The Witch - I & II

Av KTHalien

14.6K 1.3K 264

Kihyun, un prinț răsfățat, arogant și plin de sine, dar totul se schimba în momentul când o întâlnește pe ea... Mer

Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
VOLUMUL II
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18

Capitolul 1

1.4K 60 9
Av KTHalien


" - Chiar daca am nevoie de ea, nu vreau s-o fortez sa faca ceea ce nu doreste... "


Aceste cuvinte au determinat-o pe Sujin sa-si invinga teama si sa iasa din ascunzatoare. Chiar daca nu a vazut inainte cine le-a rostit, doar stia c-o sa faca un bine cuiva, si era curioasa si cum.
Kim SooJin este o frumoasa vrajitoare in varsta de 18 ani care dintre surorile ei, ea si-a descoperit cel mai tarziu puterile, bunica ei  dand-o si pe ea la scoala pentru copii cu puteri supranaturale. Numele ,,Sujin'' inseamna pretios, rar, ceea ce si este din cauza unei puteri ale sale. Totul era plictisitor in acea scoala, voia in viata ei multa actiune, de aceea era si cel mai problematic elev al acelei scoli... dar intr-o zi i s-a intamplat ceva neobisnuit, iar de atunci, totul s-a schimbat...



12 Septembrie 2015


- Bunico!! Strig eu mergand spre bunica mea aflata langa o fantana.
- Ai venit? Spune bunica continuand sa se uite atenta in fantana.
- Da, iar asculti barfele acelor femei din coltul strazii? Nu stiu de ce, dar nu le suport deloc. Spun in timp ce ma aplec si eu pentru a asculta.



Fantana aceea era vrajita de catre bunica lui Sujin pentru a asculta ultimele ''barfe'' din acel oras, deoarece, bunica  nu iesea deloc din curte.
Ceva a facut-o pe Sujin sa se indeparteze de fantana si sa iasa alergand din curte. Cand a iesit, spre ea venea o femeie imbracata intr-o pereche de pantaloni negri si o bluza turcoaz care ii scotea ochii de culoarea smaraldului in evidenta. Simtind  putere care venea din dreptul acelei femei, Sujin, spre surprinderea ei, inainta lipsita de orice frica. Cand a vazut-o pe Sujin atat de neinfricata, a inceput sa-si foloseasca puterile asupra ei, dar cand voia s-o izbeasca de copacul din spatele ei, Sujin era de neclintit. 


„Se tine tare, asta-mi trebuie." Gandeste femeia, fiind satisfacuta de ceea ce a vazut. 


Cand au ajuns la o distanta favorabila, acestea au pastrat pentru cateva minute contactul vizual, dar in loc sa inceapa o conversatie, acestea au inceput sa se lupte, femeia folosindu-si puterile pentru a o izbi pe Sujin de zidul aflat la zece metrii fata de aceasta, dar aceasta a facut doar un pas in spate, deoarece a fost luata pe nepregatite. Acest lucru a infuriat-o pe Sujin, asa ca a inceput  sa-i faca acelasi lucru. 


Fiind vrajitoare, aceasta are mai multe puteri, cum ar fii puterea de a vedea la departare, de a deveni invizibila si puterea vindecarii.
Incepand sa alerge in jurul femeii, Sujin crease o tornada care reusise doar s-o ameteasca putin. Deoarece a vazut pe cineva alergand spre ele din spatele femeii, frica si-a facut simtita prezenta. O speria gandul ca nu se mai luptase pana acum cu un barbat, si in acelasi timp, cu doua persoana cu o putere atat de mare. 


A fugit in curte in timp ce femeia era inca in tornada, iar cand s-a uitat in spate, barbatul inca nu ajunsese. Si-a folosit puterea pentru a deveni invizibila si s-a ascuns intr-un loc pentru a fi sigura ca n-o s-o vada cineva chiar si atunci cand este invizibila. A stat linistita pentru cateva minute, dar dintr-o data ceva a facut ca inima sa-i bata mai tare. Motivul fiind sunetul unor  voci pe care le putea auzi din ce in ce mai bine. A auzit vocea femeii strigand ca din cauza ei o doare capul si ca trebuie s-o gaseasca imediat, dar alta voce a facut-o pe Sujin sa fie mai atenta la conversatia lor.


