Itt Ragadva

By EviKacso

5.2K 259 36

Dia egy elmegyógyintézettel lakik szembe. Mindig is kivancsi volt rá , hogy milyen lehet ott bent. Egyik est... More

I.fejezet
II.fejezet
III.fejezet
IV.fejezet
V.fejezet
VI. fejezet
VII.fejezet
VIII.fejezet
IX. fejezet
XI. fejezet
Új cím! (Itt Ragadva)
XII. fejezet
XIII.fejezet
XIV. fejezet
Köszönet!
FONTOS

X. fejezet

211 11 0
By EviKacso

Reggel kábultan ébredtem. Fájt a fejem. Kibujtam a takaró alol, belebujtam a papucsomba és feláltam . Szédültem. Éreztem , hogy valami nincs jól. Éreztem , hogy valami középhőmérsekletű folyadék folyik le a lábamra. Lenéztem. A fehér papucsom beszívta magár már vérrel. A látvanytól emejegni kezdtem, majd hirtelen minden megszünt körülöttem. Csak azt hallottam, hogy valaki segítségért kiabál. Majd minden megszünt. A fajdalom is. Csak elengedtem magam. Valami fény közeledett felém. Majd megpillantottam egy kislányt aki körülbelül 2 éves lehetett. A lány én voltam.
-Bátyus, gyere játszani velem!
Volt bátyám? Én miért nem tudtam róla?
-Jövök.- mondta. Fehér ruhában voltam. Arra a kisruhámra emlékszem.
-Ni!- mutattam a kerités felé- Ott egy bácsi!
- Dia, figyelj rám- gugolt le mellém. Komolyan nézett rám.- Menj be és ne gyere ki!
Elinditott. Egy kicsit lökött rajtam, hoyg elinduljak. De persze nem mentem be, gyerek voltam. Láttam ahogy, a fiú , azaz a bátyam közeledik az emberhez. De hirtelen felém néz , és megpillant , ahogy leselkedek. Felém veszi az irányt.
- Dia! Menj be, zár be az ajtót. És igérj meg nekem valamit! - mondta. És akkor egy könny csordult végig az arcomon.- Vigyázz magadra, és anyáékra is! Megigéred , hogy hallgatsz rám?
-igérem!- ezzel szipogtam egyett és ezzel elkezdtem szaladni befele. Az ajtóból néztem , ahogy a bátyám odamegy a férfihez, de tisztes távolságban megáll töle.
-Mit akarsz?- kérdezzte a bátyám.
-Tudod te azt jól!- a férfi bátyám felé emelte a pisztolyt.
Ezzel fogtam magam és kiszaladtam. A fehér ruhám teli lett vérfoltokkal, a bátyamban megállt egy lövedék. A szemem láttára halt meg a bátyám. Erre nem is emlekeztem. Sem arra , hogy volt egy bátyám. Vajon mit akart az a férfi ? És ki volt ő?
Az emlék megszünt a fejemben, és visszaváltott erős , fehér fényre. Majd hirtelen minden elsötétült. Semmit sem éreztem. Lehet, hogy meghaltam? Mi történt? A hang is kezd elhallgatni a fejemben. Egyre fáradtabb vagyok. Már gondolkozni sem birok. Az lesz a legjobb , hogyha hagyom magam , hogy magávval huzzon , az aki húzni akar.
Minden megszünt. Szerintem meghaltam

Continue Reading

You'll Also Like

37.1K 3.3K 35
Rémisztő, kísérteties, paranormális, hátborzongató. Sok ezekhez hasonló jelzővel lehetne még illetni a várost, amelyet az emberek egyszerűen Spooky V...
12 3 1
"Teljesen elvesztettem a fejem. Minél tovább ellenkeztem, annál jobban ínyére lett a játék, amit nagy szeretettel játszott velem. Csak idő kérdése mí...
1.8K 161 17
Zenóbia minden egyes nap téblábol a mókuskerékben. Elviseli az áruházban totyorgó néniket, a néha elég szagos, rosszindulatú munkatársait Bulldog Jul...
37.8K 1.3K 130
Ha már volt szó különféle Angyalokról és azok képességeiről, feladatuktól és leírásukról, akkor beszéljünk egy kicsit a "gonosz" változatukról, vagyi...