Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)

By HazalCuhadar1

1M 41.6K 9.6K

İntikam hırsıyla yanan bir kız. Karanlığın içine batan bir kız. O sonradan kötü olmadı. O hep kötüydü. Her za... More

TANITIM
KAHVE
YENİ OKULUM
MüdürCÜK
YANLIŞ
KAMP
OYUN
ÖPÜCÜK
FUTBOL
PARTİ
MALMI DEDİ O BANA
GERÇEKLER
BASKIN
SENİ SEVİYORUM
TAHRİK
EVCİL HAYVAN
KORKU
NENE VAKASI
BENİMSİN
ZEHİR
MUTLU BİR GÜN
KAÇIRILMA
SADECE BİR GÜN
KAZA
UMUT IŞIĞI
DUYURU
MUTLUYUM
AMCA
SUİKAST
OYUN İÇİNDE OYUN
ÖLÜM MELEĞİ
FİŞİNİ ÇEKMEK..
ARKADAŞLARIM..
ÇATLAK
PİKNİK..
ÇETE
KARANLIK YAĞMUR
SIR
HAYAT
ÖLÜM
MORG
PLAN
BELALI OKUL
SİYAH CENNET
BÜYÜK PATRON
MAÇ
SARHOŞ
HAYALET
İŞKENCE
YALNIZLIK
GÖZYAŞI
GİZLİ KİŞİ
BEDEN DERSİ
KÜÇÜK ŞAKA
MAFYALAR
İYİ KIZ
GÜVEN
KARANLIK
İHTİYAR
KÖTÜ KUZENLER
SİNİR
CEHENNEM
AİLEM
AĞAÇ
PEMBE SAÇLI KIZ
İLAÇ
BÜYÜK BULUŞMA (FİNAL)
2. KİTAP GELİYOR

KARANLIK TANRIÇA

12.5K 569 31
By HazalCuhadar1

    medya : Gece

   Sabah gözüme tecavüz eden güneşle uyandım. Homurdanarak yataktan kalktım ve banyoya gittim. Rutin işlerimi yapıp giysi odama gittim.
   Siyah bir tayt ve hemen kalçamın altında biten bir tişört giydim. Ayağıma ise siyah spor ayakkabılarımı geçirdim. Çantamı da alıp aşağı indim. Kahvaltı yapmaya zamanım yoktu. Ama gitmeden Sweetin yemeğini koymalıyım. Mutfağa gidip Sweetin kabına yemeğini koydum. Sonra ise evden çıkıp ,arabama bindim ve okuluma sürdüm.

  Okula gelince arabayı parkedip arabadan indim. Yine çoğu göz bana dönmüştü. Ama biraz garip bakıyorlardı. Herkesin elinde telefon vardı ve sürekli parmaklarıyla beni işaret ediyorlardı. Yanımdan geçen kızın kolunu tuttum ve ne olduğunu sordum.

- Telefonundan okulun sayfasına bak görürsün.dedi kız

   Sonra kolunu bıraktım. Kız yanımdan gidince telefonumu cebimden çıkardım ve okulun internet sayfasına girdim. Girmez olaydım! Ne dedikodu meraklıları ne gıcık ne sinsi insanlarla dolu bu okul. Benimde farklı olduğum söylenemezdi ama neyse . Sayfada benimle ilgili üç video ve yazılar vardı.

  1. videoyu açtığımda benim birini döverken çektiklerini gördüm.

  2. videoyu açtığımda birine yardım ederkenki halimi videoya çektiklerini gördüm

  3. videoyada ise dünkü felsefe dersinde beni çektiklerini gördüm. Oğlum bunları ne ara çektiler.

  Videoların altında ise şunlar yazıyordu:

   ' Gördüğünüz gibi videolarda okulumuzun popüler kızlarından Gece BLACK  var. Güzelliğiyle karşısındaki  etkilerken aynı zamanda korkudan tir tir titretebiliyor. Aynı zamanda insanlara yardım ederken bize o kadar kötü biri olmadığını kanıtlıyor. Gece , sadece bu kadarlada kalmamakta. Aynı zamanda çok zeki. Verdiği akıllı cevaplarla her konudan sıyrılacak bir kıvrak zekaya sahip. Ben okulun gazetesindeyim bildiğiniz üzere ve herkes hakkındaki yorumları,  düşünceleri,kişilikleri yazarım. Ama bu kızı çözemiyorum. Nasıl biri olduğunu anlayamıyorum.  Ama bu işi bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz.

