Danger H.S.

By didipepi

230K 11.3K 1.1K

- Пусни ме моля те не искам да съм тук! Изплака горкото момиче а момчето я погледна ядосъно. - Млъквай ти веч... More

Въведение
1 глава
2 Глава
3 Глава
4 Глава
5 Глава
6 Глава
7 Глава
8 Глава
9 Глава
10 Глава
11 Глава
12 Глава
13 Глава
14 Глава
15 Глава
17 Глава
Бележка
18 Глава
19 Глава
20 Глава
21 Глава
22 Глава
23 Глава
24 Глава
25 Глава
26 Глава
Бележка
27 Глава
28 Глава
29 Глава
30 Глава
Нова история
31 Глава
32 Глава
33 Глава
34 Глава
35 Глава
36 глава
37 глава
38 Глава
39 Глава
40
41 Глава
42 Глава

16 Глава

5.9K 295 37
By didipepi

Цяла нощ не мигнах. Стоях на прозореца в стаята и гледах звездите. Хари явно спеше в друга стая защото след караницата не е влизал в стаята. Не мога да повярвам, че ме удари и то два пъти бузата ужасно ме боли. Вече започна да се съмва, но тъй като не мигнах цяла нощ ми се доспа. Отидох до голямата спалня дръпнах завивката и щом главата ми докосна възглавницата заспах.

Сънувах, че Емма бяга от Лиам и той я убива. Изведнъж усетих как нещо мокро се излива по мен. Подскочих и отворих бързо очи, когато се осъзнах видях, че цялата бях подгизнала. Погледнах пред мен и видях Хари държащ празна кана.
Стейси: Какво става забога! Казах и станах от леглото бързо, а той ме гледаше страшно както винаги.
Хари: Ставай нямам цял ден да те чакам да спиш! Изсъска и хвърли някъкви дрехи на леглото.
Хари: Облечи се и слез доло и без възражения! Каза той и тръгна да излиза от стаята. Взех дрехите и се шокирах беше ми дал някаква ужасно къса униформа като на помощница.
Стейси: Ти да не полудя няма да облека това! Казах и хвърлих роклята обратно на леглото, а той се обърна към мен.
Хари: Не съм те питал, но знаеш ли права си по бельо ще си по гореща! Каза и ми намигна излизайки от стаята. Изпувтях и съблякох дрехите си тръгнах към банята и пуснах душа.

Излязох от банята с една кърпа увита около тялото ми и една около косата ми.
Отидох до гардероба и извадих черно бельо. Облякох го и изсуших косата си и я вързах на стегната опашка. Обърнах се и погледнах към ужасната рокля на леглото...еее по добре с нея отколкото по бельо колкото и да е ужасна. Облякох роклята и се погледнах в огледалото боже изглеждам като някоя кучка от порно филм. Тази униформа едва покрива дупето ми. Обух едни барелинки и излязох от стаята тръгвайки по стълбите. Влязох в хола и видях Хари на дивана.
Стейси: Е зашо искаше да облека това...ъмм нещо? Казах и застанах пред него, а той ме огледа от глава до пети прехапа устни и очите му потъмняха. Продължаваше да ме гледа без да казва нищо и да хапе устните си.
Стейси: Ъммм ехо Хари? Размахъх ръка пред лицето му, а той разтърси глава и ме погледна в очите.
Хари: Амм... Почисти цялата къща и после ела при мен. Каза и погледът му се стрелна към кръката ми.
Стейси: Цялата къща! Извиках леко а той се усмихна самодоволно.
Хари: Точно така! Имаш два часа и времето започва да тече сега! Каза, а аз изпсувах и тръгнах към кухнята, но се спрях и се обърнах.
Стейси: Къде мога да намеря препарати и др? Казах а той извъртя очи.
Хари: Оставих всичко в кухнята! Каза кимнах му и тръгнах към кухнята.

