O zi poate schimba totul

By AlexandraDaryy

994K 50.5K 2.2K

Sofia. O fata frumoasa, puternica, sensibila, problematică, isteața, sexy şi mereu pusă pe şotii. Alături de... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Capitolul 86
Capitolul 87
Mulțumiri

Capitolul 55

9.8K 556 14
By AlexandraDaryy

ANTHONY

Îmi impuneam repetat, acelaşi gând, să o fac să sufere atât de mult cât m-a făcut şi pe mine să sufăr. I-am sărutat gâtul, obrajii, brațele..şi apoi m-am oprit. Sofia plângea şi mă ruga să-i dau drumul şi să nu fac asta.

Anthony! La naiba, sunt un bădăran! Ce fac? Vreau să o fac femeia mea cu forța? Conştiința începu să-mi vorbească, nu face asta! Opreşte-te! Ai să regreți!

I-am dat drumul şi m-am lăsat pe spate cu mâinile pe față. Sofia se ridică, alergă în baie şi încuie uşa după ea.

Nu trebuia să las alcoolul să îmi conducă sentimentele şi furia. Regretam..m-am ridicat de pe pat şi m-am apropiat de uşa de la baie.

- Sofia, te rog, ieşi, am spus eu foarte calm.

- Pleacă!

- Sofia! mi-am lipit fruntea de uşă, te rog ieşi!

- Nu, pleacă! Eşti un nesimțit! Ce nu ți-a ajut cât ți-a dat tipa aia azi-noapte? Am crezut în tine, zise ea printre lacrimi

- Sofia, promit că nu îți fac nimic! Doar vreau să vorbim, să clarificăm situația!

- Nu am ce să vorbesc cu tine! Eşti un mare idiot! Ai vrut să profiți de mine, te-ai comportat mai rău ca prima dată.

Prima dată? Despre ce vorbea?

- Sofia, deschide naibii uşa asta! am lovit eu cu pumnul în uşă.

- Nu! Pleacă! Nu am încredere în tine! Te urăsc!!

Am rămas pe loc, am lovit uşor uşa cu capul, mă înfuriase şi mă răni al naibii de tare vorbele ei. Era clar că îşi bătuse joc de mine, mă ura? Înseamnă că nu m-a iubit, pentru că eu aş vrea să o urăsc, dar nu pot, pentru că o iubesc atât de mult. Că aş dărâma această uşă doar să ajung la ea şi să-i spun că o iubesc şi să îmi cer iertare. Dar nu merită!

- Să ştii că sentimentul este reciproc! Şi eu te urăsc! am spus eu furios. Ba mai mult, m-am prefăcut în tot acest timp pentru a te ține alături de mine, ca să obțin moştenirea. Altfel crede-mă că niciun bărbat întreg la minte nu ar sta nici cinci minute sub acelaşi acoperiş cu tine!

Nu se auzi nimic, decât felul îm care, cred eu, îşi înghițea lacrimile.

Dar nu am putut să mă abțin şi am continuat.

- Şi să nu crezi că tu nu eşti la fel de vinovată ca mine, ştiu totul! Eşti o uşuratică! Nu te-am iubit nici măcar o secundă, m-am prefăcut aşa cum ai făcut-o şi tu!

- Du-te naibii! strigă ea din baie, lovind uşa, zgomotul mă îndepărtă de uşă.

Mi-am luat geamantanul şi am aşezat în fugă câteva haine, am ieşit nervos din casă fără să mai scos vreun cuvânt. M-am urcat în maşină, după ce am pus geamantanul în portbagaj, mai privind o dată casa! Ceva îmi spunea să nu plec, pentru că voi face o greşeală, dar nu puteam rămâne pentru că eu asta o credeam o greşeală.

Am pornit la drum, trebuia să stau departe de ea o perioadă, pentru a-mi limpezi gândurile. Nu-mi înțelegeam sentimentele, nu ştiam ce decizie să iau, totul era atât de confuz în mintea mea.

Aveam nevoie să fiu singur, cel puțin un timp. Nu ştiam unde să merg, aşa că m-am gândit să nu plec foarte departe de oraş, aşa că m-am cazat în primul orăşel la ieşire din Boston.

***

SOFIA

Nu mai aveam lacrimi, plânsesem întruna de când Anthony plecă, nu am ieşit nici din baie. M-a mințit, mi-a trădat încredere, m-a făcut să sufăr din nou. Merita să-l urăsc din tot sufletul, dar nu eram capabilă, pentru că îl iubeam din toți răunchii. Iar acum plecase, mă părăsise, mă lasase singură în casa noastră. Nu puteam rămâne aici, pentru că fiecare părticică din această casă îmi amintea de el, parfumul lui era încă prezent. Nu aveam forța necesară de a locui în continuare aici. Dar nu puteam să merg acasă, toți m-ar fi întrebat ce am pățit, iar mama sigur ar încerca să-şi bage nasul şi tocmai de asta nu aveam nevoie. Iar Nicholas şi tata vor fi foarte nervoşi pe Anthony. Riscam să creez o bătălie între ei, nu-mi doream asta. Voiam doar să stau departe de Anthony şi de tot stresul.

