Naruto- Výlet smrti!

By Silvermadness2

2.4K 103 24

16.7.2018- Příběh je pozastaven z důvodu opravy a přepisu textu. ... More

1.- Začátek nového pekla?!
2.- První den, jak to dopadne?
3.- Přípravy na útěk!
4.- Peklo pokračuje, nedaří se?!
5.- Tajná mise, nebo problém?!
6.- Horké prameny, tým Tenten v akci!
7.- Nový učitel, aneb Gaarova cesta za láskou!
9. Darebáctví potrestáno!

8.- ShikaTema, zázrak, nebo potíže?!

239 11 7
By Silvermadness2

"Nikdo mě nemá rád.." Zakňučela Temari a dala si do huby další lžíci zmrzliny. Seděla v temném rohu už pěkně dlouho, vedle ní byl Kankuro s Gaarou a snažili se jí utěšit... teda.. Kankuro alespoň ano, Gaara měl plnou hlavu Leeho a nevěděl, co tady dělá. Kankuro jí nabídl kapesník a ona se mu vysmrkala do rukávu, radši nic nenamítal a zase jí poplácal po ramenu. "To bude dobrý, je to jen jeden chlap!" "Ale.." Utřela si slzy a dala si další zmrzlinu. "Je to Shikamaru!"

"Ale prosimtě, Shikamaru není pro tebe dobrá volba!" Pobídl Kankuro a Temari začala hořet. "NEVÍŠ JAKÉ TO JE!!" Zakřičela, až ti dva ustoupili, a potom se k ní zase Kankuro přisápal a řekl: "Ale.. hele, stále máš nás!" Ukázal jak na sebe, tak i na Gaaru, ale přestal na něj ukazovat, když si všiml, že tady není. "...No tak jen mě." Ještě se ohlédl, jestli tady vážně Gaara není a otočil se zpátky na ní. Temari si znovu utřela slzy a zase se vysmrkala do Kankura, potom se otočila k němu zády. "A-Ale my jsme sourozenci.. to by nešlo.."

V Kankurovi hrklo. "....................................................wat" Chytl se za hlavu, poté co zjistil, po tolika letech bydlení spolu, že jsou sourozenci. ".................MY JSME SOUROZENCI?!?!?" Pokleknul (už dávno klečel) a zakřičel do ovzduší: "NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!"

Temari se na něj podívala jako na blázna a práskla ho vějířem. "Tak co jsis myslel jako?!?" "A-ALE!!.." Kankuro si zacpal hubu a vyběhnul pryč z pokoje, ubrečený s tím, že má zničené sny. V polovině běhu ale zazpátkoval do pokoje a zeptal se: "....Gaara taky?"

"...Všichni tři jsme sourozenci.. to ti nebylo divné, že jsme už od mala vyrůstali ve stejném domě a že jsme jednoho a toho samého chlapa přezdívali 'táta' ?!" Křikla nevrle a za chvíli byly dvě osoby v temných koutech. V jednom koutu Temari řešila Shikamarua a v druhém Kankuro depkařil s tím, že co celý život vůbec dělal.

Po chvilce i Gaara přišel do jednoho rohu a začal taktéž depkařit. Temari s Kankurem se na něj podívali, opatrně za ním došli a Temari se zeptala: "Co se stalo?" Gaara pokrčil rameny. "Chybí mi Shukaku.." A tak oba dva odpadli dozadu, ale za chvíli se přidali do emařství.

Po dlouhé době, Kankuro bouchnul do země, vstal hrdinsky a s Gaarou vyběhl na chodbu. "Takhle to dál nejde, musíme si promluvit s Shikamaruem!" "Ty jdi.." Odeskl Gaara. Kankuro povzdychnul a pomalu přikývnul. "Zase na to sám.." Vyrazil chodbou směrem do sprch, bylo tak 8 hodin ráno a Shikamaru si v takovýchto chvílích dává ranní koupel.

Shikamaru si zrovna vychutnával horkou koupel, když Kankuro rozrazil dveře, vzal Shikamarua za paži a dotáhl ho až do šaten. "Co ti je?!" Zavrčel Shikamaru, když ze sebe střepával zbytky pěny. "Já ti řeknu, co je!" Křikl Kankuro a ukázal směrem na dveře. "Ty teď půjdeš a omluvíš se Temari za to, co jsi jí řek!"

