My kind of love. H.S

By despoina_ap

55.7K 3.9K 354

"Κοίτα τι σου έχει κάνει Amelia! Είσαι χάλια από την μέρα που έφυγε. Σε χρήσιμοποιήσε. Σταμάτα να το κάνεις α... More

Πρόλογος
Part 1
Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστες.
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Trailer
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 49
Part 50
Part 51
Part 52
Part 53
Part 54
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Επίλογος
Ερώτηση!!

Part 48

574 43 4
By despoina_ap

Σηκώθηκα μετά από περίπου 10 λεπτά μπροστά από την πόρτα και αφού δεν είχα αλλα δάκρυα να ρίξω, πήγα για μπάνιο. Έβγαλα τα ρούχα που μου είχε δώσει να φορέσω και τα έβαλα στα άπλυτα καθώς πέταξα τα αγαπημένα μου παπούτσια αφού είχαν γίνει γεμάτα γρατζουνιές και τα τακούνια τους είχαν μετακινηθεί από το πολύ περπάτημα. Έκανα μπάνιο και μετά από λίγη σκέψη και χαλάρωση βγήκα. Πήγα προς το δωμάτιο μου. Βρήκα ένα πράσινο φόρεμα κοντό και το φόρεσα ενώ απέφυγα να βάλω σουτιεν. Έβαλα ένα μαύρο μπραζίλ μόνο. Περπάτησα ξυπόλυτη προς την κουζίνα παρόλο που έκανε κρύο έξω το φόρεμα μου ήταν κοντομάνικο και όμως δεν κρύωνα. Μέσα ήταν ζεστά. Η ώρα είχε πάει 11. Έβαλα καφέ και κάθισα στον καναπέ ενώ άλλαζα συνέχεια τα κανάλια από βαρεμάρα. Η πόρτα χτύπησε και έτρεξα να την ανοίξω.

Άνοιξα την πόρτα και είπα "Liam." χωρίς να δω ποιος ήταν. Μόλις είδα ποιος ήταν πήγα να κλείσω την πόρτα όμως την έσπρωξε και μπήκε μέσα. Έκανα πιο πίσω μερικά βήματα και εκείνος έκλεισε δυνατά την πόρτα.

"Σοβαρά τώρα;" ρώτησε.

"Σου είπα να μην με ενοχλήσεις ξανά."

"Κάναμε σεξ πριν λίγες ώρες και εσύ με παρατάς λέγοντας ότι αγαπάς τον Liam;"

"Σου είπα να ξεχάσεις ότι έγινε μεταξύ μας." Είπα και εκείνος με κοίταξε νευρικά.

"Ώστε έτσι λοιπόν;" με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει χωρίς δισταγμούς λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Τον απομάκρυνα για λίγο.

"Harry δεν θέλω." Φώναξα.

"Δε σε ρώτησα." Είπε και έσκισε το εσωρουχο μου ενώ δεν μου έβγαλε το φόρεμα που φορούσα. Με σήκωσε ενώ έβαλε τα πόδια μου γύρω από την μέση του ενώ πρώτα ξεκούμπωσε το μαύρο τζιν που φορούσε και έβγαλε το σακάκι του. Τότε μπήκε μέσα μου δυνατά κάνοντας με να αναστενάζω επανελημένα. Πλησίασε τον λαιμό μου γδέρνοντας αυτή τη φορά την άλλη πλευρά που δεν είχε σημαδέψει πριν από κάποιες ώρες. Τράβηξα δυνατά τα μαλλιά του ενώ συνέχιζε μπαίνει και να βγαίνει μέσα μου γρηγορότερα και δυνατότερα κάνοντας να με να ανατριχιάζω και να φωνάζω από ηδονή. Μόλις τελείωσε, κούμπωσε το παντελόνι του πήρε το σακάκι του και πριν να ανοίξει την πόρτα μου είπε:

"Τώρα θα φύγω. Τα ξαναλέμε." Είπε κλείνοντας μου το μάτι. Έμεινα όρθια στον τοίχο και προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβη μόλις τώρα. Ήρθε, το κάναμε και έφυγε; Και τωρα τι; Αυτό θα γίνεται;

