Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)

Autorstwa HazalCuhadar1

1M 41.6K 9.6K

İntikam hırsıyla yanan bir kız. Karanlığın içine batan bir kız. O sonradan kötü olmadı. O hep kötüydü. Her za... Więcej

TANITIM
KAHVE
YENİ OKULUM
MüdürCÜK
YANLIŞ
KAMP
OYUN
ÖPÜCÜK
FUTBOL
PARTİ
MALMI DEDİ O BANA
GERÇEKLER
BASKIN
SENİ SEVİYORUM
TAHRİK
EVCİL HAYVAN
KORKU
NENE VAKASI
BENİMSİN
ZEHİR
MUTLU BİR GÜN
KAÇIRILMA
SADECE BİR GÜN
KAZA
UMUT IŞIĞI
DUYURU
MUTLUYUM
AMCA
SUİKAST
KARANLIK TANRIÇA
ÖLÜM MELEĞİ
FİŞİNİ ÇEKMEK..
ARKADAŞLARIM..
ÇATLAK
PİKNİK..
ÇETE
KARANLIK YAĞMUR
SIR
HAYAT
ÖLÜM
MORG
PLAN
BELALI OKUL
SİYAH CENNET
BÜYÜK PATRON
MAÇ
SARHOŞ
HAYALET
İŞKENCE
YALNIZLIK
GÖZYAŞI
GİZLİ KİŞİ
BEDEN DERSİ
KÜÇÜK ŞAKA
MAFYALAR
İYİ KIZ
GÜVEN
KARANLIK
İHTİYAR
KÖTÜ KUZENLER
SİNİR
CEHENNEM
AİLEM
AĞAÇ
PEMBE SAÇLI KIZ
İLAÇ
BÜYÜK BULUŞMA (FİNAL)
2. KİTAP GELİYOR

OYUN İÇİNDE OYUN

13.8K 578 226
Autorstwa HazalCuhadar1

medya : Gece
Sabah lanet alarmla bile uyanmak daha cazip geliyor şuan. Çünkü sevgilim Aras ve canım arkadaşlarım (!) beni başımdan aşağı su dökerek uyandırdılar.Şuan ise kahkaha atıyorlar.

- Noluyor be ! Caniler . Uyku kutsaldır . Sizin uyandırma şeklinize tüküreyim.dedim bağırarak

Benim bu halime daha çok güldüler . Kesin şuan bir ıslak orangutandan farkım yoktur.

- Gece sakın aynaya bakma tamammı.dedi Eren gülmesini bastırmaya çalışırken

Koşa koşa banyoya girdim ve aynaya baktım. Aynaya bakmamla çığlık attım. Diğerleri benim çığlığımı duyunca anırarak gülmeye başladılar. Şuan kendimden korktum. Gözlerim şişmiş , gözlerimin altında mor halkalar oluşmuş , dudaklarım çatlamış ve saçlarım ise ıslak , karmalık. Bune yaa. Savaştan çıktımda benimmi haberim yok. Hemen banyoya girdim.

Banyodan çıkınca üstüme siyah yırtık pantalon ve turuncu bir tişört giydim. Hemen makyaj masamın önüne geçtim ve oturdum.

Makyajımda bittikten sonra sonunda bir insana benzeyebildim. Çantamıda aldıktan sonra aşağı indim. Diğerleri kahvaltı hazırlamıştı. Masaya oturup onlarla yemeye başladım. Bir yandanda sohbet ediyorduk.

Kahvaltıdan sonra okula gittik. Yine tüm gözler bizdeydi. Bu insanların başka işleri yokmu da bizi izliyorlar anlamıyorum doğrusu.
Onlara aldırmadan sınıfımıza geçip yerlerimize oturduk. Ben yine Oktayla oturuyorum. Arasla oturmak isterdim ama gıcık hocalar böyle oturtturdu.

