Kuklacım

By reallunicornn

2.3K 231 48

Yıllardır rutin bir yaşam sürerken beden bir anda keskin bir viraja girdik ? Belkide keskin virajlar bize ge... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
Duyuru !!

22

32 5 0
By reallunicornn

Multi medya : Merve
Eve dönmek için arabaya bindiğimde görüş açım 1 metreyi geçmiyordu . Etrafı karıncalı bir şekilde görüyordum . Başım da dönmeye başlamıştı , arabanın yanına geldiğimde arkamdan Metenin bağırışlarını duyuyordum ama beynim ne demek istediğini çözmeme inat kulaklarımı uğuldatıyordu resmen . Başım döndüğü için daha fazla duramayarak elimi arabaya attım ve kafamı önüme eğip gözlerimi kapattım . Bünyem çok dayanıklı değildi kabulüm ancak bu kadar da kuvvetsiz olmasını beklemiyordum .
- Güçsüz değilim diye isyan edercesine boşluğa doğru bağırdım .
Biri tarafından sarsılmaya başladığımda kahkaha attım istemsizce ve gözlerimi hafifçe açtım .
- Çilem , Çilem ...
- Ah başım ağrıyor ! Diyerek elimi başıma koydum . Hafif öne sendeleyince Mete beni tuttu ve kucağına aldı .
- Sana bu kadar içmemeni söylemiştim dedi umursamazlık ve endişe arasındaki bir ses tonuyla . Yürümeye başladığında kucağına hafif hafif sarsılıyordum . Midem bulanmaya başladığında yüzümü buruşturdum .
- Ah ! İndir beni Mete , galiba kusacağım . Yüzüne baktığımda hiç bir şey dememişim gibi karşıya baktığını gördüğümde kaşlarımı çattım .
- İndir ya ! Diye feryat ederken bir yandan da yumruğumu göğsüne doğru savuruyordum . Kolumu bile zar zor kaldırdığım için yumruğum hiçte etkili gibi durmuyordu . Midem biraz olsun bulanmayı bırakmıştı ama başım inanılmaz derecede ağrıyordu . Biri içeriden kafama saniyede bir yumruk atarmışçasına acı veren bir ağrı . Hafif hafif gözlerim kapanırken Mete beni bir yere yerleştirdi ve üzerimi battaniyeyle örttü . Ben ise o odadan ayrılırken bugün olanları unutmak için kendimi uykuya teslim ettim .
* Meteden *
Çilem yine her zamanki gibi acıya katlanamadığı için kafasını alkole vurmuştu . Elindeki poşetlerin içinde onun bünyesine çok ağır gelecek alkoller vardı . Neden ona izin verdiğimi bilmesem de , yapmıştım bir hata . Onu Atakanın odasındaki yatağa yatırırken bedeni adeta cansız gibi duruyordu . Üstüne battaniye örtüp hiç bir şey demeden odadan çıktım .
Atakan içeride bir elinde sigara bir elinde birayla oturuyordu . İçeri girerken arkamdan kapıyı kapatıp içerinin biraz havalanması açısından camı açtım ve Atakana dönerek ;
- Sen de mi dostum ? Dedim
- Sence dedi umursamaz bir tavırla .
- Sıçanlara alerjin olduğunu ben bile bilmiyordum dedim dudaklarımı hafif sarkıtıp omuzlarımı silktim .
- Tek bir kişi biliyordu zaten , dedi .
Kızarmış gözleri umursamaz havayı içtenlikle hissettiriyordu . Elimi saçlarıma attım ve Atakanın karşısındaki koltuğa oturdum . Tam o sırada masanın üzerindeki telefona mesaj gelmişti . Elimi attığımda telefonun Çilemin telefonu olduğunu gördüm . Mesaj Bahadırdandı .
* Gönderen : Bahadır piçi *
Kayıtları silmemenin cezasını sanırım biraz fazla ağır çekeceksin küçük hanım . Sanırım mı dedim ? Ah tabiki de çok ağır çekeceksin .
Ne kayıdından bahsediyordu bu piç ? Telefonu aldığımda tuş kilidi olmadığına çok sevinmiştim . Ekranı gülmüş halde kameraya baktığım bir fotoğraf kaplıyordu . İstemsizce gülümseyip kafamı iki yana salladım , gerçekten seviyordu . İçimi bilseydi keşke , kendi sevgisine bu sevgi miymiş derdi . Telefonu biraz karıştırdıktan sonra ses kaydını buldum ve en sondaki kayıdı açtım .
