Clumsy baker l.s.

Por LeonPavlikova

91.1K 8.8K 807

*DOKONČENO* Projde, modrookému a dlouho nezaměstnanému, mladíkovi, když si ze zoufalosti upraví svůj životop... Mais

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
32.
33.
34.
CharakterAsk
CharakterAsk
35.
36.
37.
Harry Styles v Praze
38.

31.

2.2K 210 101
Por LeonPavlikova

Louis


Pro: Harry
Jsem doma, pořád pracuješ?

Od: Harry
Už ne, ale zůstal jsem v pekárně.

Pro: Harry
To je dobře, silnice jsou pěkně namrzlý.

Od: Harry
Nemluv teď o silnicích.. Chci vědět, jak jsi to zvládl.

Pro: Harry
Druhá polovina už ubíhala rychle.

Od: Harry
To jsem úplně nemyslel. 😉

Pro: Harry
Já vím. 😏 Co ty?

Od: Harry
Nemůžu tě dostat z hlavy. Chci tě mít u sebe.

Pro: Harry
A co bych tam s tebou asi dělal? 😇

Od: Harry
Zbavil bys mě toho, co jsi způsobil. 🍆

Pro: Harry
Bude pro dnešek stačit tohle?

Od: Harry
??

Pro: Harry

Od: Harry
Kurva

Od: Harry
Nedělej mi to

Pro: Harry
Líbí se ti? 😏🍑

Od: Harry
Ty dobře víš, že ano. Moc.

Pro: Harry
A co tohle? 💋

Od: Harry
Do hajzlu

Od: Harry
Lou, mučíš mě.

Pro: Harry
Jsi tvrdý?

Od: Harry
Ano a bolí to.. a to všechno jen kvůli tobě. Mazlil bych se s tebou tak dlouho, dokud bys neprosil o víc. Hezky bych si tě jazykem připravil a pak si tě tvrdě vzal.

Pro: Harry
Oh můj

Pro: Harry
Mám nutkání jet za tebou.

Od: Harry
Prosím, kotě. Moc prosím.. Potřebuju tě.

Pro: Harry
Nutíš mě lhát

Od: Harry
Vždyť taky dostaneš svou odměnu 😉

Pro: Harry
Počkej na mě dole


Po zdlouhavém vysvětlování, že máme s Liamem rozehranou hru a nutně to potřebujeme dokončit, jsem se rychlostí blesku vypakoval z bytu. Neobtěžoval jsem se ani převlékat, stejně to všechno budu mít za chvilku dole. Můj rozkrok mě sice nutil jet rychleji, ale ještě pořád jsem měl trochu rozumu, abych bral ohled na ledovku, před kterou jsem varoval i Harryho.

Urychleně jsem zaparkoval před pekárnou. Nestihl jsem ani zaklepat na dveře, protože si mě kudrnáč okamžitě vtáhl dovnitř a zamkl za námi. Hned na to mě přirazil na sklo výlohy, která naštěstí už byla zahalena do závěsů.

Celá prodejna byla pokryta tmou. Mrtvolné ticho přerušovalo jen naše líbání a vzdychání. Zoufale vášnivé a tvrdé polibky jsem mu ochotně vracel a naše jazyky se snažily dobýt území toho druhého. Moje slabá mikina už začala propouštět chlad, který sálal ze skla, na kterém jsem byl natisknutý. Sebral jsem všechnu svou sílu a dotlačil Harryho až na jedno z křesílek. Vlezl jsem si na jeho klín obkročmo a znovu zaútočil na jeho hříšně červené a chutné rty.

Cítil jsem, jak je tvrdý. Svým rozkrokem jsem dorážel na ten jeho a on mi za odměnu vzdychal do úst. Musel jsem se pousmát nad tím, že mu k tomu stačí tak málo. Jeho dlaně chvilku hladily má záda, ale pak se rychle přemístily na můj zadek. Mačkal ho, párkrát mě přes něj i plácl a pomáhal mi s třením. Studenýma rukama mi vjel pod spodní prádlo a tlačil si moje boky blíž k jeho bolestivému rozkroku. Sám ty svoje začal nadzvedávat v pravidelném rytmu tak, aby nám to oboum dělalo dobře.

Pak ale moje tepláky shrnul dolů a začal si hrát s mým vstupem. Naslinil si jeden prst a pomalu ho za mě zasouval. Odtrhl jsem se od jeho rtů a zakousl se mu do krku. Když si slinil i druhý prst, sundal jsem nám oboum trička a hodil je někam do tmy. Opatrně je do mě oba zasunul a začal mě roztahovat na svou velikost.

Funěl jsem mu do kůže na krku a musel se mu znovu přilepit na rty. Hrál jsem si s nimi stejně pečlivě, jako si on hrál s mým zadečkem. Přistihl jsem se, jak se sám snažím dorážet na jeho prsty a usoudil, že potřebuju něco víc. Potřebuju jeho uvnitř mě.

Prudce jsem z něj slezl a sundal si přebytečně oblečení. Jemu jsem rozepl jeho úzké kalhoty a i se spodním prádlem jsem mu je stáhl. Klekl jsem si mezi jeho roztažená stehna a ve tmě vyhledal jeho oči. Navázal jsem s ním oční kontakt a pomalu si vložit jeho vzrušený penis do úst. Usmál jsem se, když Harry okamžitě zaklonil hlavu a zavzdychal moje jméno. Obkroužil jsem jeho špičku a pohrál si s ní jazykem. Stáhl jsem kolem něj rty a na malou chvilku pohyboval hlavou nahoru a dolů.

Opravdu to netrvalo nějak dlouho. Užuž jsem si na něj znovu chtěl sednou, když mě Harry zastavil. Nechápavě jsem se na něj podíval.