- Cautati-o, este aproape, simt asta.
- Nu mama, te rog sa te opresti.
- Fiule, doar cu ajutorul ei iti vei recapata memoria.
- Chiar daca am nevoie de ea, nu vreau s-o fortez sa faca ceea ce nu doreste...


"Mama?" Ah, acum am de-aface cu o intreaga familie de nebuni...
 Dupa ce a tras cu urechea la ce spuneau, Sujin a ramas uimita cand a auzit-o pe femeie spunand ca fiul ei poate sa-si modifice infatisarea in ce perioada a vietii sale doreste. Ridicandu-se cu greu de jos, Sujin a iesit din ascunzatoare, mergand spre ei. Nu s-a uitat la baiat, ci pastra contactul vizual cu acea femeie care era surprinsa ca a venit ea de bunavoie.


- Vad ca ai aparut, ce te-a determinat sa faci asta? Intrebase femeia, vocea ei sunand putin malefica.
- Am auzit ca aveti nevoie de ajutorul meu si sunt curioasa de ce aveti nevoie. Spun eu incercand sa par tare si sa nu las impresia ca sunt o persoana slaba.
- Hei, chiar nu trebuie sa faci asta daca nu vrei. Se aude vocea care i-a spus ,,mama'' acelei femeie care a inceput sa se lupte cu mine pentru nu stiu ce motiv, dar se pare c-o sa aflu acum.
- Sunt doar curioasa, inca n-am spus c-o s-o si fac. Spun eu si imi mut privirea de la acea femeie la ... un copilas?
O doamne cat de dragut esti! Spun eu alergand spre acesta, se pare ca in acel moment ma cam luat valul, mereu cand vad un copilas reactionez astfel.
- Ce tot faci? Spune acesta citindu-se pe fata sa frica.
- Ei, hai, doar n-o sa te mananc, de ce ti-e frica de mine?
- Mama, poti te rog sa vorbesti cu ea sau macar sa-i spui ca-i o ciudata?
- Fiule, cred ca te-a auzit deja...
- Asa mama, asa fiu! Ahjussi, si cu tine seamana?
- Nu stiu ce sa zic, poate doar la fizic. Spune acesta facand-o pe Sujin sa creada ca este un om bun, care nu seamana cu sotia sa.
- Acum sa auzim, de ce vreti ajutorul meu?
- Am auzit ca tu esti singura vrajitoare care are printre toate acele puteri,si puterea vindecarii, corect?
- Se pare ca ai auzit bine. Spun eu incercand sa par stapana pe mine.
- Baiatul nostru are nistre probleme, si-a pierdut memoria si am auzit ca daca petrece timpul cu tine, s-ar putea sa si le recapete. Acesta este motivul, vrem sa devii nora noastra pana cand acesta si le va recapata.
- Nora? Nu va ganditi numai la voi? Cum pot eu sa ma marit cu un baiat de 7 ani? Spun eu, uitand ca are acea putere, de a se schimba in ce varsta vrea.
- Atunci spune-mi doar ce varsta ai vrea pentru un sot. Spune acel micut.
- Umm, pai, eu am 18 si pentru un sot ar fi bine sa aibe 20. CE? STAI!! Dar cu familia, scoala, viata mea, cum ramane?
- Dar familia ta a fost de acord sa faci asta, scumpo. Spune femeia fiind mirata pentru ca Sujin nu stia.
- Serios? Eu nu prea cred.
- Sujin, acesti oameni spun adevarul, stiu c-o sa-i poti ajuta si te rog sa faci asta. Celor de la scoala o sa le spun ca te-am trimis sa inveti in alta tara, tu poti merge cu ei. Spune bunica venind exact la momentul potrivit.
- Dar imi place la acea scoala, nu pot doar sa merg acolo, dar sa nu stie nimeni ca sunt maritata? Dar stati asa. De ce trebuie sa ma marit? Nu pot sta cu el si fara casatorie? Spune Sujin, care desi uraste acea scoala plictisitoare,acolo si-a intalnit prima dragoste si are acolo o prietena care i-a fost mereu aproape.
- Are dreptate, mama, si mie imi convine... sa fiu sincer, ar fi un ghinion pentru mine, ca print, sa ma casatoresc cu o asemenea ... persoana.
- Dar ce vrei sa spui? Nu sunt asa buna pentru tine, woa, nu-mi vine sa cred ce tocmai a spus piticul asta. Spune Sujin fiind complet furioasa pe vorbele acelui copil.
- Nu, in poporul nostru, printii de varsta ta trebuiau casatoriti, daca o sa-ti recapeti memoria, atunci o sa puteti divorta, n-o sa va tina nimeni impreuna cu forta. Daca am terminat, atunci putem pleca. Kihyun, tu mai poti petrece timp cu aceasta tanara.
- Bine, mama...