Dar unde puteam să merg? La Darla aş fi mers, dar o cunoşteam şi ştiam că voi avea parte de predică şi de punerea pe listă a tuturor defectelor lui Anthony. Aşa că mai bine, nu. Singura soluție era să merg la mătuşa Jennifer, dar erau patru ore de mers cu maşina, trebuia cineva să mă conducă până acolo. Nu voiam să apelez la Jorge, pentru că s-ar putea interpreta şi nu voiam ca Anthony să aibă alte motive de ceartă. Nu înțegeam de ce mă bănuia că eu l-am mințit, de ce mă numea uşuratică? De ce nu avea încredere în mine? La naiba, el îmi greşisem şi eu îmi puneam o mie de întrebări cu ce greşisem eu?

Am sunat-o pe mătuşa Jennifer, să-i spun că voi merge la New York, nu mi-a pus nicio întrebare, am rugat-o să nu le spună părințiilor mei, deşi eram sigură că nu le va spune.

Am sunat-o şi pe Darla, pentru a o ruga să mă însoțească.

- Eşti nebună? Cum să mergi până în New York când poți să vii la mine?

- Am nevoie să stau departe de oraş, am mințit eu.

- Nee, tu ai nevoie să nu te cicălesc eu, de asta îți este frică? Că am să te cert? Serios, Sofia, de data asta voi face o excepție atâta timp cât ştiu că o să scapi de idiotul ăla.

- Darla..am şi sunat-o pe mătuşa Jennifer şi mă aşteaptă.

- Mătuşa Jennifer? Tu glumeşti? Femeia aia e ca o străină pentru tine, nici nu ştii cu ce se ocupa şi ce face, cine ştie ce îți poate face!

- Darla, am zâmbit eu. Eşti nebună! Ştii că e mătuşa mea şi nu e o răufăcătoare!

- Bine. Văd că nu am nicio şansă de a te convinge, aşa că o las baltă. Dar te duc eu până acolo şi voi rămâne în oraş pentru câteva zile, să fiu alături de tine.

- Bine, Darla. Într-o jumătate de oră sunt gata.

- Ajung în jumătate de oră atunci. Vorbim!

Mi-am pregătit bagajul, îmi stăpâneam lacrimile. Am luat în mâini, poza cu mine şi Anthony de la nuntă de pe noptieră. Am parcus-o cu degetele într-un ritm lent. Nu am mai reuşit să îmi stăpânesc lacrimile, care îmi curgeau şiroaie. Îl iubeam..de ce? Cum puteam să îl iubesc după felul în care s-a comportat cu mine? Mi-am şters lacrimile, am pus poza în bagaj, nu ştiu, dar îmi doream să o am cu mine. Am închis geamantanul şi am coborât în bucătărie, aveam nevoie de o cafea, înainte de a pleca la drum, mai ales pe timpul nopții.

***

ANTHONY

Renunțasem la ideea de a mai pleca până în următorul orăsel, aşa că m-am cazat la un motel la ieşire in Boston. Eram extrem de extenuat, furios, dezamăgit şi supărat, de fapt mă încercau diferite stări. Aş fi vrut să mă afund din nou în alcool, dar nu voiam să ajung de unde am plecat. Nu voiam să devin un alcoolic, dar ce altă modalitate aş avea să mi-o scot pe Sofia din gânduri şi din suflet? Se plimba cu uşurință printre gândurile mele, iar vorbele ei îmi răsunau încă în urechi. Dragostea durea, dar la propriu, te doare fizic, în piept. Simți cum ceva lipseşte, cum ai vrea să iei durerea şi să o arunci, dar nu poți pentru că ea e prezentă, pentru că o iubeşti.

Acum ştiu de ce mă feream să mă îndrăgostesc, pentru că ajung rănit, păcălit şi cu inima frântă.

După tot ceea ce ştiam despre ea, o voiam în brațele mele, să o sărut şi să o simt aproape. Cât de fraieri putem să fim când iubim? Dar presupun că aşa este dragostea, nu ştii că există până nu o trăieşti la ambele intensității, aceea de a iubi cu toată ființa ta şi de a fi fericit şi aceea de a-ți fi călcată inima în picioare.

Reversul dragostei se spune că e ura, e adevărat, pentru că eu cred că de fapt e mai mult decât un simplu revers. Ura e născută din dragoste, pentru că nu poți să urăşti pe cineva dacă nu l-ai iubit vreodată. Nu ai de unde să cunoşti ura dacă nu ai întâlnit niciodată dragostea. Iar dacă Sofia mă ura în momentul de față, o făcea pentru că de fapt mă iubise.

