Drumul Vieții

By clauada

73.1K 2.7K 180

Abbey Salvador -> Dulce si acidă. Prinsa intr-o lume fabuloasă, unde odata vampirii existau. Lumea ei se c... More

Capitolul 1
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5.
Capitolul 6.
Capitolul 7.
Capitolul 8.
Capitolul 9.
Capitolul 10.
Capitolul 11.
Capitolul 12.
Capitolul 13.
Capitolul 14.
Capitolul 15.
Capitolul 16.
Capitolul 17.
Capitolul 18.
Capitolul 19.
Capitolul 20.
Capitolul 21.
Capitolul 22.
Capitolul 23.
Capitolul 24.
Capitolul 25.
Capitolul 26.
Capitolul 27.
Capitolul 28.
Capitolul 29.
Capitolul 30.
Capitolul 31.
Capitolul 32.
Capitolul 33.
Capitolul 34.
Capitolul 35.
Capitolul 36.
Capitolul 37.
Capitolul 38.
Capitolul 39.
Capitolul 40.
Capitolul 41.
Capitolul 42.
Capitolul 43.
Capitolul 44.
Capitolul 45.
Capitolul 46
Capitolul 47.
Capitolul 48.
Capitolul 49.
Capitolul 50.
Capitolul 51.
Capitolul 52
Capitolul 53.
Capitolul 54.
Capitolul 55.
Capitolul 56.
Capitolul 57.
Capitolul 58.
Capitolul 59.
Capitolul 61.
Capitolul 62.
Capitolul 63.
Capitolul 64.
Capitolul 65.
Capitolul 66.
Capitolul 67.
Capitolul 68.
Capitolul 69.
Capitolul 70.
Capitolul 71.
Capitolul 72.
Capitolul 73.
Capitol Bonus
Captiolul 74.
Capitolul 75.
Capitolul 76.
Capitolul 77.
Capitolul 78.
Capitolul 79.
Capitolul 80.
Capitolul 81.
Anunt.
Cap 82.
Capitolul 83.
Capitolul 84.
ANUNT!
Capitolul 85!!
CAPITOLUL 86 (OPTZECI SI SASE)
Capitolul 87.
Capitolul 88.
Capitolul 89.
Capitolul 90.
Capitolul 91.
Capitolul 92.
Anunt!!!
Capitolul 93.
Capitolul 94.
Capitolul 95

Capitolul 60.

599 18 3
By clauada

Abbey pov.

Deci daca ar fi posibil sa se deschidă pământul si sa ma înghită ar fi cel mai minunat lucru posibil. Nu pot sa cred. Ce cauta el aici? Tocmai el din toate persoanele? Asez ghiveciul cu grija pe masuta de unde am luat-o ca apoi sa ma întorc spre el încruntată insa când vine Drake îmi schimb înfruntarea intr-un zâmbet. Sa nu judecăm aparentele.... Drake este foarte pretios pentru mine si nu as vrea sa il rănesc deci prefer sa fac , sa vad ce are de spus. Drake ma ia strâns in brate sub privirile atente ale "musafirului". Se întoarce cu mine in brațele sale zambindu-i destul de cald .

-Chad, ea este verisoara mea scumpa Abbey,  îmi e ca o a doua sora , după Rimea. Abbey, el este Chad, îmi e un foarte bun prieten.

Imi pica fata când aud. Nu se poate ca Drake sa fie prieten cu ...cu... tampitul asta! Nu il agreez deloc si nici nu stiu de ce am impresia ca o sa il urasc din ce in ce mai tare! offf, destin ce esti, ce joc marsav ai in plan? Sa ma aduci fara in fata cu dusmanul iubitului inimii mele? Stiu ca am zis ca il iert pe Dante pentru ce mi-a facut insa...încă simt o urma de îndoială. Acest gand m-a facu sa ma întristez dar îmi revin la normal imediat când am vazut ca Chad se apropie alarmant de mult de mine. Imi ridic o spranceana , in timp ce incerc sa il ignor,  acordandu-i atentie vărului meu. Tot nu pot sa cred ce mi-a zis. Cum poate sa fie prieten cu un om de o asemenea speță?

-Drake, îmi pare rău sa te dezamagesc dar o cunosc foarte bine, nu e asa ? Draga mea elevă?

