Tutkuyla Harmanlanmış Bedenler

By redndyellow

5.2M 167K 32.1K

Acar Devran, kendini bozguna uğramış gibi hissediyordu. Yaklaşık 7 saattir yatağındaki güzelliği seyrediyordu... More

0.0: "Karşılaşma"
0.1.1: "İddia"
0.2: "Yüzleşme"
0.3 "Gerçekleri Öğrenen Bezelye Beyinli Koala"
0.4 "Geçmişe Bakış"
0.5 "Sen Hep Benimdin Demek"
0.6 "Gelmemi Mi İstersin?"
0.7 "Kabusun Tozları"
0.8 "Acar Devran'ın Vikipedisi"
0.9"Devran Yalısı'nda Elvin Rüzgârı"
1.0: "Seviyor mu? Sevmiyor mu?"
1.1 "Fırtınadaki İnciler"
1.2: "Bumerang"
1.3: "O'na Dokunma"
1.4 : "Kül"
1.5 : "Sana Geldim Yiğidim!"
1.6: "Hediye gibi geldin, hoşgeldin"
1.7: "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş"
1.8: "Galata Kulesi Tepesinde"
1.9: "Gecede Bir Damla Okyanus"
2.0: "Sağ Kalanlar"
2.1: "Hep Kadın Gibi"
2.2: "Seni Yaratana Ölünür."
2.3: "En Derin İlk Adam"
2.4: "Yarişkimi"
2.5: "Karadeniz Güzeli"
2.6: "Defile"
2.7: "Bencil"
2.8: "Çabala Devran"
2.9: "Ne Diyorsun?"
3.0: "Sahil"
3.1: "Atılgan Rus'a Dövüş Çiçeği"
3.2: "Yeni Yılda Yeni Kararlar"
3.3: "Karabasan ve Düş Kapanı"
3.4: "Mangal Sonrası Nişan"
3.5: "Hazırlıklar&Düğün Bohçası"
3.6: "O Zaman Dans!Renk!"
3.7: "Köprüden Önceki Son Çıkış"
3.8: "Thinking Out Loud"
3.9: "Lady D."
4.0: "Hafızadan Silinen Bir Gece"
4.1: "Güçlü Kadının Güçlü Adamı"
4.2: "Eve Dönüş "
4.3: "Sarı Gül Buketi"
4.4: "İkiz"
4.5: "Ev Alışverişi"
4.6: "Ağva"
4.7: "Hat Trick"
4.8: "Kapan"
4.9: "Gün Gelir Devran Döner!"
SAVAŞ DEVRAN: "Dolmasın O Güzel Yeşillerin"
5.0: "Aden"
DUYURU
BADE
5.1: "1 Çilek 2 Erik"
5.2: "Mutlu Ailenin İlk Resmi"
5.3: "Bir Aşüfte Sorunsalı"
5.4: "Affet Kız, Yükün Azalır!"
5.5: "O Benim!"
5.6: "Eksik Resim"
5.7: "All Of Me"
5.8: "Büyüyen Minikler"
DUYURU
5.9: "Krallık"
6.0: "Elmalar"
6.1: "Yama"
6.2: "EN GÜZEL HEDİYEM-FİNAL"
ÖZEL BÖLÜM-1: "Afet-i Devran ve Devran Erkeği"
ÖZEL BÖLÜM-2: "Bayramlar"
ÖZEL BÖLÜM-3: "Nabız"
Acar&Elvin: "Başka Bir Dünyada"

0.1.2: "Bu Kız.."

256K 4.7K 466
By redndyellow

(8Ağustos 2016 tarihinde yayımlanmıştır.)