"Kondom v zadní kapse." vysvětlil.

"Seru na to, chci tÄ›." odbyl jsem ho.

"Ne." zastavil mě. "Nemáme gel, už teď to pro tebe nebude moc příjemné."

"Bože!" zasyčel jsem a slyšel, jak se potichu směje.

Začal jsem ve tmě hledat ty jeho pitomé kalhoty. Naštěstí jsem je nechal ležet pod Harryho nohama, takže jsem urychleně našel malý balíček, otevřel ho a nechal kudrnáče, ať si jeho obsah nasadí.
Pomohl mi se na něj znovu obkročmo usadit a svými rty se pustil do mého krku. Uchopil jsem do ruky jeho penis a nasměroval si ho proti mému vstupu.
Pomalu jsem na něj nasedal a musel stisknout víčka k sobě, protože to opravdu nebyl takový med, jako když jsme ten gel měli.
Nechal jsem do sebe vklouznou Harryho špičku a počkal, až si zvyknu. Kudrnáč trpělivě čekal a snažil se svými polibky odvést mou pozornost jinam.

Chvíli trvalo, než se do mě zasunul celý, ale když prvotní štípání ustoupilo, užíval jsem si tu plnost. Začal jsem se nadzvedat a nasadil pomalé tempo, protože jsem zbožňovat pocit, jak se do mě zpátky nořil. Když ale Harry zmučeně zanaříkal a začal proti mě přirážet sám, vykašlal jsem se na všechno a bez přemýšlení na něj začal v jeho rytmu nasedat.

Momentálně jsem vnímal pouze pět věcí. Jeho ruce, které silně mačkaly můj zadek. Jeho uvnitř mě. Jeho rty, které líbaly a vytvářely na mém krku fialovo-rudá znaménka. Jeho vůni a naše vzdechy, které naplňovaly prodejnu.

Byli jsme tu jen my dva, tma a hrobové ticho, které přerušovalo pleskání kůže o kůži. Harryho ruka uchopila můj penis, který se mu do teď třel o bříško a začala na něm ve svižném tempu pumpovat. Doháněl mě k cíli neuvěřitelně rychlým způsobem a já cítil, že za malou chvilku vybuchnu. Naposledy jsem zasténal jeho jméno a v ten moment jsem se přenesl přes okraj a vyvrcholil. Cítil jsem, jak do mě Harry ještě pár vteřin přiráží a pak mě jeho hrubé zaskučení utvrdilo v tom, že se udělal i on.

-

Nechtělo se mi domů. Sedl jsem si na okraj matrace a sledoval, jak po nás kudrnáč uklízí koupelnu. Chtěl jsem tu zůstat s Harrym a mazlit se v jedné teplé posteli. Přemýšlel jsem nad dobrou výmluvou, ale nic mě nenapadalo. Nemůžu napsat, že zůstávam u Liama přes noc, protože hrajeme pitomou hru - na to by mi Danielle asi neskočila.

"Co když jí místo tebe napíše Liam?" přerušil moje přemýšlení Harry.

"Jak jako?" nechápal jsem.

"Tak může jí třeba napsat, že jsi u něj usnul." navrhl.

"Myslíš, že to zbaští?" nevěřícně jsem se na něj podíval.

"Zkusit to můžeš." pokrčil rameny a sedl si těsně za mě.

"Dobře."


Vytočil jsem Liamovo číslo a čekal, až to zvedne.

"Li? Potřebuju nutně pomoct."

"Co se děje?" zeptal se.

"Řekl jsem Danielle, že jdu k tobě hrát Fifu, abych mohl za Harrym a-"

"Ty jsi s Harrym?" přerušil mě.

"N-no, jo." řekl jsem a kousl se do rtu, když mě kudrnáč začal líbal zezadu na krk.

"Já se divil, že jsi se mi tak dlouho neozval, ale když je to takhle, tak ti odpouštím." smál se. "A co jí mám říct?"

"Jen jí napiš, že jsem u tebe usnul."

"A co když se půjde podívat nahoru?"

"Pochybuju." mlaskl jsem a plácnul Harryho přes ruku, když se snažil dostat se mi pod tričko.

"Fajn, co bych pro tebe neudělal, že? Někdy se ozvi, pokecáme." navrhl.

"Jasný.. A díky, kámo, máš to u mě." usmál jsem se šťastně.

"To si piš, že mám." dořekl a zavěsil.


"Hotovo." oznámil jsem Harrymu, který si mě povalil do klína a mazlil se ke mně svým nosem.

"Hezky voníš, víš to?" nadhodil a dál mě očuchával.

"Vím, před chvilkou jsi mě totiž mydlil tvým sprcháčem." zasmál jsem se a zachumlal se do peřiny.

"Pustíš mě k sobě?" zeptal se Harry.

Jen jsem nadzvedl přikrývku a počkal až se uvelebí. Hned na to jsem se k němu přitulil a nechal jeho dlouhé paže, aby si mě přisunuly blíž.

"Bylo to hezký." narážel jsem na náš sex.

"Bylo to překrásný, zlato." souhlasil a prsty mě hladil po paži. "Děkuju ti."



Ahoj, ahoj,
jak jsem někomu slíbila, tak přidávám další část o dost dřív, než je u mě zvykem, tak snad se líbí O:-)

Continuar a ler

Também vai Gostar

5.6K 425 56
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
5.1K 534 26
Felix dostal jedinečnou příležitost jet do Londýna a k tomu se naučit něco užitečného. Na první pohled se to zdá jako perfektní kurz, ale zdání občas...
18.7K 643 32
Sestra talentovaného obránce Plzně odletí společně s ním na mistrovství světa do Finska. Dostala to od něj jako dárek k narozeninám, protože spolu po...
8.4K 610 25
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...