  Doğu ALKAY '

 
  
Videoda yazanlara kahkahayla gülmek istemiştim. O az önce bana iyi mi demişti. Ve yardımsever. İste herkesin gözünde çizmek istediğim imaj. Sevimli ama aynı zamanda tehlikeli. Dış görünüşe inanmamak lazım. Dışarıdan iyi görünüyorum ama benim ruhum karanlık. Asla beyaz olamayacak kadar siyah ve karanlık bir ruh. Acı vermekten zevk alan kötü , iflah olmaz bir ruh. Onların gördüğü sadece benim yüzlerce maskelerimden biri. Ve ben isteyene kadar öyle kalacak.

  Düşüncelerime son verip sınıfa çıktım. Araslar Bartular Ateşler sınıftaydılar. Fısır fısır konuşuyorlardı. Ben gelince sustular. Birşey olmamış gibi gülüp onlar günaydın dedim ve Arasın yanına gidip yanağından öptüm. Oda beni öptü.

  Sonra sınıfın kalan öğrencileri girdi. En sonsa Oktay girdi. Gelip yanıma oturdu.

- Günaydın.dedi

- Günaydın.dedim bende karşılık olarak.

   Sonra hoca girdi. Bu hocayı ilk defa görüyorum. Bende ne diyorsam. Daha dersin adını bile bilmiyorum yahu. Hoca girdiğinde herkes ayağa kalktı ben dışında.  Ne üşeniyorum ne yapayım. Hoca beni görsede aldırmadı.

- Merhaba çocuklar. Ben yeni müzik öğretmeniniz Melodi TAN. Umarım iyi anlaşırız. Şimdi kendinizi tanıtın. Ve herhangi bir müzik aleti çalabiliyorsanız söyleyin lütfen..dedi hoca

  Ama bu pek bir nazikmiş. Fazla sinir bozucu. Herkes kendini tanıtıp çaldıkları müzik aletlerini söyledikten sonra sıra bana geldi. Kendimi tanıtmaya başladım.

- Adım Gece BLACK.Annem babam öldü.dedim

- Ayy bilmiyordum . Senin adına üzüldüm. Yalnız zor oluyor olmalıdır ..dedi hoca

- Gerçekte nasıl biri olduğumu bilseydiniz üzülmezdiniz hatta arkanıza bakmadan koşarsınız.dediğimde hoca tuhaf bir şekilde bakıyordu. Bozuntuya vermeden devam etti.

- Peki şarkıya ilgin varmı. Herhangi bir müzik aleti çalabiliyormusun..dedi hoca

- Evet şarkıya ilgim var ve sesimde güzel. Ayrıca 16 farklı müzik aleti çalabiliyorum..dediğimde sınıftaki bazı kişiler ıslık çalmıştı.

- Harika..dedi hoca

- Çocuklar ben sizin müzik ile ilgili düşümcelerinizi merak ediyorum. Tek tek söylermisiniz..dedi hoca

  Bu hocada amma meraklı çıktı yahu. Herkes düşünceleriniz söylemeye başladı. Herkes abuk subuk saçma şeyler söylüyordu. Çoğu kişi eğlenmek falan dedi. Herşeye ne kadar boş ve önyargılı bakıyorlar öyle. Sıra bana geldiğinde herkes bakışlarını bana çevirdi. Derin bir nefes alarak konuşmaya başladım.

- Müziği insanların dışına vuramadığı ama notalarla anlattığı duygularını dışa vurmasını sağlayan bir sanat olarak görüyorum. Çoğu kişininde dediği gibi eğlenmek içinde vardır. Ama bu kelime müzik anlayışının yanında zayıf kalıyor. ' Eğlenmek 'kelimesi sizcede fazla basit değilmi. Üstelik müzik insanların bana ne kadar basit düşündüklerini anlatıyor. Hiçbir kavramın yada hiçbirşeyin anlamı bu kadar basit değildir. Mesela  denizin rengini sorsalar neredeyse herkes mavi der. Buda insanların ne kadar basit düşündüklerinin kanıtı. Oysaki deniz mavi değildir. Herşeyi daha derin düşünmeliyiz. Deniz bizim gördüğümüzle mavi. Ama teknik olarak mavi rengi sadece güneş  sayesinde olan birer yanılsıma. Müzikte böyle. Oda birer yanılsıma. Gerçek duyguların üstünü örtüp eğlenceli gibi gösteren bir yanılsıma. Aynı zamanda müzik insanların ruhunu dinlendiren bir araç. Herkes o anki duygularına , ruh haline göre şarkı seçer. Kimisi neşeli , kimisi üzgün. Bende öyle yaparım. Şarkı dinlerken bu şakıyı yazan kişininde benimle aynı duyguları hissetmesi yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ama müzik , şarkı dinlerken rahatlamak isteyen şarkıyla bir bütün olmalı. Şarkının içindeki sözleri anlamalı notaların içindeki tınıları hissetmeliyiz.İşte müzik benim için bu anlamlara geliyor. İnsanın ruhunu dinlendiren bir melodi. Aynı zamanda anlatamadıklarını dışa yansıtmak için kullanılan , dokunamadığımız ama duyupda hissettiğimiz bir araç... deyip sustum

