Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)

By HazalCuhadar1

1M 41.6K 9.6K

İntikam hırsıyla yanan bir kız. Karanlığın içine batan bir kız. O sonradan kötü olmadı. O hep kötüydü. Her za... More

TANITIM
KAHVE
YENİ OKULUM
MüdürCÜK
YANLIŞ
KAMP
OYUN
ÖPÜCÜK
FUTBOL
PARTİ
MALMI DEDİ O BANA
GERÇEKLER
BASKIN
SENİ SEVİYORUM
TAHRİK
EVCİL HAYVAN
KORKU
NENE VAKASI
BENİMSİN
ZEHİR
MUTLU BİR GÜN
KAÇIRILMA
SADECE BİR GÜN
KAZA
UMUT IŞIĞI
DUYURU
MUTLUYUM
AMCA
SUİKAST
OYUN İÇİNDE OYUN
KARANLIK TANRIÇA
ÖLÜM MELEĞİ
FİŞİNİ ÇEKMEK..
ARKADAŞLARIM..
ÇATLAK
PİKNİK..
KARANLIK YAĞMUR
SIR
HAYAT
ÖLÜM
MORG
PLAN
BELALI OKUL
SİYAH CENNET
BÜYÜK PATRON
MAÇ
SARHOŞ
HAYALET
İŞKENCE
YALNIZLIK
GÖZYAŞI
GİZLİ KİŞİ
BEDEN DERSİ
KÜÇÜK ŞAKA
MAFYALAR
İYİ KIZ
GÜVEN
KARANLIK
İHTİYAR
KÖTÜ KUZENLER
SİNİR
CEHENNEM
AİLEM
AĞAÇ
PEMBE SAÇLI KIZ
İLAÇ
BÜYÜK BULUŞMA (FİNAL)
2. KİTAP GELİYOR

ÇETE

12K 513 23
By HazalCuhadar1

( Medya ;Nefes )

Sabah normalden daha erken uyandım. Sweet yanımda yoktu. Herhalde aşağıdadır.

Ayağa kalkıp dolabımın başına yürüdüm. Bu yeni odama alışmaya başlıyorum. Eski odamdan daha siyah dolu bir oda. Gri göbeğimi biraz açıkta bırakan kolsuz bir tişört ve siyah mini etek giydim.

( Gecenin giydikleri )

Saçlarımı ise tepeden bir at kuyruğu yaptım .

Üstümü giyindikten sonra aşağıya indim. Kahvaltı hazırlamaya başladım . Krep yaptım. Yanında ise patates kızarttım. Çay falan koydum.

Kahvaltı hazır olunca kızları uyandırmak için yukarı çıktım. İlk Nefesin odasına gittim. Hala uyuyordu. Aklıma gelen şey ile sinsice sırıttım. Masanın üstünde duran kalemi aldım ve alnına Enayi yazdım. Hahaha. Çok komik oldu.
Sessizce odadan çıktım. Alevin odasına girdiğimde o çoktan uyanmış hazırlanıyordu.. Aşağı doğru inerken birden Nefesin çığlığını duydum. O sesle Alev hızla odasından çıkıp yanıma geldi ve ne oldu dercesine yüzüme baktı.
Sonra bakışlarımız yanımıza gelen Nefese döndü. Alnını silmemiş hala. Alevle birbirimize döndük ve aynanda kahkahayı bastık. Çok komik olmuş.

- Kim yaptı bunu..dedi Nefes tıslarcasına

Ben korkarak Alevi gösterirken , Alevde beni gösteriyordu. Hain arkadaş yahu.

- Ben bunu yapanıda bulur acısını çıkarırım..dedi Nefes ve geri odasına döndü.

Alevle bir kıkırdayarak aşağı indik. Alev sofrayı görünce bana sen ne şeytansın der gibi baktı. Ve koşarak sandalyesine oturdu. Tam yemeğe başlayacaktıki eline vurdum.

- Nefesi bekle..dedim

Nefes gelince sinirli gözüksede bu sofrayı görene kadar oldu. Koşa koşa gelip birşey demeden herşeyden ağzına tıkmaya başladı. Söylemesi ayıptır arkadaşlarımda benim kadar birazCık fazla yerler. Ama birazcık yani.

Yemeğimiz bitince masayı topladık.

