Masumiyet - Gerilim

By Zeybepsss

44.8K 474 54

Kural 1 : Hiç kimseye güvenme. +18 içermektedir More

⬛TANITIM⬛
TANITIM 2⬛⬛
TANITIM 3⬛⬛⬛
Tanıtım ◼️◼️◼️◼️ Jenerik
Karakterler
Karakterler 2
Karakterler 3
◼️1.bölüm
◼️2.bölüm
◼️3.bölüm
◼️4.bölüm
◼️5
7
◼️◼️8
◼️9
◼️10

◼️6

1.3K 36 6
By Zeybepsss

Yalancı sevgili ile kapan kafeden el ele girdiğimizde bütün bakışlar bizi bulmuştu. Adımlarımı sıklaştırarak yürüyordum gerginlikten onun ellerine tırnaklarımı geçiriyordum . Kafamı yerden kaldırmıyor, beni izleyen gözleri  görmemeye çalışıyordum ama hepsinin delici bakışlarını üzerimde hissediyordum. Üzerimde garip bir gerginlik ve daraltı vardı yanlış bir yolu seçmiştim bunun için pişmandım ama başlamışken durduramazdım. İç sesimle uzun bir tartışma yaşadıktan sonra başımı yavaşca kaldırırak etrafta göz gezdirdim erkekler kalçamın hemen altında biten kırmızı askılı elbiseme açlıkla bakarken kadınlarsa bu çocuğun bu kızla ne işi var ? Bakışıyla beni yiyip bitiriyordu. Ediz aniden ellerimi bırakıp kulağıma doğru eğildi. "Mutlu gözük ve heyecanını yen birazdan arkadaşlarım bizi sorgular "

Gözlerimi kristal mavisi gözlerine diktim. "Rol yapması çok zor."

"Sana yardım etmeye çalışıyorum buna eminim Ece'nin katili arkadaşlarımdan birisi " duraksadı. "Hem benim gibi bir adamla yalanda olsa çıkmanın biraz zevkini yaşamaya bak

Derin bir nefes alarak omuzlarımı silktim. "Sen umurumda değilsin tek istediğim kardeşimin katilini bulmak."

Yüzü gerilmişti. Dediğim onu fazlasıyla bozmuştu.  Her hareketi korkutucu bir çekiciliğe sahipti. Bakışlarını baştan aşağı üzerimde gezdirdiğinde istemsizce dudaklarımı dişledim .

Alaylı bir sesle konuştu. Sesi fazlasıyla hoş çıkmıştı bir erkeğe göre mükemmel bir tona sahipti "Benden tahrik oluyorsun "

Mantığım bu lafın altında kalma buradan uzaklaş diyordu merakım ise daha da fazla burada kalmak istiyordu. "Senden tahrik olmuyorum Ediz ."

Kapanda aniden Edis'in sevişmemiz olay şarkısı çalmaya başladığında tüylerim istemsizce diken diken oldu bakışlarımsa kristal mavisi gözlerin sahibini buldu.  "Senin de aşkta cesaretin farklı  duraksadı. "Söke söke alıyorsun avucuna ,Gözlerinin de bir felaketi var" 

Gözlerimin içine büyük bir arzuyla baktı  sırf bu anı bozmak için konuştum. "Derdimiz şarkı söylemen değil kimlerden şüphelendiğin ona göre o kişilerle yakın arkadaş olacağım."

Derin bir soluk verdi. "Şüphelilerden önce konuşmayacağın kişileri sıralayacağım."  Ediz gülümseyerek  "Mutlu gözük." diye fısıldadığında yüzüme yapmacık bir mutluluk gülüşü ekledim.  Ortam kızları ve ortam çocukları olarak adlandırdıklarım pür dikkat bizi izliyordu kucaktan kucağa gezenler bile işini bırakmış bize bakıyordu buda daha da gerilmeme sebep oluyordu. "Çevrende o kadar ortamcılar varken neden benden hoşlanıyorsun ku ?"

Gözleri yuvalarından çıkarcasına açıldı. "İnsanları yargılamadığını sanıyordum ." Dedi.