ELVİN DURU'dan devam

Lastik tokam çıkarılınca bir an için irkildim. Saçlarım volümlü olarak açılmıştı. Oda king suitti. Genişçe bir yatak odasındaydık bu odada 4 kapı daha vardı. Ortada bembeyaz geniş bir yatak,yanında açık kahve komodin duruyordu. Hemen yanında bir koltuk. Üzerinde içkiler bulunan masa, dolap, ve odanın her yerinde ayna vardı. Gerilmemdeki diğer küçük faktör.

Acar ise garipti. Ona kuduruk demiştim. Bana dokunmak istediğini farketmiştim, bana dokunduğunda tenim uyuşuyordu. Beni konuşturmak istiyor, vücuduma bakıp duruyordu. Bende çaktırmadan onu süzmüştüm. Bu yüzden bana bakıyor diye salak salak konuşamazdım.

Benden büyük olduğunu düşünüyordum. Belki 20 li yaşların sonundaydı. Siyah diyebileceğim koyulukta gözler ve yine siyah orta kesilmiş saçları vardı. Burnu harikaydı. Bir kız olarak burnunu kıskanmıştım resmen. Dudakları benimki kadar değildi (bu çok normaldi çünkü erkekti) ama kalındı. Hafif kirli sakalı vardı ve ona çok yakışıyordu. Teni tam esmer değildi ama koyuydu, o sütlü çikolataysa ben yanında hafif karamelize edilmiş beyaz hindistan ceviziydim.

Acar, saçlarımın hepsini sol omzuma topladı. Ellerini belimin iki yanına koyup aşağı yukarı sürtmeye başladı. Kalçama bir şey batıyordu ve gerginliğim geçene kadar kemeridir diye ummak dışında bir şey yapmadım. Ama bu kadar tutuk olmamam gerektiğini de düşünüyordum.

Sonuçta adam bana isteyip istemediğimi sormuştu, zorla odaya getirip tecavüz etmiyordu. En azından bu gecede elle tutulur bir tutku vardı. İkimizin arasındaki elektriğe ve birazdan oluşacak olan ten uyumumuza bu aynalar bu duvarlar şahitti.

Beni kolumdan çekip aynaya yasladı. Odada ilerledi. Nereye gitti şimdi bu? Kırbaç mı getirecek yoksa diye düşünürken elinde mendillerle geldi. Rahatladım. Anlamsızca bakarken dudaklarımdaki ruju silip kuru mendille kuruttu. Anlam veremediğim için hala (🤔) bakıyordum.
-Dudaklarının kendi tadını merak ettiğim için." Dedi. Vay be vahşi doğa erkekim.

İstemeden kıkırdadım.

Ayakkabılarımı çıkarıp, çorabımı çekti. Kendi ayakkabılarını da çıkardı. Gömleği kafasından çekip fırlattı. Yine güldüm ama neye bilmiyorum. Omuzlarımdan tutup aynaya çevirdi beni, elbisemin fermuarına aşağı indirdi ve sıyırıp yere bıraktı. Şimdi ben iç çamaşırlarımla o da pantolonuylaydı. "Emin misin?" Dediğinde kafamı evet anlamında salladım. Emindim. Gözleri parladı.

Elimi kemerine götürüp çıkardım. Pantolonunun düğmelerini de açtım. O da baksırıyla kaldı. O benim vücuduma bakarken ben de onunkine baktım. Yutkunduk. İkimizde aynaya döndüğümüzde aslında durum biraz komiğime gitmişti.

Gerçekten platformla Avatar dünyasına giren ben Hobbit' e geçiş yapmış ve yanında bir cetvel boyu kadar kısa kalmıştım. Gülünce "Neden gülüyorsun sen deli deli?" Diye sorup bacaklarımı beline sardı. Kucağındayken yine gülüp "Aramızda bir cetvel boyu kadar fark var. Kocamansın, bende miniciğim." dedim. O da dişlerini gösterecek kadar güldü.

Elini sırtıma getirdiğinde kıpırdadım. Parmak ucuyla dokunulduğu zaman huylanırdım. Sonra dudaklarını hissettim. Her noktayı tekrar tekrar öpüyor duruşumu zorlaştırıyordu.