Daca ceea ce se chinuie sa daca e sa zâmbească atunci mai bine ar face daca si-ar baga 2 morcovi in nas si ar sări in Oceanul Pacific poate de acolo va iesi un peste mic care îmi va îndeplini dorinta sa il facă dispărut de pe Pământ. Nu stiu de ce dar mai nou nici nu il suport! Ce e cu ranjetul ala de zici ca e constipat!? Clown idiot, du-te la circ sa iti faci numerele, nu aici! Cum poate sa ii spună asa lejer ca îmi e profesor?

-Aaa, deci va cunoasteti? Intreaba Drake in timp ce se uita când la unu când la altul. Eu ma fac ca privesc pe pereti in timp ce Chad ma examinează din cap pana in picioare. Ma întorc cu fata indiferenta spre el.

-Il cunosc! E profesorul meu. Recunosc intr-un final fara tragere de inima. Chad se lumina la fata venind spre mine plin de fericire.  Nu asa repede , " domn' profesor" ma gândesc inainte sa fac un pas in spate. Chad ramane putin uimit.

-Ei... nu fi timidă, Abbey. Stii ca in afara scolii avem o relație destul de buna. Spune zâmbind smechereste.  M-am simtit ca si cum cineva mi-a dat din toate puterile cu o tava peste fata. Asta a înnebunit sau ce? Ii e rau oare?
Pedofil blestemat,  pe cine crezi ca fraieresti? Drake se uita ca la OZN-uri nevenindu-i sa creada. Oh nu! Daca va intelege ceva gresit sunt moartă.

-*tuse * Pedofil la orizont saltati pânzele *tuse* zic incercand sa nu ma auda nimeni dar Chad m-a auzit. Fir-ar. Se uita crucis la mine ca apoi sa zambeasca subtil.

-Ne impacam foarte bine in orice caz , nu as fi crezut vreodata ca esti verisoara prietenului meu cel mai BUN!

Parca a pus inentionat accent pe ultimul cuvant, am simtit ca o lovitura in stomac cand am auzit asta, nu pot sa cred nici acum! Nu am idee dar stiu ca nu pot sa am incredere in Chad , am eu presentimentul ca se va intampla din nou ceva rau dar nu stiu de ce! Ma incrunt la el pentru o secunda , dupa cateva clipe intorcandu-mi fata zambind spre Drake care ne analiza confuz.

-Indiferent cum o fi, Drake , mi-am amintit ca trebuie sa ii duc mamei cele necesare , deci nu te deranjeaza daca voi pleca acum , nu? Intreb ridicand dintr-o spranceana in timp ce bat sugestiv cu degetul aratator de micuta punga din mana. Drake isi atinti privirea asupra gentii ca apoi sa isi indrepte privirea spre fata mea .

-Sigur, dar ca sa stiu ca nu am nimic pe constiinta ai putea sa ... nu mergi singura? Ma intreaba in timp ce isi freaca ceafa stramband din din gura. Clipesc usor , nestiind ce are el de gand. Ce plan ii vine acum prin minte nu am idee. Ma uit cu coada ochiului la Chad care adopta o fata de om nevinovat. Doamne daca ai stii nemernicule cate am aflat de tine in ultima perioada nu ai mai ranji in halul acesta. Imi musc buza nervoasa asteptand „sentinta „ varului meu care acum imi zambeste stramb.

-Chad, poti sa o duci tu acasa? Eu mai am ceva treaba si nu pot merge. Imi e teama ca daca o las singura va pati ceva, deci nu te superi nu? il intreaba cu un aer vinovat. Idiotule, pe mine trebuia sa ma intrebi daca nu ma supar. Cum pisicii bunicii Clara sa spui asa ceva? Auzi la el, sa ma trimita cu bufonul asta! Fir-ar , cineva de acolo de Sus nu are ce face, asta e sigur.

-Sigur ca da, stai fara nici o grija, o sa am eu grija de ea! Ii zise Chad pe un ton bland. Ma intorc la el ca arsa, doamne daca nu as fi aflat despre el acele informatii pun pariu ca cum as fi crezut ca este cel mai de treaba om de pe Terra, cat m-am putut insela.

-Bine... atunci... Abbey, nu imi dai o imbratisare? Ma intreaba Drake in timp ce vine cu pasi mari spre mine. Imi intind mainile luandu-l in brate , nu stiu de ce , dar ma simt foarte linistita in bratele sale. Ma simt in siguranta. Ii inspir mirosul atat de familiar ca apoi sa scap un chicot infundat. Drake surprins se indeparta de mine zambindu-mi slab.

-E timpul sa pleci, printesa.