"Yargılatan sendin hep herkesten nefret ettiren sendin." derin bir nefes alıp verdim. "Kızlar hiç dibinden ayrılmazdı kucağına da çok kişi aldığını duydum. "

Tek kaşını havaya kaldırdı. "Dedikodularımı takip ettiğini bilmiyordum."

"Kızlar tuvaletinde istemeden de duyuyorsun."

"Eskiden çok hızlı çocuktum ama şimdi öyle değilim korkusuz yaşarım genç ölürüm kafasındaydım ." dede neşeli bir sesle.

"Eskiden dediğin bir iki hafta önce." 

"Bir ilişkiden bekletin ne cinsellik kaçıncı sırada?" diye sordu Ediz.

Kendimi fazla garip hissettim onunla bu konuları konuşmak fazlasıyla saçma geliyordu. "Bir ilişkiden beklentim sevgi, sadakat , güven incitilmemek ve cinsellik bu sırada yok." diye vurguladığımda üst dudağı kıvrıldı.

"O zaman sevişmede evlenmeden olmaz kafasında" diye tahmin yürüttüğünde istemsizce gülümserken buldum kendimi.

"Evet evlenince veya yüzüğü takınca düşünüyorum yani birisini seversem." Cümlemi toparlayamamıştım. 

Arkadaşlarının masasına doğru ilerlediğimizde şaşkınca bize bakıyorlardı ama hepsinin bu şaşkın bakışlarının ardında bana karşı bir küçümseme vardı şaşırma sebepleri beraber gelmemiz değildi onun benim gibi bir kızın yanında bulunmasıydı ben okulun çalışkan erkeklerle işi olmayan kitaplardan başını kaldırmayan hiçbir ortama girmeyen kızdım oysa gecelerin adamıydı. 

Pelin Su başını sevgilisi Arıkan'ın omzundan kaldırdı. Yapmacık bir sesle, "Sahracığım senin de gelmene çok sevindim biz de Hande ile iki kız olarak bu kadar erkeğin içinde sıkılıyorduk. "

Yüzüme yapmacık bir gülümseme yetindim. "Ediz 'i kırmak istemedim o sebeple geldim. "

Pelinsu'nun yüzünde bir bozulma oluştuğunda Arıkan ile çıkarmen Ediz 'e bir şey hissetme ihtimali zihnimde büründü bu grubun arkasından Dallasçılar diyenler bile vardı bu sebeple hiç şaşırmıyordum. Bir anlık gelen Pelin Su'yu sinir etme isteği ile dudaklarımı araladığımda Ediz aniden elimi tutarak beni dans pistine sürükledi.

 Kalbimden mideme doğru garip bir etki hissetim vücudum üzerinde bu kadar söz sahibi olmamalıydı. "Konuşmayacağın kişileri sıralayacağım ; Arda ile çok muhatap olma ilişkimiz hakkında sorular sorarsa kısa yanıtlar vereceğiz Ejder laf atarsa da duymamazlıktan geleceksin ben ona haddini bildiririm ."

"Ejder denilen çocukla sizin aranızda neler geçti bana beni sevdiğini söylediğin gün ki lafları fazla iticiydi." dediğimde yüzü gerilmişti. 

"Eskiden en yakın arkadaşımdı bir anlık sarhoşlukla sevgilisi Nil  yattım onlar ayrıldı benim yüzümden sonrasındaysa kız mevzusu bir güç savaşına döndü."

"Çocuk o zaman senden nefret etmekle haklı fazla şerefsizmişsin."

"Bu konuları kapatalım bence benim çok fazla düşmanım olduğu için yanımdan ayrılmak yok." sesindeki kızgınlığı gizlemeye çalışıyordu. 

"Bana karışılmasından hiç hoşlanmam."dedim.

"Yalandan da olsa sevgilimsin bu yüzden karışırım."

Tek kaşım havaya kalktı. "Karışamazsın."

 O sırada Pelin Su ve Arıkan bize doğru geldi Pelinsu Arıkan'ın malum bölgesine kalçasını değdirerek dans ediyordu Uzi'nin şarkısı Dua çalmaya başladığında Güneş'in sözlerine eşlik etmeye başladım Ediz 'in hoşuna gidiyor gibiydi. 

Uzi 'nin sözlerinin gelmesiyle Ediz sözlere eşlik etmeye başladı. 