Hoca sınıfa geldiğinde herkes ayağa kalktı. Ben dışında. Kalkmaya üşendim. Yoksa terbiyeli birisiyim ben. Hoca beni gördü ama birşey demedi. Belkide uğraşmak istemedi. Bilmiyorum uğraşamayacağım. Ama bir ilk yapıp derste uyumak yerine derse katılıcağım.

Ders felsefe. Aslında bu dersle aram iyi. Hoca tahtaya cümleler falan yazıyor sonra ne anlatmak istediğini soruyordu.

Sonra hoca ortaya bir soru attı.

- Size bir soru sormak istiyorum. Siz aya baktığınızda neler düşünüyorsunuz. Aklınıza ilk gelen nedir.dedi hoca

Herkese tek tek soruyordu. Aldığı cevapları beğenmemiş olması suratından belliydi. Daha tatmin edici bir cevap bekliyordu. Kızın bir romantizm dedi hala inanamıyorum. Sıra bana gelince herkes bana baktı. Cevabımı merak ediyor olmamalılar

- Siz aya baktığınızda aklınıza gelenler nelerdir Bayan BLACK.dedi hoca

Aklıma gelen ilk cevabı verdim.

- İnsanlar ve sırlar.dedim

Hoca verdiğim cevapla sırıtmaya başladı.

- Acaba biraz daha açıklarmısınız.dedi hoca

- Demek istediğim şu ki dolunayı insanlara benzetiyorum. Bir tarafı karanlıkken diğer tarafı aydınlık . İnsanlar gibi. Her insanın karanlık ve aydınlık tarafı vardır. Önemli olan onları açığa çıkarmak. Ve her insan iki yüzlüdür. Tıpkı ay gibi. Belkide insanların üstüne attığı gülümsemeler sadece başkasını kandırmak için olan sahte bir maske. Yerine ve kişiye göre değişen yüzlerce maske. İşte bunu bilemeyiz. Karşımızdakinin gerçek asla yüzünü bilemeyiz. Çünkü insanların gerçek yüzü gizlidir. Ayın karanlık tarafı gibi. İnsanlar sadece karşısındakine kendisini ve başkasının görmek istediği yüzü gösterir. Aydınlık yani beyaz taraf hiçbir zaman tam olarak göremeyeceğimiz taraf. İnsanlar yani bizler hepimiz griyiz. Ne siyahız nede beyaz. Beyaz olamıyoruz ama siyahtanda kaçamıyoruz.dedim ve sustum

Herkes yaptığım bu açıklama ile şaşkın şaşkın bana bakıyorlar. Aralarındaki en mantıklı cevabı verdim. Hoca ise hayran bir şekilde bakıyordu.

- İnsanlar ve sırlar dedin . Sır kısmını açıklarmısın.dedi hoca

- Sırlar... Başkalarından sakladığımız onlarca sır vardır. İyiliği veya kötülüğü farketmeyen sırlar. Peki bunların sır olmasını sağlayan kimler. Tabiki bizler. Eğer insanlar sırları bulma çabasında olmasaydı bizimde saklamamız gereken şeyler sırlar olmazdı. Belkide buradaki asıl konu güneş. Eğer güneş ayın bir tarafını aydınlatmamış olsaydı ayın her tarafı karanlık olacaktı. Buradaki ay sırlar olurken güneş ise sırları açığa çıkarmaya çalışan meraklı insanlar oluyor. Sırların sır olmasını sağlayan olayları yaşayan bizleriz. Yani sırlarıda var eden bizleriz. Sırların olmasını biz sağlıyoruz. Tıpkı güneşin ayın bir tarafını aydınlık olmasını sağladığı gibi.dedim ve sustum

Hoca ise şaşkın ve hayranlık karışımı karışık bir şekilde bana bakıyor. Sınıftakilerde öyle.

- Evet arkadaşlar benimde anlatmak istediğim buydu.dedi hoca

Sınıftaki bazı kızlar bana kıskançlıkla bakıyor. Erkeklerse hayran hayran bakıyor.

