1.- Začátek nového pekla?!

582 22 4
                                    

Na místě srazu, přesně na čas už čekal první tým, který se přihlásil dobrovolně, Hinata, Kiba, Akamaru a Shino, seděli na lavičce a mrzli zimou.

"Brhhhh..." Otřepal se Kiba, chtěl se nohou poškrábat z uchem, ale vzpomněl si, že taková komba nedokáže, poškrábal se proto jako normální člověk a potom rychle schoval ruce zpátky do kapes. Shino měl velké kufry, táhnul s sebou i terária s jeho brouky, ale mezi těmi hromady kufrů to nešlo poznat. Hinata, ta měla jeden malý kufřík, vystačila si s náhradním oblečením, fotkami Naruta a její zápisník, mrzla ze všech nejvíce, ale neopovážila se nic namítnout, ti dva vedle si ale stěžovali na všechno, co našli, dokonce i Akamaru se snažil přikrýt novinami.

Shino hleděl na display mobilu, hodiny ukazovaly 8:40, sraz měli mít v 8:00, zajímavé. "Kde kurde jsou.." povzdychnul Kiba. "To je jim podobný.." Objal se rukama a zabořil hlavu do jeho velké šály, která zakrývala většinu jeho těla, zima byla jeho úhlavní nepřítel a tak měl co dělat, aby přežil, podařilo se mu totiž jedině ukadnout oblečení v obchoďáku.

Hinata si všimla dalšího týmu, který měl namířen k nim, dokázala rozpoznat hned prvního, Naruta, po boku se Sakurou a Sasukem. Sakura byla zahalená jako muslim, šly jí vidět jen oči, ale Sasuke a Naruto byli 'vhodně oblečení' . Všichni poznali ty dva rampouchy, které se k nim blížily. Naruto měl na sobě jen tílko s oranžovou rozepnutou mikinou a černé třičtvrťáky, Sasuke měl krátké šedé tričko a tmavě modré volné tepláky, vypadali, jako kdyby je někdo čerstvě vyhodil z postele.

Po cestě na sebe vrčeli, kdyby neměli zmrzlé mimické svaly, házeli by na sebe i vražedné pohledy. Sakura se od nich oddálila, chtěla předstírat, že tenhle tým nezná, protože to byli strašní tupci, Naruto samozřejmě větší, ale jejich "yola" je brzy zabijí. Přisedla si na lavičku vedle Shina a s úlevou si povzdychla, bolely jí nohy z dlouhé cesty, protože jim ujel autobus.. teda neujel by, kdyby si Naruto pohnul s tím jezením Ramenu.

Vražedně se podívala na Naruta a naštvaně odsekla, Naruto zase nechápal situaci, ale moc se jí nezabýval, pro něj bylo hlavní, že došel na místo a nezhebnul, kufry si nevzal žádné, protože nevěděl, že si maj něco takého brát, ale, vzal si s sebou tašku s jeho lištičkou Kuramou! Pravda je, že je Kurama s ním duševně propojený, nemohl by ho nechat 4 týdny samotného, ještě by zničil celou Konohu... To je jedno. Liška byla hezky zabalená do teplé deky a čouhala jí jen hlava z tašky, za to její majitel byl pohyblivá kostka ledu.

Sasuke se držel v kondičce a jedl Müsli tyčinku, nikdo mu ještě neřekl, že to obsahuje těžké cukry, tak žil dál v naději, že jí zdravě, ne jako jeho bratr, který skončil jako gembler (Neptat.). I když zmrzlý, tak došel na místo, ale na první tým se ani nepodíval, a Naruto zdravil všechny, až když trochu rozmrznul. "Čau Hinato!" Zamával na ní, Hinata stuhla a zrudla, po chvilce nadšením odpadla a Shino jí musel chytnout, společně s Kibou jí chtěli probrat, ale ona byla příliš omámená tím, že jí její crush pozdravil. "Hinato, prober see!" Kiba s ní třásnul a Naruto nechápal o co jde, když se ale už probrala, celá roztřesená vstala (s oporou Shina a Kiby.) a otevřela pusu, aby něco řekla, jenže kdosi v zadu jim překazil tuhle nádhernou chvilku, ozval se pištivý řev: "Heleme se, kdopak přišel!!!"

Byla to Ino a blížila se za Sakurou. Sakura nahodila vražedný výraz, vstala a šla k ní. "Mělas být doba a starat se o tvůj odpudivý ksycht, ty potvoro!" Okřikla jí Sakura. "Ty máš co říkat o svém vysokém čele!!"

Shikamaru v zadu se plácnul a přistoupil, aby je mohl uklidnit, jenže když uviděl, že je lavička volná, zadíval se na ní, postupem času mu ta lavička přišla sympatická, jako kdyby ho lákala, aby si na ní lehnul. Přemohla ho touha a nenápadně se vytratil z pole, kde se dvě slepice hádaly. Choji jen stál opodál s brambůrkami a pozoroval celý souboj, tohle se vyvine ještě zajímavě.

Naruto- Výlet smrti!Where stories live. Discover now