"Benimle misin bebek, takıl peşime." Demesiyle ellerini elbisemin çıplak sırt kısmını okşarken buldum. Siktir ! Kadınlık duygusunun coşkusu bütün bedenimde dolanıyordu. "elini çek ."diye mırıldandığımda çapkın bir bakış atıp elini çekti. 

"Fazla mı hoşuna gittim ?"  diye sordu kulağıma eğilerek.

"Bir daha böyle bir şey yapma." diye uyardığımda kristal mavisi gözleri gözlerimi bulduğunda yutkunmadan edemedim. Uzi'nin şarkısının bitmesiyle mekanda Anında 

Madrigal'ın neyin nesi çalmaya başladı.  Ediz aniden kolunu belime sardı. Benimle dans etmek istediğini anladım . Ellerim istemsizce omzunu bulduğumda kendimi onunla anın büyüsüne bıraktım. Ediz ve ben şarkıya eşlik ediyor hem de dans ediyorduk.  Hayatımda ilk defa bir erkekle dans ediyor ve böyle bir yerde eğleniyordum Ediz Bakırcıoğlu her konuda ilkim oluyor gibiydi.

Kendine gel aptal ! Ona kapılmamalısın o bir şüpheli.

Kendime defalarca bunu hatırlatmaya çalıştım. 

Ediz gözlerimin içine derince bakıyordu. "Keşke hep burada böyle kalsak." dedi.

"Ediz ben yoruldum." dedim onunla daha fazla temas etmemeye özen göstererek.

Bir kaç saniye suskunlaştı  ellerimi omuzundan çekip derin bir nefes alıp verdim.

"Daha yeni başladık Sahra." dedikten sonra ellerimi geri omuzunu koyup kendisi de belimi sardı.

"Ediz senin şüphelendiğin kişiler kim ?"

"Duyamıyorum Sahra her ne diyorsan şarkı bitince söyle ." dedi.

"Dans etmek istemiyorum. " diye sesimi yükselttim.

"Biraz anın tadını çıkar ailenin programladığı hayatın dışına çık." dediğinde yorulduğumu söyledim . O ise  maslara doğru beni ilerletip boş masanın üzerindeki dolu içki şişesini alıp kafaya dikti. O sırada Ahu yanımıza dans ederek geldi. "Siz ikiniz ve çıkmak fazla garip." sorgular şekilde bize bakıyordu. 

"Sahra ile karşılıklı bir şekilde birbirimize açıldık sadece."diye saçma bir yanıt verdiğinde Ediz aniden Arıkan ve Ediz 'in kumral arkadaşı olan çocukta yanımıza geldi. 

"hayırlısı olsun gençler." dedi kumral çocuk sonrasındaysa Arıkan bizi süzüp durmaya başladı.  "Yengeme bak sen ya adamımı kendine körkütük etmiş." dediğinde istemsizce gülümsedim.  O sırada Pelinsu elinde iki şişeyle gelip birisini bana uzattığında şaşkınca ona baktım en gıcık olduğum kişi bana şişe uzatmıştı. "Düşmanlığımızı komple unutalım ve yeni bir başlangıç yapalım sonuçta Edizciğimin sevgilisiymişsin."

Yapmacık bir şekilde gülümseyip kendimden beklenilmeyeni yapıp elindeki şişeyi alıp dudaklarıma götürdüm. Birazcık ailemin planladığı hayatın dışına çıkabilirdim şişeden bir kaç yudum aldıktan sonra Ediz' le göz göze geldim.

"İçmeseydin iyiydi. "dedi beni düşünür gibi yaparak. Omuz silktim ."Dediğin gibi günü yaşıyorum." diyerek şişemden bir kaç yudum daha aldım .Ediz şaşkınlıkla bana bakıyordu "Sahra sarhoş olmanı istemiyorum.  "deyip şişemi aldığında onunla garip bir inatlaşma Arıkan'ın önündeki şişeyi alıp kafama diktim. O sırada bilmediğim bir Rap şarkısı çalmaya başladı  herkes gayet eğleniyordu bense yabancılayarak onları izliyordum ve Ediz erkek kankalarıyla sözlere eşlik etmeye başladı.