"A co jsem zas udělal?!" Shikamaru se začal utírat do ručníku, po chvíli mu došlo, že si oblečení nechal přehozené přes sprchnu a ne v šatně, chtěl tam proto jít, ale Kankuro ho znovu čapl a napomenul: "Já k tobě mluvím!" "A já se o to nezajímám!" "JAK SE OPOVAŽUJEŠ?!?" "Jdi si radši hrát s loutkami a nestarej se o mě!" "JÁ SE O TEBE NESTARÁM ALE O TEMARI!" "Neřvi!" Shikamaru mu chtěl zacpat hubu ručníkem, ale Kankuro uhnul dozadu a tak oba dva sletěli, čímž na sobě leželi a zrovna někdo otevřel dveře.

Když Kiba uviděl, jak nahý Shikamaru leží na Kankurovi, který má v hubě ručník, radši zakryl Akamaruovi oči a začal ustupovat. "Já nic neviděl.." odzpátkoval z místnosti, zavřel za sebou dveře a šel se vybrečet do rohu, mezitím Shikamaru a Kankuro se na sebe podívali a potom zaječeli a slezli ze sebe. Začali se plácat rukama a zase si nadávat, potom to přestalo Kankura bavit a tak mu dal facku a začal pištět: "Jak jsis vůbec mohl dovolit jí něco takového říct?! Temari tě miluje z celého srdce!" "Ale mně je ukradená." Zamrčel, zvedl se a zamířil do koupelny, kde se převlékl a vyšel z koupelny na chodbu.

-----

Tenten se šťastně procházela s Shinem a Choujim po lese, každou chvíli si vychvalovala jejich spolupráci, přes záchranu srnky v bahně, trhání plevelu v zahradě přes záchranu vejcí až po přesazování květin. Tenten milovala přírodu a Shino s Chojim taky.. fajn, Shino jen kvůli broukům a Choji jen protože nemá co dělat a nechce naštvat Tenten.

Při chůzi se Shino a Tenten bavili o globálním oteplování, když v tom si všimli nějakého náhodného Konohamarua, co šlapal na brouky. Hned co to Tenten uviděla, zděsila se a rychle dloubla Shina do očí (Když si pro jednou nevezme sluneční brýle a pak to tak dopadá..) a než se stihl vzpamatovat a zeptat co má za problém, rychle se s ním otočila a rychlým krokem ho táhla co nejdál. "Změna směru!" Najednou uviděla, jak tam nějaká nááhodná Moegi se snaží zabít brouky tlesknutím a tak Tenten zase dloubla Shina do očí a otočila se dalším směrem. "Tak tudy!"

"Co máš za problé-.." "pšššššt!" Tenten mu zacpala hubu a šli dál a Shino chtěl umřít. Po chvíli dostal zas do očí a zas se s ním Tenten otočila (neptejte se, co tam bylo tentokrát), a Shino už nadával: "Přestaň nebo budu slepej!" "I to by bylo lepší!"

Shino už radši nic neříkal a následoval Tenten, která ho držela za ruku, což on si uvědomil až teď a tak s kamenným výrazem šel dál a měl co dělat, aby tu ruku nedal do ohně. Jak tak šli dál jako zamilovaný pár, Tenten napadlo: "..Kde je vůbec Choji?" Shino se porozhlédnul a pokrčil rameny, tak Tenten povzdychla a prohlásila: "Podívám se po něm.. a ty... ty...hmm.." Porozhlédla se a ukázala na mraveniště. "Dej na ně pozo-.." "O mravence se nezajímám." "Tak už budeš! A teď jdi!" Chtěla Shina popostrčit, ale až teď jí došlo, že ho drží za ruku. Shino už chtěl zpátkovat a hledat svatý kříž, protože Tenten zaječela, odskočila dozadu a potom trefila Shina papírovou náhradou Temarinina vějíře a dorážela ho. "Chcípni! Chcípni!" Ještě párkrát ho udeřila a potom schovala zbraň. Shino cukal končetinama když ležel na zádech a hrál mrtvého brouka, (get it? get it?), to Tenten neřešila a vydala se hledat Chojiho.