Ii fac cu ochiul jucaus, dupa ce imi iau „ la revedere" de la el ies pe usa urmat in de aproape de Chad. Imi dau ochii peste cap cand ajungem in dreptul unui porsche 918. Urc in spate fara sa spun un cuvant imediat cum deschide masina. Chad ma urmari surprins. Dupa ce isi reveni se urca in dreptul volanului, isi fixeaza oglinda retrovisoare in asa fel incat sa ma vada pe mine. Pufai exasperata , mutandu-mi privirea de la el. Porneste masina , ca imediat sa o luam din loc. Se lasa o liniste infernala in masina, o liniste ce am impresia ca incepe sa ma sufoce, ar fi culmea acum sa ma simt anxietatea. Oh doamne...nu... imi pun mana dreapta incet in dreptul gatului insa tresar violent cand vocea profunda a lui Chad se facu auzita. Imi intorc capul surprinsa spre el.

-Ce s-a intamplat cu tine...Abbey? tonul sau bland , nici acum nu s-a schimbat. Incepe sa ma puna pe ganduri, oare sa il fi judecat gresit? Culmea stiu ca el a fost cel care tot l-a ranit pe Chad in copilaria sa insa cine stie... dupa cum se comporta se vede ca s-a schimbat si daca a ajuns sa fie prietenul cel mai bun al lui Drake , sigur e de treaba... De ce l-am judecat gresit?

-Nimic, Chad... Chad... imi pare rau..pentru tot! Continui dupa ce vad ca se uita incurcat la mine. Surad usor cand imediat ii apare o incruntatura de toata frumusetea, se vede ca nu intelege la ce ma refer insa eu prefer sa pastrez tacerea si sa ma las pierduta privelistii oferite de oras.

-O-k.... chiar nu pot intelege fetele, voi cumva sunteti bipolare? Intreaba in timp ce invarte de volan fara nici un stres. Asa cum il invarte si ...Dante. Gandul imi fugi rapid la el, oare cum ar reactiona daca ar stii ca sunt acum in masina cu...Chad? Imi scutur capul rapid la acest gand, sunt sigura ca ar iesi urat.

-prefer sa cred ca femeile sunt diferite de barbati. Cum ar mai fi daca atat femeile cat si barbatii ar fi leit intre ei la ganduri, vreau sa spun in general? Pun pariu ca ar fi o monotonie de toata frumusetea. Deci prefer sa cred ca femeile sunt venite de pe marte iar barbatii de pe venus. De aceea e asa mare diferenta! Spun zambind cald spre el. Atunci dadu mecanic afirmativ din cap, pentru o secunda se intoarse cu capul spre mine putand sa zaresc stralucirea din ochii lui. Hm?

- Inteleg, esti o fata foarte inteligenta, nu e de mirare ca Dante te place.... pacat ca l-ai ales pe el! Imi spune dupa ce opreste masina pe un ton aspuru. Imi ridic buimaca capul realizand ca sunt in fata casei mele. Ma uit din nou spre Chad care acum zambii fara nici o grija, puteam sa jur ca mai inainte ma privii cu rautate. Cred ca mi s-a parut. Cobor din masina cu grija , inainte sa inchid usa imi strecor capul in interior zambindu-i larg lui Chad.

-Multumesc pentru ca m-ai adus...pa Chad! Ii spun facand amical din mana. El isi intoarse capul spre mine de la drum, pana acum privii intr-un punct fix fara sa imi deie atentie. Ii pot zari taria din ochi ca si cum s-ar abtine sa faca ceva... Cat de ciudat. Inainte sa inchid aud in soapta.

-Daca nu l-ai fi ales pe el , poate treburile ar fi stat altfel.

Ma incrunt in urma mea nestiind ce sa cred, oare sa fi inteles gresit? Treaba e destul de obscura, nu imi dau seama ... ce sa cred si ce nu. Oare sa ii spun lui Dante? Nu...nu cred ca are mare importanta asta.

Erika pov.

Ma ridic din pat zambind ca o prostuta. Nu inteleg din ce cauza sunt atat de fericita in aceasta dimineata, oare din pricina faptului ca Jack m-a invitat la o intalnire? Ma intind ca o pisica pentru a-mi desmorti oasele ca apoi sa casc usor. Privesc cu bucurie fereastra unde vad un cer albastru ca apa limbede, astazi va fi o vreme frumoasa, foarte frumoasa! Perfecta pentru intalnirea mea. Dupa ce cobor si ma duc la baie unde fac toate cele necesare pentru o fata, ma indrept spre bucatarie unde ma astepta Dante. Statea cu o ceasca in mana, cel mai probabil de cafea , privind ganditor spre fereastra. Hmmm, ce o mai fi si cu el? Ma asez pe scaun dupa ce il trag cu zgomote pentru a-i atrage atentia, Dante isi intoarce capul spre mine mirat, cum ma vede imi zambeste cu caldura.