- Atakan dinle ! Dedim
Boş boş bana bakıp kafasını salladı . Sesi en sona yükseltip kaydı başlattım .
İki kişinin konuşmasıydı ve biri kesinlikle Ekinin konuşmasıydı .
- Hayır Berk bunu yapmak istemiyorum . Diyordu Ekin . Bir dakika Berk ? Kaydı durdurdum ve Atakan :
- Mete noldu diye sordu .
- Yok bir şey diyerek geçirdim . Pek inanmamış gibi görünse de inandırmak için kayıdı tekrar oynattım .
- Hadi Ekin onlar da kimmiş ? Bence ben onlardan daha önemli olmalıyım senin için .
- Zor duruma düşürüyorsun , pazarlık için kullanılan bir alet değilim Berk .
- Bu parayı al ve dediğimi yap anladın mı ?
- Bu kadar kötü davranmak zorunda değilsin !
- Atakan herşeyden önemli öyle mi ?
Atakanın kaşları çatılırken Berk konuşmaya devam etti .
- O piç senin hayatını mı kurtaracak ?
- Sen mi kurtaracaksın ? Dedi Ekin alayla karışık bir sesle .
- Evet ! Dedi Berk sakin bir tonda .
- Birincisi Atakana piç diyemezsin , ikincisi ise hayatımı kimin kurtardığı önemli değil ! Bu hayat benim anlıyor musun ?
- Bahadır için yapacaksın bunu !
- Pekala
Kaydı durdurdum , tamam mı demişti o ?
- Pekala mı dedi o ? Diyerek sakalını sıvazladı Atakan . Onaylarcasına hafifçe kafamı salladım . Beklemeden kaydı tekrar oynattım .
- Bahadır geliyor Ekin yanında gülümsemeye çalış .
- Ekin kabul ettiğine göre ekibime hoşgeldin . Atakanı dağıtma operasyonu .
Ekin kahkaha attı ve alayla
- Yaa ne demezsin ibne , Atakanı asla arkamda bırakmam senin gibi bir piç için . Al şu paralarını da götüne sokarsın , çıkarıp çıkarıp tekrar sokarsın .
Daha sonra ayak sesleri gelmeye başladı ve bir dakika sonra Çilemin nefes sesleri duyuldu ve en sonunda kayıt kapandı .
Atakanın yüzünde az da olsa piç bir sırıtış vardı . Ekinin kendi tarafında olduğu bilmesi içinde bir huzur oluşturuyordu .
Telefonu masanın üstüne fırlatarak ayağa kalktım ve bir sigara yaktım . Bu piç muhtemelen o anda da Çilemi tehdit etmiş olmalıydı . Telefonuna gelen mesaj da bunu doğruluyordu . Yine bir oyunlar peşindeydi buna şüphe yoktu . İçime derince nefes çekerken balkona çıktım ve tabureye oturdum . Gecenin karanlığına sessiz sessiz bakarken artık kimsenin bu oyuna bünyesinin dayanmadığının farkındaydım . Gece yarısı olmasına rağmen gürültülü olan caddeler bütün huzuru bozuyordu . Temiz havayı içime çekerek kafamı yukarı doğru kaldırdım . Bahadır yaptıklarını çekmeliydi , bu kadarı fazlaydı . Ayağa kalktım ve sigaramı balkondan aşağı attım . İçeri girerek masanın üzerinde olan anahtarı ve ceketimi alıp kapıya yöneldim . Atakan ;
- Nereye ? Diye hafif katı bir ses tonuyla sordu . Bunu ona söyleme gibi bir niyetim yoktu . Bakışlarımı önce yere daha sonra ise Atakana çevirdim .
- Boşver dedim kısık bir sesle ve kafamı iki yana salladım . Atakan anlayışla kafasını sallarken eski deri koltukta yayıldı , gıcır gıcır gelen ses hoşuma gitmediği için hızla dışarı çıktım . Merdivenlerden aşağı inerken telefonumun melodisi kulaklarımı doldurdu . Telefonu aldığımda okuduğum isim karşısında kaşlarımı çattım ;
* Arayan : Merve *
- Efendim ?
- Alo Mete ?
- Evet ??
- Yardımına ihtiyacım var lütfen gelebilir misin ?
Bakışlarımı yere çevirdim ve arabanın anahtarını alıp kapıdan çıkarken kilidi açtım .
- Ne gibi dedim umursamaz bir hava takınmaya çalışarak .
- Ö- Önemli bir konu .
Sıkıntıyla ofladım ve
- Şunu biraz daha açar mısın ? Sabır sınama dedim sert bir şekilde . Çok tanımadığım bir insana karşı tabiki de evet nasıl istersen gibi bir hava takınamazdım .
- Yardımına ihtiyacım var işte ,