-----

"Proč tohle děláme.." Neji zoufale zamrčel a sledoval Sasukeho, jak hrabe v krabici s papírky. "Hlavně když jsme ve většině kluci.." Všichni se otočili na Hinatu, Ino a Sakuru, které jako jediné byly holky. Sasuke vytáhnul dva papírky a přečetl jména: "Kiba a Kankuro!"

Procházející Kankuro, co šel zpráskat Shikamarua se pozastavil a podíval se na ně jako na blázny. "Co zas já?!" Křikl vynervovaně a nahodil zabijácký výraz. Sasuke zakroutil očima. "Niiic, nic, jdi dál.. radši jiná jména.." Zase zahrabal do krabičky a přečetl: "Neji a Lee!"

"Proč já?!?" Zakřičel Neji. Gaara na něj zachrčel a přitáhnul si Leeho k sobě do objetí. "Nedám!" "Dáš!" Setřel ho Sasuke a vytrhnul mu Leeho z rukou jako hračku. Lee zakroutil očima a došel za Nejim, kleknul si naproti němu a chvíli na sebe jen čučeli. "Zabte mě někdo..." Řekl Neji zoufale. Lee si držel vážný pohled a řekl: "Neboj se Neji-kun, za mládí!"

A tak jim Hinata, jakožto hlavní yaoi shipperka dala tyčinku, kterou každý zkousnul z jedné strany, postupně začali kousat k sobě, čímž se přibližovali a přibližovali. Neji chtěl už zahájit ústup, stejně tak Lee, ale snažili se co nejvíc vydržet. Když se už skoro dotýkaly rty, Neji počítal s jistou smrtí, když v tom Lee dal Nejimu pěstí a potom skočil na ruce a odběhl co nejdál. "Na tohle nemám!" Řekl s plnou hubou a postavil se zase na nohy. Neji si zhluboka oddychl a chytnul se za tvář. "Alespoň jsem se tomu vyhl..."

"To bylo krásné.." Chválila Hinata a zakrývala svůj nosebleed, Ino a Sakuře to bylo jedno, ty seděly opodál, držely se za ruce a ani jedna necekla. Sasuke začal znovu losovat a přečetl jména: "....Naruto a Hinata!"

Hinata zmrzla. "J-J-Já?.. A Naruto-kun.." V hlavě si přehrávala, co se bude dít a dostala další nosebleed. Kiba jí poplácal po zádech a řekl: "Drž se, Hinato!" "Teď je tvá chvíle!" dodala Sakura, usměvavě, Ino přikývla. Roztřesená Hinata sledovala, jak si k ní Naruto sedl a teď na sebe hleděli, Naruto byl bez komentáře. Odvážně vzal tyčinku a každý se zakousnul z jedné strany. Hinata rychle zavřela oči, aby neodpadla, protože už tak měla na mále a začali se k sobě přibližovat.

Bylo to napínavé, Hinata celá hořela a Naruto byl nervózní. Když se skoro dotýkali rty, Hinata otevřela oči a všimla si, že.. že je moc MOC blízko Naruta, což jí došlo až teď a tak začala zmatkovat a zrudla. "Eeeeeek!" Přepadla dozadu a ztratila vědomí a z nosu jí tekly prameny krve.

"Hinato!" Křikl Kiba s Narutem a začali s ní třást. Radši jí vyřadili ze hry a šli losovat pro další neboštíky. Jak tak losovali, všimli si, že k nim má namířen Iruka s Jiraiyou. "Oh shiet! Zvrhlý poustevník!" Naruto začal zmatkovat, když si ho všimnul. Jiraiya se na něj taky podíval a za chvíli stáli naproti sobě a hleděli si tváří v tvář. "Naruto.." "Ty... kdes byl?!" Zavrčel Naruto. "Hlavně že jsi necekl, když jsme byli v autobuse! Měls být mým učitelem!"

"Klídek Naruto, sháněl jsem informace!" Jiraiya zamával rukama před sebe a Naruto se ještě víc zamračil. "INFORMACE JO?!"

Gaara přemýšlel, jestli tohle už někde neslyšel a potom si rovzpomenul a řekl: "Mám pro vás ty informace.." Jiraiyovi se rozzařily oči. "Opravdu?!" "Přesně jak jste chtěl, z horkých pramenů.."