-Cum ai dormit azi-noapte? Intreaba in timp ce isi incruciseaza degetele sub barbie privindu-ma cercetator. Inghit in sec cand vad cum ma analizeaza, sper doar sa nu ma prinda cu pisica in sac.

-Foarte...bine?

Asta nu a fost un raspuns,a sunat mai mult a intrebare, bravo Erika , esti taaaaare desteapta!

-A-ha *spune neincrezator* daca spui tu. Apropo , cat mai vrei sa joci teatru? Ce faci mai tarziu? Ma intreaba pe un ton neutrul. Ma uit la el dezorientata, asta ii buna , nu are cum sa isi fi dat seama. Incep sa iau o lingura buna cu lapte si cereala sub privirile agere ale lui Dante.

-Nu prea am planuri. Ii spun dupa ce bag lingura in gura. Dante ridica dintr-o spranceana banuitor. Asta nu e de bineee!

- Daca spui tu, se inseamna ca intalnirea ta cu Jackson nu se incadreaza in planurile tale, inteleg! Spune el prefacandu-se mirat. Imedat cum aud ce a spus , mancarea mi se opri in gat , inecandu-ma. Dante s-a ridicat speriat de pe scaun venind langa mine cu un pahar cu apa ca apoi sa imi faca masaj pe spate .

-Nu am zis ca voi dezamorsa o bomba, am zis doar ca te vei duce la intalnire cu iubitul tau. Esti culmea Eri! Imi spune putin amuzat. Eu expir adanc bucurandu-ma ca in sfarsit pot respira cum trebuie. Ma uit urat la fratele meu ca apoi sa ma ridic de la masa privind inapoi la castron.

-Mda, de ce ma tachinezi mereu!! Spun suparata. El doar incepu sa rada ca un papitoi , iar asta incepu sa ma enerveze. Strang furioasa din pumni ca apoi sa fac stanga imprejur si sa merg in camera mea, in urma mea puteam auzi hohote de ras. Dante, prostule! De ce ii place sa ma tachineze, offff... Imi simt obrajii in flacari datorita emotiei ce mi-a cuprins intreg corpul, grozav!

Dupa ce privesc indiferenta la ceas ma ridic ca arsa din pat, nu imi vine sa cred cat s-a facut ceasul!!! Jack sigur ma va jumuli de vie! Oh, la dracu!!! Ma imbrac cat mai dragut si cat mai repede ca apoi sa fug pe scari cat ma tin picioarele.

-Mai usor sa nu iti rupi gatul! Il aud pe Dante tipand de jos.

-Ha, pun pariu ca tu faceai mai rau daca la usa statea Abbey! Ii spun pe un ton revoltat. El doar chicotii , dupa ce ajung la parter fug ca vantul spre usa. Pun rapid mana pe clanta , iau o gura mare de aer ca apoi sa apas pe ea. Dupa ce o deschid il vad pe Jack cu un buchet de imortele. Le iau in mana zambind dulce ca apoi sa il prind in brate pentru a-i plasa un mic pupic pe obraz.

-Sa o aduci pana la lasarea serii ca altfel o incurci cu mine! Vocea dura a lui Dante se facu auzita din spatele meu, ma intorc spre el zambindu-i cu toata gura. Imi ridic privirea spre Jack care ma analiza cu multa dragoste. Il iubesc pe omul asta!!! Asta o stiu clar.

-Sigur Dante,ai incredere in mine! Ii spune pe un ton profund. Dante da aprobator din cap ca apoi sa zambeasca tandru. Vine spre mine zambindu-mi in coltul gurii. Ma mangaie pe cap grijuliu .

-Da ai grija de tine , pustoaico! Il aud spunand in soapta. Eu dau aprobator din cap. Stiu ca ma iubeste foarte mult si nu vrea sa patesc ceva dar mai stiu si ca sunt in siguranta cu Jack. Ma indepartez putin de Jack pentru a-l lua strans in brate pe Dante.

-Voi avea, fratioare!

