Îngerul meu

By Dany_DC

898K 49.7K 2.4K

Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45

Capitolul 32

17.1K 937 42
By Dany_DC

Nick". Acest nume ii bantuia mintea la nesfarsit. Dupa atatea ani diavolul reveni. Nu o deranja faptul ca a reaparut, ci felul cum a facut-o. Era o intrare in stil mare, asa cum iubea el. Lucrul care o rodea era faptul ca Amy poate iubi un nemernic ca el. In momentul in care ii auzi numele dupa atat timp, ii veni sa tipe. Sa o previna pe Amy de pericolul la care se expune. Se apropie mai tare de Aiden si ii stranse bratul. Singurul lucru care o linistea era prezenta lui, acolo. Era sigura ca daca va pleca, nu rezista tentatiei sa-l loveasca. Avea intiparit pe buze un zambet mandru. Parca ar dori sa spuna „ Ne intalnim din nou". Acelasi chip, aceeasi ochi si acelasi zambet. Nu ar fi crezut ca destinul va fi atat de crud cu ea. Insa se pare ca de trecut nu poate fugi nimeni. Nick se apropie de ei ca sa-i salute. Aiden ii raspunse politicos, pe cand fata doar isi dadu ochii peste cap. „Sarade" gandi ea. Cei doi frati nu au inteles gestul ei, insa au decis sa lase asa. Doar Nick ii intelese reactia. Linistea se lasa peste ei, pentru ca Aiden sa o sparga.

-Si, Nick, de cat timp esti impreuna cu sora mea?

-Pai aproape un an. Nu-i asa, iubito?

Amy incuviinta, iar Angel mai ca nu vomita cand auzi acel „iubito" extrem de fals. Putea spune cu sinceritate ca era cel mai fals om.

-Inteleg. Bine, atunci noi va lasam.

Aiden isi impreuna mana cu cea a iubitei sale si plecara de acolo. Desi nu ar fi recunoscut, faptul ca Nick e iubitul surorii sale nu il incanta nici pe barbat. Nu stia de ce, insa Nick nu ii parea cea mai buna alegere pentru Amy. Hotara totusi sa pastreze totul pentru el. Nu ar fi dorit sa se certe cu Amy, mai ales cand e atat de fericita. Insa gestul lui Angel nu-i iesea din minte. I se parea ca de acea data ea stia ceva. Si va afla ce, cu siguranta. O privea si isi putea da seama usor ca e cam abatuta. Ceva nu o lasa sa se simta in largul ei. Hotari ca e timpul sa paraseasca acea petrecere. L-au gasit pe Luke pe jumatate adormit si l-au culcat. I-au spus si lui Amy sa termine petrecere si i-au urat inca odata un calduros „La multi ani" si au prasit sala. Cand au ajuns in camera au rasuflat usurati. Primul lucru pe care il facu fata a fost sa-si dea tocurile jos. Putea spune ca si-a luat o piatra de pe inima. Apoi isi dadu jos rochia. Nu mai crezu ca rezista mult. Aiden o imbratisa pe la spate, iar apoi dori sa o sarute. Fata ii raspunse cast si se indeparta. El nu ii intelese gestul si o opri.

-Ce se intampla cu tine? De cand te-ai intalnit cu acel Nick parca nu mai esti tu.

-Si ce? Acum imi ceri explicatii? Lasa-ma!

Aiden ii dadu drumul si ea se culca. Trebuia sa inteleaga ce se intampla cu ea. I se alatura si o trase in bratele lui. Auzi niste suspine si isi dadu seama ca plange. Ii saruta umarul si ii sopti:

-Shh... Imi pare rau, ingerasule, nu vreau sa plangi din cauza mea.

-Nu e din cauza ta.

Atunci se intoarse si il privi. Se schimba la fata cand auzi. Trebuia sa auda numelui celui din cauza carui plange si apoi putea sa-l omoare.

-Ingerasule, cine te-a facut sa plangi?

-Nick.

In acel moment Aiden fiebea de nervi. Daca fata din dreapta lui nu ar fi trebuit linistita ar fi plecat sa-l omoare.

-Ce ti-a facut?

-Mai tii minte cand ti-am povestit despre cicatrice? Ei bine el e cel care m-a vandut. El e cel din cauza caruia mi-am pierdut increderea in oameni. Numai el...

Aiden o stranse in brate si o saruta tandru pe frunte.

-Totul o sa fie bine. Vom scapa de el curand, foarte curand. Acum dormi.

