22.

2.3K 211 24
                                    

Harry


Pro: Niall
Jak válčíte? 

Od: Niall
Uhm.. zatím se docela dobře bavím. Všude má mouku, nemehlo.

Pro: Niall
Sakra, Nialle! Prosil jsem tě, abys mu pomohl!

Od: Niall
Já vím, já vím, nerozčiluj se. Musím říct, že má dobrej smysl pro humor. Ráno jsem mu oznámil, že nás dneska čeká klasickej dort, a když jsem se vrátil, na stole leželo tohle: 

 Ráno jsem mu oznámil, že nás dneska čeká klasickej dort, a když jsem se vrátil, na stole leželo tohle: 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pro: Niall
KDE SE TAM VZAL TEN POLOTOVAR?! DĚLÁTE SI SRANDU? OKAMŽITĚ TO VYHOĎTE!

Od: Niall
Klid, to byl jenom vtípek.

Pro: Niall
Běž mu radši pomoct, jo?

Od: Niall
Ano, pane. Pak se ozvi, jestli jsi v pořádku na místě.. hezký let.

Pobral jsem všechna svoje zavazadla a vydal se na odbavení.. 

Celý let jsem se snažil usnout, aby mi čas rychleji utíkal, ale nešlo to. Nebyl jsem schopný na chvilku vypnout. Pouštěl jsem si jeden díl seriálu za druhým, poslouchal hudbu, ale nic mě nedokázalo na chvilku myšlenkami odvést od včerejšího večera. 
Doteď mám před očima jeho kouzelně modré duhovky, které se na mě, skrz jeho dlouhé řasy nevinně, dívají a jeho rty se pomalu přibližují k mé chloubě. Nedokážu popsat, jak jsem se cítil, když si mě poprvé vložil do úst. Měl jsem pocit, že bouchnu.

Urychleně jsem se nahlásil u recepce hotelu a výtahem dojel až do předposledního patra, kde jsem měl pokoj. Kartou jsem otevřel dveře a až když jsem je za sebou zavřel, jsem si uvědomil, jak moc je tenhle pokoj luxusně, moderně a přitom útulně zařízený. Byl sice menší, ale vůbec jsem se zde necítil, jako v cizím prostředí. Královská modř, která sice byla jenom na závěsech, dvou křeslech a uměleckých obrazech, byla ale velmi dominantní. Stěny byly v barvě kafe latté a velká dvoulůžková postel byla pokryta nadýchanými bílými polštáři a přikrývkou.
Uchvácený jsem stál a očima těkal po pokoji, než mě zaujaly otevřené dveře a podle dlaždic jsem usoudil, že to bude koupelna. 

Nevědomky ze mě vyšlo obdivné 'páni' a hned na to mi začal zvonit telefon.

"Prosím?" začal jsem hovor.

"Uh.. dobrý večer, je tam pan Harry Edward Styles?" ozval se ženský hlas z druhé strany.

"Ano, u telefonu." přitakal jsem a došel si sednout na jedno z modrých křesel.

"Tady Amber Lush, jsem jedna z organizátorek celé fotografické soutěže. Obvolávám všechny účastníky, jestli v pořádku dorazili.. Líbí se vám pokoj, všechno v pořádku?"

"A-ano, před chvilkou jsem dojel a hotel je naprosto úchvatný, děkuji. Chtěl bych se zeptat, zda jsou nutné ty rozřazovací fotografie? Víte, nějaké bych sice měl, ale nemám souhlas od modela." zeptal jsem se s mírnými obavami, protože jsme s Louisem místo focení dělali o moc zajímavější.. ehm, věci, však víte.

Clumsy baker l.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat