Capitolul 16

11.3K 582 13
                                    

- Eşti un nesimțit!

Nu era prima dată când îl vedeam dezbrăcat, dar era prima dată la lumină şi aşa de..SOFIA!

- Ce e? Te-ai ruşinat? continuă el să râdă, dar eu nu mă mişcam din loc,mai îmi pusesem şi mâinile pe față, acoperindu-mi ochii.

Nu aveam de gând să-i răspund la asta! Normal că mă ruşinasem! Prezența lui mă făcea să tremur şi nu înțelegeam de ce! Nu-l plăceam, ba chiar îl uram!

Şi dintr-o dată i-am simțim mâinile calde, pe şoldurile mele, apoi l-am simțit gol lipindu-se de mine! Am rămas pe loc. Dacă țipam, aş fi dat totul de gol. Şi naiba căutam eu acolo? Revino-ți în fire Sofia Evans! Nu poți să te laşi pe mâinile lui fierbinți. Puteam să-i aud inima cum bate la unison cu a mea. Gata!

- Idiotule! i-am luat mâinile după mine şi m-am întors. Nu puteam să ies cu spatele din cameră! Apoi l-am văzut. Avea lenjerie pe el. Am respirat uşurată! Ştiam că arătam precum o sfeclă, ROŞIE!

- Pun pariu, râse el, că nu ai văzut niciodată un bărbat adevărat dezbrăcat! continua să râdă.

Îşi bătea joc de mine, nu puteam să-i permit asta.

- Ai dreptate, am zis eu stăpână pe mine, iar el se uita nedumerit. Niciodată nu am văzut una atât de mică! Am trecut pe lângă el ca o săgeată şi m-am cărat în camera mea, închizând uşa, dar nu am încuiat-o. M-am trântit direct pe pat!

Sunt o tâmpită! Cum să-i spun asta? Mă enervase atât de tare! Sigur îi rănisem orgoliul, deşi fusese o minciună ce îi spusesem! Adică nu m-am uitat chiar acolo, adică..!!

Îmi venea să țip! De ce mi se întâmplau toate astea cu Anthony?? Şi nu cu Ray..La naiba, Ray!

Mi-am căutat telefonul, aveam două apeluri de la Darla şi un mesaj, de la Ray. Mi-l trimise acum jumătate de oră, probabil, când dormeam.

"Sofia, te aştept în fața casei. Trebuie să vorbim."

În fața casei? M-am uitat pe geam şi am văzut maşina lui. Mi-am luat repede un cardigan peste pijama şi am coborât. În sufragerie, nu era nimeni, spre norocul meu. Am deschis uşa şi m-am îndreptat spre maşina lui Ray, văzându-mă se apropie de mine.

O, nu! Avea un ziar în mână. Apărusem din nou în ziare de scandal? Probabil se auzi de logodna mea cu Anthony. Tristețea de pe fața lui Ray se putea citi, fără să ai studii pentru asta. Îl dezamăgisem.

Mă simțeam vinovată, îl iubeam pe Ray şi nu voiam să-i fac asta. Dar acum nu mai aveam cum să dau înapoi. Acceptasem afacerea, pentru a-l ajuta pe Anthony. Dar aş fi vrut să-i spun lui Ray adevărul, că de fapt totul e o farsă, un contract. Iar el e chiar important pentru mine, dar nu puteam să-i cer să se vadă pe ascuns cu mine un an de zile. Nu ar fi corect!

- Sofia, mă minți încontinuu, iar tu nu eşti aşa! Îmi întinse ziarul.

La naiba! Eram pe prima pagină a ziarului.

"Se pare că zvonurile noastre sunt reale. Râvnitul burlac Anthony Edwards, după un trecut sumbru, se transformă într-un bărbat de familie. Sofia Evans, viitoarea soție, nu e una din manechinele sau actrițele cu care acesta obişnuia să-şi petreacă timpul, ci o studentă la Facultatea de Arhitectură, din Boston şi de asemenea, lucrează pentru familia Edwards la firma de arhitectură. Ea e cea care l-a pus cu botul pe labe pe Anthony...Când va fi nunta? Încă nu ştim, dar sperăm că vom primi o invitație."

Nu cred!

- Ray, eu..

- De ce ne mințim? Sunt un fraier, Sofia, am crezut că tu eşti diferită! Am crezut că avem ceva special..

O zi poate schimba totulWhere stories live. Discover now