O mangaie pe cap pana adormi. Nu isi putea imagina cum o fiinta atat de mica si plapanda a putut suferi atat. Iar acum era momentul ca el sa-i ia toata durerea asupra lui. Era de datoria sa sa o faca fericita. Trebuia sa o sacape de Nick si nu numai pe ea. In cel mai mare pericol se afla Amy.

Toata noaptea Aiden nu inchise nici un ochi. Gandurile legate de Nick nu-i dadeau pace. Nu stia cum si-ar putea convinge sora ca „iubitul" ei nu era un om bun. Simti cum Angel se trezeste si o saluta. Parea mai relaxata decat noaptea trecuta. O saruta scurt pe buze. Aiden se relaxa si el cand ii simti buzele dulci. Cand o privi o idee ii strabatu mintea.

-Angel, stiu cum putem scapa de Nick!

-Cum?

-Ce ai spune daca i-ai spune lui Amy adevarul despre el? Esti prietena ei,te va crede. Te rog, e sora mea, m-as uri daca i s-ar intampla ceva din cauza acelui nenorocit.

-Bine, voi vorbi cu ea.

Aiden o lua in brate. Ii multumi apoi o saruta. Sarutul incepu sa fie din ce in ce mai pasional. Aiden dori sa-i dea jos rochia, insa ea il opri.

-Trebuie sa mai vorbesc si cu Amy.

Aiden rase si o lasa. Fata pleca sa se schimbe, in timp ce el statea si privea tavanul. Avea o fata de om multumit. Cand ea reveni, ii ura succes. Nu mergea si el cu ea, ii era teama ca daca va veni si el Amy va crede ca cei doi mint. Angel isi gasi prietena vorbind cu Luke. Micutul o saluta si ii plasa un sarut pe obraz.

-Luke, eu si matusa trebuie sa vorbim. Poti pleca? Doar un pic.

Luke accepta si iesi din camera. Amy isi privi curioasa prietena. Ce ar fi putut fi atat de privat incat baietelul nu ar trebui sa auda. Angel se aseza pe pat si o privi ingrijorata. Nici macar nu stia cum sa inceapa.

-Amy, am venit sa vorbim despre Nick.

-Bine. Ce vrei sa-mi spui despre el?

-Insa te rog sa ma asculti pana la sfarsit.

-Ok.

-Nick e orfan. Am fost cu el in acelasi orfelinat. Il stiu destul de bine. El nu e un om bine. Tii minte cand ti-am povestit de nenorocitul din cauza caruia nu am mai avut prieteni? Ei bine e din cauza lui. M-a vandut celor mai mari ca pe un obiect. Amy e un adevarat animal. E cel mai de neancredere om. Este doar un player care se va satura si te va lasa. Amy asta e adevarul despre el.

In acel moment Amy se ridica si se indrepta spre fata, care deja se deplasa prin camera. O prinse de brat si o opri. O privi pret de cateva momente, apoi o lovi.

Sunetul scos rasuna in toata camera. Angel isi duse mana la locul lovit ca mai apoi sa inceapa a plange.

-Ce minciuni imi spui? Alt ceva nu ai putut inventa? Crezi ca ma convingi cu astfel de minciuni? Nick mi-a spus ca vei incerca sa ne desparti. Iar eu nu l-am crezut. Stii ce cred eu? Cred ca nu vrei sa ma vezi fericita. Acum, iesi!

-Amy!

Glasul lui Aiden le facu sa tresara. Ambele s-au intors spre el, iar Aiden o lua in brate pe Angel. Cand Luke ii spuse ca Amy si Angel se cearta, nu crezu, iar acum era gata sa-si loveasca sora.

-Bravo, Aiden! Tine cu ea si nu cu propria sora. Si, Angel regret ca am devenit prietena ta, esti doar o scorpie care vrea sa profite de familia mea. Sper ca si Aiden sa-si dea seama de asta. Pana atunci, la revedere.

Amy isi lua geanta si pleca de acolo. Angel era distrusa. Pentru a doua oara se cearta cu Amy, insa de aceasta data, nu stia daca se vor mai impaca.

Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 56.9K 71
"-Sunt Prizoniera ta? -Nu, ești Aleasa mea!"
15.4K 407 38
Rose Ceatine era o adolescentă normală, cu ochi căprui şi păr şaten, ce se transferase la alt liceu. Motivul? Pentru că părinţii săi divorţaseră. Nu...
385K 18.9K 39
Sărăcia și traiul greu o împing pe Maddy Marvel să își părăsească orașul natal și să se mute în New York, împreună cu prietenul ei din copilărie, Gal...
250K 19.8K 41
Și o să te poți lupta împotriva tuturor, împotriva societății, a oamenilor, a familiei, a religiei, dar mai puțin împotriva inimii! O fire ambițioasă...