"Valla flowlar kaymak"

"Sarışın kız kategorisi WhatsApp"

"Şarkıyı yap ve de patla"

En olmadık şarkı sözü geldiğinde elimi Ediz 'in ağzını kaparken buldum arkadaşlarıysa şaşkınca bana bakıyordu. Bir kaç saniye sonra elimi çektiğimde "Sahra neden ağzımı kapadın ?"diye sorduğunda yerin dibine girmek istedim.

"Şarkının o kısmı hoş değildi dudaklarına o sözler hiç yakışmıyor." dediğimde Ediz' in yüzünde fesat bir gülümseme belirdi. 

Kulağıma doğru eğildi. "Peki dudakların dudaklarıma yakışır mıydı ?"diye alaycı bir soru sorduğunda garip bir şekilde nefesim kesildi. O sırada ayaklarım sanki yerden kayıyor gibi hissediyordum.

"Kristal mavisi adam prens misin yoksa canavar mı ?"

Dudaklarımdan aniden dökülen soruyla Ediz birkaç saniye sessiz ve donuk durdu. "Her ikisi de ."dediğinde hafif sendeledim.

Elleri belimi bulup beni dengede tuttu. "Yaramazlık yapacak bugünü mü buldun of Sahra. "

Ayaklarımı biraz kaldırıp boyumu ona doğru yaklaştırdım.

Dudaklarımdan dökülenler bana ait olamazdı.

Mantığım ve hareketlerim birbiriyle çelişiyordu. 

"Ediz buradaki tek yaramaz sensin ve ben seni çok istiyorum. " 

Dudaklarımdan dökülenler Ediz' in arkadaşlarını güldürüyordu. 

Garip bir yükselti hissediyordum bedenimde aynı zamanda konuştuklarımı mantığım bile idrak edemiyordu. Tek istediğim şuan onu baştan aşağı keşfetmekti Ediz Bakırcıoğlunu her anlamda istiyordum.

"Seni buradan götürmem şart oldu ."diyerek koluma girdi.

"Olmaz annem içtiğimi anlar." dediğimde beni çekiştirerek çıkışa doğru ilerletti.

           Ediz bana gergin bir bakış attıktan sonra arabadan şarkı açtı bir kaç saniye sessizce kalarak gözlerimin içine baktı daha sonra ise cebinden telefonunu çıkarıp bana doğru döndü. "Az bi canlı yayın açacağım senin için sorun olur mu ?"diye sorduğunda tek yaptığım sorun olmayacağına dair başımı sallamak olmuştu. Ediz yayını açtıktan sonra şarkı sözlerine eşlik etmeye başladı."Sonuna kadar gidicem yolun sonuna kadar" diye bağırıp bakışlarını bana doğrultuğunda birazcık ürkmüştüm. "Manitalar paparazi gibi yakalar , Baba für die familie sadece aile" diye sesini yükselttiğinde Omuzunu dürttüm.

"Ediz yayını kapat başım çok dönüyor."

"Tamam sorun yok ."dediğinde yayını izleyenlerin yorumlarına baktım hep kızlar yorum yapıyordu. Bir anlık gelen bir sahiplenme duygusuyla "O benim uzaklaşın ondan. "deyip telefonu Ediz 'in elinden çektim ve canlı yayını kapadım.

"Siktir lan ! O da neydi öyle. "dedi karşımda şaşkın bir Ediz vardı.

"Yalan bile olsa sen benimsin bu yüzden başkaları sana yürüyemez sana sadece ben yürürüm. "dediğimde şaşkınca bana bakmayı sürdürüyordu.

"Sahra yaptığın hoş değildi ."dedi öfkeyle.

"Ediz ben senin sevdiğin kadınsam senin diğerlerine kör olman gerekirdi."dedim . Oturduğum koltuğa daha da yaslandım.

"Sahra başkaları bana yorum yazınca yayınlarıma girince veya yanımda olunca bir şey olmuyor bu sana olan hislerimi değiştirmiyor saçma bir kıskançlık yapıyorsun . "Duraksadı. "Sarhoşken bile gıcıklık yapıyorsun."