След два часа

Господи ще пукна от умора мразя го този Хари. Изчистих цялата къща и на всичко отгоре съм спала само три часа просто искам да си легна и да спя. Завлачих се едва към хола, но от там се чуваха някъкви звуци подобни на стон. Влязох и започнах да се оглеждам когато видях какво се случва ме напуши смях, но и ме хвана яко срам. Хари гледаше как някаква блондинка и мускулест мъж го правят а ръката на Хари беше в дънките му. Когато осъзнах какво прави закрих очите си и веднага се обърнах, но с моят късмет с ръката си съборих една ваза и тя падна на пода. Стоновете спряха явно Хари е забелязъл, че съм в стаята и е спрял това гнусно нещо.
Хари: Какво направи пак?!
Стейси: Съборих ваза. Казах все още с затворени очи.
Хари: ами почисти тогава! Защо си с затворени очи?
Стейси: Пуснал си тези гнусни работи и те заварвам с ръка в дънките ти и питаш защо съм с затворени очи?! Казах, а той се засмя.
Хари: Започвам да мисля, че си някаква монахиня!
Стейси: Не ме интересува мнението ти! И ако може се съубразявай малко не си сам в тази къща!
Хари: Защо не си затвориш устата? Или аз ще ти я затворя с нещо друго! Изсъска, а аз не казах нищо.
Хари: Точно така обичам когато си тиха! А сега почисти това което шчупи! Каза, а аз се наведнох, но все още държах ръката си така,че да не го поглеждам. Взех парчетата от счупената ваза и тръгнах към кухнята. Хвърлих пърченцата стъкла в коша и тръгнах отново към хола Хари беше извадил ръката от дънките си и гледаше нещо на телефонът си.
Стейси: Хари? Казах и той се обърна към мен.
Хари: Кажи!
Стейси: Изчистих цялата къща! Може ли да се кача в стаята си? Казах а той се исмя.
Хари: Тук не ти е хотел! Отивай в кухнята и ми зготви нещо и гледай да е вкусно иначе ще те накажа!
Стейси: Какво си позволяваш да не съм ти прислужница! Изсъсках а той се засмя.
Хари: Нещо такова скъпа ти си моя собственост! А аз имам правото да правя каквото си искам с теб! Така че Любима ще си каквато аз искам! Каза и ми намигна.
Стейси: Ще ти направя храната само млъкни! Омръзна ми да ми натякваш, че съм нечия собственост!
Хари: И да не ти харесва нищо не променя факта, че си моя! Не казах нищо и тръгнах към кухнята. Отворих хладилника и изкарах необходимото за спагети. Измих ръцете си и започнах да ги приготвям.

Спагетите вече бяха готови и сервирах.
Стейси: ХАРИ ХАЙДЕ! Извиках и след минута дойде в кухнята.
Хари: Спагети? Каза и ме погледна, а аз извъртях очи.
Стейси: Да! Казах троснато а той седна и опита спагетите.
Хари: Да не си сложила отрова?
Стейси: Колкото и да ми се иска не! Казах а той ме погледна лошо.
Хари: Внимавай какво говориш за последен път ти казвам! Този път ще е по лошо от това да те напляскам! Извъртях очи отново а той удари по масата което ме накара да подскоча.
Хари: Да не съм те видял повече да ми въртиш очи ясно! А сега се качи в стаята си! Извика, а аз не изчаках втора покана и бързо излязох от кухнята. Качих се бързо по стълбите и влязох в стаята и веднага свалих ужасната униформа. Облякох тениска и клин и веднага си легнах.

Усетих ченякой разтресе намото ми това се повтори няколко пъти придружено от гласа на Хари. Отворих очи и го видях пред мен.
Хари: Ставай!
Стейси: Сега пък какво! Изпувтях и се изправих.
Хари: Излизаме, но първо хапни да не вземеш да припаднеш в клуба! Каза и влезе в банята, а аз станах и тръгнах към кухнята. Сложих си спагети и седнах на масата.
Когато бях готова измих чинията и я оставих на мястото и. Качих се в стаята и видях Хари който си изкарваше дрехи.
Хари: Започвай да се оправяш сега е 22:30 и гледай да не приличаш на монахиня. Каза и се облече Черна тениска и черни прилепнали дънки както винаги. Напръска се с парфюм и излезе от стаята като ми каза да побързам.
Огледах гардероба и си изкарах дрехи аксесуари и обувки. Оставих ги на леглото и съблякох дрехите и влязох в банята. Взех си душ и отново влязох в стаята и облякох черно бельо и изсуших косата си и облякох дрехите.