- Kızlar bugün okula gitmeyeceğiz..dedim

- Neden..dedi Alev

- Çünkü bugün AKSOY Kolejine bir ziyarete gitmemiz gerek. Orada bir çete varmış. Bizden habersiz ve gizli uyuşturucu satmaya başlamışlar. Onlara bir uyarıda bulunmamız gerekiyor. Çünki karışıklılığa sebep oluyorlar. Çete galiba 7 kişiymiş. Şimdi kaldırın kıçılarınızı. Gidiyoruz..dedim

Kızlarla benim arabama bindik. AKSOY Kolejine sürmeye başladım.

Koleje gelince arabayı drift çekerek park ettik. Bütün bakışlar bize döndü. Bu okul bana çok yabancı. Kendi okulumuzda herkes gülümseyerek bakarken buradaki kızlar sinsice bakıyorlardı. Erkeklerse şuan sessizleşmişti hepsi bizi kesip sırıtıyordu. Azgın hayvanlar.

Kızlarla okula doğru yürümeye başladığımızda önümüzü 4 erkek kesti. Alayla konuşmaya başladılar.

- Ooo okulumuzun yeni sürtükleri gelmiş..dedi biri

Okuldakiler etrafımızda daire oluşturmuşlardı. Bizse kızlarla resmen sinirden köpürüyorduk. Bize sürtük dedi. Oğlum ben senin o sürtük diyen ağzını bir yerlerine monte etmezmiyim.

- Sen kimsinde bize sürtük diyorsun..diye bağırdı Nefes

- Gebertirim ulan sizi ..dedi Alev

- O nasıl olacakmış sürtükler.dedi içlerinden biri

O böyle deyince kızlarla tekme tokat çocuklara giriştik. Ben yumruk tekme Allah ne verdiyse dalıyordum. Kızlarda benim gibiydi. Bize sürtük diyen çocuklar yerde acı ile inledikleri halde biz onları hala dövüyor ve küfürler ediyorduk. Kimse bizi durduramıyordu.

- Ulan sikerim sizi. Piç kuruları.Siz kimsinizde bize sürtük diyorsunuz lan oruspu çocukları. Bir daha bize öyle seslenirseniz öldürürüm sizi..diye bağırdım.

Nefes ve Alevde hem dövüyor hem küfür ediyorlardı.

- Sürtük sizin yanınızda gezdirdiğiniz kızlara benzer lan it. Bir daha bize bulaşmıyacaksınız anladınmı lan , babaannesi kaşar..diye bağırıyordu Alev

- Lan godoş. Bir daha bize öyle seslenin varya sizin o ağzınıza sıçarım. Yolarım lan sizi. Aygır suratlı mendeburlar.diye bağırıyordu Nefes

Şu an herkes korku dolu gözler ile bize bakıyordu. Dövdüğümüz çocuklar yerde yatıyor ve yüzleri dağılmıştı. Ama hala dövüyorduk. Kalabalık bize şaşkınlıkla bakıyordu. Küfür ettiğimizemi yoksa bu çocukları dövdüğümüzemi şaşırsınlar .

Biz hala küfürler sıralıyorduk. O sırada iki kişi kollarımdan tutup geri çekti , biri ise ağzımı kapattı.

Kızlarıda birileri tutmuş ve ağzını kapatmıştı. Bizi kollarımızdan çekiştirerek okul dışına çıkarmaya başladılar. Biz kızlarla hala o dövdüğümüz çocukların yanına gitmek için çabalıyorduk. Ama bırakmıyorlardı. Birinin eli ağzımı kapattığı için ağzımdan çıkan küfürler boğuk bir sesle çıkıyor ve anlaşılmıyordu . Okuldan çıktığımızda kızlarla bizi bıraktılar.

- Siz de kimsiniz..dedi Alev

- Boşver onları. Hadi gidelim o çocukların yanına dövmeye devam edelim. Hala sinirliyim..dedim

- Aynen hadi gidip bir daha dövelim..dedi Nefes

Kızlarla tekrar gitmeye hazırlanıyordukki arkadaki çocuklardan biri yine kolumuzu tuttu. Sonra hepsi aynanda

- YUH..dediler

- Oha adamları öldürecektiniz..dedi birisi

- İnanamıyorum. Nasıl küfürdü lan onlar. Ben bile böyle küfür etmiyorum ..dedi diğeri

- Siz tutmasaydınız onlar ölmüştü. Lafın gelişi demiyorum gerçekten ölüceklerdi..dedim sinirle

- Bize bak bize sürtük dediler. Yok ben duramıyacağım. Onları öteki tarafa postalayacağım..dedi Alev ve tekrar gitmeye kalkınca yine birisi kolunu tuttu.