ACAR DEVRAN'dan

Sırtı pürüzsüzdü. Buraya hangi ara geldiğimizi bile anlamayacak kadar kaybetmiştim kendimi. Çok güzel gülüyordu. Siz de ister istemez gülüyordunuz.

Belindeki çukurlar beni bitirmişti. İnledi tekrar. Bir daha sürtünce ikimizde inledik, ben yine hırlamıştım.

Sırtı göğsüme yapışıktı. Daha çok inlemeye başlayınca kendimi tutmam zorlaşmıştı.

Onu sırtüstü yatırıp boynundan başlayarak öpmeye devam ettim. Ellerim kalçalarından ayrılmıyordu çünkü çok beğenmiştim. Spor yaptığı için sertti ve iriydi. Tekrar kendimi ona yaslayıp sütyenin izin verdiği kadarıyla göğüslerini öpüp ısırdım, bir elimle diğerini ellemeye başladım. Daha vahşi de davranırdım ama böyle vücudumuz dans ediyor gibiydi.

Kendini havalandırıp bana yaslıyordu. Sımsıcak vücudunu kendi vücudumda hissetmek beni daha da sertleştiriyordu. Siyah dantelli çamaşırları süt beyazı tenine çok yakışmış, onu ultra seksi yapmıştı. Dantelsiz de seksi olurdu orası ayrı konu.

Kopçasını açtım ve göğüsleri çırılçıplak karşımdaydı. "Destekli olmadığını biliyordum." Daha çok inledi ve bende göğüslerinden birini emip diğerini sıkmaya devam ettim. Göğüs uçlarıyla oynadım. Isırdım. Kendimi ona ittirmeye devam ediyordum ve ikimizde feci sesli inliyorduk. Bu kızın teni her şeyden güzeldi. Daha fazlasını istiyordum.

Harika göğüslerinin tomurcuklarının büyüyüp küçülüşünü izleyip, onlarla uğraşmayı bıraktım ve göbek deliğine kadar onu öpmeye devam ettim. Çok hafif karın kası da vardı. Uzun zamandır spor yaptığına artık emindim. Göbeğini deldirmişti, dişlerimle piercing i hareket ettirdim. Göbekte piercinge zaafım vardı, bel gamzesine de. Belki de bu kız tamamen zaafımdı. Göbeğine dilimi daldırıp öperek daha aşağılara indim.

Çamaşırın üstünden dudaklarımı bastırdım. Artık çok kıpırdanıyordu ve çok ıslanmıştı. Bu benimkini daha çok uyardı ve artık hareket edemeyecek kadar zorlanmıştım. Kalan son bez parçasını çıkarıp onu izledim, gözleri kapanmış kıvranıyordu. Kadınlığını emmeye başlayınca geri çekmeye çalıştı izin vermedim. Ellerimle göğüslerini yoğurmaya, kadınlığını emmeye devam ettim. Tadı dünyanın en güzel tadıydı.

Saçlarımdan tutup beni daha çok bastırırken "Ahhhh Acaar..." Diye inledi. "Ah yavrum.." Adımı söylemesi harikaydı. Bir elinin tırnaklarını omzuma, diğer elini saçlarıma bastırıyordu. Vahşiydi. "Tekrar söyle bebeğim" "Acar.. Ahh" dedi ve ben onunla yüzyüze gelmişken, beni ittirip at biner gibi üstüme çıktı. Kendini aletimin üstüne koyup sürtünmeye başladı, ikimizde odayı inletiyorduk. İri göğüslerini daha çok yoğurdum. Aynadan yansımamıza baktığımda aramızdaki uyumu, tutkuyu herşeyi somut olarak gördüm.

