Meeting with my cute alien (K...

By happy_lllamaa

27.9K 2.4K 265

#7 в Romance 28.12.2016 🎉🎉 Анна е момиче на 18 от България. Тя е 12 клас и учи корейски. Запалена е по к-по... More

Първа стъпка
Нови приятелства?
Закуска
Бележка от автора
Първи ден в Big Hit (Част I)
Първи ден в Big Hit (Част II)
Просто да довършим деня
Телефонни номера
Вечеря у BTS
Неочаквана среща в мола
Предизвиквам те...
Срещата
Ние?! Двойка?!
И сега... какво правим?
Дългоочаквана целувка
Неприятна случка
Капан
Честит Рожден ден на Тае Тае
Хубав обрат
Моменти заедно
Последна глава

Признание

1.1K 95 11
By happy_lllamaa

Анна

Тръгнах си от тринировката в 15:00 и се прибрах, за да се преоблека за шоуто. Менджърката ни щеше да дойде да ме вземе, заедно с Ви.

Тичах до вкъщи, влязох и бързо се изкъпах. Голямата ми дилема беше облеклото, както обикновено. За първи път щях да отида в шоу. Бях запозната доста добре с корейските предавания и въпросите сигурно щяха да хванат неподготвена.

Беше важно какво ще облека, защото все пак съм приятелката на Ким Техьонг. От това шоу зависеше репутацията и на двете групи.

Отърсих глава и си поех въздух, за да се успокоя. В крайна сметка сложих една средно дълга светлосиня рокля, която ми беше подарък от родителите ми и си обух сладки, не много високи, черни сандали. Постарах се с очната линия повече от обикновено, сложих си малко пудра и светли сенки. Леко накъдрих косата си, макар че времето ме притискаше. Погледнах се в огледалото. Да, изглеждах добре.

На врата се позвъня. Взех бялата си чантичка от леглото и забързах надолу по стълбите. На прага ми се появи мениджър Санг Им с широка усмивка на лице, която обаче не можеше да се сравни на тази на момчето, застанало зад нея.

Огледах го по-добре. Стилът му винаги ми беше харесвал. Днес беше заложил на черно кожено яке и бяла тениска и сини джинси. Дори толкова обикновено облекло седеше по-добре върху някой като
Тае.

Той топло ме погледна и пое ръката ми. Поведе ме към колата на NGG. Санг Им седна на шофьорското място, а ние с Ви седнахме заедно отзад. Той все още държеше ръката ми точно както вчера. Не подозирах колко ми беше липсвало.

Аз бях напълно наясно с чувствата си. От много време знаех, че съм влюбена в него, но наскоро го чувствах много по-реално. Все пак никога не съм смятала, че ще го срещна. Още повече не съм се и надявала на такава близост между нас.

Ви (Ким Техьонг)

Вече чувствах, че сме като двойка. Харесвах Анна. Всичко около нас го бяха забелязали. Не знаех само дали тя беше разбрала. Подозирах, че тя също изпитва чувства към мен, но гледах да не се надявам твърде много.

Стигнахме до телевизията. Излязохме от колата и мениджърката на момичетата ни поведе към студиото.

Аз и Анна влязохме в гримьорната. Момичето вече се беше гримирало, така че й оправиха само косата. Виждах я колко е притеснена и без много да му мисля хванах ръката й и силно я стиснах.

- Спри да се тревожиш! Това е просто шоу. Ще е забавно! - окуражих я аз.

Тя неловко се усмихна насреща ми и привидно се успокои. Не бях забелязал, но всички около нас ни гледаха и се подсмихваха.

- Вие наистина сте много сладка двойка! - каза фризьорката, която приключваше с косата на приятелката ми.

- Благодаря! - казах аз и когато тя приключи за пореден път потърсих ръката на Анна и двамата тръгнахме към снимачната площадка.

Настанихме се върху розовия диван и зачакахме водещите да дойдат. Появиха се Сан и Бао. Те бяха двама мъже на около 40 години, с дребен ръст и весел характер. Бяха добре запознали с тенденциите сред тинейджърите и хората ги харесваха.

Лъчезарно ни поздравиха и заеха местата си. Предаването започваше след 3.. 2.. 1..

- Здравейте! Вие гледата (измислете име хората с въображение). Днес ни гостуват нашумялата двойка Ким Техьонг, познат като Ви от BTS и новата му приятелка Анна, която е част от групата NGG, очакваще се да дебютират догодина. - започна Сан.

- Рано днес излязоха снимки на тях двамата, разхождайки се из града хванати за ръце. И тъй като Big Hit потвърди слуховете, че Ви и Анна за заедно решихме да ги поканим в нашето шоу. - продължи Бао.