"POČKAT!" Naštvané Sakuře hned došlo, o co jde a rozběhla se k nim. "TAK TOS BYL TY?!?" Napřáhla se, aby udeřila Gaaru, ale Lee její pěst zastavil. Sakuře spadla huba. "Lee-san?!" Lee mlčel a Gaara se úžasem nasápal na jeho nohu. "Lee, tys mě zachránil!" Radostně vypísknul, Lee kývnul a dodal: "Promiň, Sakura-chan, ale nedovolím, aby někdo ublížil Gaarovi!"

Chvíli bylo ticho a pak přišel Iruka a skřížil ruce. "Nemáte být náhodou VE TŘÍDĚ?! CO?!?!?" Všichni si vyměnili vážné výrazy a došlo jim, že opravdu měli být ve třídě, ale... to nesmějí dovolit! "Sensei, chcete hrát taky?!" Nabídl Naruto a Iruka zakroutil hlavou. "Naruto, na tohle nemáme ča-.." "Já se přidám!" Jiraiya si sednul k nim a Iruka vytřeštil oči. "JIRAIYA-SAMA!!!"

"Chce to víc obětí..." Jiraiya se porozhlédnul a všimnul si uklízejícího Orochimarua opodál, pak si i všimnul pootevřených dveří od Kakashiho kabinetu a zrovna se k nim blížila Tsunade po boku s Kabutem co nesl horu dokumentů. Dokonce z venku mohl slyšet Kurenai a Asumu, z toho usoudil, že je všechny donutí hrát! Tak tak udělal a o chvíli tu byli všichni, jediný Iruka na ně nechápavě čučel. "I vy, Tsunade-sama?!?" Chytnul se za hlavu a šel do emo rohu s tím, že jeho učební plán je totálně k ničemu.

----

Choji s Tenten šli na místo, kde by měl být Shino, přitom Tenten mu vyčítala: "Choji, příště se od nás neoddaluj!" "Ale když tam bylo to Barbecque.." "Žádný výmluvy, měla jsem co dělat, abych uhlídala Shina!" Jak tam došli, připajdali za Shinem, který seděl na kamenu a kreslil duhu. Tenten k němu dřepla a řekla: "Shino, je čas jít."

Shino se zvednul a najednou uviděl, jak opodál někdo šlape na brouky a řve u toho 'zhyňte! zhyňte!' . V očích mu probleskla nenávist a vyrazil k němu. Tenten si vyměnila s Chojim zmatený výraz a podívala se směrem, kterým šel. "........ZATRACENĚ!!" To Shino neměl vidět! Tenten se rozběhla za ním a skočila na něj, čímž sletěli na zem a ona do něj začala bouchat. "NESMÍŠ SHINO!!"

"NEZASTAVÍŠ MĚ!!" Shino jí odhodil, po cestě nabral jeho ne moc oblíbené červené mravence a rozběhnul se za broukozabijákem. "Pociť bolest zesnulých brouk-.." Tenten trefila Shina do očí a tak on zaječel a zas sletěl dozadu. "Kurde Tenten já tě zabiju!" Už věděl, proč si bere vždy brýle, takhle to dopadá! "To já tě zabiju! Baka!" Vyhrožovala.

Když na sebe štěkali, došel za nimi Choji a odtáhnul je od sebe. "Dost vy dva!" Pak vzal balíček chipsů a pokračoval v ztěžklém jezení. "Jsme přece tým.." Dodal a otevřel další balíček. Tenten s Shinem se zamysleli a došlo jim, že má pravdu. Tak se uklidnili, zvedli se a šli zpátky do hotelu.

Na chodbě si všimli, že kdosi vyhodil Shikamarua z pokoje a Shikamaru na něj začal řvát dost nevhodná slova. Po chvíli z pokoje vystoupil Kankuro, čapl Shikamarua za vlasy a začal se s ním hádat. "Pusť mě!" "Ne ty se teď půjdeš omluvit Temari! Dělej!" "Neříkej mi co mám dělat!" "Nemám na tebe náladu!!!!"

Shikamaru sebou škubnul, aby se vymanil z jeho sevření, ale i po několika pokusech se mu to nedařilo a tak začal taky tahat Kankura za vlasy a z jejich hádky se stalo, že se navzájem škubali a řvali na sebe. Tým Tenten pohotově došel k nim, Choji vzal Shikamarua, Shino vzal Kankura a odtáhli je od sebe a Tenten skřížila ruce naštvaně. "Hned přestaňte!"