Изправих косата си и я оставих пусната. Сложих си коректор,пудра,спирала и тъмно червено червило. Напръсках се с парфюм и излязох от стаята. Влязох в хола и отидох до Хари.
Стейси: Готова съм! Казах и той се обърна към мен огледа ме и изпсува.
Стейси: Ако мислиш, че и с тези дрехи приличам на монахиня Забрави! Няма да се преоблека! Казах а той започна да върви към мен. Гледах го в очите а той гледаше към устните ми. Изведнъж ми се нахвърли и сле устните ни толкова бързо, че залитнах назад, но той хвана кръста ми и ме задържа на мястото ми. Целуваше ме ужасно бързо все едно не го интересува нищо друго. Нямаше как да не му отвърна забога толкова хубаво се целува признавам му го. Отделих се от него трудно и задъхана.
Хари: Да вървим! Каза и хвана китката ми. Излязохме от къщата и се качихме в колата му.

Слязохме от колата и се огледах. Намирахме се пред някакъв клуб от вън беше пълно с хора опитващи се да влязат. Хари хвана ръката ми и тръгна към входа. Започна да бута хората който бяха пред входа и застана до охраната предполагам.
- Добре доши господин Стайлс. Каза охраната а Хари само му кимна и влезе вътре.
Миризмата на Алкохол, цигарен дим и пот мигновенно ме накараха да се закашлям. Вътре беше пълно от танцуващи и правещи какво ли не хора. Дори не знаех на къде ходя добре, че хари беше хванал ръката ми и ходеше пред мен бутайки хората. Изведнъж ръката ми беше изтръгната от тази на Хари и изкрещях. Хари се обърна и удари с юмрук по лицето човека който ме беше хванал. А той падна на пода Хари отново хвана ръката ми и продължи да ходи. Стигнахме до едно съпаре и видях всички момичета и момчета насядали там. Седнахме до тях аз прегърнах момичетата и брат ми а останалите поздравих. Някакво русо барби дойде до нас и попита Хари какво ще пие.
Хари: Две шишета Уиски и някакви шотове. Ти какво искаш Стейси? Каза и се обърна към мен.
Стейси: Ами Някакъв Коктейл. Казах, а той кимна и отпрати с ръка момичето. Обърнах се и започнах да си говоря с момичетата а момчетата си говореха за нещо. Джиа вече изглеждаше добре явно с брат ми са се разбрали.
Стейси: Моо как си? Казах а тя ме погледна тъжно.
Емма: А ти как си? Отвърна ми тя, а аз погледнах надолу.
Емма: Видя ли точно така съм и аз. Каза тъжно и погледна Лиъм. Момичето донесе поръчката на Хари и седна в него което ме изненада. Хари стисна дупето и а тя се изкиска.

Вече няколко часа сме в клуба а аз започвам сериозно да се изнервям. Хари и русото барби само дето до сега не се изчукаха пред нас.
Роуз: Момичета искате ли да отйдем до тоалетната? Каза и всички кимнахме. Тръгнах да ставам но ръката на Хари ме спря.
Хари: Къде? Най после се беше отделил от онази която ме гледаше злобно.
Стейси: С момичетата до тоалетната. Казах а той кимна пусна ме и се върна към заниманието си.
С момичетата тръгнахме към тоалетната и минахме през един тъмен коридор. Усетих нещо да покрива устата ми опитах да изкрещя, но не успях и затворих очи.

Continue Reading

You'll Also Like

4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...
4.5K 205 15
Трой Бренан Всяко момиче в Бостън знае името му. Син на мафиьот. Разбивач на сърца с стоманено сини очи. Трой Бренан мъжа заел мястото на баща си в м...
44.3K 1.5K 73
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
Help! By G. Velik

Fanfiction

88.4K 6.3K 68
-Обеща ми да спреш, Хари. - Заклевам се, че не съм го направил. Не и този път. Може да съм правил много, много, много грешки и да съм убивал много, м...