Sonra zil çaldı. Arasların Bartuların ve Ateşlerin yanına gittim. Bana bakıyorlardı.

- Kızım içine şair falanmı kaçtı.dedi Eren

- Hayır. Ben hep böyleydim.dedim gülerek

Bu sahte bir gülümsemeydi. Ama bunları başkalarına göstermeyecek kadar ustayım. Gülümsemek veya gülümsememek bir seçenektir. Ben çoğu zaman gülümsememeyi seçerim. Yanağıma gelen ıslaklıkla düşüncelerimden sıyrıldım. Aras öpmüştü. Bende ona dönüp zorla tebessüm ettim. Bugün nedense zorla gülümsemek bile bana zor geliyor. Ki ben bu işte usta sayılırım.

- Gece neden bu kadar durgunsun.dedi Ateş

- Hiiiç. Amcamla olan işi düşünüyordum.diye yalan söyledim.

Ben böyle söyleyince birbirlerine bakıp sinsice sırıtmaya başladılar. Ama bunu benim görmediğimi sanıyorlar. Ne kadar aptallar.

- Üzülme birşey olmaz.dedi Bartu üzgün bir şekilde

Ama bu samimi bir üzgünlük değildi. Ben herşeyin farkındayım ama onlar değiller.

*****

Sonunda okul bittiğinde Araslarla okuldan çıktık. Herkes kendi arabalarına evlerine gitti. Bende kendi arabama binip kendi evime sürdüm.

Evime geldiğimde arabayı parkedip arabadan indim. Evin kapısına geldiğimde çantamdan anahtarımı çıkardım . Kapıyı açıp içeri girdim. Sweetde beni bekliyormuş gibi koşarak yanıma geldi ve başını bacağıma sürttü. Başını biraz okşayıp onu sevdikten sonra üstümü değiştirmek için yukarı çıktım. Giyinme odama geçip üstüme günlük rahat birşeyler geçirdim sonra tekrar aşağı indim. Televizyon izlemeyi planlıyordumki kapı çaldı.

Kapıyı açtığımda karşımda amcam duruyordu. En son bana iş teklif etmişti ve bende kabul etmiştim. Acaba ona gerçekten yardım edeceğimimi sanıyor. Aksine onu batıracağım ama o farkında olmayacak.

- Oovv amca hangi rüzgar attı seni buraya.dedim alayla

Oda benim gibi alayla konuşup

- Tamda beklediğim gibi hoşgeldin falan demek yok. Merak ediyorum bütün genlerini bendenmi aldın. Alaycı konuşmalar , sinsilik ve daha biçok şey.dedi amcam(!)

- İçeri geçsene amcacığım.dedim sahte bir gülümseme ile

- Ve sahte gülümsemeyide iyi beceriyorsun. Ama bana yutturamazsın yeğenim.dedi ve içeri geçti.

Salona geçip koltuklardan birine oturdu. Bende onun karşısındaki koltuğa oturdum.

- Buraya beni ziyarete gelmediğini ikimizde biliyoruz. Ne istiyorsun.dedim

O ise küçük bir kahkaha attı ve işaret parmağını bana doğrulttu ve

- İşte seni bu yüzden istiyorum yeğenim. Gereğinden fazla zekisin.dedi amcam

Derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya devam etti.

- Sana çok büyük bir planım olduğunu söylemiştim Gece. Ve bu planda sanada ihtiyacım var.dedi amcam

- O zaman bana suikast düzenlemekten vazgeçmelisin.dedim imayla

- Ha sen şu Oktaymıdır nedir onun yanındaykenki olandan bahsediyorsun.dedi amcam

- Evet.dedim

- Ama itiraf etmeliyimki çok akıllıca ilerledin. Hemende nasıl çmzdün herşeyi. Ama o bir suikast değildi. Sadece neler yapabildiğini bilmek istedim.dedi amcam

