго. Каза, а аз я зяпнах.
Роуз: Да и сега Хари и момчетата искат да убият буквално Найл защото мислят, че ще разкаже на полицията и ще влязат в затвора. Допълни Роуз.
Джиа: Горкичката дано да е добре сигорно умира от страх! Каза и с момичетата кимнахме. Найл и Шон също отйдоха в кухнята и останахме сами в стаята.
Емма: Ние също трябва да избвгаме. Каза, а аз и покрих устата с ръката си.
Стейси: Штттт тихо Моо! Сега не е момента да говорим за това момичета. Прошепнах а те кимнаха и момчетата отново се появиха. Когато видях Зейн се сетих, че трябва да отида в болницата при нашите. Отйдох до Хари който поне малко се беше успокойл.
Стейси: Хари трябва да отйда при нашите. Казах, а той кимна и се обърна към Шон.
Хари: Шон закарай я и я върни вкъщи и много внимавай с нея! А ти Стейси внимавай какво вършиш! Довечера ще се прибера късно трябва да оправя кашата която Найл забърка! Каза, а аз кимнах. Наведе се към мен и целуна челото ми прошепвайки ми да внимавам, а аз кимнах. Това изненада всички в стаята най много мен. Прегърнах Зейн и момичетата, когато прегърнах Джиа тя заговори тихо до ухото ми.
Джиа: Казах ли ти погледни има голям напредак! Каза, а аз кимнах и се усмихнах. Казах чао на момчетата прегърнах Хари и тръгнах след Шон.

Continue Reading

You'll Also Like

41.7K 3.9K 100
Намджун и Джин си осиновяват деца, а това са Юнги, Хосок, Джимин, Техьонг и Джънгкук. Момчетата още от сиропиталището делят Кук. След време обаче си...
44.2K 1.5K 73
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
206K 6.2K 40
- Аз съм ти шеф,а ти си длъжна да ми се подчиняваш!- изръмжа той. - Аз нямам шеф и не съм длъжна пред никого. - Тук грешиш,скъпа моя - той я дръпна к...
14.7K 827 42
...