- Bir sakin olun yaa. Kızlar tırnağım kırılacak diye mızmızlanır sizse iki katı adamlara tekme tokat dalıp pert ediyorsunuz..dedi içlerinden biri

- Biz size kendimizi tanıtalım. Ben Oğuz , bu Orkun , bu Ediz , bu Enis , bu Talha , bu Uraz , bu Uzay..dedi Oğuz denilen çocuk

OĞUZUN AĞZINDAN

Bugün çocuklarla okula gittiğimizde çok şaşırdık. Böyle birşeyi görmeyi beklemiyorduk.
3 tane kız iki katı çocukları dövüyordu. Diğer kızlar gibi saç falan yolmuyorlardı. Aksine adamlara yumruk atıyorlardı. Kızlar adamlara bir yumruk salladı adamlar yere 2.80 uzandı valla. Bu kadarda değil. İlk defa küfür eden bir kız gördüm. Neredeyse her cümlede küfür kullanıyorlar. Bu kızların erkek olarak doğması gerekiyormuş. Biz bile bu kadar küfür etmiyoruz.

Kızlar adamları pert etmiş. Adamların suratları dağılmış ama bu kızlar hala dövmeye devam ediyorlardı.

Çocuklarla kızları tutup geri çektik. Ama o kadar sinirliydilerki arada bize yumruk tekme salladıklarının farkında bile değillerdi. Karnıma bir tekme yedim varya. Bunu asla unutamam. Çok fena acıdı lan. Elleride ağırmış.

Kızları okuldan çıkarınca kollarını bıraktık. Sonra tekrar onları dövmek için gitmek istediler. Bunlar tam bir psikopat. En sonunda onları biraz sakinleştirdik ve kendimizi tanıttık.

- Peki sizin isimleriniz ne..dedi Uzay

- Ben Gece ,bu Nefes , buda Alev..dedi Gece denilen kız

İsimleri değişik ve güzel. Onları yansıtıyor. Kızlarda çok güzeller. Hatta baya güzeller

- Buraya gelmenize sebep nedir..dedi Uraz

Kızlar birbirlerinin kulağına birşeyler söylediler. Sonra bize döndüler.

- Biz bir çeteyi arıyorduk. Uyuşturucu satan bir çeteyi arıyorduk..dedi Alev

Çocuklarla birbirimize baktık. Niye bizi arıyorlardıki. Çetedekiler bana söyleyelimmi diye bakıyorlardı. Kafamı olumlu anlamda salladım.

- Siz kimsiniz. Polismisiniz..dedi Uzay

- Hayır..dedi Nefes

- O zaman neden soruyorsunuz..dedi Uraz

- Sorguyamı çekiyorsunuz..diye tısladı Gece

Üçüdü sinirli ve donuk bakışlarla bize bakıyorlardı. Dostum bu kızlar niye bu kadar ürkütücü. Bakışlarımı kaçırmamak için zor duruyorum. İçimden ayaklarımı kıçıma vura vura kaçmak geliyor..

- Böyle sorduğunuza göre o çete sizsiniz. Sizin için buraya geldik. Benim uyuşturucu çeteme katılın yada bu işi bırakın. İnanın siz bizim yanımızda melek kalırsınız.dedi Gece

Bunlar kimde bize karışıyorlar. Hem bu kızın çetesimi var.

- Sizi dinleyeceğimizi nereden çıkardın. Sizden mi korkacağız..dedi Enis

Bunu demesiyle kızlar soğuk ,tiz bir kahkaha attı. Bu kahkahayla çocukların gerildiğini anladım. Tamam artık ben korkuyorum bu kızlardan ama geri adım atmaya hiç niyetim yok.

Kahkahaları bittiğinde Gece yavaş ve ağır adımlarla yanımıza gelmeye başladı . Bir yandanda ifadesiz bir yüz ifadesi ile konuşuyordu

- Ama korkmalısınız. Ben size kendimizi tanıtayım. Ben Karanlık Kız. Biz mafya kızlarız..dedi soğukça

İyice yanımıza yaklaştı. Soğuk ve sert biçimde konuştu.