Dupa plecarea acelor oameni, Sujin a mers la bunica ei pentru a o intreba cine sunt ei defapt, dar bunica nu i-a putut da un raspuns, ce i-a putut spune a fost ,,Doar asteapta, si-ti vei da singura seama."
Ce a vrut sa spuna, Sujin n-a inteles, si nici n-a mai putut-o intreba pentru ca bunica a disparut.
Familia lui Sujin este formata din trei surori, toate erau trecute de 25 de ani si si-au gasit deja perechea. Acestea si-au pierdut parintii de cand Sujin era mica, intr-un razboi dintre oamenii normali si oamenii cu puteri supranaturale. Surorile ei aveau si ele puteri pe langa ca erau si ele vrajitoare, cum ar fi, puterea de a alerga foarte repede, telepatia, puterea de a controla vremea, teleportarea, puterea de a zbura, si altele. Bunica avea grija de Sujin si a fost bucuroasa cand familia Yoo i-a cerut ajutorul, deoarece erau prieteni buni parintii acelei femei cu bunica Kim Kyung Sook, si voia ca nepoata sa aiba parte de aceasta experienta. Numele bunicii inseamna buna, curata, virtuoasa, si fermecatoare, ceea ce este si la varsta sa de 65 de ani.



Dupa ce au fost lasati singuri Sujin a incercat sa se comporte cat de natural putea, dar nu i-a mers, era nelinistita si Kihyun a observat asta.



- Vrei sa ma transform intr-un timp, adica tot eu, de 20 de ani? Dar daca o sa fac asta, trebuie sa-ti inchizi ochii, nu-mi place sa ma schimb de fata cu cineva.
- Da, chiar sunt curioasa si stai linistit, n-o sa ma uit. Spune Sujin si se intorce cu spatele. Dupa un minut de asteptare, Kihyun a atins-o pe umar pentru a o anunta ca se poate intoarce.
Asa de rep... . N-a reusit sa termine din cauza ca a ramas uimita de ce a vazut in momentul in care s-a intors. Era total schimbat, culoarea parului era saten deschis, avea corpul bine facut, acum era mai inalt ca ea cu un cap si nu putea sa nu observe stilul in care se imbraca, este foarte tare si se vede ca este bogat...pentru ca este arogant. Dar nici Sujin nu era mai prejos, chiar daca are parul vopsit intr-un violet inchis, ondulat natural, asta o face ceea ce este, o tipa nebuna cu care Kihyun o sa aiba multe de indurat, deoarece doar cu ajutorul ei se poate vindeca. Sujin avea ochii caprui deschis, acum dilatati din cauza tipului care sta in fata ei, aceasta este imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti negri care ii scoteau in evidenta picioarele albe si slabe, avea o camasa albastra larga pe care o purta jumate bagata in pantaloni  si o pereche de tenesi violeti. Chiar daca nu era pe gustul lui Kihyun, nu arata chiar asa de rau pentru a-l face de rusine in public, dar acea culoare a parului...il cam deranja. Nu era el un tip prea politicos de fata cu persoanele cu un statut mai mic decat el, dar cand ii insoteste pe parintii lui la anumite intalniri de afacere sau baluri, este foarte respectuos si atent cu ceilalti. 

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

660K 18.9K 70
"-nu irosi ce stim amandoi ca ai -o sa incerc sa invat mai bine. imi pare rau! -la naiba,nu incepe! palmele lui lovesc catedra si un pix se rostogol...
282K 32.6K 200
Taehyung a trimis un mesaj la un număr greșit la ora 3 dimineața pentru a cere ajutor la alegerea unui nume pentru un câine pe care l-a găsit pe stră...
219K 3.6K 26
CARTEA E FINALIZATA -Daddy eu.. -Te culci cu mine și acum încerci sa fugi! Ce dracu! Voiai sa te iert așa din prima?! Well nu merge așa cu mine. Voi...
2.4K 666 11
Familia Kelper este o familie mai ciudata. De la Monica care este o mama stricta la Martina, o fiica bisexuala si tupeista, la Raul si Elias, doi pus...