"Ediz beni istiyorsan hayatında benden başka hiçbir kadın olmayacak sadece ben olacağım." Dudaklarımdan aniden dökülenler karşısında Ediz 'in tepkisi dudaklarıma büyük bir arzuyla yapışıp çıplak bacaklarımı okşamak olmuştu.

***

Kendimden iyice geçmeye başlamıştım Ediz ile kendimi odalardan birinde bulduğumda üzerimdeki kırmızı elbiseyi çıkarıp onu yatağa ittirdim Ediz fazlasıyla bu durumdan zevk alıyor gibiydi. Bakışları alevli bir şekilde bütün bedenimde gezinmeye başladığında "Beni istediğini biliyorum ve ben de seni istiyorum." dudaklarımdan aniden dökülüyordu. Ediz aniden dudaklarıma yapıştığında bütün bu sıcaklık beni ele geçirdi. Onu istiyordum ona ait olmak istiyordum sarhoşluğum neden bu şekilde çıkıyordu. Dudaklarımın arasından hırıltılı bir şekilde "Seni bana ait yapacağım." diye fısıldayarak öpücükleriyle dudaklarımdan boynuma indi. Bugün hırs, intikam, nefret ve en yasak arzuların günüydü. Nefret ettiğim adam boynumdan harita çizercesine boynumdan göğüslerime doğru inmeye başladığında büyük bir arzuyla onu istiyordum. Belim yay gibi gerildiğinde Ediz ellerini iç çamaşırıma doğru götürdüğünde aklıma gelenle onu durdurdum.

"Ben bakireyim olmaz yaşadıklarımızı unut gitsin." dedim. Ediz ise geri çekilerek yataktan kalktı . "Benim ol işte Sahra. "dediğinde gözlerim istemsizce doldu.

"yapamam bunu eve gitsem iyi olur." deyip elbiseme uzandığım sırada beni öperek durdurdu.

Mırıltılarla, "Ediz "diye haykırdığımda dudağımdan çekilip hoşuna gitmişcesine gülümsedi.

Dudaklarında yarım bir gülümseme ile belirdi.
"Bence bu kadar yeterli sadece biraz gevşedik şimdi tek istediğim sevgilim olman" dediğinde zaman benim için durmuş gibiydi ona yakın olmam gerekiyordu ama bunu sevgilisi olmadan yapamazdım dün gece onu yatağına yatırdıktan sonra aniden beni öpmesiyle garip bir şekilde gerçek bir sevgiliye dönüşmüştük bedenim garip bir şekilde ona tutsak oluyordu "Sahra sana tüm hayatımı anlatacağım beni daha yakından tanıman için ama sana sarılarak." dedi. Bakışlarım istemsizce dudaklarında durduğunda ağzımdan hiç beklemediğim sözler çıktı.

"Tamam anlat. aşk adam"
~

Biz bugün çok fazla yakınlaşmaya başlamıştık bunun oyun olduğunu kendime hatırlatıp ondan uzak durmaya çalışıyordum fakat ben kaçtıkça o bundan zevk alıyormuşcasına daha da ileri gidiyordu.

"Sen şimdi kaçıyorsun ya evlenince her şeyi yapacağız"diye fısıldadığında tek kaşımı havaya kaldırdım. Aynı yatakta yatmamız yetmiyor gibi beni sıkıca sarması fazlaydı beni her an kalpten gidecek dereceye getirmişti .

Kendime Ediz'in benim için sadece bir görev olduğunu hatırlatıp yataktan kalkmak için hamle yaptığımda belimi sıkıca kavradı her şey çok garipti onun gibi abaza birisi nasıl yanında yatığım halde beni bir şeylere zorlamamamıştı? Bu Ediz Bakırcıoğlu olamazdı tek gecelik prens masum bir şekilde duramazdı.

Bana cevap bekliyorcasına baktığında "babanı karşına alıp onlarla konuş gerekirse evden okula ,okuldan eve yap ." dediğimde alayla bana baktı.

Ciddi bir sesle "Benim yerime sen konuşmaya ne dersin prenses?" diye sorduğunda kaşlarım çatılmıştı az önce bana babasıyla konuşmamı mı söylemişti yoksa ben mi yanlış anlamıştım bakışlarımı gözlerine sabitlediğimde de tek görebildiğim ciddiyetti.

