Îngerul meu

By Dany_DC

894K 49.7K 2.4K

Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45

Capitolul 3

25.1K 1.4K 33
By Dany_DC

Mandra ca putu sa-i dea o replica infumuratului, Angel se intoarse acasa. Acum nu ii mai pasa nici un pic sa a fost concediata. Acum singurul lucru care o mai interesa era cum sa-si gaseasca un serviciu nou. Insa se gandea ca se va putea ocupa de asta ziua urmatoare. Totusi Amy avea alte planuri pentru ea. Asa ca o suna.

-Angel, nu am mult timp, spune-mi strada, blocul si numarul apartamentului in care traiesti, repede!

-Amy, ce se intampla?

-Iti lamuresc mai tarziu, acum doar spune-mi ce vreau sa stiu.

-Bine, str. 31 August, blocul 5A apartamentul 10, insa la ce iti trebuie? Amy?

Insa nu mai primi nici un raspuns. Amy deja ii inchise. Angel doar zambi. Era sigura ca fata aia e foarte zapacita. Insa nu intelegea de ce i-au trebuit toate acele informatii? Oare ce planuia? Totusi avea impresia ca va afla in scurt timp. Se ridica alene din pat si se indrepta spre bucatarie sa bea ceva. Insa spre uimirea ei, cineva suna la usa. Era sigura ca nu avea cine sa vina. Cu vecinii nu vorbea, prieteni nu avea, iar singura care stia unde traia era Amy. In acel moment isi dadu singura o palma mintala. Insa se grabi sa deschida. Dar in momentul cand vazu cine ii statea in prag se stramba. Era Amy impreuna cu blondul de la cafenea. Injura mintal. Precis nu era a buna.

-Angel? Te mai holbezi mult la noi sau ne lasi sa intram?

-Daca ati batut atata drum pana aici as putea sa va las la usa?

-Ironica, imi place.

Blondul spuse si zambi. Angel ii arunca o privire prietenei sale, inainte ca sa ii lase sa intre. Amy incepu sa studieze camera in care se aflau. O canapea mare, inca doua mai mici prin parti si in mijloc o masa de cafea, nimic mai mult. Amy imediat isi aduse aminte de ce ii povesti in parc. Acum isi dadea seama ca nu isi permitea mai mult. Lua loc pe una dintre canapele, blondul se aseza pe ca mai mare, iar Angel era pe cealalta. Amy simti tensiunea, asa ca dori sa faca lumina.

-Deci, Angel, cred ca te intrebi ce facem noi aici. 

-Serios, cum ti-ai dat seama?

-Intuitia. Acum idiotul ala de pe canapea e Brian. Cred ca l-ai observat la cafenea. Iti voi spune mai multe despre el mai tarziu, insa acum ce a fost in capul tau cand te-ai certat cu Aiden?

-Ce? Parca mi-ai spus ca am fost minunata si acum ma certi, of. 

-Da, te-am laudat, insa ti-ai pierdut locul de munca.

-Ei bine, l-am pierdut, insa imi voi gasi altul. Dar nu in fiecare zi ii spun ce vreau unui infumurat.

-Angel... Brian fa-o sa inteleaga.

-Angel, Amy are dreptate nu ai facut bine ca te-ai certat cu Aiden.

-Brian, daca a incercat sa ma umileasca, iar eu i-am raspuns, nu am procedat corect?

-Da, ai dreptate. Amy are dreptate. Aiden de mult si-o cere. 

-Dar, si-a pierdut slujba, si a mai si tipat intepatul ala la ea.

-Ai dreptate, Angel, Amy are dreptate, nu ar fi trebuit sa te certi cu el.

-Brian, eu doar am vrut sa fac dreptate.

-Gata, fetelor, ajunge! Eu nu am venit aici sa va aud pe voi cum va certati. Nu mai spune-ti nimic. Angel tu doar asculta-ma si bucurate. De luni esti din nou angajata a cafenelei.

-Ce?

-Nu tipa. Sunt tanar inca, nu vreau sa-mi pierd auzul. Am cumparat cafeneaua si din cauza asta eu fac reulile, deci esti reangajata. 

Angel era in culmea fericirii. Se apropie de Brian si il imbratisa strans. Amy ii privea si zambea. Avea noroc cu un prieten asa ca Brian. Daca nu era el nu i-ar fi putut da inapoi locul de munca lui Angel. Cu adevarat Amy il stia foarte bine pe Aiden. Erau frate si sora. Insa dupa un incident mai neplacut Aiden deveni arogant si intepat asa cum il caracteriza Angel. Aceasta munca pentru ea e doar pentru a scapa de rutina zilnica. Insa se atasa de Angel. Nu era genul de fete din cartierul de lux in care traieste, era altfel. Asa ca hotari sa o ajute, iar poate intr-o zi ii va spune cine e. Isi ridica privirea si ii vazu pe cei doi care inca erau imbratisati. Zambi.

-Hei, voi doi, nu ati uitat de nimeni?