-Bravo, asa te vreau. Jack! Daca nu vei avea grija de ea, friptura te fac! Zise Dante pe un ton amenintator in timp ce ii facu din degetul aratator pentru a-si intari spusele. Jack inghiti in sec iar eu incep sa rad amuzata de situatie. Practic viata mea a inceput sa devina din ce in ce mai buna. Pana la urma avea dreptate cel care a zis ca „intr-o zi va veni soarele si pe strada ta" , iar la mine s-a intamplat.

Dupa ce ne-am luat la revedere, am urcat in masina lui Jack, nici nu a mai stat pe ganduri ca imediat a pornit masina si a plecat. Il privesc cu coada ochiului pe tot drumul , nu stiu de ce dar ii pot observa agitatia. Il cunosc pe Jack de foaaarte mult timp, si de pe atunci am ajuns sa simt ceva pentru el, noi ca prostii in urma cu 6 luni ne-am dat seama ca ne iubim. Astfel , totul merge foarte bine intre noi. Intr-un final imi dau seama ca m-a prins cu holbatul, rusinoasa imi las privirea in pamant. Dar Jack incepu sa rada slab.

-Iubito, nu trebuie sa te feresti de mine, stii ca te iubesc si ca tu esti cea mai pretioasa fata de pe pamant pentru mine, da? Ma intreaba zambind cald. Eu dau afirmativ din cap neavand curaj sa zic ceva.

-Hai, ridica ochii iubirea mea. Imi spune zambind, cu greu dar imi ridic ochii atintindu-l .

-Stii ce semnificatie au acele flori? Ma intreaba curios. Chiar eram curioasa cu acele flori , adica sunt foarte neobisnuite, si nu prea le vad pentru o intalnire oarecare.

-Nu... spun in soapta. El chicoteste putin ca apoi sa priveasca serios in fata.

-Iti voi explica cand vom ajunge in locul in care am pregatit totul.

-Ohhh... stii ca sunt foarte curioasa... Jackk!!! Ii spun pe un ton plangacios. Jack incepu sa rada usor ca apoi sa imi zambeasca larg.

-Mai asteapta putin iubito, doar putin! Imi spune luandu-mi mana si sarutand-o.

Am mers in jur de o ora pana cand a parcat in dreptul unei rezervatii naturale. Curioasa cobor din masina , privind locul fascinata. Oau... ce idei mai are... Jack inconjura masina venind langa mine si luandu-ma de mana.

-Ce ...surprinzator. ii spun in timp ce privesc in jur. Sunt fel si fel de plante si animale, dar in partea asta sunt doar animale blande.... zambesc ca un copil la vederea unei veverite care a trecut pe langa picioarele mele ca un fulger.

-Iti place? Ma intreaba in soapta in timp ce isi incrucisa degetele cu ale mele intr-o menghina, ma trase langa el , simtindu-i pieptul tare ca piatra. Imi saruta apasat crestetul capului, facandu-ma sa simt fel si fel de emotii. Sunt sigura ca nici un alt baiat nu ma va face sa mai simt vreodata asta. Il iubesc din tot sufletul pe Jack! Imi ridic privirea plina de sentimente.

-Da, ador acest loc! Ciripitul pasarelelor, sunetul facut de animale. Natura in general...totul e perfect! Spun in timp ce il iau in brate strans. El ma mangaie bland pe cap in timp ce ma strange la randul sau in brate.

-Ma bucur mult ca ti-a placut.

Imi spune pe un ton dulce. Dupa ce ne desprindem din imbratisare , ma prinde strans de mana , incepand sa mergem. In timp ce mergem privesc in jur admirand peisajul, am trecut chiar si pe langa o cascada ce mi-a facut respiratia sa imi ramana in gat. In drum am vazut multe peisaje frumoase intr-un final am ajuns la intrarea unui tunel natural , facut din vegetatie -la media- . Ma uit imita in jur, nu imi vine sa cred ca Jack a avut o asa idee, adica ...vorba aia... cine s-ar fi asteptat. Dupa ce iau o gura mare de aer intram in tunel ,tinandu-ne strans de mana.

-Stii... eu din totdeauna te-am iubit, de fiecare data cand te vedeam inima imi batea cu putere...eu ..eu chiar te iubesc Erika si as vrea pentru totdeauna ca tu sa fii fericita! Te iubesc enorm, tu esti aerul meu , esti apa si hrana mea, tu esti totul pentru mine. Erika ...indiferent de ce se va intampla eu vreau ca tu sa zambesti...mereu , mereu si mereu... niceodata nu vreau sa plangi pentru ca eu te voi simti, imi dau seama cand ceva nu merge bine...Erika... tu veii fi toata viata mea muza mea cea buna ... nu uita asta niceodata, Erika! Imi spune in timp ce imi duce mana in dreptul gurii lui si plaseaza un pupic mic. Eu imediat rosesc la gestul sau.