"Babanla ne konuşacağım ki ben? Oğlunu dinlemezken tanımadığı bir kızı neden dinlesin ki? "diye sorduğumda omuzuma öpücük kondurmuştu.

"Babama beni ders çalıştıracağını söyleyeceğiz ona bunu demen yeterli sadece, Tarih, Edebiyat ve Biyoloji yazılısından doksan ve üzeri alabilirsem İtalya'yı bu sene erteleyecek bunda da senin yardımın gerekiyor ."Dediğiyle kıkırdadım.

"Yani benden sana ders çalıştırmamı istiyorsun ,bu bana uyar ders çalıştırmayı severim." dedim.

"O zaman yarın benim evimde başlarız Tarih çalışmaya ."dediğinde "Edebiyat ve Biyolojide var hepsinden yarın 2 konu çalışırız." diye cümlesine ekleme yaptığımda küçük bir çocuk gibi homurdanmaya başlamıştı.

"Beynim o kadar fazla konu almaz." dediğinde kıkırdamalarımın arasından "İtiraz istemiyorum Ediz." demiştim o ise ellerini yorganın altına sokmuş ve göğüslerimi mıncıklıyordu ikimizin bu hali bana biraz twitterda ki cinsel resimleri andırıyordu.

"Yarın sadece 2 konu Tarihten çalışalım ertesi günse biyolojiden çalışırız sonraki günde Tarih sınavını oluruz akşamda bana sıkıcılıkta master yapmış olan Edebiyatı anlatırsın." dedi.

Kaşlarımı çattım.

"Edebiyat sıkıcı değil sadece gramer sıkıcı." dediğimde boynuma öpücükler kondurmaya başlamıştı." sana bayılıyorum. dedi ardından da "Grameri severim ama derste okutulan hikayelerden nefret ederim." dediğinde "Tam bir öküz olduğunu bu özeliğinle de kanıtladın."dedim o ise kıkırdadı.

"Senin öküzünüm ben ."dediğinde aklıma Ece'ye yaşadıkları ve onu öldürme ihtimali geldiğinde kolunu üzerimden kaldırmaya çalıştım. "Kalkmak istiyorum. "dediğimde elini göğüsümün üzerine koyup hemen çekti sonrada kaşlarını çattı.

"Sahra iyi misin?" diye sorduğunda sorusuna cevap vermeyerek yataktan kalktım onunla aynı yatakta bir şey yaşamasak da yatmamız saçmaydı intikam istesem de yaptığım yanlıştı kız kardeşime ihanet etmemeliydim.

Yataktan kalkıp yanıma geldiğinde "Sahra neden kalktın?" diye sormuştu ona döndüm ve öfkeli bir sesle "Yaptığım aptalığın farkına vardım. Ece'ye yaptıklarından sonra senden etkilenmemem gerekirdi ben bir aptalım ." dememle kendimi onun kollarında bulmam bir olmuştu.

"Onu ben öldürmedim."

"Onu öldürmemen onu kullandığın gerçeğini değiştirmez. "dediğimde kollarını bedenimden çekmiş ve öfkeyle bana bakıyordu.

"Ben bir hata yaptım bunun içinde pişmanım sana yakın olmak için onu kullanmamalıydım bunun için üzgünüm fakat tek hatta yapan benmişim gibi bana ön yargıyla yaklaşma sen hiç hatta yapmamışsın gibi davranma bana "Bağırmasıyla iki adım geriye gitmiştim.
"Ediz ü-üzgünüm." diye mırıldandığımda Ediz'in gözlerinden yaşlar süzülmeye başlamıştı.

Nefret dolu bir sesle "Ben hayatım boyunca yargılandım, Her zaman babam bana güvenmedi onun için sorunlu aptal bir çocuktum bir kere bile beni anlamaya çalışmadı annem ise her zaman sessiz olan oldu babamın dediği her şeyi onaylayan babama olan aşkından dolayı onun yaptığı hiç bir şeyde söz sahibi olamayan birisiydi ,senin ailenin seni anlamadığı zamanlar oldu mu ?Yada hiç annenle baban seni anlamadığı için bir kere bile sevdiklerini göstermedikleri için sürekli içmişliğin oldu mu?" dediğinde karşımdaki çocuğun tahmin ettiğimden daha da derin yaralara sahip olduğunu anlamıştım. Kendime sövmeliydim onun numaralarını yiyecek kadar aptalaşmıştım.

