8.- ShikaTema, zázrak, nebo potíže?!

239 11 7
                                    

"Nikdo mě nemá rád.." Zakňučela Temari a dala si do huby další lžíci zmrzliny. Seděla v temném rohu už pěkně dlouho, vedle ní byl Kankuro s Gaarou a snažili se jí utěšit... teda.. Kankuro alespoň ano, Gaara měl plnou hlavu Leeho a nevěděl, co tady dělá. Kankuro jí nabídl kapesník a ona se mu vysmrkala do rukávu, radši nic nenamítal a zase jí poplácal po ramenu. "To bude dobrý, je to jen jeden chlap!" "Ale.." Utřela si slzy a dala si další zmrzlinu. "Je to Shikamaru!"

"Ale prosimtě, Shikamaru není pro tebe dobrá volba!" Pobídl Kankuro a Temari začala hořet. "NEVÍŠ JAKÉ TO JE!!" Zakřičela, až ti dva ustoupili, a potom se k ní zase Kankuro přisápal a řekl: "Ale.. hele, stále máš nás!" Ukázal jak na sebe, tak i na Gaaru, ale přestal na něj ukazovat, když si všiml, že tady není. "...No tak jen mě." Ještě se ohlédl, jestli tady vážně Gaara není a otočil se zpátky na ní. Temari si znovu utřela slzy a zase se vysmrkala do Kankura, potom se otočila k němu zády. "A-Ale my jsme sourozenci.. to by nešlo.."

V Kankurovi hrklo. "....................................................wat" Chytl se za hlavu, poté co zjistil, po tolika letech bydlení spolu, že jsou sourozenci. ".................MY JSME SOUROZENCI?!?!?" Pokleknul (už dávno klečel) a zakřičel do ovzduší: "NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!"

Temari se na něj podívala jako na blázna a práskla ho vějířem. "Tak co jsis myslel jako?!?" "A-ALE!!.." Kankuro si zacpal hubu a vyběhnul pryč z pokoje, ubrečený s tím, že má zničené sny. V polovině běhu ale zazpátkoval do pokoje a zeptal se: "....Gaara taky?"

"...Všichni tři jsme sourozenci.. to ti nebylo divné, že jsme už od mala vyrůstali ve stejném domě a že jsme jednoho a toho samého chlapa přezdívali 'táta' ?!" Křikla nevrle a za chvíli byly dvě osoby v temných koutech. V jednom koutu Temari řešila Shikamarua a v druhém Kankuro depkařil s tím, že co celý život vůbec dělal.

Po chvilce i Gaara přišel do jednoho rohu a začal taktéž depkařit. Temari s Kankurem se na něj podívali, opatrně za ním došli a Temari se zeptala: "Co se stalo?" Gaara pokrčil rameny. "Chybí mi Shukaku.." A tak oba dva odpadli dozadu, ale za chvíli se přidali do emařství.

Po dlouhé době, Kankuro bouchnul do země, vstal hrdinsky a s Gaarou vyběhl na chodbu. "Takhle to dál nejde, musíme si promluvit s Shikamaruem!" "Ty jdi.." Odeskl Gaara. Kankuro povzdychnul a pomalu přikývnul. "Zase na to sám.." Vyrazil chodbou směrem do sprch, bylo tak 8 hodin ráno a Shikamaru si v takovýchto chvílích dává ranní koupel.

Shikamaru si zrovna vychutnával horkou koupel, když Kankuro rozrazil dveře, vzal Shikamarua za paži a dotáhl ho až do šaten. "Co ti je?!" Zavrčel Shikamaru, když ze sebe střepával zbytky pěny. "Já ti řeknu, co je!" Křikl Kankuro a ukázal směrem na dveře. "Ty teď půjdeš a omluvíš se Temari za to, co jsi jí řek!"

"A co jsem zas udělal?!" Shikamaru se začal utírat do ručníku, po chvíli mu došlo, že si oblečení nechal přehozené přes sprchnu a ne v šatně, chtěl tam proto jít, ale Kankuro ho znovu čapl a napomenul: "Já k tobě mluvím!" "A já se o to nezajímám!" "JAK SE OPOVAŽUJEŠ?!?" "Jdi si radši hrát s loutkami a nestarej se o mě!" "JÁ SE O TEBE NESTARÁM ALE O TEMARI!" "Neřvi!" Shikamaru mu chtěl zacpat hubu ručníkem, ale Kankuro uhnul dozadu a tak oba dva sletěli, čímž na sobě leželi a zrovna někdo otevřel dveře.

Když Kiba uviděl, jak nahý Shikamaru leží na Kankurovi, který má v hubě ručník, radši zakryl Akamaruovi oči a začal ustupovat. "Já nic neviděl.." odzpátkoval z místnosti, zavřel za sebou dveře a šel se vybrečet do rohu, mezitím Shikamaru a Kankuro se na sebe podívali a potom zaječeli a slezli ze sebe. Začali se plácat rukama a zase si nadávat, potom to přestalo Kankura bavit a tak mu dal facku a začal pištět: "Jak jsis vůbec mohl dovolit jí něco takového říct?! Temari tě miluje z celého srdce!" "Ale mně je ukradená." Zamrčel, zvedl se a zamířil do koupelny, kde se převlékl a vyšel z koupelny na chodbu.

Naruto- Výlet smrti!Where stories live. Discover now