- Artık konuya gelsek.dedim sıkıntıyla

- Önce sana planlarımı anlatıyım. Ormanın derinlerinde bir fabrika açmak istiyorum. Uyuşturucu ve silah üreten kaçak bir fabrika. Bu ne işime yarayacak diye sorarsan , buradan çıkacak büyük kapsamlı uyuşturucu ve silahı yabancı ve en tehlikeli mafyalara satıcağım. Sadece bu kadarda değil. Türkiyenin birçok yerine adam gönderip çocuklara , gençlere uyuşturucu satmasını sağlıyacağım. Sonra bir çok yetiştirme yurdunun , camilerin altlarına bomba yerleştircem. Uyuşturucu, silah , bombaları ve daha bir çok olayı polisler ve cumhurbaşkanı yapmış gibi göstericem. Küçük ve büyük birçok olay yaratıp Türkiye çapında kamuoyu yaratıcam.dedi amcam

Bu anlattıkları çok canice . Milyonlarca insan ölecek yada hayatı kararacak. Böyle birşeye asla izin vermem. Tamam bende kötüyüm ama ben sadece kötüleri öldürürüm . Masumlara dokunmam.

- Asıl amacın ne amca .dedim

- Biraz sabırlı ol Gece anlatıyorum işte. Sonra mafyaların güvenini sağlayacam en sonunda hiç beklemedikleri bir anda onları öldürücem. Asıl amacıma gelirsek , amacım tek ve en tehlikeli mafya olmak. En korkulan olmak. Sadece bu şehirde değil , tüm Türkiye ' de duyulmak istiyorum. Son olarak ;lider olmak istiyorum Gece .en büyük lider.dedi amcam

Bu yapacakları çok kötü. Asıl amacı para desem o zaten zengin.
Amcamın asıl amacı önünde eğilip korkuyla titreyen milyonlarca insan. O hükmetmek istiyor. Emir vermek istiyor. Ama maalesef ben bunlara engel olucağım. İnsanlara üzüldüğüm falan yok. Sadece amcamdan almam gereken bir intikam var.

- Sana yaptığım teklifse sen sonuçta benim tek akrabamsın. O yüzden ikimiz ortak olabiliriz. Ölen insanlar için vicdan yapmıyorsundur umarım.dedi amcam

Ona dönüp şeytani bir gülüş attım ve
- Vicdan kelimesinin anlamını bile düzgün bilmiyorum amca . Sen bana ne diyorsun. İnsanların ölümlerini kafaya takacak kadar zavallı değilim. Aksine zevk alırım.dedim

Amcam ise bu dediğime sırıttı. Sonra konuşmaya devam ettim.

-Önümüzde saygıyla eğilen , canlarını bağışlamamız için yalvaran milyonlarca zavallı insancıklar..dedim kötü tiz bir kahkaha attım. Amcamda benimle gülmeye başladı.

Çok kötü vicdansız bir aileyiz. Ama bu kimin umurunda. İnsanlar benim için değersizler. Ama amcamın planını gerçekleştirmesini engelleyeceğim. Aslında amcamın planıda da kafama yatmadı değil. Sonuçta kötü biriyim ben.

Amcamla konuşmaya devam ediyordukki içeri gelen Sweetle amcam bir anda ayağa kalktı.

- Sakin ol amca. O benim evcil hayvanım Sweet. Kedi , kuş falan beslememi beklemiyordun herhalde.dedim

Amcamsa gıcık bir sırıtışla

- İşte benim yeğenim.dedi

Sonra Sweete dönüp

- Ama biraz tehlikeli değilmi bu hayvan.dedi

- Haklısın amca tehlikeli ama benim için değil. Her gece onunla uyuyorum ben.dedim

Amcamsa bu dediğime ilk şaşırdı sonra gülümsedi.

- Valla senden beklerim.dedi

Sonra ben konuşmaya devam ettim.