-Jack... soptesc rusinata ferindu-mi privirea de a sa. El se opreste in loc , ceea ce fac si eu. Imi ridica barbia cu degetele pentru a ma forta sa il privesc in ochi.

-Nu trebuie sa te feresti de mine. In orice caz...acum pot sa iti spun... ce semnificatie au acele flori. Imi spune zambind dulce.

-Ascult. Ii spun cu sufletul la gura, strangandu-l de mana. Atunci se lasa intr-un genunchi brusc. Raman cu suflarea intretaiata cand il vad in pozitia asta. Socata imi pun mainile la gura in timp ce fac ochii mari cat cepele. El scoate din buzunar o cutiuta violet din catifea. Ma priveste emotionat ca apoi sa isi dreaga vocea.

-Eu...adica... exact ca florile ce au ca semnificatie „dragotea eterna" , asa as vrea sa fie si povestea noastra de iubire. Te iubesc ca un nebun , ti-am mai zis asta de o mie de ori si nici nu ma voi plictisi vreodata... De aceea as vrea sa te am alaturi de mine , sa le spun cu mandrie la urangutanii care se dau la tine ca tu imi apartii. Vreau sa le arat tuturor iubirea noastra... de aceea...ai vrea sa fii... sotia mea? Inainte sa imi raspunzi...as vrea sa stii ca ...pentru inceput te voi lasa sa termini facultatea apoi ...te vreau...sotia mea...Iubito, ai putea sa imi faci...aceasta onoare? Imi spune in timp ce deschide cutiuta unde ii lasa loc unui inel delicat ce seamana cu unul de logodna.

A ținut cont de gusturile mele..
Stie ca asta e culoarea mea preferată... il ador...ii ador gestul.

Lacrimi de fericire isi fac loc pe obrajii mei in timp ce cu degetul aratator ating suprafata inelului. Cu emotii de nedescris in glas , cu o turma de animale in stomac si cu picioarele de gelatina. Ii spun pe un ton ragusit.

-Da...Da,...Da! De o mie de ori da Jack! Ye iubesc, te iubesc atat de mult. Ii spun in timp ce sar pe el , luandu-l in brate si napustindu-ma asupra buzelor sale dulci de care practic sunt dependenta. Sta pe moment surprins de gestul meu ca apoi timid sa imi raspunda la sarut. El saracu din cauza repezelii mele a cazut pe spate cu mine pe el. Isi incolaceste bratele pe talia mea , fiind purtat de sarut in timp ce eu imi pun mainile pe dupa gatul sau. In acest sarut ne spunem toate sentimentele noastre, cele mai ascunse si cele mai profunde. Iubirea e atat de frumoasa. Dupa ce ne despartim din sarut datorita lipsei de aer , ne privim cu multa dragoste. Nici unul numai spune nici un cuvant, de ce ar mai fi nevoie cand ne intelegem din priviri? Totul e frumos, totul e perfect atata timp cat e Jack langa mine, da... logodnicul meu Jack! Cat de frumos suna...

Dupa ce ne-am mai plimbat ca 2 porumbei , am ajuns acasa inainte sa se insereze asa cum Jack i-a promis lui Dante. Cand masina a oprit in fata casei si am dat sa cobor, am ramas socata cand l-am vazut pe cel care statea la o distanta considerabila de Dante... Oh, doamne...nu se poate!!!

Continue Reading

You'll Also Like

764K 33.2K 56
Oricine își dorește o a doua șansă. Oricine dorește să întoarcă timpul pentru a repara greșeli sau pentru a schimba decizii. Dar dacă aceasta râvnită...
372K 8.5K 119
🔞Reacti+oneshot 🔞 |Sunt greșeli gramaticale| Citiți cu propia răspundere acestă carte este una perversa nu oblig pe nimeni să o citească. Ideile n...
414K 33.5K 77
Ea, o tarancuta a Sudului plina de sarcasm si cu ziduri in jurul inimii care ar intrece pana si zidurile lui Jericho, doreste doar sa afle raspunsuri...
503K 24.5K 60
"Lexi?" Întreabă el punând mana peste obrazul meu,dar eu mă m-am tras și m-am ridicat de pe pat. "T-tu ai fost în tot acest timp? Tu Îți dai seama ce...