"To on mě napadl!" Křikl Shikamaru a Kankuro hned dodal: "Protože s tebou mám řeč!" "Seš otravnej!" "Sklapni!"

"HEJ!" Tenten je trefila po hlavě až se sesypali a začali si stěžovat na bolest. Když se uklidnili, chtěli se na sebe zase vrhnout, ale Shino s Chojim je pevně drželi a Tenten se napřáhla, aby je znovu trefila, tak se odmlčeli. "Tak, co se stalo?!" Zeptala se. Kankuro začal vysvětlovat: "Zlomil Temari srdce a nechce mi říct důvod!!" "Protože tě to nemá co zajímat!" "ALE MĚ TO KURDE ZAJÍMÁ PROTOŽE JSEM JEJÍ BRÁCHA!!" "NEŘVI KU*VA!!" A tak pokračovali v překřikování až Shikamaru dostal do huby chipsy a Kankuro brouky, tak začal ječet a Shino ho poplácal po hlavě. "Pšššt."

Tenten zakroutila očima a řekla: "Tak si to řekněte v klidu!" Oba dva se na sebe naštvaně podívali. Vypadalo to, že Shikamaru chtěl něco říci, ale odmlčel se a odvrátil hlavu jinam. "Ti nic neřekneš?!" Vystartoval Kankuro. Shikamaru zakroutil očima a začal vysvětlovat: "Prostě nejsem připravenej začít vztah s někým tak brzo, chápeš?"

"Ty seš debil!" Zakřičela Tenten a Shino jí rychle zacpal hubu. "Nech ho mluvit.."

Shikamaru protočil očima a pokračoval: "Stejně ženský jsou otravný.." "To jako že seš na kluky??" Zeptal se udiveně Kankuro a Shikamaru se plácnul do čela. "TAK JSEM TO NEMYSLEL!!"

Kankuro skřížil ruce a řekl: "Neustupuj od téma, proč se jí vyhýbáš?!" Shikamaru se odmlčel. "..To ty nepochopíš.." Taktéž skřížil ruce a nahodil naštvaný výraz. Chvíli bylo trapné ticho, které prolomila Kankurova otázka: "Tak proč se jí alespoň neomluvíš za tvé drzé chování?" "Omlouvaj se jen slaboši, to proto!" Konečně jim dal odpověď, kterou chtěli slyšet. A Tenten to nakrklo ještě víc než předtím. Čapla Shikamarua za paži a vyzvedla ho nahoru. "To není slabošské, takhle se má chovat správný gentleman!" Popošla s nim dopředu a otočila se na zbytek se slovy: "Jdeme hledat Temari a vysvětlíme mu, co má dělat!"

----

"Tsunade a Kabuto!" Tentokrát hráli učitelský speciál.. a pili u toho Sake. Žáci se bavili nad jejich opilou řečí a zrovna se rozhodli hrát tu samou hru, ale teď jenom jejich Senseiové, aby..... aby náhodou Sasuke nedostal Orochimarua nebo ták... však známe.

Tsunade si prokřupla prsty, hodila do sebe další lahvičku Sake a řekla: "Tak pojď na to kocoure!"

"Tsunade-sama omezte ty přezdívky kudasa-.." Chudák Kabuto to ani nemohl doříct, protože mu Tsunade narvala tyčinku do huby a on chtěl umřít ještě víc. Zrovna papíroval dokumenty a dělal, že tady není, jenže, oni ho tam připsali tak či tak. Kabuto si dramaticky upravil brýle a Tsunade si upravila výstřih, aby tam přestal hledět, potom zkousla tyčinku z druhé strany a všichni na ně dramaticky hleděli. Když byli k sobě nebezpečně blízko (Tsunade se chovala nadrženě a Kabuto přemýšlel o koupi bělidla), tak Jiraiya s Orochimaruem vystartovali a každý chytnul svého a rychle je od sebe odtáhli a začali na sebe štěkat. "Drž si tu chcíplotinu dál od mého pokladu, starochu!" Zařval Jiraiya a Orochimaru se plácl do čela. "Ty si drž tu ecchi mašinu dál od Kabuta!!! A JSME STEJNĚ STAŘÍ K*ETÉNE!!" Tak na sebe nadávali a vznikala tu válka Sanninů, než je Kurenai trefila po hlavě a zařvala: "UKLIDNĚTE SE VY HOV*DA!"