- Ve bu kadarda değil. Ben en büyük mafya. Bütün mafyaları yöneten kişi..dedi Gece

Oha bu kadarını beklemiyordum. Bu kızlar mafyaymış. Karanlık kızı çok duymuştum . Çok kötü , acımasız biri olduğu falan söyleniliyordu. Doğruymuş. Ama bu kız daha kötü. Hissediyorum. Çocukların gerginliği gözle görülür biçimdeydi.

- İnanın bana sizin yaptığınız uyuşturucu işi bizim yaptığımız işlerin yanında hiç bir şey. Bizde sadece uyuşturucu satmak yok. Onları yabancı mafyalara satıyoruz. İlaç kaçakçılığı var. İlaçları değiştirip uyuşturucu koyuyoruz. Silah pazarlığı , kaçakçılığı var. Organ mafyalarına kadar , kafes dövüşleri , motor yarışları gibi daha birçok şey yapıyoruz. Sizinde bizden biri olmanızı istiyoruz. Zaten başka seçeneğiniz yok..dedi Gece

Bu kız çok çok kötü. İlaçları değiştirmek ne demek. Milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş. Bu kadarı fazla. Bu kız herşeyi yönetiyor. Polisler ,komiserler bir çok çeteyi çökertemedi. Uyuşturucu kullanımı arttı. Cinayetler ,alkol durumları arttı. Bunları haberlerden öğrendim. Ve şimdide sebebini öğrendim.

Sebebi Gece. Bu kız Türkiye ile oynuyor. İnsanların kaderini değiştiriyor. Sanki insanların hayat ipleri Gecenin ellerinde. O iplerle insanları kukla gibi kullanıyor .

- Ya dediğini yapmazsak..dedi Talha

Korktuğunu sesinden anladım. Onun böyle demesiyle Gece kahkaha attı. Ve bu...ürkütücü.

- Size kendimizi tanıtalım demi kızlar..dedi Gece

Nefes ve Alev bize alaycı birşekilde gülüp kafa salladılar.

- Biz ne yaparız biliyormusunuz. Canımızı sıkanın canını alırız. Tek bir silahla ,tek bir mermi ile. Yada işkenceyi de tavsiye ederim. Çok zevkli. Biz kimseye acımayız. Affetmeyiz. Acı vermekten zevk alırız. Ruhumuz siyah. Bedenimiz siyah. Acı vermekten zevk alan , psikopat ,acımasız iflah olmaz üç karanlık ruh. Sence size neler yapabiliriz bir düşünün..dedi Gece

Şuan ilk defa bir kızdan korktuğumu hissediyorum. Böyle olmamalıydı. Bu kızın yaptıkları çok fazla.

- Bu sessizliğinizi evet olarak algılıyorum. Size ihtiyacım olduğunda ararım. Şimdi gidiyoruz. Kötü günler dilerim..dedi ve arkadaşlarıyla yürümeye başladı.

Giderken sigara içmeye başladılar. Sonra biz ne olduğunu anlamadan kahkaha atmaya başladılar.
Kahkahaları boş sokaklarda yankılanıyordu. Ve bu çok ürpertici.
Normal bir kahkaha değildi bu. Şizofrenik ,psikopat bir kahkahaydı.
Daha da önemlisi bu kahkaha Geceyi yansıtıyordu.

Continue Reading

You'll Also Like

2.9M 155K 48
Her belayı kendine çekebilecek potansiyelde olan muhabirimiz ile belalardan hiç hoşlanmayan yakışıklı başkomiserimizin tatlı aşk haberine hoş geldi...
3.3M 171K 55
17 yıl önce verilen yanlış bir karar bir ailenin hayatını nasıl etkileyebilir? Ya da yapılan hatalar hangi aşamadayken kurtarılabilir? Defne, kötü ve...
10.9M 358K 70
Karanlığın Aç Çocukları Serisi, Akılbaz (1.kitap) ve Canbaz (2.kitap) olmak üzere burada yayımlanmaktadır. ____ Parmak uçlarım geniş omuzlarına doku...
4.1M 132K 73
Bir adam, beni yangına çevirmişti. Bir adam, benliğimi bozmuştu tereddütsüz. Ve bir adam benim cennetimin ateşi olmaya ant içmişti ansızın... O adam...