   Hoca şaşkın şaşkın bakıyor. Sınıftakiler gibi.

- Sen her zaman böyle mi konuşursun..dedi hoca

  Ben ise dudağımı bilmem anlamında büzdüm. Sınıftakilerden biri telefonundan bir video açtı. Seslerden anladığıma göre felsefe dersinde söylediklerim olan videoydu. Video bitince hoca bana dikkatli dikkatli bakmaya başladı.

- Yaşına göre fazla olgunsun .dedi hoca

- İnsanları olgunlaştıran yaşı değil , yaşadıklarıdır.dedim

- Tanrım ,  bu çok sinir bozucu. Şöyle konuşmayı kesermisin.dedi hoca

  Böyle demesiyle bütün sınıf gülmeye başladı.

- Çok duygusal , romantik ve olgun cevaplar veriyorsun..sevgilin varmı.dedi hoca

- Evet , Aras.deyip Arası işaret ettim

-  Peki bu romantiklik Arastan mı sana geçti..dedi hoca

- Yok hocam , Aras odunun tekidir. Onun tek romantikliği fırsat buldukça beni öpmesi.dediğimde zaten gülen sınıf anırmaya başladı. Arassa gözlerini kısmış bana bakıyordu. Sonra zil çaldı. Hoca bize son kez gülümseyip sınıftan çıktı. Onun çıkmasıyla tüm bakışlar Aras ' a döndü. Aras ' sa ayağa kalkıp

- Demek öyle küçük hanım. Göstericem ben sana romantikliğide odunluğuda . Gel buraya.dedi ve sınıfta beni kovalamaya başladı.

- Aşkııımm , bitaneeemm , sevgiliiimm. Yapma ama böyle. Allahım sen koru yarabbim.diye bağırıyordum.

  Herkes gülerek bize bakıyordu. Bazıları ise videoya çekiyordu. Aras beni yakaldığında  duvara yasladı ve bizi izleyen kalabalığa döndü.

- Sizce ona nasıl bir ceza vermeliyim .dediğinde herkes öp öp öp diye bağırdı.

  Aras bana döndü çarpık bir şekilde gülüp dudaklarıma yapıştı. Kalabalıkta ooovv sesleri yükseldi. Herne kadar istemesemde karşılık vermeye başladım. Bu müdürün gelmesiyle son buldu.

- Ne oluyor burada.diye bağırdı müdür

   Hemen Arasın dudaklarından ayrıldım. Kalabalık bize eyvah yandık dercesine bakıyordu. Ama bende Gece isem bu durumdan kurtulurum.

- Birşey yapmıyoruz müdür bey. Sadece öpüşüyorduk.dedim

  Bu dediğimle kalabalık kahkaha atmaya başladı. Sonra konuşmaya devam ettim

- Ha bu arada müdür bey peruğunuz kaymış.dediğimde bu sefer anırarak gülmeye başladı herkes

  Bende koşa koşa sınıftan çıktım.

OKTAYIN AĞZINDAN

   Gece sınıftan çıktığı halde herkes gülüyordu.  Herkesin gülmesi yavaş yavaş durduktan sonra sinirden kızaran müdür bağırmaya başladı.

- Yeter . Susun artık. Bu kız her seferinde kaçmayı nasıl başarıyor.dediğinde herkes yeniden gülmeye başladı.

  Müdürse çabalarının boşuna olduğunu anlayınca sinirle sınıftan çıktı. O gidince herkes Gece ile ilgili konuşmaya başladı.  Bazı kızlar kıskansada onu seviyor ve onun hakkında konuşuyorlardı. Erkeklerse hayranlıkla onun ne kadar mükemmel olduğunu söylüyorlardı ve bu durum beni sinir ediyor. Ayağa kalktım ve bir hışım sınıftan çıktım.