Tak se nějak uklidnili a pokračovali ve hře. Když ale se vylosovalo 'Jiraiya a Orochimaru' , oba dva zahájili ústup a každý proskočil jiným oknem. Po chvíli se vrátili otrhaní, Jiraiya byl prolezlý větvemi a Orochimaru měl na hlavě ptačí hnízdo, všichni se divili, že to vůbec přežili, i když... tihle dva včetně Tsunade snad přežijí všechny a ještě budou křepčit na Narutovým hrobě! Jiraiya radši s jeho týmem zamířil do jídelny a Orochimaru začal drhnout podlahu hadrem, tak yaoistky a yaoisti se urazili a bylo po zábavě.

Tsunade hrábla pro další jména, ale když přečetla 'Asuma a Kakashi' , ti taky utekli a tak tu hru vzdali a šli pryč. Žáci nechápali, že už je konec a tak Naruto přiběhl z Tsunade a křikl: "To je jako vše?!?" "Sklapni Sakuro!" Okřikla Naruta a on se plácl do čela. "Si opilá!" "Neříkej mi co jsem!!"

Iruka mezi ně rychle vběhnul a odstrčil je. "Klid! Naruto, jdi do třídy, všichni tam na tebe čekají!"

Naruto zamrčel, dal ruce do kapes a vyrazil do třídy. Po cestě si všimnul Hinaty, která stála a koukala přímo na něj. "Hinato?" Přišel k ní a Hinata stále mlčky na něj hleděla, což mu přišlo divné, protože normálně by Hinata odpadla dozadu. Naruto došel až k ní a zeptal se: "Stalo se něco?" Hinata zakroutila hlavou a taky přistoupila. "N-Naruto-kun.." Usměvavě se na něj koukla narudlá a chytla Naruta za ruku. Přiblížila se k němu a dala mu rychlou pusu na rty.

Narutovi spadla huba. "H-Hinato?!" Ale Hinata se na něj jen usmívala a stále ho držela za ruce. "U-Um... Naruto-kun.. budeš semnou ch-chodit?" Najednou Naruto nic nechápal, vždyť ještě před chvílí pištěla, když kolem ní jen prošel! Porozhlédnul se, aby zjistil situaci, ale byli tu sami, tak skřížil ruce a zamyslel se. "Ale co Sakura-cha-.." Vzpomněl si, jak se muchlovala s Ino když hráli tu divnou hru. "Hmmmmm, myslím že by to šlo!" Oplatil jí úsměv a Hinata se rozzářila štěstím a hned mu skočila po krku.

Po chvíli objímání mu Hinata řekla, že musí něco vyřídit a tak se rozloučili a každý šel jiným směrem. Hinata potom odběhla za roh, oddechla si a.... pak se zezadu ozvalo: "Děkuji, N-Neji-kun.."

Neji ze sebe shodil paruku Hinaty, stejně tak oblečení a utřel si rychle rty. "Ew, jeho rty chutnají po Ramenu.." Otřepal se a pak se otočil na Hinatu a kývnul. "Pro vás cokoliv, Hinata-sama!"

Hinata ho na poděkování objala a začala mít nosebleedy z toho, že oficiálně chodí s Narutem! Sice.... sice chtěla být první, co ho políbí, ale... vlastně... před Nejim tu byl ještě Sasuke.. no, stává se.

---

Shikamaru rozrazil dveře od jejich pokoje a byl nenápadně došťouchán až k Temari, která seděla na posteli a přemýšlela o svém životě. "Hej, Temari, mám s tebou řeč.."

Bylo ticho a venku zvuk cvrčka, Shikamaru zakroutil očima a řekl: "To co se stalo tam na kopci, no, víš.."

"Nechci to slyšet!" Vykřikla Temari a otočila se k němu zády. "Už tě nechci ani vidět.." "Chci ti něco říct!" Chtěl za to dodat 'problematická ženská' , ale zdržel se svých přirovnání a pokračoval: "Není to tak, že tě nechci, víš.."

Temari si udržela napučený výraz a už ani ho nechtěla poslouchat, tak si zacpala uši a řekla: "Jestli nevypadneš, umlátím tě vějířem!" "Je to proto, že jsem se tím nikdy nezaobýval! Co jsem měl dělat?!"