- Ayrıca emin ol bizim kadar zeki üstelik dediklerimizide anlıyor.dedim

Sweetde ibret yaparmışçasına dişlerine göstererek gülümsedi ve hırladı. Gülümsediğini kısılan gözlerinden anlıyorum. Onun bu hareketinden sonra amcama döndüm

- Bak işte buda ne kadar zeki olduğunun kanıtı.dedim

Amcamsa başını sallayıp

- Haklıymışsın.dedi

- Amca ben bize bir kahve yapayım sende otur burada.dedim ayağa kalkarken

O da başını tamam anlamında salladı. Mutfağa gidip kahve yapmaya başladım. Kahveler olunca tepsiye koydum ve içeri gitmeye başladım. Amcamın telefon konuştuğunu görünce durup onu dinlemeye başladım. Benim hakkımda Araslarla konuşıyordu.

Doğru duydunuz Arasla konuşuyordu. Araslar Bartular ve Ateşler en başından beri amcama çalışıyorlardı. Ve ben bunu biliyordum. Ama onlar benim bildiğimi bilmiyorlar. Beni kendilerine güvendirmeye çalışıyorlardı . Ama unuttukları birşey var . Ben kimseye güvenmem.

Bana oyun oynadıklarını sanıyorlar asıl ben onlara oynuyorum. Benden aldıkları sahte bilgileri hemen amcama yetiştiriyorlar . Ama benim onlara oynadığım oyunları bilmiyorlar. Onların yanındaki kahkahalarım , göz yaşlarım , mutlu neşeli kız havalarım , gülücüklerim hepsi birer palavra.

Herşey benim isteğime göre ilerliyor. Okuldaki kamp gezisi , Nickolasın baskınına kadar herşeyi ben planladım ve yaptım. Ateşin vurulmasını sağlayanda benim. Ama onlar bunu bilmiyorlar.

Amcamın konuşması bitince içeri girdim. Ve kahvesini amcama verdim.

*****

Amcam gidince pencerenin kenarına geldim ve düşünmeye başladım.

Amcam benimle ortak olmak falan istemiyordu. Beni kullanacak kullanacak en sonunda amacına ulaşıp beni öldürecek. Bunu biliyorum.

Ama unuttukları birşey var. Daha doğrusu bilmedikleri. Gerçek beni bilmiyorlar. Amcam ve diğerleri beni ailem öldüğü için karanlık kız olduğumu sanıyorlar. Bu yüzden kötü olduğumu sanıyorlar. Ama o yüzden değil. Ben her zaman kötüydüm. Ben her zaman korkulan kişi oldum. Emir alan değil emir veren oldum. Ailemin ölmesi sadece karanlık kız ünvanını almamda bir bahaneydi. Onların ölmesine çok fazla üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Onlar bana sadece ayak bağı olurdu. Amcamdan intikam almamın sebebi bana bugüne kadar yaşattıkları. Ve alıcağımda.


Düşündüklerimle kötü , soğuk , ürkütücü bir kahkaha attım. Ev benim kahkahalarımla yankılanıyordu.

Bense kahkaha atarken tek birşey düşünüyordum. Benim olduğum oyunda kazanan mutlaka ben olurum. Karşıma kim çıkarsa çıksın ..Ezer geçerim...

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

1.5M 111K 62
Okulun "playboyu" ve okulun tek kapalı kızı. Lise de başlayıp hayatlarının bir çok yerinde yollarının kesiştiği bu ikilinin yaşadığı maceraları ele...
2M 72.1K 59
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Lavinia: Sana vermem gereken bir ceza vardı. Defne: Tobe hasa Defne: Ben ned...
7.9K 1.1K 10
Sakin bir pazartesi sabahı oluyordu. Yazılımda tüm işlerimi halletmiş, sadece sisteme güncelleme atmasını bekliyordum. Ta ki, bağlı olduğum patronumd...
10.7K 1.8K 22
...ᘛ... Yeryüzüne ilk ateş düşmüştü ve insanlığa ateşi veren kişi zincire vurulup kargalara yem edilmişti. Böylece savaş başlamıştı. ** Ela gözlerin...