2 μέρες αργότερα

Μετά από εκείνη την μέρα δεν τον ξαναείδα. Δεν είχα νέα του και εγώ δεν ήμουν καλά. Ήταν Σάββατο σήμερα και αποφάσισα να πάω στο μπαρ που ήταν λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου για να τα πιω και να κάνω ότι βλακεία μου κατέβει στο κεφάλι. Πλέον δεν είχα να λογοδοτήσω σε κανένα και κανένα δεν ένοιαζε τι κάνω εγώ. Η δουλειά μου πήγαινε πολύ καλά και ήταν το μόνο πράγμα που πήγαινε καλά στην ζωή μου τον τελευταίο καιρό. Θέλω σήμερα να περάσω καλά, να χορεύω μέχρι το πρωί και να κάνω σεξ με όποιον βρω χωρίς να με νοιάζει ο Harry και ο παλιοχαρακτήρας του. Πήγα το πρωί στα μαγαζιά λοιπόν και αγόρασα ένα μαύρο μίνι φόρεμα και γόβες μαύρες. Έπειτα πήγα και πήρα καινούργια μαύρα εσώρουχα για σήμερα. Η παλιά Amelia μόνο που θα σκεφτόταν τι θέλω να κάνω σήμερα θα είχε λιποθυμήσει από ντροπή όμως αυτή την έχω αφήσει πίσω εδώ και καιρό ή μάλλον κάπου μέσα μου είναι ακόμη όμως την έχω θάψει πολύ βαθιά και θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να βγει έξω. Μετά από κάποιες ώρες βαρεμάρας ντύθηκα και κατά τις δώδεκα έφυγα για εκεί. Ήμουν μόνη μου αλλά δεν με ένοιαζε. Παλιά δεν έβγαινα πότε αν δεν είχα παρέα και σήμερα πήγαινα για πλήρες ξεσάλωμα και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Στην αρχή μετάνιωσα όμως μετά σκέφτηκα τι είχα να χάσω και έτσι ξεκίνησα για εκεί. Πήγα με τα πόδια αφού ήταν πολύ κοντά. Μπήκα μέσα και προχώρησα προς τη μπάρα. Παράγγειλα μια βότκα και την ήπια σε δευτερόλεπτα. Γύρισα το κεφάλι μου και αμέσως τα μάτια μου είδαν τον Harry στην γωνία να σαλιαρίζει με μια, παράγγειλα και δεύτερο ποτό το οποίο είχα τελειώσει γρήγορα. Συνέχισα να παραγγέλνω και να τα κατεβάζω γρήγορα. Μετά το δέκατο έχασα το μέτρημα, ξεκίνησα και τα σφηνάκια και πλέον ήμουν λιώμα. Άφησα την τσάντα μου και το σακάκι μου στον μπάρμαν και πήγα να χορέψω. Χαιδευόμουν και κουνιόμουν στο ρυθμό της μουσικής και είχα τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω μου. Μου άρεσε που ήμουν τόσο επίκεντρο για πολλούς. Ο Harry με είχε δει περίπου δέκα λεπτά πριν και δεν έδινε και πολύ σημασία στην κοπέλα δίπλα του. Ίσως παρατηρούσε πως ξέφευγα για να έχει να γελάει την επόμενη μέρα. Ξαφνικά με πλησίασε ένα ψηλό, πανέμορφο αγόρι και άρχισε να χορεύει μαζί μου. ⬇

Dylan: Sam Claflin

Επεσα πάνω του και γαντζώθηκα στο λαιμό του ενώ εκείνος με κρατούσε από την μέση και κουνιόταν στο ρυθμό της μουσικής. Μετά από λίγο με γύρισε και πέρασε τα χέρια του μπροστά στην κοιλιά μου ενώ εκείνος ήταν πίσω μου και συνεχίσαμε να χορεύουμε.

"Πάμε στην τουαλέτα;" Ψυθίρισε στο αυτί μου και έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο λαιμό μου.

Κούνησα το κεφάλι μου και με πήρε από το χέρι και πηγαίναμε στην τουαλέτα.

"Πώς σε λένε;" Φώναξα για να με ακούσει καθώς περνούσαμε τα ιδρωμένα κορμιά τα οποία χόρευαν στο ρυθμό.

"Dylan." Απάντησε.

"Amelia." Είπα.

Φτάσαμε στην τουαλέτα και άνοιξε την πόρτα ενώ άρχισε να με φιλάει. Μπήκαμε σε μια από όλες και με σήκωσε ενώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Η πόρτα άνοιξε δυνατά και μπήκε μέσα ο Harry προσγειώνοντας το χέρι του στο πρόσωπο του Dylan. Έπεσε κάτω και αυτομάτως κατέβηκα από την αγκαλιά του.

"Πάμε να φύγουμε!" Φώναξε.

"Γιατί; Εγώ περνούσα πολύ ωραία με τον Dylan." Με τραβούσε προς τα έξω.

"Μην μιλάς."

"Πάρε με τηλέφωνο!!" Φώναξα για να με ακούσει ο Dylan όμως είχαμε βγει έξω από την τουαλέτα. Πήγαμε προς την μπάρα και πήρα τα πράγματα μου.

"Άσε με!" Φώναζα. "Δεν θέλω να φύγω." Διαμαρτυρήθηκα. "Θέλω να χορέψω."

Βγήκαμε έξω από το μπαρ ενώ συνεχίσαμε να περπατάμε προς το αμάξι του.

"Θα σε πάω σπίτι."

"Δεν θέλω! Άσε με! Δεν έχω να κάνω κάτι." Φώναζα αλλά δεν με άφηνε. Με έβαλε μέσα και έκλεισε τις ασφάλειες. Μου έβαλε ζώνη και σε πέντε λεπτά ήμασταν έξω από το σπίτι μου.

"Τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή! Σβήνω μια αγάπη που είχε λάθος διαδρομή." Τραγουδούσα ενώ είχε περάσει το χέρι μου στους ώμους του και με κρατούσε από την μέση για να μην πέσω.

"Ακούς;" είπα στο αυτί του. "Σε σβήνω!!" Γέλασα. Βρήκε τα κλειδιά στην τσάντα μου και με έβαλε μέσα. Μόλις έκλεισε την πόρτα τον κόλλησα πάνω σε αυτή. Με τα τακούνια που φορούσα ήμασταν σχεδόν στο ίδιο ύψος και με βόλευε.

Νέο πάρτ!!! 💕💟💞

Continue Reading

You'll Also Like

68.8K 397 23
Ιστοριουλες για να σας κρατάν συντροφιά τα βράδια Τα πάντα αποτελούν προϊόν της φαντασίας μου και μόνο. Δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα διαβάστε...
6.6K 400 18
Όταν του αποκάλυψε η Θεοφανω τον πραγματικό λόγο που η γυναίκα του αυτοκτόνησε, έπεσε από τα σύννεφα. Όμως η ζωή του επιφύλασσε μεγαλύτερες εκπλήξεις...
1M 53.8K 91
"Μπ-μπορείς να με αφήσεις;" τραυλιζω "Μα μωρό μου, και οι δύο ξέρουμε πως δεν θες να σε αφήσω"λέει και ενώνει τα χείλη μας. Απόσπασμα από Part 40 __ ...