"Ty tady máš IQ nad 200! Ty to máš vymyslet!!" "Na tohle IQ nepotřebuju!"

"Sakra, hádají se.." Tenten bouchla do stěny a skoro spadla z Shina, na kterém byla vylezená, aby měla dobrý výhled. "Drž mě pořádně!" "To se ti lehko řekne!" Křikl na ní a Choji vespod, na kterém byl za to Shino, tak s němi skoro sletěl dozadu, jenže zase to vybalancoval a oddychnul. "Neházejte sebou, neudržím vás!"

"VY MÁTE CO ŘÍKAT!" Dodal potichu Kankuro, který byl úúúplně naspod a držel tak všechny a umíral pod jejich váhou. "Proč si prostě normálně nestoupneme do dveří.." "Protože by si nás Temari všimla!" Odvětila Tenten. Kankuro zakroutil očima a řeknul: "Takhle si nás všimne ještě dřív!" "Sklapni, musíme uklidnit jejich hádku! Shino, pošli tam tarantuli!"

"Tarantule nemám, nejsem Zoo!" "A hlavně že máš strašilky!" "TY TAKY NEMÁM!!" Štěkali na sebe, až Kankuro bouchl do země. "DOST VY DVA!!"

Shino s Tenten se odmlčeli a začali přemýšlet nad tím, jak uklidnit hádku. Možná... možná se to nějak vyvrbí.

Shikamaru se k ní otočil zády. "Chtěl jsem se ti jen omluvit za to, jak jsem se choval.." Řekl poraženecky, i když nerad, protože se cítil jako slaboch. V Temari to hrklo a vytřeštila oči. Když Shikamaru dlouho neslyšel odezvu, pomalu se otočil a nachystal si svatý kříž.. pro jistotu. Poposunul se k ní a opatrně se zeptal: "Tak.. dáš mi druhou šanci?"

Temari radostí vypískla a utřela si slzy. "Shikamaru..!"

"Vyšlo to!" Tenten se zaradovala a Kankuro si oddychnul. "Díky bohu.." Byl rád, že jeho sestra je šťastná a on je stále forever alone.. to je jedno. Když viděli, jak se k sobě Temari a Shikamaru přibližují, Tenten celá napětím nedávala pozor na spodního a nechca ho kopla do hlavy, takže Shino zavrčel a hodil na ní brouky, čehož si všimla až po chvíli, když ucítila šimrání na ruce. Koukla se a uviděla hromadu brouků, kteří po ní lezli a tak zaječela jako nikdy předtím a začala máchat rukama. "SHINOOOO!!!!"

Choji se naštval a pustil je teda, čímž ti dva sletěli dopředu a to přímo do pokoje a dolétli až k nim. Tenten si naryla hubu o postel a Shino zůstal přelomený přes židli. Cukali sebou a až po chvíli si všimli, jak na ně ti dva hledí jako na blázny. "Eheheh, nenechte se rušit!" Tenten čapla Shina a vyběhla rychle z pokoje, protože za němi běžela naštvaná Temari, která vějířem ničila stěny. "POJĎTE SEM VY SPRATCI!!!!"

Kankuro došel za Shikamaruem a oddychnul. "Je to zase stará dobrá Temari.." Sledoval jak tam mlátí všechny na potkání a nemohl si neodpustit se nezasmát. Najednou, Temari se otočila jako kamenná socha a chraplavě řekla: "..Ty jsi mě rozhodně schválně šmíroval, Kaaaaankurooooo!!!!"

Rozběhla se na něj s vějířem a Kankuro začal utíkat. "PROČ VŽDYCKY JÁ?!" Osudu se nevyhl a Shikamaru mohl slyšet hlasité rány, které se ozvýaly z chodby. "Ts, taková otravná ženská, co jsem si to zas zvolil.." Zakroutil očima.  

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 64.2K 200
Z důvodu omezení počtu kapitol (200) bych ráda nové i stávající čtenáře upozornila, že tato kniha končí kapitolou s číslem 196. 197 kapitolu naleznet...
23.2K 1.2K 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...
3.2K 457 19
Jisung a Felix se konečně nachází v maturitním ročníku. Každý ale toto období prožívá jinak. Felix tráví čas se svým přítelem, který je u nich doma t...
11.3K 738 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...