"Ben bunları yaşarken hayatımı tamamen değiştirecek dağınık olan beni toparlayacak birisini de arıyordum çevremdeki hiç kimse bana iyi gelemiyordu aksine beni daha kötü bir hale getiriyorlardı. Sonra sen çıktın karşıma acıdan başka hiç bir kavramı bilmeyen kalbime sevgiyi öğrettin ,aslında ihtiyacım olan şeyin sevgi olduğunu öğrettin bana." dediğinde ona bilerek sımsıkı sarıldım.

"Senin yanında olmak istiyorum ama yapamam Ece'ye yaptıklarından sonra bunu yapamam." dedim.

omuzumda ıslaklıklar hissetmeye başlamıştım. O çok meşhur Ediz Bakırcıoğlu omzumda ağlıyordu alayla gülümsedim.

"Ağlama Ediz ağlamanı görmek istemiyorum ."dedim bilerek.

"Sahra yanında ağladığım ikinci kızsın ."dediğinde tek kaşımı havaya kaldırdım.

"Ece'ye olanlardan dolayı senden uzak durmak istiyorum ama bunu da yapamıyorum bana her ne yapıyorsan senden uzakta durmak istemiyorum ."dedim.

"Ben sensiz yapamam Sahra ."diye mırıldanmıştı.

Bu romantik anımızı yarıda kesen ise tabi ki de yanlış zamanda arama özeliğini meslek edinmiş olan hem en yakın arkadaşım olup hem de sinirlerimi bozmada en iyi kişi olan Yiğit'ti.

Onun özeliği sürekli yanlış zamanlarda gelmesi yada aramasıydı onun yüzünden çoğu şey yarım kalıyordu. Telefonumu alıp moralimin bozukluğunu belli eden bir sesle " Noldu Yiğit?" diye sorduğumda neşeli bir sesle "Ediz'in yanında mısın ?"diye sordu.

"Yiğit şuan hiç müsait değilim sonra konuşalım." diyerek konuşmasına fırsat vermeden telefonu kapattım.

"Neden yanımda olduğunu ona anlatmadın sonuçta en yakın arkadaşsınız."dediğinde alayla ona baktım.

"Benimle bir daha konuşmayacağı için olabilir mi?" Sen ona ve bana lise hayatını zehir eden çocuksun." dediğimde kısa bir kahkaha attı.

"Arkadaşın fazla alınganmış ben onları eğlenceli olsun diye yapıyordum. "dediğinde kaşlarımı çattım.

"Sendeki bu eğlence anlayışı cidden çok garip." dediğimde sırıttı. Onun yanında sahte bir huzur duyuyordum beni heyecanlandırıyordu ama midemi de bulandırıyordu.

"seninle uyumak beni çok mutlu etti." dedi neşeli bir sesle.

"bende kendimi yanında çok mutlu ve huzurlu hissettim." dedim yalan söylediğimi belli etmemeye çalışarak. Sinirden yanaklarımın içini çiğniyordum ondan hem nefret ediyordum hem de onu delicesine istiyordum. Bedenim mi kazanacaktı yoksa mantığım mı? Hiç bilmiyordum...

Continue Reading

You'll Also Like

823K 37.2K 20
Son yirmi yedi saniye. Zaman gelmişti, kulaklıktaki ses son kez konuşacaktı. "Sonuna geldik, küçük hanım," Alacağı canları düşündükce duyduğu memnuni...
2M 72.1K 59
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Lavinia: Sana vermem gereken bir ceza vardı. Defne: Tobe hasa Defne: Ben ned...
127K 6.6K 33
Size bir gün gelip on yedi yılınızın çöp olduğunu ve çektiğiniz acıların boşa olduğunu söylüyorlar. Ne yapardınız? Kendimce en mantıklı olanı yaptım...
1.1M 30.8K 17
"Bana cehennemi yaşatmana rağmen, sen benim cennetimsin Meira." Fantastik değildir, karanlık aşk türündedir. DİKKAT! Bu kitapta cinayet, psikolojik...