Angel o privi cum se bosumfla exact ca un copil si o lua in brate strans. Fiind urmata de Brian. Brian era un baiat dragut. Un prieten foarte bun de-al lui Aiden si un prieten de nadejde al lui Amy. Inafara de el nimeni nu stia ca mica printesa baietoasa a familiei Hall lucreaza ca si chelnerita intr-o cafenea. Insa era bucuros ca are incredere in el si ca-i incredinteaza secretele si ca ii cere ajutor atunci cand are nevoie. Brian se desprinse din imbratisare si le lasa pe cele doua fete, care la scur timp ii urmara exemplul.

-Fetelor, acum ca v-am bucurat, eu am sa cam plec. Apropo maine Angel si tu Amy aveti zi libera, deci va puteti distra, insa cu o conditie, luni sa fiti gata de munca.

-Da, domnule.

Au spus cele doua in cor, apoi au izbucnit intr-un ras galagios. Brian doar le zambi si se ridica. Angel il conduse pana la usa.

-Mersi, Brian.

-A fost placerea mea. Acum sa va distrati.

Cu aceste cuvinte baiatul pleca. Cele doua insa au ramas. 

-Angel, eu as mai sta insa trebuie sa plec. Imi pare rau, insa maine ne vedem cu siguranta. Trebuie sa ne distram daca avem o zi libera.

Angel doar aproba si o conduse si pe ea. Asa ramasa singura. Insa cu o intrebare in minte. Cum de Amy a reusit sa-l convinga sa o ia inapoi la lucru? Fata simtea ca ceva nu e bine. Si totusi se bucura ca de acum va avea un sef bun si amuzant.

In acelasi timp Aiden era nervos. Foarte nervos. Era gata sa scoata fum dupa toate cele intamplate. Niste angajati au venit sa-i aduca dosarele cerute. El le lua si incepu sa le controleze. Imediat se enerva. 

-Ce dracu e scris aici? Sunt prostii, numai prostii. Pleca-ti! Sa nu va vad fetele pana nu imi veti aduce totul facut corect! S-a inteles?

-Da, domnule.

-Acum tu.

Aiden era de o ora la cafeneaua pe care a cumparat-o impreuna cu Brian. Controla dosarele cafenelei si scotea fum. Aproape nimic nu era corect.

-Deci asta e dosarul cu veniturile anuale, iar asta cu cheltuieli. 

-Pe asta nici sa nu-l vad, nu e intocmit corect, insa pe asta, ei bine e foarte bine facut. Spune-i persoane-i care l-a facut ca este laudata.

-Domnule, Angel l-a facut.

-Angel, Angel, Angel. Pot sa fiu macar o ora linistit fara sa-i aud numele? Cine e ea in aceasta cafenea? Un nimeni, asa ca nu mai aduceti vorba de ea. La naiba! Sa nu mai aud nimic despre ea. Acum pleaca si refa tot!

Isi trecu mainile prin cap nervos. Insa pe usa intrara doi angajati, cu inca niste dosare. Poate ca acum totul va fi mai bine. Lua imediat dosarele la control, insa le arunca pe jos.

-Ce dracu e cu voi? Oameni, din toate dosarele doar al chelneritei aleia e corect. Cum o chelnerita se descurca mai bine decat voi in dosare, cum? Sa nu va vad, iesiti!

Aiden tipa, iar cei doi au plecat imediat. Nu se mai putea abtine. Se tranti in scaun si incepu sa se gandeasca. I-a trebuit lui tare aceasta cafenea. Insa se bucura ca nu va trebui sa se afle aici mai mult de doua ore pe zi si asta inainte de inchidere. Brian era responsabil de tot inafara de controale si dosare. Iar asta il enerva la culme. Nu trecura nici o ora si el deja auzise din nou numele acelei chelnerite care l-a sfidat. Cuvintele ei inca i se mai repetau in minte.

 „ -O mai taci! Cine esti tu ca sa-mi dai mie ordine? Un nimeni! Exact! Poate oi avea eu o viata mizerzbila si nu traiesc intr-un cartier de lux insa stiu ce inseamna sa ai lipsuri. Ceea ce tu Aiden nu vei sti niciodata. "

Era plin de nervi. O chelnerita. O simpla chelnerita a putut sa-l faca sa-si iasa cu totul din sarite. Lovi nervos in masa de lemn. De ce isi tot aducea aminte de ea? La dracu! Viata lui pana acum nu era prea simpla, insa din cauza acelei fete, acum a devenit si mai complicata, iar asta nu-i placea deloc.

  În luptă poţi pierde totul, în afară de onoare.  

Continue Reading

You'll Also Like

23.7K 1.9K 39
Cyra, fata mereu pozitivă, mereu râzând, mereu glumind, își ascunde cu mândrie lacrimile, reușind să vadă în continuare paharul pe jumătate plin, în...
214K 7.4K 42
De la o simplă adolescentă de liceu, care iubea muzica și ieșirile cu prietenii, Stormy Manson, ajunge să fie iubită de un băiat aflat total în antit...
3.8K 368 8
Hades este conducătorul celei mai puternice mafii din lume. Mafia Siciliană. El este unul dintre cei mai cruzi mafioti. Lipsit de inima, dar cu un a...
67K 3.4K 29
Mallory În Jacksonville aveam reguli care nu trebuiau încălcate, însă cine ținea cont de acestea? Eu și el ne creasem propriile reguli. În urmă...