   Okulun bahçesine geldiğimde Gece ' nin telefon konuştuğunu gördüm. Yüzü çok ifadesiz bakıyordu. Telefon konuşması bitince arabayı çalıştırdı gitmek üzereyken arabasına bindim. Bana ne oldu dercesine bakıyordu.

- Seninle geliceğim.dedim net ifadeyle

   Birşey demeden arabayı çalıştırdı. Bu kızın ruh halleri ne kadar çabuk değişiyor. Az önce milleti yerlere yatırıp güldüren sevecen kız şimdi ifadesiz ve soğuktu. Bu kızı anlayamıyorum. Nasıl bir kişilik olduğunu çözemiyorum. Sonra aklıma Gecenin felsefe dersinde ay ile dedikleri aklıma geldi. Herkesin bir çok farklı yüzü ve maskesi var demişti. Belki oda ortamına göre değişiyordur. Gözlerimi araba kullanan Geceye çevirdim. Kusursuz bir yüzü vardı. Ama aynı zamanda suratında tek bir mimik bile oynamıyordu.

- Nereye gidiyoruz.diye sordum.

- Bugün nasıl bir gün. Sence bugünün önemi ne .dedi Gece

  Düşünmeye başladım. Bugün 18 Mart. Tabi yaa. Kahretsin. Bugün tüm mafyaların toplandığı bir toplantı var. Aslında bu yılda bir kez olur ve 26 Temmuzda  olurdu. Bu yıl daha erkene almıştık. Çünkü en büyük mafya babası ölü bulunmuştu. Onun yerine kimin geçeceği konuşulacaktı.

- Hatırladım. Peki bunun seninle ne alakası var. Sen mafya değilsinki.dedim sorarcasına

- Benimle çok ilgisi var Oktay. Bugünden sonra herşey değişecek. Karanlık kız geri dönecek.dedi Gece

  İçimden bir ses  en büyük mafya babasının ölümünün Gece ile bir ilgisi olduğunu söylüyor. Ve şu anda yüzünde oldukça ürpertici soğuk aynı zamanda etkileyici   bir gülümseme var.

- Amacın ne . Toplantının seninle ne ilgisi var. Mafya mı olucaksın.dedim

  O ise bir anda arabanın frenlerine basıp durdurdu. Az kalsın kafamı vuruyordum. Gece ağır ağır bana döndü.

- Evet mafya olucam . Ama sıradan ve başkaları tarafından yönetilen bir mafya değil , onları yöneten olucam. Ve amacıma gelirsek İNTİKAM.dedi ve sustu

- Liderlik derken.dedim

- Benim olduğum yerde yönetilen değil daima yöneten olurum.dedi sinsi bir sırıtmayla. Kabul bu çok ürkütücüydü.

GECENİN AĞZINDAN

   Bugün önemli bir gün. Planımın sadece küçük ama etkili bir kısmı. Bütün mafyaların başına geçicem.

    Bir süre rahat olmaları için karanlık kız olmayı bırakmıştım. Daha doğrusu onlar öyle sanıyordu. Üstelik büyük mafyayıda ben öldürmüştüm. O bana engeldi bende kaldırdım.
  Ben bugün başkan olucam ve bana karışamayacaklar. Hepsi karanlık kızda yani benden korkuyor. Zamanında çok kötü şeyler yaptım yani korkmaları normal.

  Ben ,yer altının karanlık tanrıçası , mafyaların korkulu rüyası Karanlık Kız geri geliyor.

  Bu sefer daha güçlü , daha acımasız,  herkesden intikam almaya geliyor...

 

Continue Reading

You'll Also Like

3.5K 460 24
δ "İnsan gerçek hayatından, evinden kaçamaz Melissa; o seni er ya da geç bulur." İlginç rüyalar gören Melissa, bir gün rüyasında sarışın bir kadın gö...
1M 35.7K 57
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
405 89 19
Yalnızlığın Başlangıç Hikâyesi Bu bir arayış hikayesi. Ya da ölmüş bir çocukluğun hikayesi. Kimisi sevgiye muhtaç, kimisi sevgiye küskün. Her şey...
77.5K 5.8K 14
Öz güvenin vücut bulmuş hali, bedeninden beklenin aksine gerektiğinde sevgilisi için adam bile dövebilen Egenaz'ın hayatı Türk gençlerinin senelerdir...