Eram conştient că şi eu aveam partea mea de vină, pentru că eu dădusem startul acestu joc stupid, dar nu aveam încotro, am o datorie atât de mare, pe care îmi doresc atât de mult să o plătesc. Oare dacă lucrurile ar fi stat diferit, eu şi Sofia am fi putut să fim fericiți împreună?

Eram întins pe pat, priveam tavanul şi mă gândeam la toate aceste lucruri. Meditam destul de des, iar acum nu-mi stătea mintea în altă parte decât la Sofia, tot ce îmi trecea prin minte, avea legătură cu ea. O voiam lângă mine, mai mult ca niciodată.

Telefonul îmi sună a zecea oară, chiar nu aveam chef să vorbesc la telefon. Dar observând insistența celui care suna, am decis să privesc telefonul să văd cine mă sună. Darla? Aveam apeluri doar de la ea. Aflase de ceea ce se întâmplase şi sărbătorea?

- Ce vrei? am răspuns eu, vrând să scap de ea cât mai repede şi de apelurile insiste.

- Unde ai dus-o pe Sofia, idiotule! Dacă îi faci ceva sau încerci să o duci cu zăhărelul, te omor!

- Nebuno! Despre ce naiba vorbeşti?

- Lasă vrăjelile, uşuraticule! Unde e Sofia? M-a chemat cu ea şi nu am găsit-o acasă..ai venit şi ai luat-o?

- În primul rând Sofia nu e o vază, pe care să o iau şi să o duc unde vreau, în al doilea rând nu e cu mine.

- Anthony, vocea ei abia se auzi, părea speriată.

- Ce e?

- Am găsit uşa deschisă, iar bagejele ei sunt aici..apoi tăcu o clipă.

- Darla, vorbeşte!

- E..e un bilet pe uşa de la dormitor..

- Ce scrie?

- Eu spun să vii aici acum, glasul ei se pierdea.

- Darla spune-mi ce naiba se întâmplă?

- Trebuie să vii aici, vocea-i era gâtuită. Plângea?

- Nu te mişca de acolo! Vin imediat.

Am urcat în maşină, am condus cât de rapid am putut. Ce făcuse Sofia? Dacă făcuse vreo prostie? Am lovit volanul cu palma. Eram stresat, mă temeam pentru ea, doar gândindu-mă la diferitele variante de ce s-ar fi putut întâmpla. Încercam să nu mă gândesc la lucrurile rele.

Când am ajuns în fața casei, era maşina lui Henry şi a lui Nicholas parcată acolo, Jorge şi Nicholas erau pe prag. Era destul de luminată strada, deşi era aproape miezul nopții. Văzându-i nişte fiori îmi parcurse şira spinării.

Nu, nu! Speram doar ca Sofia să nu fi făcut o prostie! O maşină de poliție se zări în depărtare, apropiindu-se spre noi, mi-am dat seama după sirenă.

O, nu! Era şi poliția implicată, parcă înțepenisem pe scaunul din maşină. Nu aveam curaj să cobor să aflu ce se întâmplase.

Sofia sper să fii bine, să nu fi făcut vreo prostie!

Am coborât din maşină, Jorge şi Nicky se apropiară de mine, maşina de poliție se opri în stănga mea. Îmi era din ce în ce mai frică, fețele lui Jorge şi Nicky nu mă ajutau, pentru că arătau groanic, erau trişti şi furioşi.

Dacă acesta este un coşmar, vreau să mă trezesc! Sofia, ce ai făcut? ochii începeau să-mi lăcrimeze, nu mă puteam abține. Gândurile mele erau sumbre, deşi încercam din toată inima să fiu optimist!

*****

Vă mulțumesc pentru voturi şi vizualizări şi pentru că faceți parte din povestea Sofiei şi a lui Anthony. Sper să vă placă şi în continuare. Aştept comentariile voastre.

Oare ce a făcut Sofia? Oare dezamăgirea a împins-o să facă lucruri necugetate? Toate aceste lucruri le veți afla în următoaree capitole, care vor fi cele mai captivante de până acum.

❤❤

AZI LOCUL 71. VĂ MULȚUMESC!

Continue Reading

You'll Also Like

6.6K 298 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
338K 13.1K 66
( Volumul 1 din trilogia Iubire Periculoasa) Eva, o fata cu un trecut aparte, diferit de cel al unui adolescent obișnuit, se mută împreună cu mama sa...
7.8M 310K 107
Abygail Smith, o tânără în vârstă de nouăsprezece ani, crede că știe exact ce își dorește de la viață . Însă, după o petrecere la care merge însoțit...
17.1K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.