- Uzatmadan şunu kısaca açıklarsan sanırım yararına , diye sakinleşerek cevap verdim . Bu kız bu saçma sapan kelime oyununu uzatırsa sinirlenmeye devam edecektim . Bu iyi olmazdı .
- T- tamam , şimdi Bahadır Berkin peşine düştü , tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama Bahadırı yerde baygın bir şekilde bulmuştum . Hastaneye götürdüm ve ayıldı . Daha sonra Berk diye sayıklamaya başladı , Berki yanına götürdüm ne kadar dirense de . Yalnız bırakıp çıkmıştım odadan . Özel bir konuydu sanırım . Sonra berk sinirle kapıyı çarparak çıktı odadan ve arabasını alıp hızla uzaklaştı . Bahadır içeride sinirle hemşirelere bağırdı ve taburcu olmak istedi . Hemşireler onu taburcu ettiklerinde ise hiç vakit kaybetmeden Berki bulmaya çalışmaya başladı . Berki onun elinden kurtarmam gerekiyor lütfen yardım et Mete !
Şu an Merveye inanıp inanmama konusunda çok kararsızdım . Sonuçta ona yardım etmem onların içlerine karışmam olacaktı , birbirilerine düşürsem Atakan karlı çıksa da Bahadır eninde sonunda doğrulup tekrar karşımıza çıkardı . Bu ihtimal saçma gelmese de şu ihtimal ise kafamı bozuyordu : Ya hepsi oyunsa , sonuçta kayıtları dinlemiştim . Ekin reddedince muhtemelen Berk Ekinin arkasından gitmişti . Bahadır orada Ekin ve Berke gülerken bir anda Berke sinir olması da ayrı bir ironiydi . Bu yardım çağrısı zaten mantık sınırlarını zorlarken yardım etmeli miydim ? Bu sorunun cevabını vermek gerçekten zordu . Atakana sorsam hemen yardım et derdi , çünkü onların işlerini bozmuş olacaktım . En iyisi Atakanın mantığına uyup yardıma gitmeliydim . Ama asıl kilit nokta şuydu Atakandan çok benim karım neydi bu yardımdan ?
- Hmm peki , bu işten karım ne Merve ? Dedim sesimin tonunu iyice soğuklaştırarak .
- Ş şey sadece yardım . Dedi üçkağıtçılıktan yoksun bir sesle . Belki de ona inanmalıydım .
Arabama bindim . Yardım edecek miydim ? Edersem ne olurdu ki ? Ya bir tuzaksa ? İyi niyet yoksunu insanlardan beklenir sonuçta . Kafamı direksiyona koyup gözlerimi kapattım . Daha sonra kafamı kaldırıp direksiyona bir yumruk geçirdim .
- Neden bütün ikilemler beni bulmak zorunda ki ?
Mavi gözlerimi gecenin karanlığında gezdirdim , ne yapmalıydım çok kararsızdım . Kararsız olduğumu bildiğim halde arabayı çalıştırdım ve nereye olduğunu bilmeden sürmeye başladım . Kabul etme ve etmeme arasındaki keskin çizgide yürüyordum . Adımlarım doğru olmalıydı , eğer düşersem sırtımdaki sevdiklerimin yükü de benimle birlikte düşerdi . Bunun için biraz düşünmeliydim .
Sizce Merve gerçekleri mi söylüyor yoksa bunlar bir oyun mu ?
Merve neden kardeşinin kurtulmasını bu kadar çok istiyor ?
Bahadırla yollarını ayıracak mı ?
Ya da en önemlisi Mete onlara yardım edecek mi ?
Bu soruların cevabını 23. Bölümde alacaksınız , o zamana kadar beklemede kalın .
&oy ve yorumlarınızı bekliyorum &

Continue Reading

You'll Also Like

75.7K 335 11
Her bölümde farklı bir seks hikayesi olacaktır. ona göre okuyunuz
ASYA By Su

ChickLit

284K 15.8K 32
Abi kitapları kıtlığı çekiyorsanız doğru yerdesiniz. Bölümleri yazdıkça atacağım. "Onu istemiyorum." Nefret dolu bakışları bendeyken babamdan uzakla...
142K 1.2K 10
Aile baskısı olan bir genç ne kadar cesaretli olabilir? Hayallerini yaşamak sadece rüya mı? Belki de elinden tutacak bir ele ihtiyacı vardır. O el s...
342K 22.5K 26
Açelya hiç hatırlamasa da henüz 5 yaşındayken ailesinin düşmanları tarafından kaçırılmış ve gözlerini bir yetimhanenin revirinde açmıştı. Ailesi sen...