Gözlerini kapattı, başını geriye attı dudaklarını kanatır gibi ısırdı. Baş parmağımı dudağına götürüp dişlerini çekmesini sağladım. Başparmağımı ağzına alıp emmeye başladı ve sürtünmeye devam etti. Şaşkınlıktan ağzımın açık kaldığına emindim. Boşta havada kalan elimi de alıp göğsüne koyup sıkmamı istediğini belli etti.

Bende kayış koptu ve onu tekrar sırt üstü yatırıp baksırımı çıkardım. Prezarvatifi takınca gözleri büyüdü. Şaşırmasına gülüp ona sürtündüm. "Bu nasıl...Ya-Yavaş olabilir misin?" Aldığı hazzı arttırmak için söylüyor olabilirdi." Denerim güzelim"

Yavaşça içine girince tiz bir çığlık attı. Belki daha önce bu kadar büyük birşeyi almamıştır, diye düşünüp çıkarak biraz daha sert girdim. Gözünden bir damla yaş geldğini görünce dudaklarımla sildim ve girip çıkmaya devam ettim. Gelgitlerime devam ederken tamamen içine girmemiştim.

"Acaar.. Devam et.. Bu çok güzell..Daha çok istiyorum.. Ahh.." Dediğinde koyverdim kendimi ve tamamen olmasada az kalana kadar girip çıkmaya başladım. Kasılmalarını ve sıcaklığını hissettikçe deliriyor ileri geri hareketime devam ediyordum. Birkaç dakika sonra ikimizde birbirimizin gözlerinin içine bakarak, ben ona "Güzelim" derken o bana bal dudaklarıyla tekrar ismimle hitap ederken, patladık. Hazzı aldık, doyuma ulaştık.

Sırtımda gezinen minik elleri, beni delirme eşiğine getirmişti. Tırnaklarıyla sırtımı boydan boya kanatırcasına çizmişti. Boynunu öpüp, ona sürtündüm ve elimin altındaki kalçalarını sıktım. Kendimi yanına attım.

Bundan feci zevk almıştım. Daha önce hiçbir kadınla bu kadar yoğun sevişmemiştim. Ve ona sert davranmamıştım. Aslında sekste acıyla beraber zevk de gelirdi ama o yavaş olmamı istemişti. Onun isteğini kendi isteğimden önde tutmuştum nedensizce.

Bu kızı tekrar tekrar istiyordum. Şuan nefeslerimizi kontrol altına almaya çalışıyorduk. Durumuna bakmak için kafamı çevirdiğimde hızlıca
nefes aldığını, gözlerinin kapalı olduğunu gördüm. Gür koyu saçları yastığa dağılmıştı. Bu görüntü çok hoşuma gitmişti.

Çarşafı üstüne örtmek için ayak ucundan alırken kasıklarımda kan gördüm, onun bulunduğu taraftada çok az kan vardı.

O an beynim kendini açtı. Bu kız bakireydi.

Anlamıştım ki bu kızla aramızda bu gece oluşan bu elektrik benim direk sökülene kadar devam edecekti. Çünkü ondan kopmayı hiç düşünmüyordum.

***
Bölüm Sonu😘😘😘

Yorum yapmayı unutmayıın!

Sevin,sevilin. ❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

4M 113K 73
Lamia: Ayrılık ay dönümümüz kutlu olsun. Mirza: Lamia şaka mısın? Mirza: Sen terkettin beni.
100K 5.7K 33
TAHASSÜR Cihan ve Kamerin hikayesi... Yıllar önce birbirine verilmiş sözler... Yıllarca birbiriyle kavuşmayı bekleyen iki insan yıllar sonra tekrarda...
3.5M 128K 71
Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyordum... "1 yıl, sadece 1 yıl sonra burdan herkesin seni bir ölü olarak...
857K 33.9K 30
Soğuk parmaklarının arasında duran yüzüm yanarken ellerimle ceketinin ucunu kavramıştım. Dışarıdan biri görse birkaç dakika önce bağıra bağıra kavga...