- Познавате се отскоро, нали? Как се случиха нещата между вас? - попита ни Бао.

Реших аз да отговоря.

- Както знаете, ние сме в една и съща компания и беше съвсем нормално да се запознаем. Момичетата ни дойдоха на гости веднъж и ние ходихме у тях. Опознахме се и се сприятелихме. Но ако трябва да говоря по-специално за Анна - обърнах се към нея и я погледнах в големите сини очи. - Мисля, че нея харесах още в мига, в който я видях. След това се влюбих още повече в танцуването и пеенето й. В крайна сметка се оказа и човек със страхотен характер и перфектното момиче за мен. - завърших простичко аз.

Всичко, което казах, беше самата истина. Мислех всяка една дума. Твърдият ми и настоятелен поглед се застоя дълго върху приятелката ми, докато бях сигурен, че е разбрала това.

- Наистина много мило. Виждам, че ти наистина си влюбен в нея. Но искам да видя и тя какво има да каже и как е започнало всичко за нея. - каза Сан.

Беше ред на Анна да говори. Поех дълбоко въздух и я погледнах. Очаквах да я видя притеснена, но в погледа й се четеше решителност.

Анна

Вярвах на думите на Ви. Почувствах се изключително щастлива и реших да си призная как стоят нещата при мен.

- Моята история е доста по-дълга и започва преди три години. - започнах аз. - Бях на 16. Започнах да слушам BTS. Гледах Bangtan Bombs, награждавания и концерти оттогава. Израснах заедно с тях. Дълго време се дразнех, защото не получаваха признанието, което заслужаваха. Нещата се промениха през 2015, когато започнаха да стават много по-популярни и получиха много нови фенове и купища любов. Знам, че всеки от тях минаваше през неговите трудни периоди, но те не спираха да се усмихват. Даваха ми сила. Вдъхновяваха ме. Бяха причината да мечтая. Днес съм в Корея и тренирам да стана идол. Но никога нямаше да съм това, което съм сега, без тях. Любимецът ми винаги е бил Техьонг. Затова логично влюбена съм в него почти три години. Но като в действителност опознах човека и го усетих до себе си, започнах да усещам всичко много по-реално и чувствата ми станаха дори по-силни. Никога не съм вярвала, че ще отвърне на тях, но ето че стана. - свърших аз с дългото си обяснение и наведох глава много засрамена.

- Наистина? - не можеше да повярва момчето да мен.

Аз само кимнах и той силно ме прегърна. Трябваше му няколко секунди да осъзнае, че сме в студиото и сме на живо. Пусна ме и  засрамено погледна надолу.

- Каква трогателна история! - заподсмърча Бао.

- По-добра не бях чувал! - съгласи се Сан.

Аз и Тае се хванахме са ръце и шоуто продължи. Вече спокойни, отговаряхме на всички въпроси без колебание.

Дойде време за въпросите на зрителите. Голяма част от тях бяха ARMY. Едно момиче ме накара да докажа, че наистина съм фен и аз им показах телефона си. Галерията ми, разбира се, беше пълна с техни снимки. Следях ги в  повече социални мрежи и бях изписала доста постове в BTS Amino App. В крайна сметка мисля, че убедих всички, че наистина съм ARMY и повечето отзиви станаха позитивни.

Както Ви беше казал, шоуто наистина се оказа забавно и беше тъжно, когато свърши. Всички се поклонихме и камерата спря да записва. Говорих малко с водещите и мениджърката ми, но Ви се приближи.

- Трябва да поговорим.

- Добре. - Поех дълбоко въздух и си казах молитвата, след което тръгнах след него.

A/N
Съжалявам, че не качвах вчера и днес. Но не винаги ще мога. Все пак се старая. Надявам се главата да ви е харесала. Ако е така, дайте ☆. Благодаря, че следите фика! Лека нощ~~~
Ния~~~

Continue Reading

You'll Also Like

159K 6.1K 54
...и слънчева светлина. Лора е момичето на мама и тате. Сладка, глезена кифла с неприятности. Димитър е сериозен бизнесмен, на когото се налага да с...
5.4K 331 60
Усещаш ли как бие сърцето ти?.. Не? Това е така, защото сърцето бие с максимална скорост. Така се случи с Алън и Скай- преди да се усетят приятелство...
56K 2K 43
"Знаеш, че можеш да се скриеш, но никога няма да избягаш,скъпа!" каза той и се усмихна зловещо.Дори и в мрака забелязах подлата му усмивка. "Значи се...